maretina 09.11.05, 08:58 pozaznaczalam "przyjaciol", jak fajnie sie zrobilo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: zielono mi:) 09.11.05, 09:00 escobar74 napisał: > ...te inteligentna,naprawde? nie wiem czy powinienes ze mna gadac, bo nie jestes gora:P ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
escobar74 Re: zielono mi:) 09.11.05, 09:02 obawiam sie pszczolko ze w tym przypadku jestem,i to nie podlega zadnej dyskusji.. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: zielono mi:) 09.11.05, 09:04 escobar74 napisał: > obawiam sie pszczolko ze w tym przypadku jestem,i to nie podlega zadnej > dyskusji.. pewnie, ze dyskusji nie bedzie. pisalam Ci juz, ze lubie rownorzednych partnerow do rozmow albo madrzejszych ode mnie, zakompleksialych facetow z archaicznymi pogladami raczej zlewam... hmmmm NA PEWNO zlewam:) zatem gudbaj:D Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Kogo to interesuje? 09.11.05, 09:19 Ja nawet wrogów sobie nie odznaczam. A, przyjaciół nawet w cudzysłowiu nie szukam na siłę. Nie trzeba ich zaznaczać. Oni po prostu cały czas są z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 nie wiem jak się mam ustosunkowac :) 09.11.05, 09:39 zależy od przydzielonego mi koloru :DD Odpowiedz Link Zgłoś