mathias_sammer 05.01.06, 13:35 ale trace na smialosci, gdy kobieta na mnie spojrzy. Jak ja zagadnac? Jak podejsc i powiedziec, czy pojdziesz ze mna na kawe i lawe? No jak mam to zrobic ? :((( M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia29 Re: Jestem smialy 05.01.06, 13:38 to sie chlopie zdecyduj smialy czy niesmialy,a do tego niezdecydowamy to juz porazka na starcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem smialy 05.01.06, 13:40 Niby smialy, ale raczej nie:) M.S. Do seeercaaa przyyytul psaaa Lalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem smialy 05.01.06, 13:52 Ty za to jestes bardzo niesmiala, a niesmialej to ja nie chce. Co robilibysmy razem? Ty nismiala i ja niesmialy. Chcialbym kobiety, ktora mnie osmieli. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jestem smialy 05.01.06, 13:57 po prostu niewłaściwą gadanę masz, zapytaj, czy do kościoła pójdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Mathias, próbujesz wejść w skórę kobiety? ;) 05.01.06, 14:12 Probuje, ale nie wiem ile jeszcze skory potrzebuje, by uszyc sobie takie zgrabne ubranko. W ksiazce "milczenie owiec" sa opisy, ale nie pamietam juz ile kobiet mi trzeba. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Mathias, próbujesz wejść w skórę kobiety? ;) 05.01.06, 14:17 mathias_sammer napisał: > Probuje, ale nie wiem ile jeszcze skory potrzebuje, by uszyc sobie takie > zgrabne ubranko. W ksiazce "milczenie owiec" sa opisy, ale nie pamietam juz ile > > kobiet mi trzeba. Tam nie było kobiety odrzuconej, nieśmiałej i śmiałej jednocześnie, tęskniącej i zawiedzionej. Nie ten rodzaj i typ skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Mathias, próbujesz wejść w skórę kobiety? ;) 05.01.06, 14:18 To fakt, te sa na forum:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Jestem smialy 05.01.06, 15:11 mathias_sammer napisał: >Jak podejsc i powiedziec, czy pojdziesz ze mna na kawe i lawe? na kawe mozna isc ale na ławe???? to sie je czy pije? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem smialy 05.01.06, 15:15 Na lawie sie siedzi i pije kawe:) Jak to na lawie:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem smialy 05.01.06, 15:21 Cholera, za malo mam kasy. Niech to! Gdzie tu kase znalezc? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer do siebie 05.01.06, 15:31 zaraz zaraz- jak sam ugotuje to przeciez wyjdzie taniej. Wttedy 10 euro wystarczy. Dobra jest:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: do siebie 05.01.06, 15:34 Kurde, jeszcze przyjdzie mi jednak do knajpy je zabrac :( Zdaje sie, ze mialem jeszcze jakies monety w zoltej marynarce w kratke, ktora nosze do skorzanych zielonych spodni:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: do siebie 05.01.06, 18:34 mathias_sammer napisał: > Kurde, jeszcze przyjdzie mi jednak do knajpy je zabrac :( > To ile tych ONYCH chcesz tam zabrac?? :) i jednorazowo hurtem czy kazdego dnia inna?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nikosik Re: do siebie 05.01.06, 18:47 marynarka pokolana, na niej tłusta plama, kto to spiewał jaka kapela? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem smialy 05.01.06, 15:14 Co ja teraz zrobie, co ja teraz zrobie..? Czy mi starczy kasy? Zaraz, zaraz. Jeden euro, piecdziesiat centow, dwadziescia centow, jeden cent, dziesiec centow. Mialem jeszcze w kieszeni, jest! Dwa euro! Uff, bedzie na zupki, Musze jeszcze poszukac:) Ale sie grzalem z przejecia:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Jestem smialy 05.01.06, 15:35 "wyginam ciało śmiało" "wyginam ciało śmiało" "wyginam ciało śmiało" "wyginam ciało śmiało" z "Madagaskaru" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestem smialy 05.01.06, 15:54 Zebym jeszcze tak portfel umial wybinac to byloby naprawde klawo! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Jestem smialy 05.01.06, 16:15 > ale trace na smialosci, gdy kobieta na mnie spojrzy. > Czyli ONIEsMIEla Cie ta, ktora jestes zainteresowany. A to roznica. Niesmiały człowiek totroche inna para kaloszy. Osoba co analizuje tez od razu nie podejmuje decyzji i z boku moze wygladac na niesmiała a tak nie jest. Zreszta takie oniesmielenie to sie ujawani w 1minucie a potem kazdy smiały, gada, zartuje. Zaobserowałam to na wielu konferejcahc takich skupiskach obych sobie ludzi. A jak sie ludzie sobie podobaja to wysyłaja sygnały, ciepło i nie sa sobie obcy. Poza tym sa ludzie co jak paple mowia wszytsko kazdemu. A sa tacy co owteiraj sie tylko na tych wybranych. to ujmujace. Potrafia byc za to oddani zarówno w przyjazni jak i miłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Jestem smialy 05.01.06, 18:49 wynies na koniec co sie da a co tam, nie zapomnij o papierze toaletowym :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś