jagodzianka4 21.11.05, 15:38 witam jestem w katowicach nowa , mozecie mi polecic jakas silownie oraz miejsce gdzie jest prowadzony areobik gdzies w centrum jej szukam i nic a bardzo chce zrzucic pare Kilo pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopeless78 Re: dziewczyny z Katowic... 21.11.05, 22:48 Polecam Fitness Fun na Ceglanej :) Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: dziewczyny z Katowic... 21.11.05, 22:53 a byłyście już w Silesia City :P ?? jest coś ciekawego ?? interesuje mnie głównie Lacoste, Esprit - podobno tam mają swoje butiki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka4 Re: dziewczyny z Katowic... 21.11.05, 23:10 valentino_g w silesi jeszcze nie bylam:Dpoczekam az tlumy przejda;)ponoc butikow jest w cholere...:)) hopeless78 a mozesz mi na priv napisac cos wiecej o tym klubie?ile kosztuje godzina itp bo ja tu nie znam nikogo kto by mi mogl pomoc:)dziekuje pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: dziewczyny z Katowic... 21.11.05, 23:23 co do klubów fitnes to jest w biurowcu altus www.gymnasion.pl najlepiej wejdz na forum "katowice" i tam zapytaj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś