kocicabura 13.11.05, 21:45 prawdziwą bez zdrady? czy jest to mozliwe, aby kogos pokochac z wzajemnoscia i byc razem do konca zycia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meganboss Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 21:46 Tak, wierzę. Może dlatego, że jestem jeszcze młoda. Ale przy moim P. wierzę. No i kiedy patrzę na moich rodziców to też wierzę:)! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 21:52 jak tak rozgladam się naokoło to powinnam zwątpić. Ale wierze, nie mam nic do stracenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 21:54 marta.uparta napisała: > jak tak rozgladam się naokoło to powinnam zwątpić. Ale wierze, nie mam nic do > stracenia:) Jeden taki mówił ,że wiara to opium dla ludu ,ale wtym wypadku fajnie jest być na haju Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 21:55 powiem więcej - nawet warto się uzależnić:) Odpowiedz Link Zgłoś
celica007 Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 21:55 eee ja tam nie wierze. prawdziwa to tylko w filmach sie zdarza a szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
vaporetto Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 22:03 Mówią też, że można przeżyć miłość albo prawdziwą, albo długotrwałą - nie da się spełnić obu warunków jednocześnie. Chyba przychylam się do tej opcji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 22:06 A dlaczego krótkotrwała to prawdziwa -może tak krótka była że niezauważyłam- a dla odmiany długotrwała to zła-cholera tyle lat się mylić???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vaporetto Re: czy wierzycie w miłość 20.11.05, 20:27 Chodziło mi o raczej o to, że wiele długoletnich związków funkcjonuje na zasadzie siły rozpędu - i opiera się często nie tyle na miłości, co na jej wspomnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g co za durnoty 13.11.05, 22:11 to mówiąc kocham Cię i tak wiemy że kłamiemy ?? w coś trzeba wierzyć do cholery !! biorę przykład ze swoich bliskich i wiem ze tak może być Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 22:17 Zauroczenie,sympatia,sentyment,potrzeba bliskosci,ale w miłość już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 22:18 mopsik12 napisała: > Zauroczenie,sympatia,sentyment,potrzeba bliskosci,ale w miłość już nie... ale to co wymieniłeś to miłość właśnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 22:20 Miłość przeżyłm raz w życiu,a wszystko po niej juz nia nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 22:22 Ale mam nadzieje,ze cos kiedys sprawi,że zweryfikuję swój pogląd...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 22:36 mopsik12 napisała: > Miłość przeżyłm raz w życiu,a wszystko po niej juz nia nie było... to jednak isnieje!!!!!!!!!wiadomo że pierwsza MIŁOŚĆ nie rdzewieje -ale jest i nie wątp w jej isnienie ,bo sobie przeczysz Odpowiedz Link Zgłoś
meganboss Musimy wierzyć!!! 13.11.05, 22:28 Wiara ponoć góry przenosi. Mówicie, że nie wierzycie? Moja babcia zawsze mowiła, ze jeśli się w coś uwierzy to tak właśnie będzie!!! Ja kiedyś też nie wierzyłam, ale uwierzyłam, tak mi się fajnie przytrafiło :)! Pozdraiwam wszystkie Wierzące! Wierzmy nadal! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 22:28 Coraz mniej wierzę w taką idealną miłość bez przejść. Co roku mniej! Patrzę na znajome pary, małżeństwa i trudno mi wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: czy wierzycie w miłość 13.11.05, 22:38 wierze jak by nie bylo, to nikt by sie w żwiązki nie pakował.no bo poco?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blahasprawka Re: NIE WIEM n/t 14.11.05, 09:56 wierzę. Niczego nie byłoby bez miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Wierze!!! 14.11.05, 13:27 Przekonywuje sie o tym od okolo dwoch lat. Historia dosc skomplikowana, wiele utrudnien, watpliwosci z powodow racjonalnych, ciagle kamienie na drodze w widywaniu sie - mieszkamy od siebie 500 km. Proby odchodzenia, tlumaczenie sobie, ze to nie ma przyszlosci, proby z innymi, u niego podobnie. Jednka nie mozemy o sobie zapomniec, wymazac z pamieci, jest to cieple uczucie, gdy mysle o nim, tesknie, po prostu KOCHAM. I mam wielka nadzieje, ze kiedys przyjdzie ten dzien, kiedy stanie przed moim drzwiami i powie po prostu "Jestem". Odpowiedz Link Zgłoś
agata206 Re: czy wierzycie w miłość 14.11.05, 16:47 jaknajbardziej, poznalam kogos niedawno, i poczulam ze tp jest to, wlasnie z nim i tylko z nim chce isc przez zycie;) Odpowiedz Link Zgłoś
messer3009 Re: czy wierzycie w miłość 14.11.05, 17:26 oczywiscie, ze wierze! ale - uwazaj - jak Ty wierzysz, to Twoj partner przewaznie nie wierzy... i na odwrot - jakos tak sie dziwnie w zyciu sklada Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: czy wierzycie w miłość 14.11.05, 22:06 Tak, nigdy nie spotkało mnie coś takiego, przez co miałabym nie wierzyć w nią. Gdyby nie było miłości, po co ludzie mówiliby sobie "Kocham cię", po co by się przytulali i byli ze sobą?? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Oczywiscie ze tak:) 14.11.05, 23:02 Szczera,bez klamstw,wzajemna,i naprawde bardzo mocna;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiax18 Re: czy wierzycie w miłość 20.11.05, 20:46 taka miłość istnieje ale jest rzadkościa Odpowiedz Link Zgłoś