paxton1 16.12.05, 10:29 no właśnie, dzioewczyny, co kupujecie swoim ojcom pod choinkę? bo bez cienia pomysłu jestem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beberebe Re: prezent dla taty 16.12.05, 10:32 skórzany pasek do spodni Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: prezent dla taty 16.12.05, 11:00 ksiazki,cos do aparatu fotograficznego Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: prezent dla taty 16.12.05, 11:14 można jeszcze kupić dobre wino, portfel, coś do samochodu, komputera, koszulę lub koszulkę (jakąś bardziej sportową, na luzie) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: prezent dla taty 16.12.05, 11:33 ja mojemu Tacie kupuje torbe - laptopowke. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: prezent dla taty 16.12.05, 13:00 Mój tata ma specyficzny gust, więc... bollywoodzkie filmy na DVD, bo je uwielbia, podobnie jak filmy z Hong-Kongu. I nowego Mikołajka, bo ma sentyment, a jeszcze sobie nie kupił, więc zażądał na Gwiazdkę. I whisky, bo po pierwsze bardzo lubi, po drugie - liczę, że się ze mną podzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
hadriana_siloe Re: prezent dla taty 16.12.05, 13:09 płyta ze starej dobrej rockowej przeszlosci, szaliki, koszule, koszulki, krawaty, itd... pokrowiec na jego nowiuteńki telefon, o ktory dba jak o najdroższe dziecko, film.. dobry, ( dużo krwi, szybka akcja :))) ) słodycze, bo uwielbia, portfel, notes, tyle mam możliwosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: prezent dla taty 16.12.05, 15:15 Butelkę dobrego Ginu, tonik i jakaś ładna karafka do tego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
diverse_women Re: prezent dla taty 16.12.05, 15:37 ja kupilam gilette z potrojnym ostzrem, bo tata zawsze jeczy na brak dobrych maszynek ;) i balsam po goleniu w jego ulubionym zapachu Odpowiedz Link Zgłoś