grubaska20 01.03.06, 12:02 wynudziłam się jak nie pamiętam kiedy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari.tamini Re: good night good luck 01.03.06, 12:15 szkoda, bo ja się wybierałam i teraz mam dylemat. Ja polecam "Wszystko zostanie w rodzinie" (chyba tak brzmi tytuł). "Monahium" też OK. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: good night good luck 01.03.06, 12:26 monahium to do zdołowania, a good night good luck, to żeby się wwiercić w fotel.. no to napewno jakiś tam symbol, dla dziennikarzy pomnik wolności, ale dl amnie po prostu nuuuudy..bleee! Odpowiedz Link Zgłoś
bezzasadnie Re: good night good luck 01.03.06, 13:27 jeżeli ktoś pisze monachium przez samo "h", to ja się nie dziwię, że na świetnym filmie się wynudził. co ci się bardziej nie podobało - brak kolorów, za długie zdania, a może brak strzelanin? ale bambi 2 zdaje się, jeszcze ciągle w kinach. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: good night good luck 01.03.06, 14:23 MONAHUIM napisała maritamini pipiripi coś tam hehe:P taaak, wiesz, trafiłaś/łeś w sedno! właśnie to mnie przerosło.. zdecydowanie za długie zdania i do tego wiesz, słowa, dużo słów, których znaczenia nie rozumiałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzasadnie Re: good night good luck 01.03.06, 17:46 aha, a ty po prostu tak głupio po niej powtórzyłaś i to cię usprawiedliwa. i tak, dziewczynko, myślę, że powinnaś chodzić tylko na filmy z dubbingiem, bo napisy to ciężka rzecz i podejrzewam, że nie dajesz rady ich czytać jednak. ewentualnie filmy z j.lo., bo tam wiele dialogów pewnie nie ma. przykro mi, że nikt cię nie uprzedził, kino powinno zwrócić ci pieniądze, podstępem cię na nie naciągnęli, a mogli się upewnić, czy jesteś świadoma, co to za film. mi się baaardzo podobał, niesamowita stylizacja, świetna muzyka, jak już ktoś wspominał. i polecam zdecydowanie. ale nie wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: good night good luck 01.03.06, 22:07 no to ciesze się twoim szczęsciem, żeś taka rozentuzjazmowana/ny dziewczyneczko/chłopczyku.. heheh zdecydowanie do mnie nie trafił ten skomplikowany, wyszukany obraz, za twoją radą będę ubiegała się od kina zwrotu poniesionych kosztów!! a jak myslisz, moze uda sie tez wyszarpać jakieś odszkodowanie? z całego serca dziękuję ci za pomoc! jak to dobrze, że tak wybitne jednostki jak ty, parają się doradztwem. moż ejeszcze ten świat nie upadł.. dziękuję i pozdrawiam, ciao!;) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Rewelacja!!! 01.03.06, 14:01 Jestem zachwycona. Pójdę jeszcze raz. Film z przepięknymi zdjęciami, cudowną muzyką, grą, jaką ostatnio oglądałam chyba w Milczeniu owiec... No i ten wydźwięk - jak czytam co sie dzieje w TVP, to się nóz otwiera. Tu więcej: www.latkowski.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: Bo sale pomylilas. 01.03.06, 15:07 no co ty????! to może zwrócą nam za bilet co??? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Bo sale pomylilas. 01.03.06, 15:29 A po co mi skasowany bilet na glupia komedie? Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: Bo sale pomylilas. 01.03.06, 15:29 no jak to,, ale przecież myśmy nie widzieli!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: grubasko20 - to idź i zwróć im ten bilet 01.03.06, 15:46 ehheh:) qrde, no przecież kupiliśmy bilety na good night!! jaja sobie robie z tym zwracanie bioletów nooooo!:P Odpowiedz Link Zgłoś
mari.tamini Re: grubasko20 - to idź i zwróć im ten bilet 01.03.06, 15:53 byłaś tak przekonująca, że na 150% byłam pewna że z tupetem zgłosisz się po kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: grubasko20 - to idź i zwróć im ten bilet 01.03.06, 16:31 heheeheheh:) przyjmę to jako komplement;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Bardzo fajny film. A wynudzilas sie pewnie 02.03.06, 00:07 dlatego ze nie masz pojecia o uwczesnych amerykanskich realiach i o postaciach pojawiajacych sie w filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Bardzo fajny film. A wynudzilas sie pewnie 02.03.06, 08:16 Mc Namara to moj idol. Toz to Kaczyscy, Lepper i Giertych w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś