adawozniak1 09.02.06, 17:41 Czy stwierdzenie,ze "sex jest barometrem uczuc w zwiazku" jest prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zeus1 Re: Barometr uczuc. 09.02.06, 17:53 Ada, musisz sie przelogowac, jak chcesz zeby "foremki" z toba rozmawialy:) Jestes na czarnej liscie podobnie, jak ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Barometr uczuc. 09.02.06, 18:04 Nie bardzo rozumiem. Ukladasz taka liste na podstawie swoich obserwacji? Nie wydaje mi sie aby moja osoba byla najgorsza na tym forum. Owszem czasami sie sprzeczam , ale kazdy ma prawo do swojego zdania. Nie rozmawiam sama ze soba, po drugiej stronie zawsze ktos jest! Czy to rasizm??? Dotyczacy imienia Ada? Nie zmienie linka. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Barometr uczuc. 09.02.06, 18:08 A kto powiedzial, ze byc na czarnej liscie to cos zlego:) Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Barometr uczuc. 09.02.06, 18:13 Boja sie takich osob jak my, bo tak naprawde nie maja nic sensownego do powiedzenia. W dluzszej wymianie pogladow pozostaje im tylko obrazanie. Masz racje w masie ludzkiej musza byc rodzynki i zawsze beda nie lubiane. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Barometr uczuc. 09.02.06, 18:17 Mnie nawet jak obrazaja, mam to gdzies:) Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Barometr uczuc. 09.02.06, 18:19 Obrazaja wtedy gdy nic juz nie maja do powiedzenia. Na obrone najlepszy jest atak. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Barometr uczuc. 09.02.06, 18:23 adawozniak1 napisała: > Obrazaja wtedy gdy nic juz nie maja do powiedzenia. Na obrone najlepszy jest > atak. U mnie zaczely od obrazania, a ze mnie dwa razy nie trzeba... zrobilem to samo tylko dwa razy bardziej i nie publicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś