kamikadze82 17.01.06, 10:32 Dziś idę wieczorem odebrać próbkę preparatu Thermal Pro (efedryna + cośtam _ b.silny środek odchudzający) Zobaczymy co się będzie działo...Rózne opinie krążą...Będę na bierzaco postowała :P hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 10:32 zeby schudnac trzeba zmienic styl zycia. prochy nic nie dadza. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 10:37 Ale tonący brzytwy (czyt. efedryny) się chwyta. Pisz Kamikadze (dobry nick w tym kontekście ;)) ja za jakieś 9 - 10 miesięcy będę potrzebowała radykalnej kuracji odchudzającej, to może przyda mi się Twoje doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
knifegod Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 10:47 Jeśli już zdecydowałaś się używac tego swiństwa, to parę rad: -przez pierwszy tydzień nie bierz raczej więcej niż jedną tabletkę dziennie i to najpóźniej do 18, bo inaczej zafundujesz sobie bezsenną noc -tabletki bierz na pełny żołądek i zapijaj dużą ilościa wody -nie bierz jednoczesnie zadnych witamin, minerałów itp, minimalna przerwa to 2-3 godziny. Nie wiem czemu tak jest, ale 9 na 10 osób które jednoczesnie wzieły Thermala i np. multiwitaminę miało objjawy typu nudności, ból głowy. -jednoczesnie pamietaj o tym, aby się suplementować (tylko później ;) ), Therma wypłukuję wszystko z organizmu. -pamiętaj o jedzeniu, moze byc i tak, ze kompletnie nie bedzie chciało Ci się jeść, ale nie idź tą drogą, odchudzanie nie polega na niejedzeniu i odwadnianiu się -duuuuuużo pij (wody, soków), tak 2-3 litry dziennie, alkohol ... różnie działa. U mnie po Thermie organizm tolerował alkohol w ilościach po których normalnie byłbym nieprzytomny. U większości jednak osłabia tolerancję i po dawce która zwykle nie robi wrażenia, można nagle się upić ;) -no i na koniec, jak już odstawisz Therme (a cykl powinien trwać najdłużej 6 tygodni) to przygotuj się na kilka dni ciągłego bólu głowy, bedziesz po prostu na odwyku. Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 10:46 zorientowalas sie w kompozycji swojego ciala - waga/sucha masa/tluszcz ? nie masz przeciwwskazan do brania tego srodka? jesli do tego (thermal) dolozysz cwiczenia aerobowe, obnizysz ilosc weglowodanow w diecie (warto spojrzec laskawszym okiem na diete kwasniewskiego czy atkinsa), uporzadkujesz sposob jedzenia to mozesz miec niezle rezultaty. same proszki, poza lekkim spidem, wiele nie dadza. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 12:24 Chcialam dodać ze zamowione opakowanie zawiera 16 kapsułek, kurację przewidziałam na tydzien, lub do uzyskania efektu 5 kg mniej. (nie jestem az tak gruba). Zamowiłam z kolezanka ona wzieła pierwszą tabletkę dziś - efekt - maxymalny kop energetyczny (nagły skok) który potem opada ale wciąz trzyma.Ja zaczynam jutro.Kazden organizm róznie reaguje.Nie zamierzam brac wiecej niż jedną tabletkę dziennie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ipiatek1 Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 12:34 A alkohol mozna przy tym pic?;)) I jak Ci idzie autorko postu? Skad zamawialas moze ten specyfik? Odpowiedz Link Zgłoś
justytka thermal Pro - probne opakowanie 16 kapsulek 03.02.06, 15:24 gdzie i po ile mozna takie cudo nabyc?:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka023 do justytka 03.02.06, 16:40 na stronie www.efedryna.com znajdziesz wszelkie informacje ale widzialam tam tylko próbki-34 szt w opakowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
ogonato Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 12:59 Thermal Pro to nie jest srodek odchudzajacy tylko fatburner, czyli trzeba cwiczyc zeby to dzialalo, samo w sobie nic ci nie da. Ja kupilam swego czasu 100 tabletek, zjadlam ok 70 i waga ani drgnela. A teraz zaczelam chodzic na areobik i biore thermala godzine przed cwiczeniami, razem z l-karytaninia - poporostu rewelacja, wogole sie zmeczenia nie czuje, jest sie ostro podladowanym energia. Na opakowaniu pozatym pisze przecierz ze bierze sie to przed cwiczeniami.... A jezeli myslisz ze schudniesz 5 kg w tydzien... mrzonki. 1 kg to 7000kcal, wiec 5 kg to 35 tys kcal, i chcesz tyle spalic w tydzien?? musialabys nie jesc nic przez tydzien i do tego spalac z 3 tys kcal cwiczac, czyli po iles godzin spedzac na rowerze albo biegac. Oczywiscie mowimy tu o trwalym schudnieciu a nie o odwodnieniu sie. Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 19:00 mądrze piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 20:48 Święta prawda. Mnie się co prawda zdarzało tracić parę kilo w ciągu trzech dni - ale po pierwsze to było w czasach, kiedy bardzo intensywnie uprawiałam sport, po drugie po kilku kolejnych dniach waga wracała do normy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sama24 Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 13:26 A tabletki antykoncepcyjne?? ktoś napisał "wypłukuje wszystko". Oriętujecie się czy można to łączyc? czy tabletki anty dalej spełniaja swoją role... hmm?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 21:13 Teraz szcerze: Po bardziej szczególowej realcji kolezanki trochę sie przestaszylam. Mam juz próbkę tego cuś, boje sie brac, nie jestemprzygotoweana na to. Działa identycznie jak amfa ktorej nigdy nei probowałam i nieiwem czego sie spodziewac :z tego co mowiła: serce wali jak oszalałe, kop niesamowity, jak uderzenie pioruna. Wspomne ze kolezanka wzieła nadczo, zapiła szklaną wody i po jakichs 10 minutach zjadła 2 kanapki. po jakiejs poł ogidzny obraz jak z kreskówki: oczy jak pieniązki,włosy dęba, kolatanie serducha i niesamowity power z ktroym niewiadomo co zrobic. Soczek kubus na uzupełnienie cukrów i weglowodanow, 2 duze Cisowianki(1,5L) i powolutku organizm zwalnia. Od jutra zaczynamy ćwiczenia. Ja postanowiłam ze nie wezme tego jelsi dieta i cwiczenia dadza efekt, jelsi nie to też zaryzykuję. (musze przyznac ze się trochę dygam, bo rózne iopinie krażą). jutro zamiast Thermala dieta i cwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
shalala Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 21:24 już pisałam x razy tutaj o thermie... ŚWIŃSTWO! NIE BIERZCIE TEGO! mam za sobą 10dniową "kurację" tym czymś. Efekt wagowy? U mnie ŻADEN, bo thermal przyspiesza metabolizm, ale jednoczesnie szybciej czujesz fizyczny głód. Próbowalam amfy, ale jednak therma nie jest aż tak mocna, zbliżona, ale nie do tego stopnia. Tam jest kofeiny w sumie z efedryną tyle, które dają kopa porównywalnego z wypiciem duszkiem na raz 6-7 kaw. Twoje serce tyle wytrzyma? Masakra, pocenie się, kolatanie serca, czerwona twarz, oczy jak spodki, trzesie sie wszystko, slowotok w rozmowie... Nie, nie nie, nie polecam! Poza tym uzależnia - pijcie przez miesiąc 6 kaw dziennie i potem je zupelnie odstawcie. Zombie, które nie zwlecze się z wyra bez dopalacza. 1000kcal, ćwiczenia, odstawiene slodyczy i bialego chleba i wszystko cacy bedzoe :P Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 wiesz że nie wolno przy thermanpro pić kawy? 17.01.06, 22:32 W ogóle polecam jakby co www.sfd.pl i tam znajdziesz grupę o odchudzaniu i o thermalpro. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 zgadzam sie z maretina 17.01.06, 22:37 Zaden srodek nic ci nie da. Zeby schudnac musisz zmienic styl zycia. Inaczej nawet po najskutecniejszym srodku swiata, po paru miesiacach (najwyzej po roku) znow bedziesz tlusta. Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 17.01.06, 23:30 o rany, tylko nie na bierząco! Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 18.01.06, 12:08 Dziś 2 dzień...i druga kapsułka....reakcji zadnej w postaci skoku energii...od dzis zaczynamy ćwiczenia. Rano tabletka-wieczorem cwiczenia- nie wiem czy to dobre ale zobaczymy. Tak wogole to wyglada jak czopki takie zamykane hehe jest duze przezroczyste a w srodku cos zielonego :P Ja nie odwazyłam sie tego wziac ale zaczynam cwiczenia razem z kolezanką :P zoabczymy w porównianiu jak ona schudal a jak ja bez thermala. Ona ma do zrzucenia z 15 kg ja ok 5. Odpowiedz Link Zgłoś
renata21 MEIZITANG-LIDA 18.01.06, 17:16 BYŁO ZAKUPIĆ meizitang-lida. chińska mieszanka ziół. Skład to: sweet potato fiber, cyamoposis gum, amor phallus konjac (extract from giant arum and jerusalem artichoke), alfalfa, Tuckahoe, kola, guttiferae plant, Coleus Scutellarioides, Guarana, marumi kumquat, Trigonella foenum. Opakowanie zawiera 30 tabletek - jedna tabletka dziennie(rano przed lub po śniadaniu) daje optymalne rezultaty. Synergiczne działanie wszystkich składników tworzących całkowicie naturalny produkt spala Twój tłuszcz i powoduje uczucie sytości podczas kazdego dnia!!! Ponieważ preparat jest zdumiewajaco skuteczny, a co za tym stoi wywołuje szereg reakcji biochemicznych w organiźmie, nie powinny go stosować: Matki karmiace, kobiety w ciąży, osoby, które maja problemy z sercem(z uwagi na obecność guarany), epileptycy oraz osoby ponizej 18 i powyzej 65 roku życia... Wiec jezeli znajdujesz się w powyzszej grupie, niestety nie powinnas stosować LIDA Meizitung Daidaihua... preparat dzieki któremu między innymi: 1. Nie bedzie Ci się chciało jeść 2. Pobudzi Twoją przemiane materii 3. Pobudzi spalanie tłuszczu 4. Nie bedziesz wchłaniała cukrów(naturalna blokada) 5. Dostarczysz swojemu organizmowi niezbędnych elementów, takich jak miedź, żelazo, fosfor, wapno, potas, cynk, selen 5. SCHUDNIESZ 4-8 KG W MIESIĄC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem Re: MEIZITANG-LIDA 18.01.06, 20:53 Jasne, było zakupić... [press] "Nie odchudzaj się po chińsku Preparaty zawierające siburtaminę, stosowane bez konsultacji z lekarzem mogą doprowadzić nawet do zapaści czy śmierci. Taka substancja wchodzi w skład leków przemycanych z Chin, które sprzedawane są bez recepty na białostockich rynkach, białostoccy sprzedawcy za pośrednictwem portalu Allegro rozprowadzają preparat w całej Polsce. Znajomi powiedzieli mi o cudownym, ziołowym środkach odchudzających o nazwie Li Da i Maizitang, które można kupić przez Intrnet. Jeden z nich znalazłam bez trudu, a na niektórych licytacjach kupowało nawet sto osób, stwierdziłam, że warto ? mówi czytelniczka ?Porannego". Zapłaciłam 110 złotych i rozpoczęłam kurację, według wskazań sprzedającego, bo w opakowaniu nie było żadnej ulotki, a same pudełko miało chińskie napisy. Już po pierwszym dniu stwierdziłam, że coś dziwnego się ze mną dzieje. Nielegalne i niebezpieczne Choć w opisie aukcji na portalu Allegro sprzedawca twierdził, że Li Da nie ma żadnych skutków ubocznych, Nasza Czytelniczka odczuwała całkowity jadłowstręt, suchość w gardle, szybsze bicie serca i stany lękowe i problemy z zaśnięciem. Straciła za to 4 kilogramy w ciągu 3 dni. Za naszym pośrednictwem postanowiła sprawdzić, na czym polega tajemnica chińskiego specyfiku. ? To dość niedawno odkryty lek o działaniu ośrodkowym, czyli bezpośrednio na mózg, w Polsce właściwie nieznany, stosowany przede wszystkim postaci tabletek Meridia ? mówi profesor Jerzy Pałka, dziekan wydziału farmacji AMB. Sibutramina przynosi olbrzymie szkody dla organizmu, lista przeciwskazań i skutków ubocznych to cała strona, może być stosowana jedynie na receptę u osób poddanych farmakologicznemu odchudzaniu pod dozorem lekarza. Początkowo miała być lekiem na depresję, jej struktura jest podobna do amfetaminy. Chińskie preparaty na bazie sibutraminy są już zakazane w Niemczech i Wielkiej Brytanii. ? Przyjmowanie takich leków z lewego obiegu, działających na układ nerwowy może doprowadzić nawet do zapaści lub zgonu ? ostrzega profesor Pełka. ? W naszym rejestrze są dwa środki z sibutraminą: Meridia i Zeliksa, można je kupić jedynie na receptę ? mówi Paweł Radomski z Urzędu Rejestracji Leków w Warszawie. ? Rozprowadzanie środka w innej postaci jest nielegalne, tak samo jak sprowadzanie do Polski leków bez zezwolenia Państwowego Inspektora Farmaceutycznego i bez polskiej ulotki. Na stadionie i w Internecie Okazało się, że polscy celnicy spotkali się z próbami przemytu zielonych tabletek zapakowanych błyszczące opakowanie z postacią kobiety. Po badaniach w laboratorium znaleziono w składzie środka bardzo silną substancję o nazwie sibutramina, działającą na centralny układ nerwowy. Po naszych poszukiwaniach okazało się, że sprzedawcy, którzy wystawiają chińskie medykamenty na portalu Allegro pochodzą także z Białegostoku. Sprawdziliśmy bazar przy Jurowieckiej ? na jednym ze stoisk na samym stadionie znaleźliśmy dwa opakowania leku Li Da. ? Celnicy na wschodniej ścianie nie zetknęli się z przemytem konkretnie tego środka, ale możliwe są inne drogi, np. eksport z Niemiec, gdzie granica unijna nie jest tak kontrolowana ? mówi Maciej Fiłończuk z biura prasowego Izby Celnej. ? Jednak za przemyt tego typu preparatów grozi nawet 5 lat więzienia. Allegro już wczoraj obiecało pomoc w znalezieniu osób odpowiedzialnych za rozprowadzanie środków: Li Da i Maizitang drogą internetową. ? Nie odpowiadamy za transakcje przeprowadzane przez naszych klientów, ale ciągle monitorujemy aukcje. Od razu zajmiemy się usunięciem tych preparatów z licytacji i zgłosimy to na policję. Pokrzywdzeni allegrowicze, którzy nie wiedzieli o działaniu środka, a go kupili mogą pomóc nam i policji w dochodzeniu" Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka023 wszystko z głową i z umiarem 31.01.06, 18:07 Dziewczyny spokojnie-zgadadzam sie ze nieumiejętne i zachlanne wręcz stosowanie wszelkich srodkow i diet jest szkodliwe. napewno trzeba uważać i mieć kontrole nad wszystkiem. ja i moje koleżanki stosowalyśmy Thermal i 2 niestety straciły kontrolę nad specyfikiem.Przyjmowały na czczo po 2-3 razy dziennie , do tego nie jadły prawie, duzo ćwiczyły i o malo nie wykończyly się.Jednym slowem brak umiaru! Natomiast ja i 3 inne koleżanki podeszlyśmy do tego rozsądnie i z dystansem- obserwowałyśmy swoje organizmy i siebie nawzajem.Ja przez pierwszy tydzień bralam tylko 1 tabletke dziennie i zawsze po śniadaniu-tak 0k 30 minut po- śniadanie powinno byc sycące!popijałam duża ilościa wody i w ogole duzo pilam.Pomimo braku glodu-na co nigdy nie mogląm narzekać- jadląm posiłki o stałych porach.po 18ej w ogole nie jadląm.Poza tym my nie ćwiczylyśmy-brak czasu-praca, studia podyplomowe, domy ;-)Po tygodniu zwiększylyśmy dawkę(wg zaleceń juz 2 dnia powinnyśmy!)do 2 tabletek dziennie-ta druga ok 14ej żeby poźniej nie mieć problemow ze spankiem-choć w nocy energia czasem się przydaje ;-)Nigdy nie zwiększylyśmy dawki do zalecanych 3 tabletek dziennie(w ostatnim tygodniu)Kuracja trwala 4 tygodnie i wląsciwie oprócz utraty wagi i centymetrów niczego nie zmieniala w naszym życiu.Dzięki temu troszkę obkurczyłyśmy żolądki i mamy nowe nawyki a Thermal Pro spokojnie odstawiłyśmy.Dodam że nigdy nie pilam i nie pije nadal kawy więc nie odczulam uzależnienia od efedryny.Nie zauważyląm tez u siebie skoków ciśnienia(mam bardzo niskie więc moze to dlatego,żadnego kołątania serca itp-ale moze to dlatego że nie glodziłam się? Pamiętajmy jednak że każdy z nas jest inny i inaczej reaguje na wszyskie bodźce a szczegolnie leki itp! Życzę umiaru i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 03.02.06, 16:55 Jak chcesz oslabic laknienie, czyli jakos rodek wspomagajacy odchudzanie, to zafunduj sobie Meridie, tylko to cholernie droga zabawa, albo jej czeski licencyjny odpowiednik ( meridia 400PLN.mies, ten czeski 90. dzialanie to samo). To bezpieczny srodek, polecany przez lekarzy. POwoduje brak laknienia, zwiekszone zapotrzebowanie na plyny i pozwala ograniczyc jedzenie w ilosciach. A dzieki temu mozna schudnac, toz najlepsza dieta do MŻ:)) Ja schudlam 3 kg w miesiac bez cwiczen.... Odpowiedz Link Zgłoś
q18 Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 03.02.06, 18:03 Ja schudłam 4,5 kg w ciagu miesiaca bez zadnych srodków - sposób bardzo prosty żryj połowę + długie spacery z psem Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 03.02.06, 21:52 JAk wspomniałam...do tej pory nie odważyłam sie tego wziać...koleanka stosuje od tamtej pory czyli jakies 2 moze 3 tyg i schudła połowe a była OKRĄGLUTKA i to tak sporawo...Nie cwiczyla zbytnio, po prostu nie jadła prawie nic bo to zabija apetyt.tylko duzo wody mineralnej i 2 kanapki + pol talerza zupki. Widzilam ja po jakims tygodniu i jej nie poznalam... Odpowiedz Link Zgłoś
jo23 Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 15.04.06, 14:24 ten polecany przez lekarzy środek ma te same "podejrzane" substancje co Lida i Meizitang! Odpowiedz Link Zgłoś
ab03 Re: Kupiłam Thermal Pro...dzień pierwszy (ekspery 15.04.06, 16:12 Thermal Pro to NAJLEPSZY srodek jaki mozna kupic w celu zrzucenia wagi. Oczywiscie jest on dosyc "mocny" no ale czego sie nie robi ;) Podstawowa sprawa: TRZEBA CWICZYC ! koniecznie. Cwiczenia najlepiej powyzej 30-40 min BEZ PRZERWY (np leciutki bieg). Chodzi oto ze tluszcz spala sie dopiero po 20 minutach ciaglego wysilku - moze byc to naprawde lekki wysilek byle podskoczylo troche tetno ale musi byc ciagly. Do tego co moze sie wydac dziwne - przy Thermal Pro nie robi sie glodowek a zupelnie cos innego - laduje weglowodany. Branie TP i glodzenie sie to strata kasy oraz igranie ze zdrowiem. Znam osoby ktore przy odpowiedniej diecie i sumiennych cwiczeniach (3x w tyg co najmniej) stracily 20 i wiecej kg ! I wcale nie przyplacily tego zdrowiem. Niestety wiekszosc osob (zwlaszcza kobiet) bioracych ten srodek mysli ze polknie tabletke pomacha reka i zrzuci niewiadomo ile tluszczu. A pozniej pisza takie na forum ze to g*** i ze nic nie dziala. Polecam forum www.cyber-sport.us/ jest to strona jedynego importera tego srodka, znajdziecie tam wszystkie informacje a takze kupicie TP najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś