asiulka81 05.12.05, 22:03 Kasia Figura jest obcieta na jeza!!! Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Majewski Show 05.12.05, 22:04 Dobrze,ze nie na kure:p:p:p:p:p A swoja droga kiedys sliczna dziewczyna byla. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Majewski Show 05.12.05, 22:06 no kiedys była ładna, ale starosc nie radosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Majewski Show 05.12.05, 22:08 Nuu nie radosc.Ale i tak fajna z niej babeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Majewski Show 05.12.05, 22:09 khaki3 napisała: > Nuu nie radosc.Ale i tak fajna z niej babeczka. w tej fryzurze wyglada strasznie, błeee Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: Majewski Show 05.12.05, 22:08 o matkooooooooooooooo- może chciła podobna być do Natalie Portman( polsat leon zawodowec)-a tak przypomina pekińczyka Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Majewski Show 05.12.05, 22:12 Okropne ma zmarszczki na szyjce:(:( Naprawde starosc nie radosc.Ale co z jej wlosami??ktos ogladal od poczatku?ktos cos mowil?Zauwarzyl ze nie ma wlosow?bo pamietam jak wernika z na wspolnej byla chyba juz w 9 m-c ciazy i jak powiedziala komustam ze jest w ciazy to on taki nieee no co ty?? zdziwko na maxa.a ja tam juz prawie kwiczalam!!! ja rozumiem film filmem ale mogli ta jej ciaze ukryc jakos bardziej!!A co do Figury to co ktos cos mowil,ze nie ma wlosow?czy udali ze wszystoko gra? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Majewski Show 05.12.05, 22:16 nie wiem bo nie ogladałam od poczatku... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Majewski Show 05.12.05, 22:16 trzeba bylo patrzec od poczatku programu;-) a ludzie nie maja "szyjki" a szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Majewski Show 05.12.05, 22:12 złotko, przestań się tyle gapić w ekran. Jak nie w jeden to w drugi!! Chyba w końcu pojadę do warszawy i ci zorganizuję jakiegoś fajnego chłopaka, chociaż na weekend by ci oczy odpoczeły) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Majewski Show 05.12.05, 22:17 Kobiety maja szyjke.macicy:) A ja nadal twierdze,ze na jej szyjce jest za duzo zmarszczek.I co???Moge sobie pisac szyjka:)Nie musze pisac szyja. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Majewski Show 05.12.05, 22:18 słonko ale ja sie gapie w dwa za jednym zamachem ( takie 2 w 1 ) :))) ja nie chce fajnego chłopaka!!! Chcialabym miec za to wiecej przyjaciol bo mi sie niektorzy porozjeżdzali i smutno mi troche :))) Chcesz sie ze mna zakolegowac? :) A od srody juz sie nie bede w neta gapic:((( bo mi go odłączaja!!! wiec tylko tv mi pozostaje wiec sie przestawiam po trosze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Majewski Show 05.12.05, 22:31 ja się mogę z tobą kolegować ale tobie też trzeba popatrzeć w sufit trochę(żeby te oczy odpoczeły)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Majewski Show 05.12.05, 22:37 moje oczy nigdy nie odpoczywaja, jak sie nie gapie w ekran kompa, to tv, a jak nie w tv to w książe albo gazete albo w przyrode, uwielbiam patrzec, wzrok to mój ulubiony zmysł :))) Mogłabym być głucha, ale nigdy slepa :))) To fajnie że chcesz zostać moim kolegą :))) Cieszy mnie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Majewski Show 05.12.05, 23:12 widokzmarsa napisał: > a gdzie się będziemy kolegować?) Ło Mtako i to jest problem bo od srody nie mam netu!!! Ale moze za jakis miesiac bede miec znowu wiec moze wtedy cos wykombinuje sie :))) A ty chyba nie masz nic bałamutnego na mysli pisząc o "kolegowaniu"? Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Majewski Show 05.12.05, 23:23 cześć asiula ja wracam na fm a ty odchodzisz buuuuuuuuu:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Majewski Show 05.12.05, 23:28 czesc Anetko!!! gdzie bylas jak cie nie bylo! Tesknilismy!!! Tylko tak na miesiac albo góra dwa odchodze, ale bede wpadac :) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Majewski Show 05.12.05, 23:36 wyjechałam sobie na tydzień, po powrocie nabawiłam się małej kontuzji i nie mogłam siedzieć przy kompie, ale już wracam:)))) wpadaj często na fm bo ja tam się teraz połapac nie mogę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Majewski Show 05.12.05, 23:41 ooo to smutne ze mialas kontuzje :((( buuu ale mam nadzieje ze juz jest oki :))) ja juz spac ide wiec słodkich snów życze :) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Majewski Show 05.12.05, 23:43 już jest wszystko ok:))) kolorowych snów asiulka:) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Majewski Show 05.12.05, 23:35 ja mam tylko zbereźne myśli i bałamutne plany. Po prostu będe wpadał na Ursynów od czasu do czasu i robił swoje. W końcu to ja wiem jakie masz potrzeby))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 dobrej nocki zbereźny widoczku :))) 05.12.05, 23:39 ide ziuziu :))) słodkich snów Ci zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: Majewski Show 06.12.05, 00:19 tylko z zabezpieczeniem, żebyś nas na forum nie pytał czy jest w ciąży ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: Majewski Show 05.12.05, 22:34 ze mną jest chyba cos nie tak bo stwierdziłam ze wyglada zabójczo z pozytywnym oddzwiękeiem zarówno w peruce jak i w o'connor-pewnie to dla jakiejs roli a swoją drogą niesamowicie dobrze gra Odpowiedz Link Zgłoś
veroniq Re: Majewski Show 05.12.05, 22:48 a wg mnie albo leczyla sie na tarczyce jodem promieniotworczym czy jakos tak albo jest po chemioterapii... Odpowiedz Link Zgłoś
soundtropolis Re: Majewski Show 05.12.05, 23:13 Napewno nie pogorszyło to jej wyglądu i tak jest wstrętna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś