d.blue 12.02.06, 21:06 dostałam prace, zjadają mnie nerwy od piątku; zaczynam od jutra i boję się że zawalę szansę; czeka mnie praca z klientem- a nie mam w tym doświadczenia; poradzcie coś; proszę was! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amikeo Re: mam prace!!!! 12.02.06, 21:08 A co dokładnie bedziesz robic? Z tym Klientem? Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue w biurze ta praca żeby nie było niedomówień... 12.02.06, 21:14 sprzedaż art. dla rzemiosła ogólnie mówiąc hurtownie Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: w biurze ta praca żeby nie było niedomówień.. 12.02.06, 21:19 Zapytała gwoli sscisłości!! Nie miałam żadnych podtekstów na mysli!! Ja tez pracuje z klientem, ale nie w biurze, tylko ja jeżdże do klientów, prezentuje oferte, podpisuje umowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue ja bede robila to przez telefon... 12.02.06, 21:22 poradz jak rozmawiac zeby chcieli w ogole gadac ze mną? zaczęło się od targów teraz trzeba odnowić kontakt.... Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: ja bede robila to przez telefon... 12.02.06, 21:28 Nie wiem czy jestem taka bardzo kompetentna do rad, bo 7mcy dopiero tak pracuję. Mieliscie jakies szkolenie? Bo my tak, od razu o sprzedazy. Nie rozmawiac o polityce i religii, nawet jak Klient gada to sie wtedy tylko usmiechać. Usmiech na pysku non stop, z facetami łatwiej idzie, kobiety są jakieś zawsze zawistne. I Dużo takich: zechce Pan, byłoby miło z Pana strony, bardzo prosze... Aaaa i zawsze wskazuj, że korzyści płyna z danej transakcji dla Klienta np. nie mów, że: nam by pasowało. Cały czas mu pokazuj, ze to dla niego swietny interes i krzysci korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: dzięki amikeo.. 13.02.06, 21:40 I jak po pierwszym dniu??? Podziel sie wrażeniami!! Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: mam prace!!!! 12.02.06, 22:34 dobrej rady niestety ci nie dam ale ze to bede trzymac kciuki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: mam prace!!!! 12.02.06, 22:52 ----to powodzonka i sie tak nie stresuj ......... ............ STRES WROGIEM CZLOWIEKA.... Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: mam prace!!!! 12.02.06, 23:02 > zaczynam od jutra i boję się że zawalę szansę; Spokojnie, na po czątku szef zawsze bierze przymiarkę na to że jesteś nowa i musisz się wgryźć. Bez paniki, będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue pierwszy dzien za mną 13.02.06, 21:52 ufff po wszystkim... poszło niezłe chociaż za mało wiary i pewności siebie we mnie... póki co wszyscy są życzliwi i wyrozumiali, szef również; może nie będzie tak żle; dzieki za dobre słowa dziewczyny; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: pierwszy dzien za mną 13.02.06, 22:00 Trzymamy kciuki za wiare i pewność siecie. Przyjdzie z czasem. Usmiechaj się:) Odpowiedz Link Zgłoś