rzulw 13.10.02, 08:00 pvek.blog.pl/archiwum/index.php?nid=1627939 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielka Re: NAS´WIETLANIE KROPKA W TVN IP: *.york.ac.uk / 172.16.1.* 13.10.02, 10:44 hm. tzn. ja nie kumam. to fajne jest czy nie? po prawdzie przywyklam do Garfielda... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw DLA ŚREDNIO ZORIENTOWANYCH 13.10.02, 11:08 Z FORUM WROCŁAWSKIEGO: "Ów kropek to taka naklejka którą dostaje się w punktach sprzedaży shell, kodak i przy kupnie domestosu. Trzeba owego kropka przykleić podczas wybranych przez TVN programach telewizyjnych i go "naświetlić" (haha). Nie wolno w tym czasie przełanczać na inne kanały bo kropek może zostać źle naświetlony - kolejna bzdura jakaś! Kiedy kropek otrzyma swoją porcję światła (kropek - czyli jakaś ta nalepka) to trzeba wrzucić go do skrzynek w w/w punktach sprzedaży i podobno można coś wygrać. Ale tylko prawidłowo naświetlone kropki biorą udział w losowaniu. To chyba tyle wyjaśnień. Chyba inaczej się nie da. A może się da - a ja nie potrafię? Dla mnie jednak to kompletna bzdura i kolejny chwyt reklamowy tvn-u. Pozdrawiam serdecznie." Gość: misia 12-10-2002 13:10 odpowiedz na list odpowiedz cytując Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: DLA ŚREDNIO ZORIENTOWANYCH 13.10.02, 11:16 rzulw napisał: > i podobno można coś wygrać następnego, i następnego (i .....) aż zakleisz sobie cały ekran i ze spokojnym sumieniem będziesz mógł przestać włączać telewizor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka brak podstawowych informacji IP: *.york.ac.uk / 172.16.1.* 13.10.02, 11:50 brakuje mi pewnych informacji z dziedziny kultury telewizyjnej , niestety. tedy subtelnosc pavka mi umknela. ech. tedy pozostane z Garfieldem chwilowo. dzieki jednakze za wyjasnienia, rzulwiu, klaniam sie uprzejmie. ps. ale to zupelnie powaznie z ta kropka do naswietlania? trudno mi wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Re: DLA ŚREDNIO ZORIENTOWANYCH 13.10.02, 15:46 To kolejna okazja do zbadania oglądalności danej stacji lub TV w ogóle. Kupujesz produkt jakiejś firmy z Kropkiem. Naklejasz na telewizor Kropka, oglądasz programy. Potem, zapewne, Kropek zmieni barwę lub coś w tym stylu. Dalej umieszczasz swoje dane w stosownym miejscu i wrzucasz Kropka do skrzynki w odpowiedniej firmie (np. na stacji paliw). Dzięki takim zabiegom właściciele stacji wiedzą: kto, ile godzin ogląda programy. A przecież w całym tym interesie uczestniczą inne firmy, bo trzeba kupić ich produkty, aby Kropka mieć oraz trzeba pójść do innej firmy, aby Kropka wysłać. Może przy okazji wysyłania, klient zakupi coś w takiej firmie? A biznes się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: DLA ŚREDNIO ZORIENTOWANYCH IP: *.ewave.at 13.10.02, 16:10 serwal napisał: > To kolejna okazja do zbadania oglądalności danej stacji lub TV w ogóle. > Kupujesz produkt jakiejś firmy z Kropkiem. Naklejasz na telewizor Kropka, > oglądasz programy. Potem, zapewne, Kropek zmieni barwę lub coś w tym stylu. > Dalej umieszczasz swoje dane w stosownym miejscu i wrzucasz Kropka do skrzynki > w odpowiedniej firmie (np. na stacji paliw). Dzięki takim zabiegom właściciele > stacji wiedzą: kto, ile godzin ogląda programy. A przecież w całym tym > interesie uczestniczą inne firmy, bo trzeba kupić ich produkty, aby Kropka mieć > > oraz trzeba pójść do innej firmy, aby Kropka wysłać. Może przy okazji > wysyłania, klient zakupi coś w takiej firmie? A biznes się kręci. Kurcze!!!!to pedze po kropka i naswietlam...wygram czy nie, to nic i tak nie kupie ale i tak mam korzysc bo powiem wszystkim,ze nie mam czasu bo naswietlam i tym sposobem mam usprawiedliwiony urlop od bzdur tego zycia,tj:pranie ,gary,sprzatanie itp.Zyc nie umierac.Lece naswietlac. Rzulwik!!!!Jestes genialny:-)))))Dziekuje.-) Odpowiedz Link Zgłoś