jaa3 07.02.06, 00:35 rano nie mogę wstać, nie mam siły, nawet wtedy kiedy muszę!! Nie ma różnicy czy pójdę spać o 22, czy po 24, muszę spać conajmniej 12h. Strasznie mi to przeszkadza, czy ktoś ma podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: problem ze wstawaniem 07.02.06, 00:38 Powinnas na sile wstawac z rana.Pierwsze przebudzenie powinno zmotywowac Ciebie do tego,zeby zrezygnowac z wylegiwania sie.Najlepiej wtedy wstac,zrobic poranna kawe,albo herbate,prysznic zimny i odrazu dzien zaczyna sie lepiej.jesli to Tobie pomaga to wlacz radio wtedy nie zasniesz twardym snem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa3 Re: problem ze wstawaniem 07.02.06, 00:58 No właśnie próbowałam na siłę, nawet kiedy motywacją była konieczność nauki !! I nic z tego, nie dam rady. Wiem, że to moja wina, zwłaszcza, że uwielbiam spać, ale ja nie chcę przespać życia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: problem ze wstawaniem 07.02.06, 01:03 Powinnas udac sie do lekarza.Moze masz anemie?Powinnas isc zrobic badania.A narazie polecam pic witaminki,na noc szklanke cieplego mleka,a z rana wstawac odrazu jak tylko budzik zadzwoni.bedzie ciezko ale sie oplaca:) Odpowiedz Link Zgłoś
bejbe_bejbe20 Re: problem ze wstawaniem 07.02.06, 01:04 możemy sobie podać ręce, bo ja mam podobny problem:/ i ze wstawaniem i z zaśnieciem. kiedy mam świadomość, że muszę wstać, bo np o 9 muszę coś ważnego załatwić, to zdarza się, że wstanę, ale trozkę później i się spóźniam:/ eeeh... nie wiem co mam z tym zrobić:/ za nie cały miesiąc zaczynam pracować. będę musiała budzić się o 8:30... jak to zrobić?? nie mam pojęcia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
niurak Re: problem ze wstawaniem 07.02.06, 01:09 Moj ulubiony aktor Jerzy Dobrowolski mawial,ze niezaleznie o ktorej wstanie budzi sie o drugiej po poludniu. Ja tez tak mam , ale u mnie tarczyca szwankuje, mam niedoczynnosc. Moze zbadaj sobie hormony? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa3 Re: problem ze wstawaniem 07.02.06, 01:12 Byłam badana, wszystko raczej w normie.Tylko zupełny brak sił żeby zwlec się z łóżka.Mogłabym tak spać i spać ... Ciesz się, że będziesz musiała wstawać o 8:30 do pracy, a nie np. o 6 :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_20 Re: problem ze wstawaniem 07.02.06, 10:05 możemy podać sobie ręce-mam tak samo-zwłaszcza w zimowych miesiącach i nic nie zmotywuje mnie do wstania,nawet to,że mam teraz sesję i powinnam się uczyć:/Na dodatek w ciągu dnia często ucinam sobie drzemki,ze zdrowiem wszystko w porządku,więc nie mam pojęcia skąd to się bierze:( Odpowiedz Link Zgłoś
sadgirl1 Re: problem ze wstawaniem 07.02.06, 10:07 Mnie do wstawania motywuje nieodmiennie jedno : muszę iść do roboty i basta... Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: problem ze wstawaniem 07.02.06, 10:12 Dziewczyny, w zimowych miesiącach to zupełnie normalne. Przecież wstawanie przed świtem jest niefizjologiczne i organizm protestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: problem ze wstawaniem 07.02.06, 10:19 Mi wystarcza 6 godzin snu.Ale nawet jako dziecko tak mialem,ze zawsze bez zadnych problemow wstawalem z lozka.Mam w tym temacie poprostu chyba szczescie,tak jak niektorzy moga n.p. wszystko jesc i nie tyja. Odpowiedz Link Zgłoś