ulcia23 08.11.05, 14:54 Od samego rana mam wspaniały humor. Wczoraj wieczorem przeżyłam z moim mężczyzną wspaniały seks. On to potrafi rozbudzić i roznamiętnić. Może dzisiaj zrobimy powtórkę?? A jak u Was z tymi sprawami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: Mam dobry dzień 08.11.05, 14:54 >A jak u Was z tymi sprawami?? a co cię obchodzi nasze życie seksualne? Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia23 Re: Mam dobry dzień 08.11.05, 14:56 Czyżbyś miała jakieś problemy, że jesteś tak drażliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Mam dobry dzień 08.11.05, 15:00 byłoby tak odrazu, ale spanikowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia23 Re: Mam dobry dzień 08.11.05, 15:00 nie ma powodu do paniki. Wszystko przed Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Mam dobry dzień 08.11.05, 15:04 coś ty.Mam 37 lat, już jestem przegrana. Odpowiedz Link Zgłoś
pinup u mnie martwica 08.11.05, 15:03 moze go wypozyczysz? bym miala jutro fajny dzien :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Mam dobry dzień 08.11.05, 15:03 Och. To się ciesz. Mnie wczoraj bolała głowa i dzis też boli. Ciśnienie leci na łeb na szyję. Mąż też narzeka, choć nie zdradzał nigdy skłonności meteopatycznych. Seks jest fajny, ale bardziej niż seks rajcuje mnie teraz wizja wyjazdu w góry. Zmorduję się strasznie, będę idiotycznie wyglądać z plecakiem na plecach, w polarze i chustce na głowie, a on będzie na mnie patrzył z uwielbieniem. A wieczorem piwko w schronisku i chleb z paprykarzem. Och! Odpowiedz Link Zgłoś