dariusz_331 09.01.06, 23:04 Czyż Katarzyna Figura nie wyglada wspaniale? www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/fotos?co=zdjecie&typ=zdjf&idgl=7116&NrKol=7&baza=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariusz_331 Re: Znane aktorki+przód 09.01.06, 23:27 www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/fotos?co=zdjecie&typ=zdjf&idgl=7116&NrKol=4&baza=1 Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Znane aktorki+przód 09.01.06, 23:39 tlusciutka, ale jedyna taka. taka polska Madonna. najlepsza fizycznie w king sajz i jako panna rózia - zlote lata jej fizycznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 Re: Znane aktorki 10.01.06, 00:23 Wyglada tak swojsko;-))))) -------------------------- Swego nie znacie a cudze chwalicie;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Znane aktorki 10.01.06, 00:57 no ma atuty, nie ma co, ale nie skomentuję zdolności aktorskich (same ochy i achy) Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 Możliwe 10.01.06, 01:03 Ale gdyby nastąpiło połaczenie z inteligencją Sharon Stone To byłaby Superlaska;-)))) -------------------------- Swego nie znacie a cudze chwalicie;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Możliwe 10.01.06, 01:15 To twoje zdanie, ja jej nie lubię odkąd obejrzałam ją w jakims wywiadzie (chyba z Jagielskim)- pożal sie Boże, jakie pierdoły wygadywała, zachowywała sie jak pusta nastolatka, chichotała głupawo i ogólnie była jakś infantylna. Poza tym jest monotematyczna w swoim doborze ról (pewnie ze względu na tzw. warunki). Fajnie jedynie wyglądała w pierwszych swych filmach, a potem jak dla mnie coraz gorzej, zwróć uwagę na jej szyję, niezbyt ładna, poza tym biust - oj nie zazdroszczę, jak jej musi być niewygodnie, ojoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 Nie dokonca masz racje 10.01.06, 01:31 Jak na swoje walory i poziom intelektualny wykorzystała maksymalnie sytuacje w postkoministycznej Polsce..... Gdyby było inaczej czy nie poszłaby w slady np. bystrej Joanny Pacuły(Ucieczka z Sobiboru i wiele innych www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=4133&baza=1 Poza tym kobieta ma teraz 43 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Nie dokonca masz racje 10.01.06, 01:59 Nie twierdzę, że nie wykorzystała, niekoniecznie jednak role te były dobre (jesteśmy subiektywni prawda?)- owszem, jest zapotrzebowanie na aktorki jej pokroju i że tak powiem "gabarytów"... Na wszystkie obejrzane z nią filmy podobała mi się jedynie w "Pociągu do Hollywood" i...to wszystko. I nie ukrywajmy - były to (w zdecydowanej większości) raczej role przysłowiowych słodkich panieniek. I za co ja mam ją cenić? Za biust rozmiaru nr 5? ? Głównie niestety jest tez postrzegana przez pryzmat dużego biustu, nie ma nic charakterystycznego i oryginalnego jako osobowość artystyczna (IMHO) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 Masz racje co jej osobowosci 10.01.06, 02:14 Na pewno nie była najlepsza w klasie z matematyki ani nie była pólfinalistką olimpiady przedmiotowej. Moze jest wredna i nie jest opiekuncza. Dobranoc;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Masz racje co jej osobowosci 10.01.06, 02:18 dobranoc i dzięki za kulturalną mini-dyskusję. jak sie miło zrobiło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Znane aktorki 10.01.06, 10:34 Mój typ urody... Niestety :( (od czasów Orlando marzyłam, by wyglądać jak Tilda Swinton) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Figura jest mlodsza ode mnie 10.01.06, 10:38 a wyglada o kilka lat starzej. nie ma sie czym zachwycac. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Figura jest mlodsza ode mnie 10.01.06, 12:06 przez zwiotczałą i pomarszczoną skórę na szyi, niestety zdradza jej wiek Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Figura jest mlodsza ode mnie 10.01.06, 12:09 Niestety taka jest natura człowieka, że po osiągnięciu dojrzałości ciało się już tylko zużywa... Odpowiedz Link Zgłoś