Gość: anty_feminista IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 15:35 Zauważyłem, ale palec był szybszy.Piszę szybko, nie zawsze chce mi się robić korektę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Garkotłuk jest inteligentniejszy od mężczyzny 06.11.02, 15:39 Gość portalu: anty_feminista napisał(a): > Zauważyłem, ale palec był szybszy.Piszę szybko, nie zawsze chce mi się robić > korektę. A gówno prawda! Zerżnąłeś z mojego postu. Nawet nie znasz pisowni swojej płci, a strasznie chcesz dowieść jaki to inteligentny jesteś. Do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Garkotłuk. 06.11.02, 15:45 To okreslenie jest już trochę nieścisłe. Spróbuj sobie teraz jakiś gar ze stali nierdzewnej stłuc, albo patelnię teflonową. Co do określenia mężczyzna, też już trochę na jednoznaczności straciło. I jak tu zrozumieć zdanie, które z samych nieścisłości się składa. PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółw23 Re: Garkotłuk jest inteligentniejszy od mężczyzny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 16:38 pajdeczka napisał: > Gość portalu: anty_feminista napisał(a): > > > Zauważyłem, ale palec był szybszy.Piszę szybko, nie zawsze chce mi się rob > ić > > korektę. > > > A gówno prawda! Zerżnąłeś z mojego postu. Nawet nie znasz pisowni swojej płci, > a strasznie chcesz dowieść jaki to inteligentny jesteś. Do szkoły! Powinniście spotkać się na ubitej ziemi. Jako mężczyzna daj Pajdeczce wybrać broń. Najlepsza by była patelnia teflonowa, nie mówiac o kotletach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_feminista Re: Garkotłuk jest inteligentniejszy od mężczyzny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 13:21 Gość portalu: żółw23 napisał; > > Powinniście spotkać się na ubitej ziemi. Jako mężczyzna daj Pajdeczce wybrać > broń. Najlepsza by była patelnia teflonowa, nie mówiac o kotletach. > > > Nie będę z pajdeczką bił się na kotlety ani na patelnie telonowe. Jestem bez szans. Jedyną bronią mógłby być "agregaty", ale i tu moje szanse są niewielkie przy Q140cm "w tyle " Pajdeczki. Uważam, że jedyną osobą mogącą mnie zastąpić godnie jest John "Long" Holms (postać historyczna-można znaleźć w internecie) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Informuję, że ten wątek jest nieaktualny... 07.11.02, 13:26 Aktualny jest ten drugi, o podobnym tytule, tylko , że z błędem ortograficznym. Autor wstydzi się swego niedouctwa i szybko wyciągnął wątek z poprawionym przez sibie błeem i kłamstwem, że palec mu się omsknął na klawiaturze. 20 lat pisze na komputerze i dziwię się, jak może W TAKI SPOSÓB omsknąć się komuś palec? W tamtym wątku podjęłam ciekawy temat, a mianowicie wyższości intelektu kobiecego nad męskim na przykładzie oglądanego wczoraj teleturnieju. Zapraszam tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_feminista Re: Informuję, że ten wątek jest nieaktualny... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 13:53 pajdeczka napisał: > > Aktualny jest ten drugi, o podobnym tytule, tylko , że z błędem ortograficznym. > > Autor wstydzi się swego niedouctwa i szybko wyciągnął wątek z poprawionym przez > > sibie błeem i kłamstwem, że palec mu się omsknął na klawiaturze. 20 lat pisze > na komputerze i dziwię się, jak może W TAKI SPOSÓB omsknąć się komuś palec? > W tamtym wątku podjęłam ciekawy temat, a mianowicie wyższości intelektu > kobiecego nad męskim na przykładzie oglądanego wczoraj teleturnieju. > Zapraszam tam! > A co z John "Long" Holmsem. Z nim byś nie podyskutowała? Odpowiedz Link Zgłoś