Dodaj do ulubionych

O Ludzie pomocy!!!!!!!!!

06.01.06, 19:36
Poradzcie co mamy robic? Kupilismy z mezem swoje wymarzone mieszkanie.
Malutkie, sliczniutkie, nasze kochane. I tu wielka straszna niespodzianka!!!
Nad nami mieszka para homosexualistow!!! Okropne. Prawie codziennie slyszymy
odglosy ich milosnych uniesien. To straszne! Gdyby mieszkanie bylo wynajete
nie zostala bym tu ani mimuty dluzej. Problem w tym ,ze musimy tu mieszkac
jakis czas aby oplacalo sie je sprzedac i nie stracic. Czy ktos byl w
podobnej sytuacji? a jesli tak to jak sobie z nia poradzil. Nie mam nic
przeciwko homosexualistom ale wole o nich slyszec w telewizji ,niz sluchac
kazdego wieczoru za sciana. Ratunku.
Obserwuj wątek
    • krecilapka Najlepiej sie przeprowadz. 06.01.06, 19:41
      Pogadaj z nimi, powiedz jak Wam ciezko moze zechca sie z Wami zamienic? Ponoc
      pedaly sa fajni i wyrozumiali :).
      • jessicachic Re: Najlepiej sie przeprowadz. 06.01.06, 19:51
        Nawet gdyby mieszkala tam normalna para nie odwazyla bym sie nic mowic.
        Przeciez jesli decydujesz sie mieszkac w bloku musisz liczyc sie z odglosami
        dochodzacymi z mieszkan sasiadow. Nas slychac to i im wolno. Ale o takiej
        sytuacji jeszcze nie slyszalam. Jak im cos powiem to zaraz bede:
        nietolerancyjna , zacofana baba. Mysle , ze oni robia to specjalnie glosno.
        Zwracaja na siebie specjalnie uwage. Obrzydlistwo.
        • krecilapka A w zasadzie, 06.01.06, 20:03
          to dlaczego ich podsluchujesz jak sie pruja? Moze masz zwichrowana osobowosc i
          jestes kryptogejem, co? Moze nie do konca dobrze czujesz sie jako kobieta? No
          udowadniaj! co to jest zalotka? Jaki masz rodzaj cery? Jak sie robi cytologie?
          Jaki kolor wlosow miala Ania z zielonego wzgorza? w jakiej pozycji czekasz na
          zielone swiatlo na przejsciu dla pieszych?
          • olamariola Re: A w zasadzie, 06.01.06, 20:07
            dobre Krecilapko. Test na kobiete. Moje uznanie :))
          • noelin Re: A w zasadzie, 07.01.06, 10:05
            krecilapka napisał:

> to dlaczego ich podsluchujesz jak sie pruja? Moze masz zwichrowana osobowosc i
            > jestes kryptogejem, co? Moze nie do konca dobrze czujesz sie jako kobieta? No
            > udowadniaj! co to jest zalotka? Jaki masz rodzaj cery? Jak sie robi cytologie?
            > Jaki kolor wlosow miala Ania z zielonego wzgorza? w jakiej pozycji czekasz na
            > zielone swiatlo na przejsciu dla pieszych?

buehehehehhehehehehehheheheheheh:D
            Ale maja przerombane jakby nie bylo. Teraz tez mieszkam w bloku, i nie tzrzeba
            podsluchiwac zeby slyszec sasiadow, to jest niesamowite jak sie roznosi dzwiek.
            w sumie nie mam takich sonsiadow homo. Mnie wkurzalaby kazda para nie wazne czy
            mieszana czy nie robiaca to glosno co wieczor. Ostatnio mnie sonsiad wkurzyl bo
            o 7 rano tv na cala pare mial. To napisalam kartke i wzycilam przez wejscie na
            listy do mieszkania-od tego dna byl spokoj. sprobuj tez. napisze ze jestes
            zyczliwym sonsiadem ktory chodzi na rozne zmany do pracy i spisz w roznych
            porach i prosisz ich o troche mniej glosne zachowywanie sie.a jak to nie
            poskutkuje to zadzwon do tych co maja piecze nad tym blokiem zeby oni cos
            zrobili.ja tak ama ze jesli sa 2 anonimowe skargi na jakiegos mieszkanca to
            wylot. bo czemu macie sie zaraz wyprowadzac to w koncu wasze wymarzone
            mieszkanko:) nie opuszczajcie go tak szybko.
            • dotykmysli Re: A w zasadzie, 10.01.06, 18:10
              "Sonsiad"? "Sonsiad"? Różne rzeczy widziałam, ale to przebija wszystko.
        • grogreg Re: Najlepiej sie przeprowadz. 10.01.06, 08:44
          No, nie minie tydzien a zainstaluja sobie sprzet naglasniajacy.
          A za miesiac poderwa ci chlopa i wydupca.
    • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 19:55
      No coz-jak ich tolerujesz i akceptujesz to sie mecz w swojej poprawnosci
      politycznej.Z punktu widzenia prawnego niewiele mozesz zrobic,chyba,ze bedziesz
      ich masowo posadzala o naruszenie nocnej ciszy.Niewiele bedziesz z tego
      miala.Jakbys byla mniej tolerancyjna,to pewnie bys miala latwiej.
    • bitch.with.a.brain Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:03
      a sasiedzi waszych uniesien nei slysza?
      • kosmetyczka2006 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:16
        poczekaj aż się pokłócą, ja miałąm podobną sytuację- obok nas
        mieszkali "Chłopcy". Moja 6 letnia córka ciągle spać nie mogłabo jęczeli,
        później puszczali głośno muzykę, aż pewnej nocy zaczęli meble wyrzucać przez
        okno, płyty kompaktowe itd. Afera an 102,p okłócili się o smsa od jakiegoś
        innego chłopca. Na szczęście teraz mieszkają gdzie indziej.
        Tobie radzę się z nimi zaprzyjaźnić i w żartach im coś powiedzieć.
        Jedyne wyjście. Policja nie przyjedzie tylko dlatego że gejki jęczą na pół
        osiedla. Powodzenia.
    • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:12
      Wybacz ale jestes nietolerancyjna:) Przeszkadza Tobie sex homoseksualistow i
      ich odglosy.Ale Ty chyba z mezem po cichaczu bez oddechu nawet is zmeru nie
      uprawiasz sexu prawda?Niech robia co chca i ile chca.Ty chyba nie dlawisz
      odglosow podczas sexu?Tak samo oni moga powiedziec,ze przeszkadza im
      heteroseksualna para dymajaca sie dzien w dzien i ta baba co wrzeszczy jak
      opetana i wiszczy jak wariatka.Wiecej wyrozumialosci.
      • kosmetyczka2006 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:21
        przecież to nie w tym rzecz można głośno i zbyt głośno, gorzej jak np. ja mam
        małe dziecko, które w środku nocy było budzone przez ich okrzyki ;-) dla mnie
        to oni mogli non stop ... tylko ciszej.... Skoro Autorce postu również to
        przeszkadza to chyba troszkę przeginają. Sex bez okrzyków jest żaden... ale
        mogli by trochę zapanować. I nie ma to nic wspólnego z tym czy oni są gejami
        lesbijakami czy hetero po prostu jeczacy sąsiedzi
        • bitch.with.a.brain Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:25
          chyba jednak ma cos wspolnego:/autorce wątku mniej by przeszkadzala para hetero,
          takie mam wrazenie
          • kosmetyczka2006 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:32
            eeee tam, po prostu miała tu konkretny przypadek, jakby bzykała się sąsiadka z
            narzeczonym ,albo kolegą męża to by też dosłownie tak napisała, nie ma się
            czego doszukiwać.
            W sumie każdy ma prawo się bzykać i każdy ma prawo do ciszy i odpoczynkuw domu,
            więc myślę że trzeba to uszanować i ciszej krzyczeć, skoro mieszka się w bloku
      • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:32
        Jak to fajnie udawac tolerancyjnego,jak samemu skutkow tej tolerancji znosic
        nie trzeba.
        • bitch.with.a.brain Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:33
          ak to mowi o tolerancji dla głosnych sasiadow?
          • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:36
            khaki tego zada.
            • bitch.with.a.brain Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:42
              po prostu sa pewne niedogodnosci jak siem eiszka w bloku, khaki chyba o to chodzi
        • kosmetyczka2006 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 06.01.06, 20:37
          przestań akurat głośna parka wyprowadziłą się sama to co niby? mam się
          przeprowadzić za nimi żeby koniecznie być ich sąsiadką, czy puszczać w nocy
          głośno muzykę żeby nie spać?
          wyluzuj
          w moim zakłądzie zatrudniam 2 gejów i jakoś mi to nie przeszkadza. To fryzjerzy
          i widać na 1wszy rzut oka że są gejami.
    • widokzmarsa Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 07.01.06, 10:30
      nad ranem gdy już skończą drzeć ryja wrzucasz im przez szybę kamień z kartką że
      ci się podobało i prosisz o jeszcze. Przez jakiś czas pozwoli ci to powybijać im
      wszystkie szyby.
      jak nie pomoże dzwonisz do młodzieży wszechpolskiej i robią demonstrację
      krzycząc: pedały pedały. A ty przez okno wtedy krzyczysz; gestapo gestapo
      gdy to nie pomoże dzwonisz na policję i mówisz że twoja córka kupiła u nich
      narkotyki, geje najczęściej coś biorą więc problem zniknie.
      • asiulka81 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 13:44
        widokzmarsa napisał:

> geje najczęściej coś biorą więc problem zniknie.

a skad takie informacje???
      • claneoir Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 14:44
        heheheh ale jestes głupi heheeh

Tomasz
    • miss.hyde Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 13:55
      > Nie mam nic
      > przeciwko homosexualistom ale wole o nich slyszec w telewizji ,niz sluchac
      > kazdego wieczoru za sciana.

To znaczy, ze masz coś przeciwko.
      Heteroseksualna para 'wydająca odgłosy' by Ci tak nie przeszkadzała.
      • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 17:46
        Tak przyznam sie. NORMALNA PARA mi nie przeszkadza. Ale homo-niewiadomo jest
        OBRZYDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!OBRZYDLIWE!!!!!!!!!!!!!!OBRZYDLIWE!!!!!!!!!!!
        • niutaki Re:kretynka 08.01.06, 17:49

• matt.j To co ci przeszkadza? Odgłosy czy orientacja? 09.01.06, 03:05
          To co ci w końcu przeszkadza?
          Odgłosy czy to, że geje?
          Jeśli pierwsze to spotkawszy któregoś na klatce powiedz wprost, że za głośno
          zachowują się w nocy i pół bloku ich słyszy. Nie wierze, żeby takie zwrócenie
          uwagi nie pomogło.
          Jeśli jednak masz problem z ich orientacja to spie..j i nie zawracaj
          porządnym ludziom głowy swoimi fobiami.
          • ironia222 Re: To co ci przeszkadza? Odgłosy czy orientacja? 09.01.06, 03:14
            matt.j napisał:
            > Jeśli jednak masz problem z ich orientacja to spie..j i nie zawracaj
            > porządnym ludziom głowy swoimi fobiami.

OOOOO!!!! porzadny ???? ja tez mam problem z orientacja. bo jak ty jestes
            porzadny piszac takie teksty, to ja jestem Matka Teresa.

wam sie wszystkim w tej polsce poprzestawialo.. Jewropejczyki sie nagle zrobili.
            jakie to tolerancyjne, jakie to swiatowe. a jakie to tumanowate,
            niedoksztalcone i wulgarne. tam gdzie brakuje slow przychodza wulgaryzmy. oj
            cieniasy!!!
            • jakma22 Re: To co ci przeszkadza? Odgłosy czy orientacja? 09.01.06, 04:07
              >ja tez mam problem z orientacja.
              Biedactwo, nie wiesz czy lepiej ci z kobietą czy mężczyzną. Pozostaje
              współczuć.

> wam sie wszystkim w tej polsce poprzestawialo.. Jewropejczyki sie nagle
              zrobili
              Jeśli to było do mnie to się co nieco przejechałaś panienko. Domyślam się, że w
              głowie ci się nie mieści, że ktoś może chcieć przyjechać z 'zachodu' do Polski
              na studia a potem jeszcze tu zostać.
              Hehe! Wyjechało toto do usa kible sprzątać i teraz wydaje się jej, że może z
              góry patrzy na rodaków. Źle nie jest, pyskata ale język pamięta jeszcze -
              spotkałem takich co po kilku miesiącach pobytu za granicą zapominają.
              • ironia222 Re: To co ci przeszkadza? Odgłosy czy orientacja? 09.01.06, 04:19
                do polski na studia??? bo tanio ? czy bo u was na zachodzie(wschodu) nie ucza?
                a zostac to po co? zostalas zeby zlapac meza i dostac mozliwosc legalnego
                pobytu??? a co do sprzatania kibli w usa to nie bardzo rozumiem. czy to komus
                uwlacza, ze pracuje (obojetnie jak), czy to nie czysta hipokryzja. z jednej
                strony taka jestes otwarta, a zdrugiej potrafisz dyskredytowac kogos z racji
                tego jak pracuje??? O Boze./!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolejna nawiedzona!!!!!!!!!!!
                • jakma22 Re: To co ci przeszkadza? Odgłosy czy orientacja? 09.01.06, 11:32
                  Nic, ponoć żadna praca nie hańbi.
                  Jednak jak kogoś ludzie mają za „najgorszego” (a nie czarujmy się, tak są
                  postrzegane osoby wykonujący zawód housekeepera) to przynajmniej niech sobie
                  ten osobnik nie wyładowuje flustracji na innych. A do tego, sorry ale jeszcze
                  jak się taki ktoś wywyższa po to zeby sobie odbić to już w ogóle jest żenada.
                  Ciekawe czy jakbyś w Polsce była sprzątaczką też wywyższałabyś się i okazywała
                  wzgardę dla innych tak jak to robisz teraz.

Z doświadczenie wiem, że zazwyczaj osoby wywyższające się robią to tylko i
                  wyłącznie z powodu przebywania w nieco lepszych warunkach bytowych, które są w
                  stanach czy na zachodzie. Nie uważam, że jest to powód do tego aby wywyższać
                  się, tym bardziej, że niestety większość tych osób wykonuję prace której w
                  życiu nie podjęliby się w kraju.

Jakże inaczej zachowują się ludzie, którzy wyjechali z kraju ponieważ są
                  dyplomatami, czy też pracują w dużych firmach i zostali przetransferowani w
                  wyniku zmian w firmie lub awansu. Jakoś ci nie zachowują się jakby wygrali las
                  na loterii i kontynuują swoje normalne życie tyle, że w innym miejscu. Nikt z
                  nich nie czuje się lepszy niż przed przeniesieniem się z Polski czy też z
                  innego kraju.
                  • ironia222 Re: To co ci przeszkadza? Odgłosy czy orientacja? 09.01.06, 16:38
                    co ma piernik do wiatraka??? nic nie pojmuje z twoich gornolotnych wypocin. w
                    ktorym miejscu mojej, jakiejkolwiek wypowiedzi jest cos sugerujacego
                    wywyzszanie sie ??? jedyne co mozna mi zarzucic to nietolerancja dla pedalow,
                    lesbijek i idiotow, do ktorych nie chcialabym cie zaliczyc. nienawidze tez
                    niekompetencji, chamstwa i prostactwa (nie mylic z prostota, a juz na pewno nie
                    z prostata). a niestety duza czesc Polakow taka jest. pozdrowienia.
                    ....a teraz wezme swojego laptopa i pojde sprzatac kible.
                    • jakma22 Re: To co ci przeszkadza? Odgłosy czy orientacja? 09.01.06, 22:58
                      >nic nie pojmuje z twoich gornolotnych wypocin.

Kurcze, prostszym językiem nie umiem pisać. Choć nie wiem jak prostym trzebaby
                      pisać żebyś zrozumiała?

>w ktorym miejscu mojej, jakiejkolwiek wypowiedzi jest cos sugerujacego
                      wywyzszanie sie ???

W całokształcie (mam nadzieję, że wiesz co to słowo oznacza)

>jedyne co mozna mi zarzucic to nietolerancja dla pedalow,
                      >lesbijek i idiotow,

Idiotów? To sama siebie też nie tolerujesz?

>nienawidze tez niekompetencji, chamstwa i prostactwa

Prostactwa? No proszę, to jeszcze swojej dominującej cechy nienawidzisz.

>....a teraz wezme swojego laptopa

Nie masz się czym chwalić. Laptop w Polsce przestał już być synonimem
                      biznesmena gdyż jest już dostępny dla większości szarych ludzi.

>i pojde sprzatac kible.

A idź, może przynajmniej tam się choć trochę spełnisz. Na forum nie za bardzo
                      ci to wychodzi.

Pozdrawiam serdecznie.
                      • ironia222 Re: To co ci przeszkadza? Odgłosy czy orientacja? 10.01.06, 03:37
                        wlasciwie, to nie wiem co mam odpowiedziec, bo tyle zacytowales z moich
                        wypowiedzi (nawet nie widzac w czesci z nich ironii), za musialabym w koncu
                        odpowiadac sama sobie. jak napiszesz cos od siebie, o ile zdolasz cos wypocic,
                        to ci odpisze. A jak nie potrafisz to popros mame i tate, to ci pomoga. poza
                        tym zarejestrowales sie jako facet na tym forum. wiec analizujac te fakty i
                        wyrazna obrone pedalow, masz z nimi cos wspolnego a moze wszystko. krotko
                        mowiac jestes gorzej niz mozna bylo sie spodziewac. wstydzisz sie byc facetem,
                        czy wstydzisz sie ze piszesz w obronie pedalow? jeszcze troche i bedziesz mial
                        przerwe zimowa w swoim gimnazjum, to bedziesz mogl popracowac nad elokwencja i
                        samodzielnym mysleniem. milego dnia w gimnazjum zycze.
                        • jakma22 Re: To co ci przeszkadza? Odgłosy czy orientacja? 10.01.06, 09:59
                          Ironia powiedziała co pomyślała i poszła myć kibel.

To forum, tj. Forum Kobieta jest otwarte i nie trzeba się specjalnie
                          rejestrować prosząc o akces do niego. Wystarczy mieć zarejestrowany nick ogólny
                          na gazeta.pl.

Poza tym gdzie znalazłaś w moim tekście, że jestem kobietą czy mężczyzną? Może
                          przytocz fragment? Jak na razie to ty zdefiniowałaś mnie chcąc wciskać mi męża.

A i jeszcze może powiedz, w którym to miejscu bronię pedałów? Wydawało mi się,
                          że piętnuję głupotę i ew. chore przejawy bezpodstawnego zadzierania nosa mini.
                          twoje.

PS. Jest takie forum, na którym podaje się linki do durnych wątków, właśnie
                          takich ja ten. Jak widzisz nawet nie wchodząc na forum kobita też można wejść
                          na ten wątek. Jednak żenujący poziom wypowiedzi np. pani jessicachic nie
                          najlepiej świadczy o poziomie całego forum kobieta. Wstydźcie się dziewczyny,
                          hańbę przynosicie.
    • niutaki Re:weź ty się palnij w łeb durna babo 08.01.06, 16:49
      a może jak ty się pie..sz to im też przeszkadza? co ma do rzeczy czy to
      homoseksualiści uprawiają seks czy hetero? coraz więcej zrytych łbów,
      kretyńskie panieneczki..... ku..
      • jessicachic Re:weź ty się palnij w łeb durna babo 08.01.06, 17:49
        Zryty lbie. Widze ,ze jest Ci wszystko jedno z kim uprawiasz sex . Aby tylko
        mialo dziure. Powodzenia!
        • niutaki Re:weź ty się palnij w łeb durna babo 08.01.06, 17:51
          z czego wnosisz? idiotko a gdzie ja piszę o tym z kim JA uprawiam seks?
          ciemnogród pieprzony.
          • jessicachic Re:weź ty się palnij w łeb durna babo 08.01.06, 18:00
            Ale cie trafilam w dziesiatke. Z wulgaryzmow ktore wypisujesz wynika
            wyraznie ,ze jestes pedalem i nie mozesz sie z tym pogodzic. Masz tez powazne
            problemy emocjonalne i byc moze tez psychiczne.A tak przy okazji, to na tym
            forum rozmawiaja kobiety , a jesli zaglada tu facet i jeszcze zabiera glos, to
            z pewnoscia cos z nim nie jest dobrze.
            • niutaki Re:weź ty się palnij w łeb durna babo 08.01.06, 18:04
              idiotko jestem kobietą, umiesz korzystać z wyszukiwarki, a wizytówkę widzisz
              ślepa krowo?
              • jessicachic Re:weź ty się palnij w łeb durna babo 08.01.06, 18:11
                Wstyd sie przyznawac , ze jestes kobieta!!! w takim razie jestes lesbijka ,
                mezczyzna uwiezionym w kobiecym ciele. Nic ci juz nie jest w stanie pomoc.
                • niutaki Re:weź ty się palnij w łeb durna babo 08.01.06, 18:13
                  ty masz coś z głową.
                  • miss.hyde Re:weź ty się palnij w łeb durna babo 08.01.06, 20:54
                    To że ma coś z głową jest łagodnie powiedziane.:)
          • jessicachic do niezrownowazonego emocjonalnie 08.01.06, 18:05
            Moze moi sasiedzi lubia placki z dyni. Chcesz to zapytam ,moze bedziesz sobie
            mogl popatrzec. A moze sie przylaczysz?
            • niutaki Re: do niezrownowazonego emocjonalnie 08.01.06, 18:11
              jesteś poje..a. I do tego masz problemy z czytaniem tekstu ze zrozumieniem.
              KLIKNIJ MOJA WIZYTÓWKĘ KRETYNKO.
              • jessicachic Re: do niezrownowazonego emocjonalnie 08.01.06, 18:13
                Nie lubie dyni. .....pumpkin head...
    • lajton Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 18:15
      A gdyby to byly okrzyki damsko-meskie (orgie wylaczajac, oczywista) tez
      mialabys taka straszna niespodziewanke z tego???
      • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 18:21
        Te uwazam za normalne. Tylko trzeba pamietac, ze po 22 obowiazuje cisza nocna.
        • lajton Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 18:22
          jessicachic napisała:

> Te uwazam za normalne. Tylko trzeba pamietac, ze po 22 obowiazuje cisza nocna.

hehe, cale szczescie, ze NORMALNOSC to tylko kwwestia umowna:)
    • pinup Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 18:21
      jak jestes taka odwazna zeby na forum obrzucac innych gownem to nie rozumiem
      dlaczego nie potrafisz sobie poradzic z sasiadami ktorzy halasuja kretynko.
      • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 18:22
        A to ja zaczelam??? przeczytaj jeszcze raz dokladnie.
        • pinup Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 18:32
          niewazne kto zaczal. wazne ze jakos masz dosc odwagi zeby rzucac sie tutaj.
          dlaczego nie potrafisz zebrac sie na odwage i powiedziec sasiadom zeby byli
          ciszej? nie kumam. jak piszesz akurat z domu to moze jestes juz tak podminowana
          ta dyskusja ze pojdziesz za ciosem i przejdziesz sie pietro wyzej? jakos nie
          widze w tym problemu zeby zadac spokoju we wlasnym domu. bez wzgledu na to
          jakiego rodzaju to halas i kto go robi.
          • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 18:41
            Mam lepszy pomysl. Kupie nowe mieszkanie ,a to wynajme . Niech inni sie mecza.
            • kosmetyczka2006 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 18:51
              kup sobie ciszę.....
            • niutaki Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 21:32
              tylko zanim kupisz to przeprowadź wywiad środowiskowy, najlepiej zapytaj
              jakiejś starej, wrednej, świętojebliwej baby, będą się wam poglądy zgadzały.
    • volga_jasnowidzaca Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 08.01.06, 20:30
      Kupcie sobie zatyczki do uszu, albo spróbujcie ich przekrzyczeć.:-)))) W końcu
      dobry seks ma to do siebie, że po Twoim orgaźmie wszyscy w bloku wychodż na
      balkon zapalić papierosa;-)

Swoja droga, czym sie różnią odgłosy seksu hetero od homo? Krzycza po chińsku,
      jęczą inaczej?
      • annal_anna Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 05:07
        moge ci pomoc
        przesle ci na private
      • jaworszczanka Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 09:50
        homo krzycza w sposob homogeniczny, czyli unisono ;)
    • matt.j Re: O Ludzie.Hehe, kobity się będą bić!! :P 09.01.06, 03:12
      Ty, Jess, strasznie nerwowa jesteś. Chłopa dawno nie miałaś czy taka prostaczka
      z ciebie z natury?
    • niutaki [...] 09.01.06, 10:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • grogreg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 11:34
      Dzwon do Ojca Dyrektora!
      A poki co, beretami sodomitow, beretami!
    • ala.b30 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 13:45
      Po prostu nie wykazałaś się inteligencją kupując mieszkanie. Co za skończony
      kretyn inwestuje w coś o tak cienkich ścianach??? I do tego jeszcze z
      homoseksualistami w pakiecie??? O zgrozo!!! Zgorszenie!!! Lepiej idź się
      pochlastaj, bo nic juz z zycia mieć nie będziesz.
      • miss.hyde Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 16:39
        > Lepiej idź się
        > pochlastaj, bo nic juz z zycia mieć nie będziesz.

I to jest najlepsza rada.:)
    • tamarix Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 16:30
      to ja, twój sąsiad.
      nie sądziłem, że ściany są takie cienkie. Następnym razem będziemy zgłaśniać
      muzykę.
      Pragnę tylko wyjaśnić, że nie jesteśmy pedałami.
      Ściągamy do domy dwie laski i robimy małego gang-banga.
      Dochodzimy zazwyczaj razem a panny to zawsze leżą jak kłody, stąd może
      powstawać mylne wrażenie, że my tak razem ze sobą.
      A przy okazji - od was nic nie słychać oprócz garów albo pralki.
      • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 16:57
        Te dwie laski, czy klody jak je nazywasz, to pewnie niska jakosc fabryki
        sprzetu gumowego w Toruniu (bo takie ciche). Zajrzyj na strone internetowa real
        dolls i zmiencie sobie panienki, laski, czy klody.
    • mmagi Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 16:39
      a Ty sie rzniesz po cichu???
      • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 16:53
        Ja sie nie rzne. Ja sie kocham z jedynym najwspanialszym mezczyzna
        (prawdziwym) mojego zycia. Zycze ci abys kiedys podobnego miala, bo takiego
        samego nikt nie ma.
        • miss.hyde Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 16:55
          Rozumiem, że tylko po bożemu. To wszystko jasne - ty nie jęczysz a geje tak i
          zazdrościsz.:)))
          Jeśli mąż ma podobne poglądy do twoich to nawet największemu wrogowi nie życz
          kogoś takiego.
          • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 17:00
            Ja tak nie jecze, bo nie uznaje kontaktow doodbytniczych. A tobie zycze
            glosnych jekow.
            • miss.hyde Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 17:12
              Biedactwo, myślisz, że jęczy się przy kontaktach odbytniczych?
              • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 17:16
                Mysle, ze tak, bo gowno moze dobijac sie do scianki macicy.
                • miss.hyde Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 17:18
                  To ja cię oświecę - jęczy się podczas orgazmu. może kiedyś uświadczysz.
                  • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 17:31
                    miss.hyde napisała:
                    >
                    > uświadczysz.

Nie jarze? to jakies nowe slowo? czy mialo byc oswiadczysz, zaswiadczysz,
                    poswiadczysz, a moze chodzilo ci o doswiadczysz.
                    Jezeli chodzi o Oswiecenie, to tak, slowo uswiadczyc stosowane bylo w tym
                    okresie, ale teraz nazywamy je archaizmem.
                    Nadal jednak mnie nie przekonalas. To ty masz orgazm podczas stosunku
                    doodbytniczego???
                    • miss.hyde Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 14:44
                      > Nie jarze? to jakies nowe slowo?

Dla ciebie widocznie tak.:)))

> Nadal jednak mnie nie przekonalas. To ty masz orgazm podczas stosunku
                      > doodbytniczego???

Potrafie mieć orgazm w wyniku różnego rodzaju technik i pieszczot. Ty za to jak
                      widze nie miewasz go w ogóle, może jeszcze seksu nie uprawiałaś bo niczego co
                      jest z tym związane nie kumasz?
                  • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 17:32
                    Nie no tragedia,kobiecie przeszkadza to,ze dwoch facetow kochajacych sie
                    wzajemnie,uprawiaja sex.A co Ciebie interesuje czy to facet z facetem czy
                    kobieta z kobieta?Zajmij sie swoimmezem,zajmij sie soba.To ze Ty uprawiasz sex
                    jak mysz nie wydajac zadnych odglosow toswiadczy o Twoim mezu i Tobie.A to,ze
                    dwoch facetow cieszy sie ze swojej milosci,spelniaja sie seksualnie to co juz
                    zle?A czy oni przy was uprawiaja seks?przy was sie caluja?dziewczyno zrozum ze
                    kazdy robi co chce.ale takie podejscie jak ty prezentujesz jest zenujace.jakbys
                    sie nie wtracala do zycia innych i nie sterczala z uchem przy scianie to by nic
                    nie przeszkadzalo.
                    • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 17:38
                      Przykro mi, ale nigdy nie zaakceptuje tego, co nie jest zgodne z prawami
                      natury. Kazdy pedal to zboczeniec. Chcialabys miec w rodzinie pedala albo
                      lesbijke? np twoje dziecko? Czy wtedy tez bedzie ci tak latwo sie z tym
                      pogodzic, jak teraz w stosunku do obcych i na sieci? Latwo byc tolerancyjnym z
                      daleka.
                      • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 17:45
                        Jesli moje dziecko bedzie homoseksualne nie bede negowac jego prawa do
                        milosci.Dzieci kocha sie za to ze sa, a nie za to kim sa.I bez roznicy czy moj
                        syn bedzie mial chlopaka czy dziewczyne.Partnera zyciowego mojego dziecka
                        przywitam w rodzinie z miloscia i otwartym sercem.Widzisz to jest zgodne z
                        natura skoro natura stworzyla ludzi homoseksualnych czy tez heteroseksualnych.
                        To natura stworzyla takie a nie inne zainteresowania seksualne.A jesli
                        zaczniesz z religia to pamietaj,ze sa rozne wyznania i nie majednej dobrej a
                        reszta jest zla.Skoro jestes czlowiekiem to szanuj innych za to,ze sa ludzmi a
                        nie za to z kim spia.
                        • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 17:51
                          Natura nie stworzyla ludzi homoseksualnych, tak w ogole, to Bog stworzyl
                          czlowieka na swoj wzor i podobienstwo, a jak dotad nik nie twierdzi, ze Bog
                          jest homoseksualny. Narzady rodne, jak sama nazwa wskazuje, sluza do
                          rozmnazania sie. Jak wiec, poza dewiacja, mozna wyjasnic homoseksualizm.
                          • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 17:56
                            Poczekaj chwilke wczesniej piszesz,ze to nie nautralne bo tego nie stworzyla
                            natura.teraz mieszasz w to Boga.To sie zdecyduj.Skoro Bog stworzyl czlowieka
                            widocznie dal tez ludziom wybor:albo jestes hetero albo homo.Jedni wybieraja
                            hetero inni homo.Ludzie juz tacy sa.I co z nimi robic palic na stosie?Nikt nie
                            twierdzi,ze Bog jest homoseksualny alepamietaj ze NIKT nie potwierdzil
                            istnienie Boga.Skoro narzady rodne sluza do rozmnazania to jak wytlumaczysz
                            to,ze jest wiele malzenstw,ktore maja problemy z zajsciem w ciaze?Wiec o co
                            chodzi?Moze o to,ze Bog ich chcial ukarac?Dziewczyno placzesz sie,nie wiesz na
                            co sie zdecydowac,czy an nature,czy na religie,czy moze na dewiacje,a moze
                            jeszcze zaczniesz RM straszyc?co ciebie interesuje zycie innych?taka wierzaca
                            jestes?to nie wiesz,ze Bog nakazal milowac blizniego swego jak siebie samego?
                            Skoro juz wciagasz w to Biga to widocznie Bog tak chcial.Widocznie taki Bog ma
                            plan.
                            • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 18:10
                              Sodoma i Gomora zostaly za cos unicestwione. Pamietasz moze za co? - to do
                              twojej dziwnej interpretacji slow Bozych, chyba, ze twierdzisz ze Biblia to
                              zbior fantazji.Ale w takim razie czemu holdujesz? Trybunie Ludu?. Przykro mi ze
                              sa malzenstwa, ktore nie moga miec dzieci, ale to sprawa zdrowia, nie umyslu.
                              Czlonek wprawdzie pasuje do pochwy i pasuje tez do odbytu, ale pasuje rowniez
                              do dziury w scianie, a jak ktos ma duze dziurki w nosie, to malego czlonka tez
                              daloby sie tam wcisnac.
                              Istnienia Boga sie nie potwierdza. W Boga sie wierzy.
                              Zycie innych mnie nie interesuje, o ile nie ingeruje w moje.
                              A czy Bog, jak piszesz, "tak chcial", to tez nie tak. Kusi do zlego nie Bog, a
                              diabel. Kazdy ma swoja wolna wole, ktora sciezke w zyciu wybierze.
                              • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 18:29
                                Ale jak oni ingeruja w twoje zycie?Uprawiaja seks na twoich oczach?NIE!sa
                                poprostu glosnymi sasiadami.wiec wez ta cala swoja homofobiczna madrosc i idz
                                im powiedziec,ze glosno sie zachowuja ot i po problemie.juz po ingerencji.zyj
                                sobie w tym twoim swiecie bez tolerancji i bez wzajemnego zrozumienia.ale nie
                                plec takich bzdur.bo jak mozna czlowiekowi zabraniac zyc jak chce jesli nikogo
                                przy tym nie rani?????
                                • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 18:45
                                  Najproscie bedzie zadzwonic po 22 na policje. Akurat oni sa tolerancyjni dla
                                  pedalow. Bedzie niezla zabawa. Tak ich potraktuja jak ich traktuja na
                                  wiekszosci parad gejow. Przez jakis czas bedzie cisza. A moze potem ze wstydu
                                  zmienia miejsce zamieszkania. Wszyscy sasiedzi odetchna z ulga.
                                  • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 18:49
                                    Zadzwonisz i co?Powiesz,ze "pedaly sie pieprza"???Tylko wstydu sobie narobisz
                                    ale ok.Widocznie nie wiesz,ze zachowanie policji na paradach bylo wymuszone
                                    przez burmistrzow badz prezydentow miasta.Widocznie nie wiesz,ze parady sa
                                    legalne,widocznie nie wiesz,ze to co wypisujesz to stek bzdur i stek
                                    jadu.Zadzwon po 22 ( 997 dla przypomnienia) powiedz co sie dzieje,i zobaczymy:)
                                    Moze jeszcze w ramach glosnego uprawiania sexu przez sasiadow zalozysz im jakas
                                    sprawe?Taka wyksztalcona jestes ze znajdziesz jakis paragraf na nich:) Jestes
                                    zwyklym trolem!Niczym wiecej.A taki trol jest gorszy nawet od homofobow.
                                    • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 19:05
                                      Na ile znam prawo, to zarowno zgloszenie zaklocania spokoju na policje, jak i
                                      zalozenie sprawy z powodztwa cywilnego jest mozliwe. Czyzbys nie znala tak
                                      podstawowych przepisow ustawy kodeks cywilny? Burmistrzowie i prezydenci miast
                                      sa osobami z wyboru, nie z mianowania i reprezentuja wole wiekszosci wyborcow.
                                      A widocznie wiekszosc wyborcow nie chce parad pedalskich, co oznacza, ze nie
                                      akceptuje obnoszenia sie ze swoja innoscia, jak to oni maja w zwyczaju robic.
                                      Podobnie bylo z defiladami pierwszomajowymi. Zniesiono.
                                      A ta uwaga o trolu, to jakies nawiazanie do dyskusji religijnej??? Chyba nie,
                                      bo w katolicyzmie trole nie wystepuja. Trol to wymysl chorych emocjonalnie
                                      pedofilow piszacych bajki dla dzieci, w ktorych ma straszyc.
                                      A jezeli chodzi o moje wyksztalcenie, to zapewniam cie, ze potrafie pisac i
                                      czytac, co do dyskusji z toba w zupelnosci mi wystarczy. Bez brzydkiego epitetu
                                      pozdrawiam.
                                      • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 23:46
                                        Czyzbys nie znala Konstytucji?Nie wiesz,ze zgromadzenia takie jak np. parady
                                        homoseksualistow sa legalne?Nie doinformowana jestes?Nie czytasz wiadomosci?Nie
                                        slyszalas o tym,ze zakaz parady w Warszawie oraz Poznaniu( choc glowy nie dam
                                        uciac,ze to byl Poznan) byly nielegalnie zabronione?Nie znasz podstawowych praw
                                        czlowieka?Nie wiesz kto to trol?Nie znasz netykiety?Hmmmm dziwne baaardzo
                                        dziwne.
                                        • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 04:33
                                          khaki3 napisała:

> Czyzbys nie znala Konstytucji?Nie wiesz,ze zgromadzenia takie jak np. parady
                                          > homoseksualistow sa legalne?Nie doinformowana jestes?Nie czytasz wiadomosci?
                                          Nie slyszalas o tym,ze zakaz parady w Warszawie oraz Poznaniu( choc glowy nie
                                          dam uciac,ze to byl Poznan) byly nielegalnie zabronione?Nie znasz podstawowych
                                          praw czlowieka?Nie wiesz kto to trol?Nie znasz netykiety?Hmmmm dziwne baaardzo
                                          > dziwne.

Przykro mi, ale o takiej konstytucji nie slyszalam. To na pewno polska
                                          konstytucja? Tam pisze, ze zgromadzenia sa legalne? takie jak parady
                                          homoseksualistow? a moze wszystkie zgromadzenia w Polsce sa legalne? Ja
                                          myslalam, ze zgromadzenia moga byc zarowno legalne jak i nielegalne. A poza
                                          tym, myslalam rowniez, ze zabronic zgromadzenia mozna tylko legalnie. Od ciebie
                                          sie dowiaduje, ze zabronic mozna czegos nielegalnie. Bardzo interesujace!!!
                                          A przy okazji - "niedoinformowana" pisze sie w tym kontekscie razem, a nie
                                          osobno (to w nawiazaniu do tego co pisalas o moim wyksztalceniu).
                                          Nie wiem, czy znam podstawowe prawa czlowieka,a zwlaszcza te, ktore ty znasz.
                                          Masz racje. To wszystko jest dziwne.Bardzo.
                                          • ala.b30 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 09:45
                                            Prawo do wolności zgromadzeń (nie wiem, czy to dokładne sformułowanie) - nie
                                            słyszałaś o tym??? <szok>
                                          • matt.j Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 10:52
                                            Litości, czytając co niektóre z was można „pomyśleć”, że polska kobieta pomimo,
                                            iż piękna to dużo większego mózgu od gęsi nie ma.

jessicachic napisała:
                                            >Ja myslalam, ze zgromadzenia moga byc zarowno legalne jak i nielegalne.

To może mniej „myśl” a zainteresuj się życiem publicznym. Nie wiem jakim
                                            ignorantem społecznym trzeba być żeby nie wiedzieć, zakaz wydany prze byłego
                                            prezydenta Warszawy był niezgodny z prawem, czyli napiszę to dużymi literami
                                            żebyś zrozumiała NIELEGALNY! Niestety to musiał orzec Trybunał w Strasburgu.
                                            W przypadku kolejnego zakazu, czyli tego w Poznaniu identyczne orzeczenie
                                            wydał, niestety postfactum, już polski wymiar sprawiedliwości.
                                • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 20:00
                                  A kogo rania dorosla mama i corka,albo mama i syn,ktorzy chca ze soba
                                  wspolzyc???-i dlaczego praktycznie wszedzie na swiecie takie zwiazki sa
                                  zabronione,skoro nikogo nie rania??Dlaczego w calej tak postepowej i
                                  tolerancyjnej UE zabroniona jest legalizacja zwiazkow poligamistycznych??-gdzie
                                  w takim zwiazku jest ktos raniony??Skoro wedlug ciebie podstawa zakazu zwiazku
                                  dwoch doroslych osob jest wyrzadzanie komus krzywdy,to chyba bedziesz miala
                                  duze problemy z wyjasnieniem nam tych dwoch zakazow.
                                • snake_hips właśnie 09.01.06, 21:24
                                  a co, jakby to było heteryckie pieprzenie? wtedy ok?
                          • miss.hyde Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 14:47
                            Aaa... to ty seks uprawiasz tylko w celu rozmnożenia sie? To już wiadomo skąd
                            brak orgazmów. I zrób to dla ludzkości - lepiej się nie rozmnażaj.
                        • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 19:55
                          "Widzisz to jest zgodne z
                          natura skoro natura stworzyla ludzi homoseksualnych czy tez heteroseksualnych"
                          Cieniutka argumentacja-nawet bardzo cieniutka.Natura stworzyla tez ludzi,ktorzy
                          chca miec stosunki kazirodcze(mowie o doroslych-nie mylic z
                          pedofilia!!),bigamistow czy nekrofilow-ich wszystkich nalezy wedlug ciebie
                          akceptowac,bo stworzyla ich natura i sa dlatego naturalni??
                          • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 23:49
                            Mowie o tym,ze trzeba tolerowac cos co nbie krzywidzi innych ludzi.Tutaj jestr
                            mowa o homoseksualistach a nie o nekrofilach i calej reszty.Widzisz
                            homoseksualista nie jest dewiantem.A takie zachowania jakie prezentuje
                            nekrofil,czy pedofil juz zalicza sie jako dewiacja.Pozatym homoseksualizm nie
                            jest nielegalny,a nekrofilia jest.Akceptujmy to co nie jest niebezpieczne dla
                            nas samych,homoseksualisci nie sa niebezpieczni,nie robia nikomu
                            krzywdy.Najczesciej to heteroseksualni zacofancy robia krzywde homoseksualistom
                            twierdzac,ze maja prawo negowac ich milosc do drugiego czlowieka.
                            • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 10:03
                              A komu krzywde robi nekrofil???-no komu??A komu robia krzywde dorosle osoby
                              wspolzyjace ze soba pomimo tego,ze sa krewnymi???Odpowiedz brzmi,ze rowniez
                              nikomu krzywdy nie robia,a mimo to ich formy uprawiania seksualizmu sa
                              karalne.Nie przytaczaj tutaj pedofilli,bo ja ekstra przytoczylem
                              przyklady,gdzie osoby uprawiajace rozne zabronione formy seksu nie robia nikomu
                              krzywdy.Wiec skoro mowisz,ze trzeba tolerowac cos co nie robi innym krzywdy,to
                              sie pytam wprost,czy masz zamiar tez tolerowac kazirodztwo(o ile uprawiane
                              przez doroslych),nekrofilie czy tez bigamie.??To,ze homoseksualista nie jest
                              dewiantem mowisz ty.Ja jestem odmiennego zdania.I to,ze homoseksualizm nie jest
                              zabroniony w Polsce tez argumentem nie moze byc,bo po pierwsze bardzo dlugo
                              karalny byl,a po drugie w zdecydowanej wiekszoscie krajow na swiecie nadal jest
                              zakazany.Dlatego rowniez w Polsce homoseksualizm powinien byc tak samo
                              zabroniony jak te inne formy dewiacji,ktore wymienilem wyzej.I nie myl
                              postepowosci z Postepactwem,ktore charakteryzuje sie zaslepieniem polityczna
                              poprawnoscia i slepym tolerowaniem wszystkiego i wszystkich.
                              • matt.j Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 13:36
                                Kobiety, czy wy w ogóle czytacie to co piszecie? Banda zacietrzewionych bab.
                                Brak logiki oraz jakichkolwiek szerszych wiadomości na temat bieżących wydarzeń
                                w kraju i świecie. Czy na tym forum dominują kury domowe, które dzień spędzają
                                na opowiadaniu sobie co się wydarzyło w ostatnich odcinakach wszystkich
                                ulubionych telenowel. A w nocy sen z powiek spędza kwestia dobrania koloru
                                lakieru do odcienia szminki ?????

Wiem, że większość kobiet nie myśli logicznie, ale ten powyższy post to mnie
                                załamał.

magnusg napisał:
                                > To,ze homoseksualista nie jest
                                > dewiantem mowisz ty.Ja jestem odmiennego zdania.

A to rozumiem, że teraz będziemy zakazywali jakichś czynności na podstawie
                                własnego widzimisię. Lub też na podstawie olbrzymiego doświadczenia prawniczo-
                                medyczno-psychologicznego inteligentki z Koziej Wulki Pani Magnusg.
                                W takim razie ja się czuje również uprawniony do wydawania zakazów na podstawie
                                mojego zdania i zacznę zakazywać pokazywania się publicznie ludzi z krzywymi
                                nosami. Niezależnie czy ktoś jest odmiennego zdania mnie to odrzuca i uważam,
                                że powinno być zakazane!

> I to,ze homoseksualizm nie jest
                                > zabroniony w Polsce tez argumentem nie moze byc,bo po pierwsze bardzo dlugo
                                > karalny byl,

Kobiety też przez wiele tysiącleci były uważane za coś gorszego od mężczyzny i
                                nie miały nie tylko praw wyborczych ale i społecznych. Na podstawie argumentów
                                Pani Magnusg postuluję, ze względu na wielowiekowe prawa odebrać kobietom
                                wszelkie prawa społeczne, oraz zakazać siadania przy stole razem z mężczyznami.

> a po drugie w zdecydowanej wiekszoscie krajow na swiecie nadal jest
                                > zakazany.

Brednia, tylko w niektórych krajach muzułmańskich. Ale tam też, kobieta nie
                                może pokazywać twarzy. Jeśli chcesz kopiować z tych krajów to proponuje
                                sprawiedliwie wszystkie prawa, a nie tylko te, które ci się podobają.

Kobiety, czy wy w ogóle czytacie to co piszecie? Banda zacietrzewionych bab.
                                Wiem, że większość kobiet nie myśli logicznie, ale ten powyższy tekst to mnie
                                załamał.
                                • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 13:40
                                  matt nie generalizuj:)Nie wszystkie sa tepe,ograniczone,i nie wszystkie
                                  wybieraja dla siebie wygodne prawa.Jesli ktos chce stosowac dawne prawa to i ja
                                  pomimo,ze kobieta zadam przywrocenia tego,zeby kobieta stala sie nizsza forma
                                  spoleczna.Przynajmniej nie bede musiala sluchac tych mocherowcow.
                                  • matt.j Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 13:50
                                    Masz raję, nie wszystkie, nawet nie większość!
                                    Choć w tym wątku wiele takich głoś strasznie nerwowo zabiera i puszczą jakieś
                                    totalne brednie.

Fajne usta :)
                                    • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 14:10
                                      Co zrobisz?Skoro baba jest jakas uprzedzona do wszystkiego co inne niz ona,to
                                      znaczy tylko,ze jest zacofana i nie potrafi zaakceptowac naturalnych i
                                      oczywistych rzeczy:)A moze to jej maz tam baraszkuje z tymi chlopakami?Albo jej
                                      siostrzyczka z dziewczynkami sie zabawia.Albo ona sama zostala odrzucona przez
                                      srodowisko homoseksualne i etraz sie wyzywa:)Albo ksiadz po koledzie walnal jej
                                      kazanie roku:)
                                      • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 16:49
                                        Twierdzisz tu, ze jezeli ktos jest uprzedzony do wszystkiego (czyli tu rozumiem
                                        do homoseksualistow) i nie potrafi zaakceptowac naturalnych i oczywistych
                                        rzeczy, to jest zacofany??? A ty jestes normalna piszac takie bzdury?
                                        Napisalas tyle tych "albo" w swoich wypocinach, ze sama sie pogubilas, bo chyba
                                        juz pocieszasz sie swoimi chorymi fantazjami. "Maz baraszkuje z
                                        chlopakami" , "siostrzyczka z dziewczynkami sie zabawia" - w tych wypowiedziach
                                        widac wyraznie twoje ukryte pragnienia i zboczenia, bo w zadnej z moich
                                        wypowiedzi nie bylo nic wspominane na ten temat. Ale tak to jest, jak komus
                                        brakuje argumentow do dyskusji, to albo zaczyna wulgaryzowac i sypac epitetami,
                                        albo po prostu obrazac (i tu ciekawostka, bo obrazanie istniejacych
                                        potencjalnie czlonkow rodziny to chora paranoja). Zreszta jak daleko trzeba byc
                                        nienormalna, zeby zyc z policjantem (a to twoj przypadek). Wsrod mundurowych,
                                        podobnie jak wsrod duchownych (o ksiedzu tez wspominasz) jest duza ilosc
                                        zboczencow roznej masci. Wnioskuje wiec, ze znasz temat "od podszewki" i
                                        probujesz to jakos sobie wytlumaczyc i zaakceptowac. Powodzenia.
                                        • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:02
                                          Ty nie jestes trolem ty jestes bezczelna,chamska,tragiczna baba.

Zreszta jak daleko trzeba byc
                                          >
                                          > nienormalna, zeby zyc z policjantem (a to twoj przypadek

I ry uwazasz siebie za osobe KULTURALNA,INTELIGENTNA?Normalna przedewszystkim?
                                          jestes ponizej poziomu!Homoseksualista ma wiecej taktu niz ty.jestes kompletnym
                                          zerem spolecznym.przykro mi to mowic ale tak jest.jak nisko trzeba upasc zeby z
                                          toba porozmawiac?szczerze mowiac nie mam ochoty sie o tym przekonywac bo bym
                                          sie poobijala spadajac na ten twoj marny i zerowy poziom.jestes kompletnym
                                          zerem.wyciagasz wnioski po swojemu,czytasz to widac ale zrozumienia w czytaniu
                                          brak,ukryte pragnienia i zboczenia?dziewczynko dorosnij najpierw.osmieszasz sie.

> albo po prostu obrazac (i tu ciekawostka, bo obrazanie istniejacych
                                          > potencjalnie czlonkow rodziny to chora paranoja).

mowisz mi o chorej paranoi a sama co robisz?popatrz na siebie,sobie powytykaj
                                          swoje wady,bo zalet to jak narazie nie masz.nie tworznowych nickow po to zeby
                                          sama siebie poprzec,zeby wygladalo,ze ktos jeszcze jest tak chory jak ty.nie
                                          baw sie w dorosla i madra dziewczynke bo sie ponizasz i na posmiewisko
                                          wystawiasz.juz nikt z toba trolu nie chce dyskutowac bo jestes przypadkiem
                                          TRAGICZNYM bez szans na poprawe.jestes tradycyjnym trolem spolecznym i
                                          internetowym.w zyciu nie widzialam takiego osobnika ( strach nazwac czlowieka)
                                          jak ty.kto ciebie zechcial?taki sam jak ty zakompleksiony facet?ty o
                                          zobczeniach mowisz?ty sie lecz dziewczynko!ty nie wiesz co to dewiacja,ty nie
                                          masz pojecia o konstytucji poczytaj ja sobie,dowiesz sie ciekawych
                                          rzeczy.wylacz Rm i tv trvam poczytaj cokolwiek,jestes aspoleczna,nie wiesz cos
                                          ie na swiecie dzieje,jesli twierdzisz,ze parady homoseksualistow byly
                                          nielegalne.tobie trzeba wytlumaczyc wiele rzeczy ale na twoj przypadek to
                                          szkoda nawet i slow.jestes kompletnym dnem.niczym wiecej.ustepuje twojej
                                          glupocie i rozdwojeniu jazni bo boje sie ze z czasem dojde do wniosku,ze takie
                                          pokraki zyciowe trzeba ratowac.Zegan oschle homofibiczna
                                          niewyzyta,niezaspokojona,niedouczona,niekulturalna,chamska,wredna,bezczelna
                                          SUCZKE:)czyt.ciebie
                                          • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:13
                                            Strzal w dziesiatke? Cala twoja wypowiedz to cos co mozna okreslic tylko jednym
                                            porownaniem: OSTATNIE PODRYGI ZDYCHAJACEJ OSTRYGI !!!
                                      • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 17:20
                                        No coz khaki-szkoda,ze nie odpowiedzialas na moje pytanie,czy te wszystkie inne
                                        dewiacje tez akceptujesz.Z twojej plyciutkiej argumentacji wygladalo ze tak.
                                        "Co zrobisz?Skoro baba jest jakas uprzedzona do wszystkiego co inne niz ona,to
                                        > znaczy tylko,ze jest zacofana i nie potrafi zaakceptowac naturalnych i
                                        > oczywistych rzeczy:)A moze to jej maz tam baraszkuje z tymi chlopakami?Albo
                                        jej
                                        >
                                        > siostrzyczka z dziewczynkami sie zabawia.Albo ona sama zostala odrzucona
                                        przez
                                        > srodowisko homoseksualne i etraz sie wyzywa:)Albo ksiadz po koledzie walnal
                                        jej"-po pierwsze to ty jestes tak prosta,ze nawet sie nie zorientowalas,ze
                                        wymieniasz poglady z mezczyzna.A po drugie,to twoja argumentacja jest wrecz
                                        porazajaco prymitywna.Odpowiem ci w twoim stylu,bo obawiam sie,ze inne bardziej
                                        merytoryczne argumenty i tak przewyzsza twoje skape mozliwosci intelektualne.A
                                        wiec skoro ty akceptujesz dewiacje w stylu homo,to pewnie dlatego,ze takiego
                                        pasztetu jak ty nie chcial zaden facet i zlitowal sie jedynie jakis babochlop z
                                        wdziekiem i gracja Bulldoga nad toba i od tej pory jestescie para.Czy
                                        akceptujesz nekrofilie,kazirodztwo i bigamie nadal nie wiem,bo nie bylas w
                                        stanie odpowiedtziec na moje pytanie,ale pewnie tak,bo ty przeciez jestes
                                        wielce postepowa i akceptujesz wszystkie dewiacje,ktore jak sama powiedzialas
                                        nie wyrzadzaja innym krzywdy.

• jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 17:48
                                          Nie chce zeby wypadlo to trywialnie ale stwierdzam obiektywnie, ze jestes
                                          jednym z niewielu normalnych i myslacych osob na tym forum (a przy tym z duzymi
                                          zdolnosciami konstruktywnej dedukcji).
                                          Z przykroscia stwierdzam, ze nie potrafie (na szczescie juz nie musze)
                                          dostosowac sie do tych nowoeuropejskich, pseudomoralnych norm zachowan. Jezeli
                                          Europa nadal bedzie szla w tym kierunku, to dojdzie do nikad. Nie wiem co
                                          powoduje takie wypranie mozgu u mlodych Polakow, ktorzy korzeniami siegaja
                                          przeciez tysiace lat wstecz. Najpiekniejsze wartosci, ktorym holdowano przez
                                          wieki gina w rozpuscie i pustocie heretyckiej Europy zachodniej. Sluby
                                          pedalow, pornografia na ulicach i w mediach, nieomal jawne streczycielstwo w
                                          majestacie obowiazujacego prawa (bo jak inaczej nazwac tolerowanie przez organy
                                          wykonawcze panstwa, agencji towarzyskich). Wypada zapytac: quo vadis Polsko?
                                          • sergevna Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:00
                                            Oj moherko, moherko.
                                            Teraz zmierza w tak upragnioną przez Ciebie stronę katofanatyzmu. Niedługo
                                            wszyscy homoseksualiści zostaną wygnani na zesłanie, tak samo jak niewierzący.
                                            Kobietom odbierze sie prawo głosu i prawo do pracy. Antykoncepcja będzie be bo
                                            mamy się rozmnażać. Życie ze sobą nawet osób heteroseksualnych bez ślubu będzie
                                            zabronione, tak samo jak publiczne całowanie się i przytulanie. Za tolerancje
                                            będzie groziła kara pozbawiena wolności. Sięgniemy "tysiące lat wstecz". A na
                                            końcu zamieszkamy w norkach, jak zwierzęta. Po co nam ten durny postęp?
                                            Dobrze, że w moim blizszym otoczeniu nie ma ludzi takich jak Ty.
                                            • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:07
                                              Ja tez sie ciesze ,ze nie jestem w twoim blizszym otoczeniu. Wracaj do swojej
                                              norki.
                                              • sergevna Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:09
                                                Ty rzeczywiśce nic nie rozumiesz z tego co czytasz.:)))
                                                A Twoje "riposty" są żałosne i głupie. Ale jakoś mnie to nie dziwi.:)))
                                                • khaki3 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:29
                                                  Witam Sergvenke:):):)Widzisz faktycznie ona nic a nic nie rozumie:)Ale co
                                                  zrobisz?Nic:)Pozostaje nam tylko smiac sie z takich przypadkow.Ewolucja nie
                                                  kazdego dotknela ona jest tego doskonalym przykladem:)

Pozdrawiam serdecznie Sergvenko:)Buziak
                                                  • sergevna Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:35
                                                    Witaj Khaki.:)
                                                    Trzeba okazać jej więcej wyrozumialości, w końcu to też żywe stworzenie.:)
                                                    Miłego wieczoru życzę.:)
                                                  • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:48
                                                    No nareszcie khaki, znalazlas sobie pomoc. Co dwie puste glowy to nie jedna.
                                                    Pomoc nadeszla jak zwykle ze wschodu. Natasza Siergiejewna jest na posterunku.
                                                    A teraz haslo: PROLETARIUSZE WSZYSTKICH KRAJOW LACZCIE SIE! URRRRRRRA!!!!
                                                  • sergevna Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:54
                                                    Jakaś ty mądra, odkryłaś jak sie nazywam! :DDD
                                                    I chyba przed chwilą narzekałaś na wstrętną, niszczącą cywilizacje zachodu,
                                                    babciu moherowa.
                                                  • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 19:06
                                                    Jezeli to o czym piszemy na tym forum nazywasz cywilizacja, to serdecznie ci
                                                    wspolczuje. Polska sklada sie podobno z 98% katolikow, i tym sposobem zawartosc
                                                    procentowa homoseksualistow jest tak znikoma, ze zadziwiajacym jest fakt z jaka
                                                    fanatyczna zawzietoscia mlodzi Polacy staraja sie pokazac, ze dla nich takie
                                                    zboczenie to normalnosc. Ale skoro Polska nie za bardzo ma czym zachwycic
                                                    Europy, to ta metoda moze sie okazac skuteczna. "Zobaczyla koza, ze konie kuja,
                                                    wiec sama noge nadstawia".
                                                • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:33
                                                  Nie chodzi o cofanie sie 1000 lat wstecz i palenie czarownic na stosie,ale
                                                  rownie glupie jest akceptowanie i tolerowanie wszystkiego co popadnie.Mylisz
                                                  postep z postepactwem.Postep,ktory prowadzi do samozaglady i demoralizacji jest
                                                  dosyc krotkowzroczny.Wystarczy spojrzec na wskazniki demograficzne krajow
                                                  Europy zachodniej,zeby zrozumiec,ze juz niedlugo sie ta wolnoscia
                                                  udlawia.Ujemny przyrost naturalny,ponad polowa malzenstw konczy sie
                                                  rozwodem,dzieci wychowywna przez Playstation,X-box i MTV-moze tobie sie to
                                                  podoba.Mi nie.Mozesz mnie za to wyzywac od moherow,chociaz u mnie akurat zle
                                                  trafilas,bo Rydzyk dla mnie zadnym wzorem nie jest,ale to mojego zdania nie
                                                  zmieni.Poprostu nie dalem sie oglupic politycznej poprawnosci i presji
                                                  tolerowania wszystkiego co wylansuja media.
                                                  • sergevna Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:37
                                                    A kto tu mówi o "tolerowaniu wszystkiego co wylansują media"?
                                                    Pomiędzy czarnym i białym jest wiele innych kolorów.
                                                  • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:40
                                                    A to ja napisalem czy ty???
                                                    "Niedługo
                                                    wszyscy homoseksualiści zostaną wygnani na zesłanie, tak samo jak niewierzący.
                                                    Kobietom odbierze sie prawo głosu i prawo do pracy. Antykoncepcja będzie be bo
                                                    mamy się rozmnażać. Życie ze sobą nawet osób heteroseksualnych bez ślubu będzie
                                                    zabronione, tak samo jak publiczne całowanie się i przytulanie. Za tolerancje
                                                    będzie groziła kara pozbawiena wolności. Sięgniemy "tysiące lat wstecz"
                                                    Gdzie w twojej krytyce te kolory posrednie??
                                                  • sergevna Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:42
                                                    Nie ma ich - tak samo jak w postawie dżesiki.
                                                  • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:47
                                                    No wlasnie.Wiec nie zarzucaj innym popadanie w skrajnosci,skoro sama tak
                                                    argumentujesz.
                                                  • sergevna Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:53
                                                    Ona popada w skrajnosci a ja odpowiadam w jej tonie. Proste.
                                                  • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 19:03
                                                    No coz.Przynajmniej masz plusa za to,ze w przeciwienstwie do khaki opanowalas
                                                    polska ortografie i nie piszesz "mocher".
                                                    U mnie jest tak,ze ja nie akceptuje wizji Polski Pana Rydzyka,ale tak samo nie
                                                    akceptuje pogladow ludzi typu Szyszkowska,Jaruga czy Pan Biedron,ktory na swoje
                                                    Parady Rownosci zaprasza lobbyistow pedofilli jak n.p. Volker Beck,a pozniej
                                                    mowi ze porownywanie pedofilow i pederastow to chamstwo i ciemnogrod.Rydzyk i
                                                    Biedron to ten sam pokroj ludzi,ktorzy chca narzucic swoje chore poglady
                                                    innym.Polska bylaby lepsza bez jednego i drugiego.
                                                  • sergevna Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 19:09
                                                    Ale tu nie chodzi o epatowanie orientacją seksualną, tylko o to, że ktoś sie
                                                    burzy, że jego sąsiadami są geje, którzy mieszkają sobie w prywatnym
                                                    mieszkaniu, do nikogo się nie wtrącają i uprawiają seks.
                                                  • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 19:16
                                                    No tak.Tyle ,ze uprawiaja go tak,ze wszyscy o tym co wieczor sa informowani.Co
                                                    ty bys powiedziala swoim dzieciom,ktore by cie zapytaly co to za odglosy?Mi sie
                                                    wydaje,ze sciany nie moga byc az tak cienkie,zeby przepuszczaly takie
                                                    odglosy,jesli ktos nie chce,zeby jego odglosy milosne byly slyszalne.W koncu
                                                    autorka postu nie uzala sie na innych sasiadow,a oni zapewne tez seks maja i
                                                    watpie.Poprostu Panowie z gory najwidoczniej maja ciagatki ekshibicjonistyczne
                                                    i na sile chca sie wykazac swoim popedem przed innymi.
                                                  • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 19:19
                                                    Chcialem napisac,ze watpie zeby ci inni sasiedzi sie przy uprawianiu milosci
                                                    pilnowali i ekstra wyciszali.
                                                  • sergevna Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 19:20
                                                    Wiesz, pary heteroseksualne tez potrafia glosno uprawiac seks. A co do cienkich
                                                    scian - kiedys mieszkalam w bloku, w ktorym sciany byly tak cienkie, ze bylo
                                                    slychac jak ktos wychodzi w kapciach na korytarz. Poza tym dżesika wyrażnie
                                                    napisala że jest uprzedzona do gejów. Dlatego nie uzala sie na innych sasiadow.
                                                  • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 19:24
                                                    Ja tez nie toleruje gejow,ale mimo to gdyby co wieczor para hetero tak
                                                    wrzeszczala na maksa,to tez by mnie to wkurzalo.Przypuszczam,ze u jessici nie
                                                    jest inaczej.
                                                  • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 19:25
                                                    Niestety sciany sa na tyle cienkie , ze slychac to wyraznie, na dodatek akcja
                                                    zwykle zaczyna sie po 23.00 godzinie. Mysle, ze gdyby to byla para mesko-damska
                                                    to az tak bardzo by mi to nie przeszkadzalo. Ja nienawidze zboczencow i nic na
                                                    to nie poradze.
                                                  • jessicachic Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 18:52
                                                    Jessica. Jessica. Nataszko Siergiejewna.
                                • magnusg Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 17:08
                                  Jestem facetem ty ofermo.Mozna to po nicku i stylu pisania bez problemu
                                  rozpoznac.Jezeli chlopczyku nie rozpoznajesz tak oczywistych rzeczy,to w ogole
                                  chyba niewiele do ciebie dociera.
      • mmagi ale z ciebie dewota i moherowy beret:> 10.01.06, 09:55
        jak by tobie było tak dobrze jak jest mnie to bys nie zaciskała zebów,mnie jak
        by ktos pukał i nic bym nie czuła to tez bym nie wydała z siebie zadnego nawet
        małego jęku,chyba ze z nudów:>
    • snake_hips Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 21:21
      milusi problem, co nie ;-)? seks czyjkolwiek to jest nic, ja mma tak cienkie
      sciany, ze slysze, jak sasiadka emerytka w nocy szura kapciami do kibla. wiem
      to na pewno, bo [potem slychac siku , spuszczanie wody i szuranie do wyrka.
      hehe?
    • frida2 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 22:05
      Co macie robić?
      Weź mężulka, dobytek i heja do jakiegoś Pcimia Dolnego,
      do chatki pod lasem gdzie błoga cisza panuje.
      • skiela1 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 09.01.06, 22:17
        frida2 napisała:

> Co macie robić?
        > Weź mężulka, dobytek i heja do jakiegoś Pcimia Dolnego,
        > do chatki pod lasem gdzie błoga cisza panuje.

Alez tam beda odglosy....zwierzat...kochajacych sie:pPPP
        • frida2 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 23:20
          skiela1 napisała:

> Alez tam beda odglosy....zwierzat...kochajacych sie:pPPP

No to może do klasztoru jakiegoś, ja nie wiem :P
    • matt.j Re: Zrobiłaś już coś? 09.01.06, 22:14
      Jess, wyzywasz się tu z innymi paniami od zdzir, idiotek itp.
      A może pochwal się co w końcu zrobiłaś żeby problem rozwiązać?
    • kasitza Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 12:00
      zacznijcie sie glosniej kochac - moze chlopcow pierwszych wygonicie
      • miss.hyde Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 14:51
        Pewnie im sie głosniej nie chce i zasypiają w trakcie.:)
    • boski.zawodowiec Zgłoś to na Policje, narazie są jeszcze karalni 10.01.06, 12:25
      Gorzej gdy lewacy dojdą do włądzy, wtedy to wy bedziecie nienormlani a oni
      nowoczesni i postępowi.
      • khaki3 Re: Zgłoś to na Policje, narazie są jeszcze karal 10.01.06, 13:33
        Ale co kogo do cholery interesuje kto z kim spi?To teraz takie modne za sprawa
        MW i PiSu I LPRu?Nie ladnie tak wtykac swoj wscibski,mocherowy nos w cudze
        wyrko.Autorka to zwykly trol nic wiecej.Nadodatek mocherowy trol.
        • magnusg Re: Zgłoś to na Policje, narazie są jeszcze karal 10.01.06, 17:27
          Ty wielce postepowa khaki.Gdzie ty bylas jak w podstawowce ortografie na jezyku
          polskim przerabiali??Sprawdz sobie w slowniczku jak sie MOHER pisze ty wielce
          wyksztalcona towarzyszko!!
          mocherowy nos
          mocherowy trol
          DEGRENGOLADA.I cos takiego chce innych pouczac:))))
        • jessicachic Re: Zgłoś to na Policje, narazie są jeszcze karal 10.01.06, 17:58
          Na dodatek slowo "na dodatek" pisze sie rozdzielnie. Ucz sie na dodatek.
    • adawozniak1 Re: nietolerancja homoseksualizmu 10.01.06, 20:02
      O Boze ale sie naczytalam waszych postow. Nie moge powstrzymac sie od
      komentarza. Dyskusja o seksualnych halasach zmienila sie w dyskusje o
      tolerancji lub nietolerancji zachowan homoseksualnych. Homoseksualne zachowania
      zagrazaja wszystkim. Nie rozumiem jak tacy forumowicze jak niutaki, miss.hyde
      czy khaki3 moga tak zawziecie bronic zboczencow. Zycze im, jezeli maja dzieci,
      aby trafily na pedala nauczyciela takiego jak dyrygent poznanskich slowikow.
      Durne babska ,takie jak wy pikietowaly pod prokuratura
      krzyczac: "niewinny,niewinny, taki dobry dla dzieci, prowokacja". I co sie
      okazalo? Nie dosc, ze pedal, pedofil to jeszcze zarazony wirusem HIV.
      Pozdrowienia pustaki.
      • miss.hyde Re: nietolerancja homoseksualizmu 10.01.06, 20:20
        Jak się jest takim pustakiem jak ty i nie odróżnia "pedała" od "pedofila" oraz
        dobrowolnego seksu od napastowania to się pisze takie rzeczy. Idąc tą drogą -
        pewnie dla ciebie heteroseksualny mężczyzna równa sie gwałciciel?
        • ironia222 Re: nietolerancja homoseksualizmu 10.01.06, 20:48
          a jak ty ciemnogrodzie odrozniasz w osobie tego zboczenca z Poznania, pedala
          od pedofila?? z tego co mi wiadomo jego ofiary to dzieci (pedofil) i osby tej
          samej plci (pedal). cos jeszcze?
          • miss.hyde Re: nietolerancja homoseksualizmu 10.01.06, 20:53
            Więc ciemnogrodzie ktoś kto molestuje małe dziewczynki jest zarówno pedofilem
            jak i heteroseksualistą i obie te rzeczy nalezy na równi podkreślać.
            • ironia222 Re: nietolerancja homoseksualizmu 10.01.06, 21:14
              mozg ci wyparowuje od myslenia. trzymaj sie tego co piszesz.czy ten zboczek z
              Poznania atakowal dziewczynki??? o czym ty piszesz???
              • miss.hyde Re: nietolerancja homoseksualizmu 10.01.06, 21:17
                Za to tobie wyparowuje od niemyślenia. Jak chcesz wiedzieć o czymś ktoś pisze
                to naucz się czytać ze zrozumieniem - o ile to nie za trudne dla ciebie.
                • ironia222 Re: nietolerancja homoseksualizmu 10.01.06, 21:38
                  zrozumienie toru twojego myslenia jest poza moimi mozliwosciami. musze wrocic
                  do podstawowki, to moze uzyskam wymagany poziom.
                  czyz nie pisalas o zboczencu z Poznania? co ma do tego atakowanie dziewczynek?
                  chyba ze generalizujesz i stwierdzasz, ze sa tez pedofile heteroseksualni. ale
                  to ma sie nijak do naszej dyskusji. lepiej w odpowiedzi trzeba bylo napisac: "
                  a w ameryce bija murzynow".
                  • miss.hyde Re: nietolerancja homoseksualizmu 10.01.06, 21:41
                    Jak możesz WROCIĆ do poziomu podstawówki skoro jesteś na poziomie przedszkola?
                    Poza tym to ty pisałaś o pedofilu z Poznania, nie ja.
                    • ironia222 Re: nietolerancja homoseksualizmu 10.01.06, 21:53
                      Nie moge, bo to by byla czwarta czesc "Back to the future".
      • bitch.with.a.brain Re: nietolerancja homoseksualizmu 10.01.06, 20:50
        mnie by nei przeszkadzalo,zeby uczył nauczyciel homoseksualista.
        a gdyby uczyl heteroseksualny pedofil ktory krzywdzi dziewczynki to co?
      • boski.zawodowiec khaki kocha takze fundamentalistów islamskich 10.01.06, 22:21
        pisała ostatnio na ten temat. Rozpisywała sie jacy to muzułmanie sa nowoczesni
        przy zacofanych katolikach.
        Osobiście sadze ze to jakiś oszust i troll bo ciezko chyba znaleśc takiego oszołoma.
    • convalya Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 20:57
      Czytając tą 'dyskusję' przestaję się dziwić jak to możliwe, że moherowe berety
      decydują w tym kraju i nawet władzę wybrały.:/
      • ironia222 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 21:21
        po raz pierwszy od ponad 60 lat Polska ma normalnego prezydenta. czy rzad jest
        tez normalny, to sie okaze. Boze chron Polske przed nawiedzonymi jewropami!
        • convalya Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 21:24
          Szkoda czasu na odpowiadanie, ale ja wolę się trzymać daleko od
          takiej "normalności".
          Bez odbioru.
          • ironia222 Re: O Ludzie pomocy!!!!!!!!! 10.01.06, 21:29
            AMEN
      • boski.zawodowiec jesli jesteś kobieta to zaden facet cie nie zechce 10.01.06, 22:23
        i nie rozpisuj sie jakie masz rwanie bo i tak w to nikt nie uwierzy, który facet
        by chciał skrzywioną wielbicielke homo.
        Jesli jesteś facet to raczej blizej ci do moheru niz do meskich spodni.
        • convalya półgłówek nie jest w stanie mnie sprowokować 10.01.06, 22:39
          Facet może nie, mężczyzna tak.
          Nie będę sie poniżać rozmawiając z tobą (celowo małą literą).
          Bez odbioru.
          • boski.zawodowiec czyli moher? założe sie ze pochodzisz ze wsi 10.01.06, 22:50
            ew. z ubogiej rodziny z miasta. Wstydzisz sie swoich korzeni i na siłe próbujesz
            je zatuszować. Naczytałeś sie gdzieś ze to a to jest niby modne i paplasz jak
            papuga tego typu bzdety.
            Poucze cie ze wcale to nie jest modne i postepowe, w USA rodzą sie wszystkie
            mody i tam tez najszybciej umierają. Tam sie własnie wszechobecna i wrecz
            patologiczna "tolerancja" narodziła i tam tez w ostatnim czasie zaczyna zamierać
            , chwilowe występki w tym zakresie Europki to zwyczajnie okres przejsciowy.

Mozesz tez byc homo, wtedy sprawa jest inna bo najnormlaniej walczysz o
            przywileje dla swojej grupy.
            Ten ton i "mała litera" sugeruje jednak chęc zatuszowania swoich korzeni.
            • miss.hyde Re: czyli moher? założe sie ze pochodzisz ze wsi 10.01.06, 23:00
              Zawodowy onanisto, lecz sie na nogi bo na głowę już za późno.
              I w sumie dobry patent nie rozmawiac z półgłówkami.:) Niech się kiszą we
              własnym sosie.
              • boski.zawodowiec przynajmniej onanizuje sie w zdrowy sposob 10.01.06, 23:04
                nad piekną kobieta ktorą być moze uda mi sie zdobyć.
                Zal ci ze nad tobą sie nikt nie onanizuje?(mniemam ze kobieta jesteś) Mysle ze
                niepowinnas sie dziwić bo kto by chiał tak zacofną i archaiczną marksistówke.
                • miss.hyde Re: przynajmniej onanizuje sie w zdrowy sposob 11.01.06, 09:06
                  O jeny!!! :DDDDD
                  Koleżanka pisze pracę o psycholach i zakompleksionych w necie, podeślę jej
                  linka do twoich postów, tylko niech dziewczyna nie udławi sie śmiechem. :DDD
                  Rotfl
          • ironia222 Re: półgłówek nie jest w stanie mnie sprowokować 10.01.06, 22:53
            nie boj sie, nikt NORMALNY na forum nie obraza innych bez sprowokowania i
            wyraznego powodu. jestes jeszcze mlodziutka, wiec akurat daj sobie spokoj z
            polemika ze starymi wyjadaczami. w tym temacie lecialy juz takie epitety, ze
            poszukaj lepiej czegos lzejszego i przyjemniejszego. POZDROWIENIA.
            • boski.zawodowiec Re: półgłówek nie jest w stanie mnie sprowokować 10.01.06, 22:55
              ale przeciez to jest gejo
              • ironia222 Re: półgłówek nie jest w stanie mnie sprowokować 10.01.06, 23:09
                nie sadze, to mlodzutka, delikatna dziewczynka, ktora chcialaby z kims troszke
                podyskutowac, ale boi sie ze ktos ja obrazi, dlatego stara sie ucinac rozmowe
                tym jej "bez odbioru". nawet akcentuje to, ze slowo "ty" napisala z malej
                litery. swiadczy to o dobrym wychowaniu. chcialaby aby postrzegano ja jako
                osobe dorosla i doswiadczona, dlatego powtarza zaslyszane glupoty jak papuzka.
                z czasem jej przejdzie.
                • boski.zawodowiec sadze ze sie wstydzi swojego pochodzenia 10.01.06, 23:14
                  stąd wypisuje takie idiotyzmy i udaje intelektualistke.
                • convalya Re: półgłówek nie jest w stanie mnie sprowokować 11.01.06, 09:11
                  Kiepski z Ciebie psycholog.:)
                  Jestem młoda, ale czy młodziutka? Chyba już nie.
                  Nie wiem czy jestem dobrze wychowana, ale nie lubie chamstwa - czy w necie czy
                  w realu i uważam, że nie ma sensu wdawać sie w pyskówki z ludźmi o poglądach
                  takich jak Wasze (co pokazuje przykład tych, którzy się w pyskówki wdają, z
                  drugiej strony plus, że im się chce). Bo po co?
                  Mam nadzieję, że to Wam przejdzie, chociaż wiem, że to niemożliwe.:))) Ale cóż,
                  różni ludzie chodzą po świecie, nie wszyscy muszą być mądrzy tak samo jak nie
                  wszystkich trzeba lubić.
    • mmagi Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.06, 21:39

• ironia222 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.06, 22:02
        nawet jezeli jast to podpucha, to niezla, bo po zazartej wymianie pogladow
        mozna potwierdzic, ze: "takie beda rzeczypospolite, jakie ich mlodziezy
        chowanie". i ta prawda przeraza.
        • khaki3 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 01:21
          Homofoby zebraly sie w jednym watku i szaleja.Opily sie mleka i teraz zabawa na
          calego.Proponuje zalozyc wlasne homofobistyczne forum,dla zacofanych,dla
          chamow,dla kazdego kto tak zazarcie sie wypieral wlasmego moherowego
          zacorfania,dla kazdego kto tak chwalil sobie prezydenta lamiacego prawa
          czlowieka,dla boskiego pseudo faceta,dla jessici ktora nie wie co to ograzm i
          jej drugiego wcielenia ZAKLADAJCIE SWOJE WLASNE FORUM a od normalnych ludzi
          WARA.idzcie sobie trole!!!!nikt was tu nie chce.brak kultury jaki
          prezentujecie,chamstwo,bezczelnosc,agresje,i poziom inteligencji gdzie nawet
          zwykly srubokter ma wyzszy poziom niz wy zacofancy nikomu frajdy nie
          sprawia.kazdy sie z was smieje bo jestescie kompletnym dnem spolecznym. a jesli
          checie z kims tutaj podyskutowac to musicie sie z tego waszego dna spolecznego
          do wyzyn sie podniesc.prezentujecie kompletne dno spoleczne ale i dla was
          nalezy sie wspolczucie choc ja go dla takich elementow i dla takich dewiantow
          jak wy nie posiadam.
          • ironia222 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 01:37
            ale cie trafilo. spac nie mozesz, wstyd i hanba cie gryzie. nic ci nie pomoze.
            zmien nicka, moze lepiej sie poczujesz.
            • khaki3 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 01:42
              Nic mnie nie trafilo.Nie czuje potrzeby zmieniac loginu,hanby nie odczuwa,nie
              mam czego sie wstydzic,swoje zdanie zawsze mowie wprost i sie go nie wstydze.A
              hanba jest dla mnie negowanie praw ludzkich, ograniczanie wolnosci wyboru, i
              ocenianie kogos po jego zainteresowaniu seksualnym.to jest ragiczne, okropne,
              chamskie, nie ludzkie , i przedewszystkim infantylne.ale co moze o tym wiedziec
              ktos,kto sadzi,ze czlowieka powinno sie oceniac po tym z kim spi a nie po tym
              jakim jest czlowiekiem czy jest np,
              uczciwy,inteligentny,szczery,prawdziwy,ludzki.....
              • ironia222 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 01:48
                czlowieka ocenia sie na podstawie jego zachowan. zachowania zboczencow nie moga
                swiadczyc na ich korzysc.

czlowiek powinien byc prawdziwy i ludzki??? mozesz to wyjasnic?
                • khaki3 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 01:54
                  nie wiesz coz naczy,ze ktos jest prawdziwy,ludzki???? szkoda,wielka szkoda.
                  nikt jak to nazywasz "zboczencow" nie poznaje po pierwszym spojrzeniu.Wiec z
                  kad mozesz wiedziec czy ktos jest tym dobrym badz zlym czlowiekiem?
                  homoseksualisci nie oceniaja nikogo po tym z kim spia bo to nie ich sprawa.Tak
                  samo jest z heteroseksualnymi osobami( zdrowymi na umysle),ktorych nie
                  interesuje kto z kim jak i gdzie.Mnie interesuje jakim jest czlowiekiem,czy
                  jest w stanie pomagac innemu czlowiekowi,czy jest w stanie podac mi pomocna
                  dlon jest zajdzie taka potrzeba.To mnie interesuje.A nie to z kim spi i jak z
                  tym kims spi.prawdziwy i ludzki czlowiek patrzy na serce drugiego a nie na jego
                  preferencje seksualne.nie jestes w stanie rozpoznac czy ktos jest homo-hetero
                  czy biseksualny.Nie wiesz o tym i juz.Nie maja tego wypisanego na czole.Ale
                  mozesz miec w swoim towarzystwie kogos kto wlasnie twoim zdaniem jest
                  zboczencem,i co odwrocisz sie od tej osoby pomimo,ze nigdy ciebie nie zawiodla?
                  zawsze byla z toba jesli bylo tobie zle.zawsze pomagala bezinteresownie,zawsze
                  byla dla ciebie dobra i szczera wobec ciebie osoba.odwrocisz sie od niej?jesli
                  tak to jestes falszywa istota,ja bym wstydzila sie wtedy nazwac siebie sama w
                  twojej sytuacji czlowiekiem,wstydzilabym sie za uprzedzenia jakie ty posiadasz.
                  • ironia222 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 02:10
                    napisalas wczesniej, ze czlowiek powinien byc prawdziwy i ludzki, a nie ktos.
                    dlatego prosilam o wyjasnienie. i tak go nie otrzymalam.
                    w zyciu licze tylko na siebie i najlepiej na tym wychodze. z pewnoscia lepiej
                    niz wyszlabym korzystajac z pomocy dewiantow. za moje uprzedzenia nie musisz
                    sie wstydzic. ja natomiast musze sie wstydzic bardzo czesto za polakow, w
                    wiekszosci z tobie podobnymi pogladami.
                    • khaki3 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 02:17
                      Nie odpowiedzialas na pytanie czy odwrocilabys sie od osoby,ktora zawsze tobie
                      pomagala i zostala jedna z niewielu przy tobie nawet w najgorszych
                      chwilach.wymigujesz sie z od odpowiedzi bo doskonale wiesz ze mam racje.ja
                      natomiast odpowiedzialam kim jest czlowiek prawdziwy i ludzki,tylko trzeba
                      czytac ze zrozumieniem a nie czytac aby czytac.nie musisz sie wstydzic za
                      mnie.to my polacy wstydzimy sie za takich jak wy homofobow.wstyd nam za wasze
                      ograniczenie.ale czegoz oczekiwac od orzeszka?
                      • ironia222 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 02:25
                        na pytanie odpowiedzialam. nie potrzebowalam, nie potrzebuje i nie bede
                        potrzebowala pomocy. zwlaszcza od pedalow i innego robactwa. a zadawanie pytan
                        co by bylo gdyby, to w twoim stylu. pewnie jak wiekszosc ciemnogrodu pytasz w
                        tym stylu sama siebie: co by bylo gdybym wygrala w toto-lotto. poziom ponizej
                        krytyki.
                        • khaki3 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 02:27
                          Chcialam jedynie wiedziec czy zaslugujesz na miano czlowieka.teraz jestem
                          pewna,ze nie.zaslugujesz jedynie na miano ograniczonego w rozwoju mlotka.ale i
                          tacy bywaja na tym swiecie.
                          • khaki3 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 02:36
                            I tak na koniec bo juz mnie nudza twoje wypociny,poczytaj co to
                            homoseksualizm,dlaczego kazdy seksuolog twierdzi,ze nie jest to
                            choroba,dlaczego ludzie akceptuja,toleruja,szanuja innych za to jackimi sa
                            ludzmi a nie za to z kim spia.twierdze ze nie pomaga tobie nikt bo nie ma po
                            co.bo jestes zrzedliwa baba,ktorej nikt nie chce.jesli juz ktos zechcial to
                            pewnie szybko uciekl bo jak mozna zyc z takim czlowiekiem jak ty i tobie
                            podobnymi?nie wyobrazam sobie,zeby taki zacofaniec jak ty mial prawo do
                            jakiekiegokolwiek osadu innych ludzi nie widzac wlasnych ulomnosci,a posiadasz
                            ich wiele( ulomnosci).jestes tragiczna osoba( choc to wstyd ciebie
                            czlowiekiem,postacia,osoba nazwac)brak ci podstawowych czynnikow
                            ludzkich,zwyklej szczerosci,przyjaznyego usposobienia do innych ludzi,poprostu
                            brak ci tego co posiada nawet tzw przez ciebie dewiant homoseksualista.smiesz
                            oceniac innych po tym z kim spia a nie po tym co prezentu7ja swoja osoba.nie
                            odpowiadasz na pytania,odwracasz kota ogonem,wykrecasz sie z tego co
                            mowisz,pisesz,pozniej potwierdzasz.wysnuwasz dziwne wnioski,jakies
                            podejrzenia,domysly chore nadodatek.nadajesz sie tylko i wylacznie do tego
                            chorego spoleczenstwa jakie prezentuje rm i jego podobni.to okropne,ze taki
                            zacofany osobnik jest obywatelem polski.jestes ograniczonym mlotkiem,niczym
                            wiecej.nawet moje kombinerki maja wiecej rozumu niz ty.nie siegasz nawet
                            poziomem kultury zwyklego padalca.jestes zwyklym tolrem,nie tylko internetowym
                            ale i spolecznym.nie potrafisz argumentacji konkretnej przedstawic,nie
                            potrafisz odpowiedziec na proste pytania,nie znasz zasad kultury.i moglabys byc
                            juz kompletnie glupia dziewucha,nie interesowaloby mnie to.ale gdybys
                            kulturalnie sie odnosila do innych ludzi przynajmniej bys zaslugi8wala na
                            szacunek nie tylko moj ale na szacunek innych normalnych ludzi.a teraz
                            zaslugujesz jedynie na pogarde.

nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu.cofaj sie wstecz,powodzenia zycze.
                          • ironia222 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 02:37
                            jak taka pusta i prymitywna osoba, klepiaca cudze zdania jak papuga moze
                            kogokolwiek ocenic? tobie ani chopin, ani historia muzyki juz nie pomoze.
                            zacznij czytac si-fi, to ci pomoze dalej zyc w swoim swiatku. ty nie
                            zaslugujesz na zadne miano - moglabym obrazic niechcacy jakies zwierzeta lub
                            przedmioty.
                            • khaki3 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 02:41
                              Nie masz juz nic ciekawego do powiedzenia wiec moje slowa stawiasz przeciwko
                              mnie.niestety mnie to nie rusza.taka zabawa dziecieca jest dla mnie
                              smieszna.nie zachowuj sie jak dziecko i idz spac,zajmij sie czyms pozytecznym
                              dla spoleczenstwa np. odlacz sobie neta i przestan wypisywac te glupoty jakie
                              wypisujesz.proponuje posluchac muzyki powaznej,poczytac o muzyce
                              klasycznej,dowiedziec sie ciekawych rzeczy,douczyc sie,zrobic
                              cokolwiek.widocznie nie masz wlasnego zycia skoro wiecznie siedzisz na
                              necie.ale po co sie dziwie skoro z kims takim jak ty nikt nie chce nawet
                              spedzac wspolnie czasu?tragiczna jestes to tyle.
                              • ironia222 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 02:46
                                co ciekawego mozna powiedziec takiemu pustakowi??? brak slow.
                                cala wiedze o tobie mam po wczesniejszych wypowiedziach. co jeszcze mozna tu
                                dodac. idz spac ze swoim puchatkiem. wszystkie niedopieszczone maja swoje misie
                                do poznej starosci.
                                • khaki3 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 02:50
                                  Mowisz o sobie?Ciesze sie,ze wreszcie doszlas do wniosku jakiegos
                                  konretnego.wiec jak juz idziesz spac to juz nie wracaj a ni jutro,juz nigdy
                                  wiecej:)nikt za toba tesknic nie bedzie.

osoba inteligentna(za ktora sie uwazasz) wie,ze czlowieka sie poznaje nie po
                                  kilku postach bo czlowieka nawet przez cale zycie nie poznasz.
                                  • ironia222 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 02:56
                                    a skad wiesz, ze uwazam siebie za osobe inteligentna? tez tak sadzisz? nigdzie
                                    wczesniej nie chwalilam sie, ze slucham chopina. ale to i tak nie jest wyraz
                                    inteligencji, gdyz malpy w zoo tez sluchaja muzyki. wiem ze za mna nie tesknisz
                                    i chcialabys abym zniknela, ale ja zawsze bede. i bede pietnowac taka glupote z
                                    jaka spotykam sie w twoich wypowiedziach. a wiec zmien nicka. wrog nie spi.
                                    • khaki3 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 03:03
                                      hehehehehe nie no rozbawilas mnie.wiesz ze mozna to uznac za grozby karalne?
                                      wybacz mala podla jaszczurko ale nie bede zmieniac loginu bo sie jakiejs
                                      wrednej jaszczurzycy niewyzytej nie odpowiada moje zdanie.jestes nikim,ale i
                                      tobie sie nalezy wspolczucie.Bog zapewne teraz sobie w brode pluje,ze cos
                                      takiego jeszcze pelza po ziemi.

wrog nie spi????debilizm!lecz sie dziewczynko.pietnowac?a czy my zyjemy w
                                      czasach palenia na stosie?pietnowania wszystkiego co jest inne niz ty?
                                      dziewczynko lecz sie!

zdanie kompletnego zera czyt.zerem jestes ty ironia-glupolu roku kompletnie
                                      mnie nie interesuje.mozesz sobie wypisywac co zechcesz.ja wole nie marnowac
                                      swoich oczu na te marne wypociny.wiec zbanuje ciebie na swoim profilu,i
                                      wszelkie pasozyty tobie podobne.wole zyc w normalnym swiecie a nie z takimi
                                      jelopami jak ty.zegan prostaczko.
                                      • ironia222 Re: Ludzie to jest wielka PODPUCHA!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.06, 03:11
                                        to "uznanie za grozby karalne" mowi mi ze twoj mezus jest przy tobie blisko,
                                        albo ze juz przesiaknelas calkiem niebieska farba. kto z kim przestaje takim
                                        sie staje. ale ty musialas byc taka niedorobiona juz wczesniej. tylko w miare
                                        uplywu czasu to sie uwydatnia. kretynow i debili nie sieja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka