lyche1 23.10.02, 07:20 o następującej treści: "Wyprzedzaj szybko!! Ktoś już czeka na twoją nerkę" Fajna nie? Jest naklejona oczywiście z tyłu samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka32 Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód 23.10.02, 09:24 Ja kiedyś widziałam takiego zrujnowanego ŻUKA a na nim z tylu napis farbą olejną "Wyprzedzaj twoje organy już się sieszą na zmianę właściciela". Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojcio Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód IP: proxy / *.radio.com.pl 23.10.02, 10:30 Stara syrena, z tyłu, na masce odciśnięte dwie dłonie i napis: tu pchać. A tak na marginesie, dlaczego akurat na nerkę? Coś sugerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbacz A jak wg Ciebie... IP: *.pl 23.10.02, 10:48 należy wyprzedzać, jeśli nie szybko? Wiadomo chyba, że im krótszy czas wyprzedzania tym bezpieczniej. Lepiej już było zrobić naklejkę: "Uwaga! Kobieta za kierownicą. Śmiertelne zagrożenie" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: A jak wg Ciebie... IP: 62.233.139.* 23.10.02, 10:53 Gość portalu: bimbacz napisał(a): > należy wyprzedzać, jeśli nie szybko? Wiadomo chyba, że im krótszy czas > wyprzedzania tym bezpieczniej. Lepiej już było zrobić naklejkę: "Uwaga! Kobieta > > za kierownicą. Śmiertelne zagrożenie" :))))) Widzialem w Warszawie naklejke z tylu - na cala szerokosc bagaznika: "Baba za kierownica" Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód 23.10.02, 11:51 pomysl przedni, mojej siostrze tez sie taka marzy :) ja widzialam fajowe o innych tresciach tez: na maluszku: jak dorosne, bede... jaguarem (mercedesem czy ferrari...) znow na maluszku: moje drugie auto to (tutaj nazwa wymarzonego samochodu... :) a wlasnie :) jakie jest Wasze wymarzone auto? i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód IP: 213.216.82.* 23.10.02, 12:04 Gdzieś był czły wątek. postaram się znaleźć i wrzucić tu. Pamiętam jeden dobry: " Nie pij za kierownicą bo ktoś cię stuknie i sobie wylejesz." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód IP: proxy / 212.160.165.* 23.10.02, 13:54 A ja mialem z tylu: "Wal smialo, ty placisz". Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód 23.10.02, 13:57 Gość portalu: grogreg napisał(a): > A ja mialem z tylu: > "Wal smialo, ty placisz". Ale, przepraszam, gdzie z tyłu? Na pośladkach?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód IP: proxy / 212.160.165.* 23.10.02, 14:04 Pajdeczko pochamuj troche swoje rzadze. Tyl nie tylko oznacza moje boskie posladki ale w kontekscie watku tylni zderzak. Zderzak krory i tak musialem wymienic bo mi go jeden baran wbil do bagaznika. Twoj Baleronik. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Baleronika 23.10.02, 15:17 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Pajdeczko pochamuj troche swoje rzadze. Tyl nie tylko oznacza moje boskie > posladki ale w kontekscie watku tylni zderzak. Zderzak krory i tak musialem > wymienic bo mi go jeden baran wbil do bagaznika. > > Twoj Baleronik. Czyli jednak chciałbyś leżeć na wierzchu? Twoja kromeczka (nie posmarowana jeszcze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Do Baleronika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 22:37 Na wierzchu, pod spoden, obok..... Jestem otwarty na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód 23.10.02, 14:30 Gość portalu: grogreg napisał(a): > A ja mialem z tylu: > "Wal smialo, ty placisz". Muszę se taką naklejkę sprawić. A może nawet dwie. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Fe_male 23.10.02, 15:18 fe_male napisała: > Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > A ja mialem z tylu: > > "Wal smialo, ty placisz". > > Muszę se taką naklejkę sprawić. A może nawet dwie. > > Pa Fe_male, ale to naprawdę boli (no, chyba że tylko z przodu sobie nakleisz). Pa! Uciekam. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód 23.10.02, 15:45 Gość portalu: grogreg napisał(a): > A ja mialem z tylu: > "Wal smialo, ty placisz". Mam jeszcze mniesce po lewej stronie. Ja mam od trzech lat pęknięty zderzak ( niewielki pęknięcie) Zarobiłam na nim już 800zł :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód 23.10.02, 15:53 A ja od jakiegoś czasu na masce mam lekkie wgniecienie jakby ktoś tyłkiem mi na samochód usiadł. Do dziś się zastanawiam czy to jakaś para na ciepłym podłożu chciała się pobzykać (wgniecienie nabyłam w okolicach listopada) czy jakiś głupek nożyskami wskoczył. Jakieś inne sugestie, co do przyczyny wgłebienia, może UFO? Pa Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Ja mam niezłą dziurę w przednich drzwiach 23.10.02, 16:00 Tzn niezbyt dużą i już zamalowaną. Jak powstała? Oto postanowiłam nieobacznie umyć sobie samochód u babci na podwórku. Umyłam tak dokładnie, że kogut dostrzegł rywala w "moich" drzwiach i rozpoczął walkę. Dobrze, że daleko nie odeszłam bo bym miała całe drzwi zrypane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód IP: *.BrockU.CA 23.10.02, 16:35 W mojej okolicy calkiem sporo ludzi ma z tylu taka kwowadisowa rybke, czasem jeszcze z krzyzem albo z wpasownym w rybke napisem 'JESUS'. Ostatnio jechalem za taka 'rybka' na autostradzie. Jak bylem troszke blizej, to zobaczylem, ze rybka miala malutkie nozki i napis 'DARWIN' - i jakos mnie to strasznie ubawilo. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Kocham Cię Mały K 23.10.02, 16:39 Cały czas się chciałam zapytać co to za rybka. Nawet się zastanawiałam, czy to jakieś samotne ryby w ten sposób ogłaszają swoją gotowość do wejścia w związek z inną np. rybą :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód 23.10.02, 17:06 A ja widzialam samochod z taka rybka z tylu, tyle ze otoczona kolkiem, a po obu stronach kolka widelce. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ kwowadisowa rybka 23.10.02, 19:06 oznacza chrześcijanina.Gwoli wyjaśnienia wszystkim niewiedzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód IP: 213.25.39.* 23.10.02, 18:47 Gazeta.pl ) Forum ) Auto-Moto Środa, 23 października 2002 Auto-Moto • Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: 213.77.14.* Gość: koti 11-12-2001 12:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując Niektóre są całkiem fajne. Dziś widziałem taką dużą na Poldku - "UWAGA ! BABA ZA KIEROWNICĄ !!!". Przyznacie że trzeba mnóstwo - nomen omen - autoironii żeby sobie takie coś nakleić (prowadziła oczywiście starsza kobieta) I drugi hit, ale to już dawno widziałem - na starym pordzewiałym "kaszlaku": "NIE ŚMIEJ SIE - MÓJ PRZYNAJMNIEJ JEST SPŁACONY". Rewelacja Znacie jeszcze jakieś ? Pzdr. • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.manhattan.gda.pl Gość: Krzychu 11-12-2001 19:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując A takie znacie? "Wyprzedzaj, wyprzedzaj, twoja nerka uratuje komuś życie!" "Wal śmiało, to samochód teściowej" "Jeżeli możesz to przeczytać to znaczy że jedziesz za blisko" - napis drobnym maczkiem. • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl Gość: krzychu 11-12-2001 20:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując Po pierwsze primo - Ktoś mi podkrada ksywkę Po drugie primo - z kolegami widzieliśmy naklejkę "Jeżeli możesz..." i czytaliśmy ją z odległości ok. 10 m • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.chello.at Gość: eskimos 11-12-2001 20:58 odpowiedz na list odpowiedz cytując Na TIRze - "Uwaga panienki moj jest 18m dlugi" • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.chello.pl Gość: bObO 11-12-2001 22:30 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ostatnio widziałem dwie fajne. 1. "Nie tak blisko, prawie się nie znamy" 2. (rozwalił mnie całkowicie) na klapie mocno zjedzonego przez rdzę Poldka "nie wierzę w korozję" :-) • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: 130rapid 11-12-2001 22:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując Na starym żuku, turlającym się dwupasmówką 60 km/h w porywach, wypisane paluchem na brudnej tylnej szybie: "Przepraszam, szybciej nie mogę" (Działało, nikt się za nim nie pieklił). • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: 10.0.210.* Gość: R@fal 12-12-2001 22:07 odpowiedz na list odpowiedz cytując "skoro czytasz ten napis to znaczy ze chyba zgubiłem przyczepę" albo rozbawił mnie też napis na starym 125p. ktory ledwo stał na kołach, na przednim zderzaku miał: "Tu ciągnąć" • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.telecom.sk Gość: karlin 11-12-2001 22:52 odpowiedz na list odpowiedz cytując klasyka to oczywiscie "jak dorosne to chcialbym byc mercedesem" na jakims maluchu etc. Ale to juz klasyka i chyba wszyscy to znaja • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.manhattan.gda.pl Gość: Krzychu 12-12-2001 19:35 odpowiedz na list odpowiedz cytując Po pierwsze primo - Ktoś mi podkrada ksywkę Po drugie primo - z kolegami widzieliśmy naklejkę "Jeżeli możesz..." i czytaliśmy ją z odległości ok. 10 m Po trzecie primo to nie moja ksywka, tylko imię ( pisze się z regóły z dużej litery ) Po czwarte primo to pierwszy raz cię tu widzę... Po piąte primo jeżeli to tak ci wadzi to mogę założyć sobie konto gazeta.pl Czekam niecierpliwie na Twoją podpowiedź!!!!!!!!! • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.manhattan.gda.pl Gość: Krzychu 12-12-2001 19:37 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: 130rapid 11-12-2001 22:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując Na starym żuku, turlającym się dwupasmówką 60 km/h w porywach, wypisane paluchem na brudnej tylnej szybie: "Przepraszam, szybciej nie mogę" (Działało, nikt się za nim nie pieklił). Rapid 130: na co czekasz? Wal śmiało ten post na wątek "załatwiłem dresa na drodze" :))))) • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl Gość: krzychu 12-12-2001 19:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując Twoje imie to chyba Krzysztof, a nie Krzychu. Ale nie będę złośliwy. Ty będziesz Krzychu, a ja krzychu. A ja na tym forum pojawiam się od końca października. A co do tematu: " uwaga! Baby!" I nie wiem czy chodzi o dziecko czy o baby? Pozdr, krzychu • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: 10.128.128.* Gość: szatan 12-12-2001 20:46 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: krzychu napisał(a): ) Ty będziesz Krzychu, a ja krzychu. a z którym Krzyśkiem się kłóciłem?? z tym z Bogatyni? • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl Gość: krzychu 12-12-2001 20:49 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ja pisałem, że jestem z Bogatyni??? Bo jestem. A ty szatan skąd wiesz??? (czysta ciekawość) • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.chello.pl Gość: Brzydki 12-12-2001 21:41 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: krzychu napisał(a): ) Ja pisałem, że jestem z Bogatyni??? ) Bo jestem. ) A ty szatan skąd wiesz??? ) (czysta ciekawość) Wali od ciebie Bogatynią! :-))))))) (bez obrazy) • Re: Nalepki na zderzakach, klapie i gdzie indziej adres: *.manhattan.gda.pl Gość: Krzychu 12-12-2001 23:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: krzychu napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tak mi się teraz przypomniało... 24.10.02, 13:39 Jak jechaliśmy na wczasy, jechał przed nami maluszkiem jakiś młody chłopak widać było,że ciasno mu w tym maluszku kiedy go wyprzedzaliśmy z tyłu miał niesamowitą nalepkę z której się śmieliśmy jeszcze przez jakiś czas : NIE TRĄB NA MNIE NIE WIDZISZ, ZE SZYBCIEJ NIE DAM RADY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Tak mi się teraz przypomniało... IP: proxy / 212.160.165.* 24.10.02, 13:44 A taka: "Nie spiesze sie, bo jade do pracy" Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tak mi się teraz przypomniało... 24.10.02, 13:46 A to dostałam w poczcie: NAPISY ZE ZDERZAKOW SAMOCHODOW .Jezeli mozesz przeczytac ten napis, to znaczy, ze stracilem przyczepe. .Mam zepsuty klaskson. Obserwuj srodkowy palec u reki. .JEZUS CIE KOCHA.... a reszta uwaza cie za zwyklego dupka. .Jezdze tak szybko, ze nie martwie sie swoim cholesterolem. .Wszystkie uogolnienia sa falszywe. .Pamietaj - jestes niepowtarzalny,podobnie jak wszyscy pozostali. .Praca jest dla ludzi, ktorzy nie znaja wedkarstwa. .Ucz sie na bledach wlasnych rodzicow - stosuj prezerwatywe. .Sa dwie metody postepowania z kobietami. I zadna nie dziala... .Kobieto! Nie trac zadnej okazji, zeby przestac pyskowac! .Im wiecej ludzi spotykam, tym bardziej lubie swojego psa. .Nie jestem kompletnym idiota - paru czesci brakuje. .Prosze nie wjezdzac mi w bagaznik - moj prawnik jest na urlopie. .Ciezka praca kiedys zaprocentuje.Lenistwo daje efekt natychmiastowy. .Jezeli nie podoba ci sie moj styl jazdy - zejdz z chodnika. .Uwaga! Kierowca ma przy sobie tylko 20$ w drobnej amunicji. .Narkotykom powiedzialem: NIE. Ale nie posluchaly. .Umysl jest jak spadochron - dziala lepiej, gdy jest otwarty. .Nie jestes hemoroidem - nie trzymaj sie mojego tylka. .Kiedy przeczytalem o szkodliwosci picia, rzucilem czytanie. .Co tak blisko, przeciez w ogole sie nie znamy!" .Wyprzedzaj! ktos juz czeka na Twoja nerke..." .Wal smialo!Auto tesciowej!" Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Zrobiłam sobie naklejkę na samochód 25.10.02, 22:49 Ja chcę mieć z tyłu samochodu taką, na której malutkimi literkami będzie napisane: "Jeśli możesz TO przeczytać, to oddal sie tak, byś nie mógł." Odpowiedz Link Zgłoś