hedonista.oswiecony 22.01.06, 16:10 damą w salonie i k... w łóżku, taką opinię słyszałem od kobiety, która najmocniej wbiła mi się w serce i skłonny jestem się zgodzić, jak wasze zdanie? ukłony HO:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hedonista.oswiecony tylko szkoda 22.01.06, 16:16 że do samego racja się ograniczyłaś... lubię także dłuższe wypowiedzi... Ciekawe dlaczego faceci lubią takie kobiety? ukłony HO Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: tylko szkoda 22.01.06, 16:19 jestem konkretna i tyle, nie lubie klepac jezorem jak przekupki na targu;-). Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: tylko szkoda 22.01.06, 16:21 iberia29 napisała: > jestem konkretna i tyle, nie lubie klepac jezorem jak przekupki na targu;-). kobieta? prawie niemożliwe ;) ukłony HO Odpowiedz Link Zgłoś
facettt co tu wyjasniac? 22.01.06, 17:15 hedonista.oswiecony napisał: > że do samego racja się ograniczyłaś... lubię także dłuższe wypowiedzi... > Ciekawe dlaczego faceci lubią takie kobiety? Dlaczego faceci lubia kobiety bedace damami w salonie i ku.vami w lozku? Dlatego, ze to ideal :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: co tu wyjasniac? 31.01.06, 20:56 ideał to wtedy jak dodatkowo jest garkotłukiem w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
feema-to-ja Re: kobieta idealna dla faceta jest 22.01.06, 16:42 o ile sie nie myle autorka tych slow jest Jerry Hall, zona Jagerra. Poniekad racja. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: kobieta idealna dla faceta jest 22.01.06, 16:49 hm... z żoną Jaggera nie byłem związany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: kobieta idealna dla faceta jest 22.01.06, 16:43 Też powiem Ci tylko jedno słowo: Racja. Tylko tę qoorv'ę zamieniłabym na kochankę doskonałą. Lepiej brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: kobieta idealna dla faceta jest 22.01.06, 16:50 veeto1 napisała: > Też powiem Ci tylko jedno słowo: Racja. > Tylko tę qoorv'ę zamieniłabym na kochankę doskonałą. Lepiej brzmi. hm... te kropki po k... to właśnie kochankę oznaczają, a co miałaś na myśli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: kobieta idealna dla faceta jest 22.01.06, 16:59 hedonista.oswiecony napisał: > damą w salonie i k... w łóżku, taką opinię słyszałem od kobiety, która > najmocniej wbiła mi się w serce i skłonny jestem się zgodzić, > jak wasze zdanie? > ukłony > HO:) > i kucharką w kuchni ;) Jest jeszcze inna wersja: Nic nie widzi,nic nie słyszy, nic nie mówi:) Pod tym pierwszym podpisuję się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony kucharką? 22.01.06, 22:08 tak się rozpędziłem z tym gotowaniem,żem o tej opcji nie pomyślał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: kucharką? 22.01.06, 22:15 hedonista.oswiecony napisał: > tak się rozpędziłem z tym gotowaniem,żem o tej opcji nie pomyślał ;) > A widzisz :)Ale..druga opcja jest podstawowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: kucharką? 22.01.06, 22:17 sereni napisała: > hedonista.oswiecony napisał: > > tak się rozpędziłem z tym gotowaniem,żem o tej opcji nie pomyślał ;) > A widzisz :)Ale..druga opcja jest podstawowa ;) łatwiej żywić się fast foodem niż fast foodem seksualnym, zdecydowanie kochanka zatem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: kobieta idealna dla faceta jest 22.01.06, 17:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35360384 Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: kobieta idealna dla faceta jest 22.01.06, 22:09 voker napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35360384 to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: kobieta idealna dla faceta jest 22.01.06, 18:56 mnie tylko jedno zastanwia, bo ku.. to tez charakter...a nie o to przeciez chodzi prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: kobieta idealna dla faceta jest 22.01.06, 20:17 daj spokój, nie tylko Ciebie intersuja ciekawe watki. Chyba masz manie przesladowczą. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: kobieta idealna dla faceta jest 22.01.06, 22:10 teqilaa napisała: > mnie tylko jedno zastanwia, bo ku.. to tez charakter...a nie o to przeciez > chodzi prawda? > ;) nie wiem, może to to samo, ale różnica w realizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 02:00 Pieprzenie trzy po trzy. Wiazanie kurestwa z idealem jest naprawde tu trafem do podziwiania i wyszczegolnianiem idealu. Pozazdroscic jedynie mozna. Musialbym wiec swoja zone nazywac ku.. i takowoz wiadomo ja traktowac, jezeli bym mial uznac ja za idealna. Kobieta "swoja", zona danego faceta, nie moze wiec byc idealna, bo bedac z nim w lozku, ze zrozumialych wzgledow ku.. byc nie moze. No, ale coz, sa ludzie ktorzy zdradzaja codziennie, codziennie z inna, stad tez i ich trafne wypowiedzi niektorzy powtarzaja bezmyslnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony ołtarzyk 23.01.06, 08:40 to jak nie umiesz k... w łóżku odp. traktować to jej postaw ołtarzyk i się pomódl ;) A jak myślisz się powinno odp. k... traktować? I skąd tu nagle zdrada? Coś mi się zdaje logika ddżownicy i słonia... ukłony HO Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: ołtarzyk 23.01.06, 11:11 Hedonisto podziwiam za zrozumienie, ja czytam drugi raz i mam problem;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: ołtarzyk 23.01.06, 11:17 sam już nie wiem kto się zaplątał, on czy ja? ;) ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 11:12 hedonista.oswiecony napisał: > nie wiem, może to to samo, ale różnica w realizacji? z ta kuwa to ja myśle, że bardziej o technike i otwartosc chodzi, niz o mentalnosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 02:21 Dama w salonie?owszem Kochanka doskonala w lozku?Oczywiscie:) Jesli to taka wersja to sie zgadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 02:26 Poza salonem tez dama. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 02:28 Jesli mamy odbiegac od przytoczonego zdania "w salonie.... i w sypialni...." To moim zdaniem kobieta powinna byc dama w kazdej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 02:32 I przed chamem tez dama ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 02:34 Oczywiscie!Coz to za dama jesli zniza sie do poziomu chama?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 02:37 No dobrze, zgoda. Tylko ze cham przed dama juz chamem nie jest. Inaczej zupelnie by do siebie nie pasowali. Zgodzisz sie chyba ze mna jesli powiem, choc troszke wulgarnie, ale dama to tez ta, ktora odchamia. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 02:40 Oczywiscie,ze sie zgodze:)Jak nigdy ale dzis sie z Toba w tej kwestii zgadzam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 03:10 To "jak nigdy" mnie przestraszylo. Dobrze ze chociaz dzisiaj doczekalem sie tych 100%. Nie bede za nie dziekowac, bo sam je w koncu wymusilem, znaczy sie doprosilem u ciebie. Moze i w przyszlosci uda mi sie poprawic. Bedziemy bardziej zgodni-znaczy sie bede pisal tak ja ty chcesz, bo byc z toba w niezgodzie ja naprawde nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 03:20 Wielo-kropku nie przesadzaj:)Ze mna zyc w niezgodzie?Dlaczego?Nie masz podstaw aby tak sadzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 03:29 No pewnie ze nie mam podstaw. Jednak sama napisalas " dzisiaj jak nigdy sie z toba zgodze". No, ale wazne jest dzisiaj, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 03:31 Zazwyczaj zgadzam sie z Toba w mniejszym badz wiekszym stopniu.Ale dzis wyjatkowo w 100%:) @ Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 03:40 Znaczy sie w tym jednym przypadku dzisiaj w 100% chcialas powiedziec ze sie ze mna zgadzasz. No i chyba teraz sie zgodzisz znowu w 100% z tym, co ja tu napisalem (zapytalem). To juz w sumie bedzie 200 procent. Widzisz jak ja zdobywam procenty u ciebie?! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 03:43 Wlasnie widze:)Chitrusek jestes:)Nie ma co.Sprytem mnie wziales i przekabaciles na swoja strone:)Ale badz ostrozny,przeciw mnie tutaj sie produkuja pewne zgrupowania:)Jestem uwazana,za najbardziej chamska i wredna osobe.Wiec wiesz jak to Oldbay napisala Twoja opinia zostanie zszargana.Wiec ostrzegam *uciekaj* z histerycznym wrzaskiem i panicznie wymachuj rekoma!!Moze odzyskasz dobra opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 03:54 To ze jakichs tam komplementow dzisiaj od ciebie doczekam, to zaskoczenie dla mnie. Nie wazna ich tresc, wazne ze sie trafilo. Jak slepej kurze ziarno, ale sie trafilo. Te zgrupowania wszystkie o jakich wspominasz -i tak je rozpedzisz. Zreszta, ja do nich tam nie naleze i nie bede (pocichu przyrzekam). Sama wiesz ze zyjemy w zgodzie. W 100% zgodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: kobieta idealna dla faceta jest 23.01.06, 11:12 Nie korzystam z ku..kich uslug, lecz widzialemfilmy pogladowe z udzialem tego typu pan. Nie chcialbym takiej nawet dotknac Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony oj jo joj 23.01.06, 11:18 jeśli więcej osób nie rozumie to chyba nie dość jasno się wyraziłem... zachowywać się jak k... w łóżku, a nie być k... Drobna różnica... co ten mróz z ludźmi robi ;) ukłony HO Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: oj jo joj 23.01.06, 11:19 A ja moge sobie nie zyczyc ku..kiego zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: oj jo joj 23.01.06, 12:31 powiedziałbym nie wiesz co tracisz, ale wolna wola kolegi, pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: oj jo joj 30.01.06, 00:12 Dobrze ze ty wiesz w takim razie co zyskujesz, skoro mowisz tu ludziom co traca. Wygladaloby na to, ze wszyscy ci, ktorzy sie ozenili i maja zony, to sa ci, ktorzy traca (poza przypadkami kiedy ich zony zachowuja sie lub graja ku... w lozku). Po co wiec w takim razie sie zenic. Czyz nie lepiej byloby korzystac z ku.. i prostytutek by nic w zyciu nie tracic? Zachowywac sie jak ku.. ale nia nie byc -twoje slowa. Jak dla mnie tu sztucznoscia i gra zajezdza, by nie rzec -oszustwem.I jeszcze male pytanie: czy ty byles kiedykolwiek kochany naprawde i mocno przez kobiete, i miales seks z taka? Z taka ktora nie grala ku... tylko naturalnie, szczerze i prawdziwie kochala. Wydaje mi sie ze nie, stad tez i piszesz bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Wielokropku 30.01.06, 00:21 Mysle,ze tu chodzi raczej o wyzwolenie seksualne kobiety.Niz o bycie ku....wa.Mysle,ze chodzi o to,ze kobieta nie boi sie zmian w seksie,eksperymentow.Choc moge sie mylic bo nie wiem co autor postu mial na mysli:p Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Wielokropku 30.01.06, 00:28 Najprawdopodobniej wlasnie to mial na mysli. Jednak odwaznie moge stwierdzic, ze kobieta jesli mocno kocha jest w lozku wyzwolona i otwarta na milosc, w sensie naturalnym. Dodatki jej zachowan "ku...." sa wiec tu zbedne. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wielokropku 30.01.06, 00:32 POwiedzmy,ze jest to dosadne okreslenie.Zbedne ale dosadne. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Wielokropku 30.01.06, 00:38 Moz e wcale nie dosadne, kto wie. Moze wlasnie facet nigdy nie byl prawdziwie kochany i stad tez widzi kobiete w lozku wlasnie pod tym dosadnym okresleniem ku.... Im lepiej ja gra, tym jest wieksza dama, tym jest bardziej idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wielokropku 30.01.06, 00:40 Zgodzisz sie ze mna,ze to sprawa autora jak traktuje kobiety w jego wyrku:) I jego sprawa czy byl kochany czy nie:)Wiec nie wnikajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Wielokropku 30.01.06, 00:50 Oczywiscie ze sie zgadzam. Ja wcale nie wnikam w sprawy lozkowe kogololwiek tutaj. To on w koncu pierwszy wydal swoj ideal kobiety, opierajac ja na salonie i lozku. Szkoda ze w lozku znizyl ja do pozycji podwladnej, do ku..., ktora swiadczenia niby "doskonale" potrafi zrobic. A moze wlasnie w ten sposob chcial wywyzszyc pewien, "doskonaly" typ kobiet. Jego sprawa. Ja swoja opinie juz na ten temat wydalem. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony jesteście przeurocze 31.01.06, 20:16 we wkładaniu w usta niewypowiedzianych słów, ale trudno, niech stracę... Dodam tylko gwoli wyjaśnienia, że zachowanie jak k... w łóżku nie jest tożsame z byciem ku.... Tak samo jak nie ma to wiele wspólnego z tym czy kocham kogoś prawdziwie czy nie... ale nie jestem tu aby się tłumaczyć, ale by pogadać. A co do tematu wątku to moje doświadczenie karze mi się trzymać z daleka od kobiet, które nie rozróżniają tego com powyżej opisał. ukłony HO Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: kobieta idealna dla faceta jest 30.01.06, 00:45 dobrą lodziarką :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: kobieta idealna dla faceta jest 30.01.06, 00:51 Tyz prawda. Znaczy sie jej doskonalosc sie poszerza. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: kobieta idealna dla faceta jest 31.01.06, 20:17 asiulka81 napisała: > dobrą lodziarką :) no jakbym mógł zaprzeczyć, wszak uwielbiam słodycze pod różnymi postaciami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: kobieta idealna dla faceta jest 31.01.06, 22:54 Phi, wielka mi sentencja! Przeciez kobieta tez by chciala miec mezczyzne ktory na salonach jest gentlemanem w kazdym calu, a w lozku wyuzdancem gotowym na wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: kobieta idealna dla faceta jest 01.02.06, 00:03 a czy to stoi w sprzeczności miła Pani? łączę ukłony:) HO Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: kobieta idealna dla faceta jest 01.02.06, 11:19 Moje zdanie - no cóż, w życiu gramy masę ról i warto się w każdej doskonalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: kobieta idealna dla faceta jest 01.02.06, 12:00 no tak 1. k... bierze pieniądze i ma zero przyjemności 2. damą w salonie? ...hah, damą każda chce być ale choćby nie wiem jak się starała nie każda nią będzie:) podejrzewam, że ta twoja tak klapnęła trzy po trzy- bo pewnie ani damą ani k... nie jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś