Dodaj do ulubionych

Garkotłuk jest inteligentniejszy od mężczyzny?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 15:35
Zauważyłem, ale palec był szybszy.Piszę szybko, nie zawsze chce mi się robić
korektę.
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Re: Garkotłuk jest inteligentniejszy od mężczyzny 06.11.02, 15:39
      Gość portalu: anty_feminista napisał(a):

> Zauważyłem, ale palec był szybszy.Piszę szybko, nie zawsze chce mi się robić
      > korektę.

A gówno prawda! Zerżnąłeś z mojego postu. Nawet nie znasz pisowni swojej płci,
      a strasznie chcesz dowieść jaki to inteligentny jesteś. Do szkoły!
      • fe_male Re: Garkotłuk. 06.11.02, 15:45
        To okreslenie jest już trochę nieścisłe.
        Spróbuj sobie teraz jakiś gar ze stali nierdzewnej stłuc, albo patelnię
        teflonową.
        Co do określenia mężczyzna, też już trochę na jednoznaczności straciło.

I jak tu zrozumieć zdanie, które z samych nieścisłości się składa.

PA
      • Gość: żółw23 Re: Garkotłuk jest inteligentniejszy od mężczyzny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 16:38
        pajdeczka napisał:

> Gość portalu: anty_feminista napisał(a):
        >
        > > Zauważyłem, ale palec był szybszy.Piszę szybko, nie zawsze chce mi się rob
        > ić
        > > korektę.
        >
        >
        > A gówno prawda! Zerżnąłeś z mojego postu. Nawet nie znasz pisowni swojej
        płci,
        > a strasznie chcesz dowieść jaki to inteligentny jesteś. Do szkoły!

Powinniście spotkać się na ubitej ziemi. Jako mężczyzna daj Pajdeczce wybrać
        broń. Najlepsza by była patelnia teflonowa, nie mówiac o kotletach.

• Gość: anty_feminista Re: Garkotłuk jest inteligentniejszy od mężczyzny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 13:21
          Gość portalu: żółw23 napisał;
          >
          > Powinniście spotkać się na ubitej ziemi. Jako mężczyzna daj Pajdeczce wybrać
          > broń. Najlepsza by była patelnia teflonowa, nie mówiac o kotletach.
          >
          >
          > Nie będę z pajdeczką bił się na kotlety ani na patelnie telonowe. Jestem bez
          szans. Jedyną bronią mógłby być "agregaty", ale i tu moje szanse są niewielkie
          przy Q140cm "w tyle " Pajdeczki. Uważam, że jedyną osobą mogącą mnie zastąpić
          godnie jest John "Long" Holms (postać historyczna-można znaleźć w internecie)
    • pajdeczka Informuję, że ten wątek jest nieaktualny... 07.11.02, 13:26

Aktualny jest ten drugi, o podobnym tytule, tylko , że z błędem ortograficznym.
      Autor wstydzi się swego niedouctwa i szybko wyciągnął wątek z poprawionym przez
      sibie błeem i kłamstwem, że palec mu się omsknął na klawiaturze. 20 lat pisze
      na komputerze i dziwię się, jak może W TAKI SPOSÓB omsknąć się komuś palec?
      W tamtym wątku podjęłam ciekawy temat, a mianowicie wyższości intelektu
      kobiecego nad męskim na przykładzie oglądanego wczoraj teleturnieju.
      Zapraszam tam!
      • Gość: anty_feminista Re: Informuję, że ten wątek jest nieaktualny... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 13:53
        pajdeczka napisał:

>
        > Aktualny jest ten drugi, o podobnym tytule, tylko , że z błędem
        ortograficznym.
        >
        > Autor wstydzi się swego niedouctwa i szybko wyciągnął wątek z poprawionym
        przez
        >
        > sibie błeem i kłamstwem, że palec mu się omsknął na klawiaturze. 20 lat pisze
        > na komputerze i dziwię się, jak może W TAKI SPOSÓB omsknąć się komuś palec?
        > W tamtym wątku podjęłam ciekawy temat, a mianowicie wyższości intelektu
        > kobiecego nad męskim na przykładzie oglądanego wczoraj teleturnieju.
        > Zapraszam tam!

> A co z John "Long" Holmsem. Z nim byś nie podyskutowała?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka