troll21 10.01.06, 11:01 gdzie mozna znalezc w Trojmiescie specjalistów od mediacji malzenskiej??czy sa w ogole tacy?? lub ewentualnie dobrych specjalistow od rozwiazywania problemow malzenskich?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_tyczka Re: separacja - mediacja 10.01.06, 11:02 wal jak na spowiedzi. pomozemy ci za darmo:) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: separacja - mediacja 10.01.06, 11:23 rycesz napisał: > co za ciekawska baba!!! grabisz sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rycesz Re: separacja - mediacja 10.01.06, 11:32 roman_tyczka napisał: > grabisz sobie:) to moja diabelska pasja :D Odpowiedz Link Zgłoś
troll21 Re: separacja - mediacja 10.01.06, 11:32 czy jest szansa na jakas konkretna odpowiedz??????? Odpowiedz Link Zgłoś
macko007 Re: separacja - mediacja 10.01.06, 15:22 Chyba jest... nie podam konkretnego adresu bo go nie znam ale proponuję na początek wpisać w google "poradnia małżeńska" lub właśnie mediacje, ośrodek mediacyjny i miasto w jakim mieszkasz. Ja tak znalazłem w Warszawie. Ponadto czasem takie ośrodki są przy kościołach i akurat ja taki znalazłem. Niech Cię nie zniechęca to, że to przykościelne, zwykle prowadzą zajęcia ludzie świeccy a ośrodek jest "przykościelny" dlatego, że dobro rodziny leży akurat kościołowi bardzo na sercu i w związku z tym dotują taką działalność. Gdybyś miał/miała jeszcze kłopot to daj znać tu albo na maila macko_macko@o2.pl - poszukam czegoś bo mam gdzieś jakieś poradniki foldery i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś