serene22 11.02.06, 14:49 Laski, jakich balsamów uzywacie? chodzi mi o takie, które cudownie pachną, pobudzają zmysły wasze i waszych facetów? a może ktoś używa kremów DAX czekoladowego lub innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serene22 Re: Balsam na pobudzenie zmysłów 11.02.06, 14:50 i może polecicie też jakiś żel pod prysznic który również pobudza zmysły? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Balsam na pobudzenie zmysłów 11.02.06, 14:52 Czego szulasz? Wrozki nie pomogly, perfumy z feromonami tez, wiec juz nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: Balsam na pobudzenie zmysłów 11.02.06, 15:22 Mój komplet nazywa się: "Mini Floral Body Butters", m.in Erotic Bouquet:) Zawiera 3 opakowania, długo trzymają zapach:). Jak się otworzy pudełeczko są cho.le.rnie mocne...ale na skórze mają super zapach:) Odpowiedz Link Zgłoś
zzoossiiaa Re: Balsam na pobudzenie zmysłów 11.02.06, 21:53 DAX cosmetics - czekoladowy i malinowy, NATURALS(avon)-wanilia, czereśnia i lawenda:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda6 kosmetyki zmontowane wedlug 11.02.06, 22:53 zasad Ayurvedy... A njapiekniej to jest u pani, ktora olejkami naciera takimi, ze ach! i kadzidelka sie tla ... cudne! Odpowiedz Link Zgłoś