Gość: pieszczoch IP: *.devs.futuro.pl 27.11.02, 15:48 ja wiem a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Czy da sie zagłaskać faceta na śmierć? 28.11.02, 11:28 Jeśli komuś się myli facet ze zwierzęciem to czemu nie. To samo się tyczy kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaj11 Re: Czy da sie zagłaskać faceta na śmierć? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 12:42 Gość portalu: pieszczoch napisał(a): > ja wiem a wy? A ja wiem! Mojego się nie da, chociaż bardzo się staram ;)On jest niewzruszony i ciągle chce jeszcze... I vice versa, ja też jestem pieszczochem... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Czy da sie zagłaskać faceta na śmierć? 28.11.02, 12:58 Da się, kobietę zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Pewno się da 28.11.02, 13:00 Tylko konia z rzędem temu, kto wskaże granicę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Siur, of kors 28.11.02, 13:07 Moja teściowa wykończyła męża, bo tak mu dogadzała z jedzeniem (facet powinien mieć ścislą dietę), że wykitował. Nawet mu hemoroidy smarowała własną ręką. Pamiętała o której godzinie, jaki lek mu podać. Na darmo. Facet wykitował. Wolę już głaskać pod włos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Siur, of kors IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 21:00 pajdeczka napisał: > Moja teściowa wykończyła męża, bo tak mu dogadzała z jedzeniem (facet powinien > mieć ścislą dietę), że wykitował. Nawet mu hemoroidy smarowała własną ręką. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ O rany, jestem pod wrażeniem! To chyba była "kochającą za bardzo"! A ja się przekonałam, że nie warto być za dobra dla faceta, bo oni (faceci) traktują dobroć jako słabość, najchętniej uganiają się za zimnymi lalami. Albo kitują. Z facetem to trzeba z włosem i pod włos! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Siur, of kors IP: proxy / 212.160.165.* 29.11.02, 08:08 Masz spaczony obraz faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Siur, of kors IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 10:51 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Masz spaczony obraz faceta. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Czy ja wiem...? Może spotykam spaczonych facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Siur, of kors IP: proxy / 212.160.165.* 29.11.02, 10:58 To zacznij spotykac tych niespaczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Siur, of kors 29.11.02, 11:04 Gość portalu: grogreg napisał(a): > To zacznij spotykac tych niespaczonych. O, i to zabrzmiało , jak propozycja. Tylko że wirtualnie wszystko może być w porządku. Dopiero w realu zaczynają się schody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Spoko, spoko.. IP: proxy / 212.160.165.* 29.11.02, 11:06 Ja tez jestem spaczony, tylko w innym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Siur, of kors 29.11.02, 11:03 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Masz spaczony obraz faceta. Chciałeś oczywiście powiedziec "macie">? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Siur, of kors IP: proxy / 212.160.165.* 29.11.02, 11:04 Dobrze, Macie spaczony obraz faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Julka przybij piątke:))))))))))))))))))))))))) 29.11.02, 11:02 Gość portalu: julka napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Moja teściowa wykończyła męża, bo tak mu dogadzała z jedzeniem (facet > powinien > > mieć ścislą dietę), że wykitował. Nawet mu hemoroidy smarowała własną ręką > . > > ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ > O rany, jestem pod wrażeniem! To chyba była "kochającą za bardzo"! > A ja się przekonałam, że nie warto być za dobra dla faceta, bo oni (faceci) > traktują dobroć jako słabość, najchętniej uganiają się za zimnymi lalami. > Albo kitują. > Z facetem to trzeba z włosem i pod włos! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Czy da sie zagłaskać faceta na śmierć? IP: *.jagiellonia.krakow.pl 29.11.02, 19:25 Napewno da się zagłaskać faceta na śmierć, i kobiete również. Mnie to sie udało. A wszystko dlatego, że człowiek jest niekiedy, jak to określę "w dupe uprzejmy". A kiedy? Wtedy kiedy mmu bardzo zależy. Jedna osoba odbiera te głaskanie jako nadmierną upierdliwość, a inna jest wniebowzięta. I tu tkwi problem, ile tego głaskania żeby nie zagłaskać? To jest bardzo indywidualne i można się na tym przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszczoch celnie IP: *.devs.futuro.pl 29.11.02, 19:28 No ja jestem w tym swietna ..w zaglaskiwaniu zwiazku na smierc. Ale czy to moja wina ze jestem taka kochliwa pieszczotka ??? Odpowiedz na pytanie miala byc: NIE Zaglaskac na smierc mozna -ale wlasny zwiazek a nie druga osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: cel_nie 02.12.02, 00:05 Gość portalu: pieszczoch napisał(a): > No ja jestem w tym swietna ..w zaglaskiwaniu zwiazku na smierc. > Ale czy to moja wina ze jestem taka kochliwa pieszczotka ??? A nie seksoholiczka??? > Odpowiedz na pytanie miala byc: NIE Wiec dowiedziałaś sie, że może byc tez: TAK. > Zaglaskac na smierc mozna - ale wlasny zwiazek a nie druga osobe. Pytanie bylo o faceta. Uściślaj na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIK Re: Czy da sie zagłaskać faceta na śmierć? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 21:22 Jasne ,ze moza, dlatego trzeba we wszystkim trzeba zachowac umiar..ale to czasami jest takie cholernie trudne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Czy da sie zagłaskać faceta na śmierć? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 02.12.02, 07:39 Moze i sie da, tylko ktory wam sie da na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś