noc_szybko_nadchodzi 19.01.06, 12:08 Jestem tu nowa i chciałam się przywitać :) Witam wszystkich i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noc_szybko_nadchodzi może być, ale tylko czerwone wino :) 19.01.06, 12:17 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: może być, ale tylko czerwone wino :) 19.01.06, 12:20 noc_szybko_nadchodzi napisała: > Pozdrawiam > o ho ho! smakoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: może być, ale tylko czerwone wino :) 19.01.06, 12:20 Pójdziemy na kompromis.. Będzie czerwone.. A swoją drogą też nie wierzę w nowe forumowe objawienie.. Odpowiedz Link Zgłoś
noc_szybko_nadchodzi Znaczy, że ja nie jestem tu nowa? 19.01.06, 12:23 że się podszywam pod kogoś innego? Możecie tak myśleć, przecież nie zabronię Wam. Faktycznie jestem forumowiczką z dużym stażem na gazecie, ale na innym forum. Tutaj ostatnio sobie zaglądam i czytam Was, a dziś mając trochę czasu postanowiłam się ujawnić i przywitać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Znaczy, że ja nie jestem tu nowa? 19.01.06, 12:25 powinno byc chyba - Wam nie zabronie?;) taki dziwny szyk? Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Znaczy, że ja nie jestem tu nowa? 19.01.06, 12:25 Tak to juz jest na tym forum podejrzliwie, że nie jestem pewien, czy te wszystskie nicki nie są moje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka jak jestes normalna to wpadnij na oralno-analny 19.01.06, 12:29 noc_szybko_nadchodzi napisała: > że się podszywam pod kogoś innego? > > Możecie tak myśleć, przecież nie zabronię Wam. > > Faktycznie jestem forumowiczką z dużym stażem na gazecie, ale na innym forum. > Tutaj ostatnio sobie zaglądam i czytam Was, a dziś mając trochę czasu > postanowiłam się ujawnić i przywitać :) Odpowiedz Link Zgłoś
noc_szybko_nadchodzi a bywanie na tamtym forum 19.01.06, 12:35 świadczy o normalności? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: a bywanie na tamtym forum 19.01.06, 12:43 tam należy "bywać":))))))) "Jeśli jakaś dłoń ma miejsce w drugiej dłoni, to właśnie jest przyjaźń". - albo rekawica kucharska:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: a bywanie na tamtym forum 19.01.06, 13:08 noc_szybko_nadchodzi napisała: > świadczy o normalności? sama sie przekonaj.chyba,ze juz bylas i sie zawiodlas:) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Dzień Dobry :) 19.01.06, 12:19 ticoqp napisał: > weź nie ściemniaj:))))) jak sie ma taki nick to nic innego nie pozostaje. a ty Tico nie badz taki porsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Dzień Dobry :) 19.01.06, 12:20 że niby taki szybki mam nie byc?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Dzień Dobry :) 19.01.06, 12:28 ticoqp napisał: > że niby taki szybki mam nie byc?:)))))) eeee, sama nie wiem o co mi chodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Dzień Dobry :) 19.01.06, 12:30 napisałaś porsze:))))) wiec musiałem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: może miało być prosię:) 19.01.06, 13:09 o o o! to jest dobre! ale nie ja to powiedzialam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: może miało być prosię:) 19.01.06, 13:14 tak jakoś... język młodych;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: może miało być prosię:) 19.01.06, 13:12 mam pogadać z adminem, zeby Cię zabanował?:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: może miało być prosię:) 19.01.06, 13:13 a wiesz co się stanie jak mi się d.upa zatka? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: może miało być prosię:) 19.01.06, 13:17 marta.uparta napisała: > a wiesz co się stanie jak mi się d.upa zatka? o tym zapraszam do mojego watku o jelitach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: może miało być prosię:) 19.01.06, 13:18 ale to ten sam co o zwieraczach? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: może miało być prosię:) 19.01.06, 13:16 ticoqp napisał: > mam pogadać z adminem, zeby Cię zabanował?:) a poslucha cie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Dzień Dobry :) 19.01.06, 13:17 cześć że ci sie chce takiego długiego nicka pisać??? Odpowiedz Link Zgłoś