kobieta_na_pasach 23.03.06, 14:42 teraz moze bedzie wiecej wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlie_x Re: seks z kołkiem 23.03.06, 14:55 kobieta_na_pasach napisał: > teraz moze bedzie wiecej wpisow. ___ ..kołkiem osikowym to wyprawiało się do diabła wampirzyce. ..,a seks? ..no chyba,że taka jedna z drugą kazałaby sobie to zaordynować jako ostatnie życzenie na tym łez padole. ..8) Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: seks z kołkiem 23.03.06, 14:55 z kolkiem, takim beznadziejnym facetem czy z innym kolkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: seks z kołkiem 23.03.06, 14:58 Podobno kiedys wibratory byly robione z drewna, wiec jakies kolki tez z nich byly. Odpowiedz Link Zgłoś
mukowiscydoza Re: seks z kołkiem 23.03.06, 14:58 "kołkiem osikowym to wyprawiało się do diabła wampirzyce" chyba osinowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: seks z kołkiem 23.03.06, 15:01 mukowiscydoza napisała: > "kołkiem osikowym to wyprawiało się do diabła wampirzyce" > > chyba osinowym ? __ .tak,tak osinowym.Uff..zawsze cos przekręcam..8) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: seks z kołkiem 23.03.06, 15:08 charlie_x napisał: > mukowiscydoza napisała: > > > "kołkiem osikowym to wyprawiało się do diabła wampirzyce" > > > > chyba osinowym ? > __ > .tak,tak osinowym.Uff..zawsze cos przekręcam..8) a moze jednak osikowym? ze względu na miejsce stosowania... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: seks z kołkiem 23.03.06, 15:19 Piękne))) Osinowy na wampiry osikowy dowcipnie na masturbację Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: seks z kołkiem 23.03.06, 15:21 tyle,że osika i osina to dwie różne nazwy na to samo drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: seks z kołkiem 23.03.06, 15:27 ja wiem, ale przecież osinowy to nazwa drzewa a osikowy bo może być osikany)) knp wraca do formy)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: seks z kołkiem 23.03.06, 15:30 widokzmarsa napisał: > ja wiem, ale przecież osinowy to nazwa drzewa a osikowy bo może być osikany)) > knp wraca do formy)) czasami dobrze jest zmienic srodowisko - wt ym wypadku z kwasnego na zasadowe. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misko [...] 23.03.06, 18:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_z_wiochy Re: seks z kołkiem 23.03.06, 15:03 Raz na radiowozie, raz pod radiowozem, tak usłyszałam przed chwila w rmf:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: heh, jak ma ksywę koziołek i jest dobry, może 23.03.06, 18:43 On ma chyba kolek na kolka. Odpowiedz Link Zgłoś
agick koziołek:) 23.03.06, 18:45 i odezwał sie we mnie moher.. "ale jak to, seks ze zwierzęciem" hie hie... Odpowiedz Link Zgłoś
maz_leny rozwiązanie dla kobiety na pasach. 23.03.06, 19:57 Znajdź sobie patyk, z sękami i drzazgami, jak dla ciebie to pewnie gruby, powinien ci dostarczyć niezapomnianych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.siur dla kobiety na pasach - seks z koTkiem! 23.03.06, 23:18 jak dla kobiety to może mniej hadcorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: rozwiązanie takze dla meza leny 24.03.06, 09:31 maz_leny napisał: > Znajdź sobie patyk, z sękami i drzazgami, jak dla ciebie to pewnie gruby, > powinien ci dostarczyć niezapomnianych wrażeń. nie ma to jak porada od doswiadczonego analisty. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.siur Re: seks z kołkiem 23.03.06, 21:54 kobieta_na_pasach napisał: > teraz moze bedzie wiecej wpisow. Będzie. Niewyżytej kołek na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś