melinek 10.11.02, 23:35 makaronu i nie tylko;-) Juz istnieje forum wloskie. Zapraszam. www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10307 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Z milosci do .... IP: *.ewave.at 11.11.02, 00:30 rzulw napisał: > Dotrzymałaś słowa :) > gratule :) Ja tez :-)))))))A wiesz jaki fajny jest zielony makaron ze szpinakiem:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: Z milosci do .... IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 00:35 I paste tez mamy. My swoja, a oni swoja. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Z milosci do .... 11.11.02, 22:48 Melinek jestes cudowna ! dzieki za to forum. Kocham Wlochy!!!!! :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Klaniam sie w pas. 11.11.02, 23:13 Wszystkim dziekuje serdecznie, zrobiliscie mi tymi wpisami duza radosc i dodali sporo otuchy. Mocno powatpiewalam w slusznosc tego co robie. Nie ukrywam, ze wzorowalam sie na pomysle Liloom. Teraz widze, ze bylo warto. Mam sporo pomyslow na nowe watki, ale forum uprzedza jego stworce, zaczyna zyc wlasnym zyciem i watki ktore zamierzalam wprowadzac pojawiaja sie tam rozpoczete przez inne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Klaniam sie w pas. 11.11.02, 23:29 melinek napisał: > watki ktore zamierzalam wprowadzac pojawiaja sie tam rozpoczete przez > inne osoby. Przeze mnie na przykład? Ja też dziękuję za to forum - gdybyś go nie założyła, chyba zrobiłabym to ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebabka Re: Klaniam sie w pas. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.02, 16:35 > Ja też dziękuję za to forum - gdybyś go nie założyła, chyba zrobiłabym to ja :) albo ja :) Odpowiedz Link Zgłoś