karem5 25.02.06, 15:40 w sumie to rzadko kupuje mamie prezent urodzinowy, ot czasem jakies kwiaty jak jestem w domu, ale teraz chce zeby bylo inaczej tylko kompletnie nie mam pomyslu. 47 urodzinki... ktos ma jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: urodziny mamy 25.02.06, 15:44 Nie wiem,nie znam twojej matki.Nie wiem czym się interesuje,co lubi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: urodziny mamy 25.02.06, 15:52 to zależy ile chcesz na to przeznaczyć, ja może bym pomyślała o jakiejs wizycie u kosmetyczki myśle, że jakaś maseczka i masąz twarzy by jej poprawił samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: urodziny mamy 25.02.06, 15:58 Elegancka bluzka, fajne perfumy, dobry krem (komplet na dzień i na noc) lub inne kosmetyki jeśli uzywa, super płyny do kąpieli+ krem do ciała, dobra bielizna (myślę,że rozmiar znasz), coś stylowego ze srebra lub złota (wisiorek lub broszka), jedwabny szal lub apaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
mag132 Re: urodziny mamy 25.02.06, 21:08 Może wspólne wyjscie do kina, a potem na kawe do jakiejs fajnej kafejki? zatrzymać sie, zapytać co u mamy, na chwilę zostawic swój młody i zrozumiały egocentryzm w szatni? Dla mnie byłby to wspaniały prezent od moich dzieci - synów, wiec moze i Wasze mamy byłyby z takiego zadowolone? PS mam 43 lata i synów - 22 i 17 lat Odpowiedz Link Zgłoś