Dodaj do ulubionych

mamusia przede wszystkim

23.03.06, 18:27
dziewczyna w porządku ale...
najwazniejsza we wszytskim mamusia, wszędzie jej pełno, wszędzie sie
wpieprza, odpowiada za nią , "uczy życia"
taka panna jedyne na co może liczyć to życie z pogmatwaną mamusią do smierci,
bo chyba zaden facet z nią nie wytrzyma
Obserwuj wątek
    • alpepe a o kim to? 23.03.06, 18:28
      Co to, autyzm masz klint, że piszesz zagadkami?
      • c.eastwood Re: a o kim to? 23.03.06, 18:29
        niewazne o kim , wazny jest myk
    • onlyju Re: mamusia przede wszystkim 23.03.06, 18:29
      a ja mam przekonanie, że to facet nie ma dystansu do mamusi.
      synuś mamusi częstszym zjawiskiem, niż córusia.
      • c.eastwood no i dobra 23.03.06, 18:30
        ale teraz mówim o córusi , hell
        • onlyju Re: no i dobra 23.03.06, 18:37
          a to nie wypowiem się, nie znam. raczej nie da się z takimi kontaktu
          utrzymywać.
          • c.eastwood Re: no i dobra 23.03.06, 18:38
            na stówę sie nie da
    • zimna_suka Re: mamusia przede wszystkim 23.03.06, 18:32
      No takich porypanych klientek napewno nie brakuje,przykład : moja bratowa,ma już
      22 lata, a we wszystkim konsultuje sie z"mamunią",nawet co powinna dziś
      ubrać,aha skąd się takie porypane...biorą...
      • dr.verte Re: mamusia przede wszystkim 23.03.06, 18:34
        > aha skąd się takie porypane...biorą...

tak je modelują porypane mamusie a potem historia sie powtarza
        • zimna_suka Re: mamusia przede wszystkim 23.03.06, 18:37
          a no tak,pewnie to dlatego...
          • c.eastwood aż 22 lata 23.03.06, 18:39
            to tak duzo?
            a feceta też mamusia dogląda?
            • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:45
              No w tym wieku to tylko łamagi nie są jeszcze samodzielne.

Oj żebyś wiedział...różne sprawy konsultuje z mamą,a właściwie to każdą pierdołę.
              • c.eastwood Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:47
                a po kij?
                • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:48
                  Oj,sama chciałabym to wiedzieć.
                  • c.eastwood Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:49
                    tośmy pogadali......
            • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:45
              Nie wszystkie mamusie przeszkadzaja.
              • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:47
                Oj wielo kropku Twoja jest napewno aniołem.
                • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:53
                  Moja jest kochana.
                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:53
                    No mowię przecież:)
                    • c.eastwood Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:54
                      no ale teraz mówimy o innych? nie znasz takich?
                    • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:58
                      zimna_suka napisała:

> No mowię przecież:)
                      No mowisz, mowisz. A ja potwierdzam. Mowimy razem. Ty pierwsza, ja drugi.

• c.eastwood Re: aż 22 lata 23.03.06, 18:59
                        ale jesteści bystrzy
                      • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:00
                        Dobrze że chociaż Ty jesteś tutaj normalny:)
                        (czego powiedzieć nie można o założycielu tego wątku)
                        • c.eastwood Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:01
                          ale sie uśmiałem
                        • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:03
                          Clint to przeciez aktor. On gra. Dla niego wszystko jest normalne.
                          • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:04
                            On jest chyba z bajki.
                            • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:08
                              zimna_suka napisała:

> On jest chyba z bajki.
                              Tacy sa tez potrzebni, oby tylko ladne bajki pisali.
                              • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:09
                                jemu się już bajki pomyliły...
                                • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:16
                                  zimna_suka napisała:

> jemu się już bajki pomyliły...
                                  Za duzo najwidoczniej namieszalas, a teraz sie dziwisz. Ja tez nie wiem gdzie
                                  jest koniec a gdzie poczatek.
                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:17
                                    On sie czepia,nie ja.
                                    • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:21
                                      zimna_suka napisała:

> On sie czepia,nie ja.
                                      On chlop, czepia sie, wiadomo. Ja go rozumiem. A ty? O, jeszcze tego by
                                      brakowalo.........kto to widzial by grzeczne suki sie czepialy. Mamusia ci
                                      tak robic nie kazala, pamietasz?
                                      • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:22
                                        Ja nie słucham mamusi:):):)

Bo ja niegrzeczna suka:)
                                        • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:25
                                          Kto powiedzial ze niegrzeczna jestes, mamusia? Ladnie. Niegrzeczna, a tyle
                                          grzecznosci od innych wymaga.
                                          • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:28
                                            Ale ja nie jestem niegrzeczna w każdej sytuacji...
                                            • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:37
                                              zimna_suka napisała:

> Ale ja nie jestem niegrzeczna w każdej sytuacji...
                                              A ja wiem dlaczego nie jestes, bo gdybys taka mocno niegrzeczna byla w
                                              kazdej sytuacji, to poprostu nie byloby "sytuacji". No, ale skoro robisz
                                              wyjatki, to zabrzmialo obiecujaco. Powiedz mi lepiej jak mocno grzeczna jestes
                                              wtedy kiedy jestes grzeczna.
                                              • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:39
                                                Hmmm...jak się postaram to nawet bardzo.
                                                • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:43
                                                  zimna_suka napisała:

> Hmmm...jak się postaram to nawet bardzo.
                                                  Ja myslalem ze grzecznosc to najnaturalniejsza sprawa dla ciebie, ale sie
                                                  zdziebko mylilem. Ty musisz sie starac............Czy mocno sie przy tym
                                                  wysilasz?
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:44
                                                    Zależy jaki mam w tym interes...:)
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:50
                                                    zimna_suka napisała:

> Zależy jaki mam w tym interes...:)
                                                    O, to ty faktycznie zagrzeczna nie jestes. A bywasz czasem wyrafinowana
                                                    taksamo? W ramach interesu ma sie rozumiec to wyrafinowanie.
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:51
                                                    Tajemnica:)
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 20:00
                                                    zimna_suka napisała:

> Tajemnica:)
                                                    I wez sie dogadaj z kobieta! Jest to niemozliwe! Ile ty tych tajemnic tam
                                                    masz? Mam nadzieje ze to nie jest tajemnica. Na paluszkach swoich policz i mi
                                                    powiedz. Wez liczydelka jesli liczba ma byc wieksza. Badz na tyle grzeczna,
                                                    roztajemnij mi o tych swoich tajemnicach.
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 20:04
                                                    Oj chciałabym bardzo,ale nie mam teraz czasu,musze poćwiczyć,wiesz zgrabna
                                                    figurka przede wszystkim:)
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 20:13
                                                    Zgrabna figurka to zadna tajemnica. Wszyscy ja moga widziec. Wiadomo faceci
                                                    widza ja najlepiej. To dla nas cwiczysz, bo chyba nie dla siebie?
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 20:23
                                                    Nie dla was,tylko i wyłącznie dla własnego,dobrego samopoczucia.
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 20:27
                                                    zimna_suka napisała:

> Nie dla was,tylko i wyłącznie dla własnego,dobrego samopoczucia.
                                                    Az mnie serce ........... Zdradz mi prosze te tajemnice (to musi byc tez
                                                    twoja tajemnica i to wielka), jak ty mozesz bez nas czuc sie wspaniale i miec
                                                    dobre samopoczucie o jakim piszesz?
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 20:34
                                                    Kobieta wie kiedy jest piękna.
                                                    Chociaż "wy" też dajecie mi na to dowód...
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 20:37

Ja o samopoczucie pytalem, nie o pieknosc. Raz jeszcze, jak mozesz bez nas
                                                    czuc sie wspaniale. Mnie bez was nie wychodzi. Ja tak nie umiem jak ty.
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 20:45
                                                    A czy ja powiedziałam że bez was jest tak wspaniale...
                                                    Tylko że ja zawsze mam ciekawe towarzystwo,więc nie mam na co narzekać.
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 20:57
                                                    Najwidoczniej troche zle ciebie zrozumialem. Wczesniej pisalas, ze nie dla nas
                                                    ladnie wygladasz, cwiczysz, dbasz o siebie itd. Zrozumialem to jakoby my
                                                    zupelnie nie istniejemy w twoim zyciu. Powiedz mi ze to jest nieprawda, bo
                                                    byc prawda przeciez nie moze.
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:00
                                                    Oczywiscie że bez was bym nie mogła...normalnie żyć:)
                                                    Ale będę sie upierać przy tym,że to dla siebie ćwiczę.
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:10
                                                    zimna_suka napisała:

> Oczywiscie że bez was bym nie mogła...normalnie żyć:)
                                                    > Ale będę sie upierać przy tym,że to dla siebie ćwiczę.
                                                    Zabrzmialo mocno cieplo -to dotyczy tego zdania wyzej. To nizej pozwolilem
                                                    sobie troszke poprawic, bo zapewne nie zdajesz sobie do konca sprawy to co
                                                    napisalas. Ja z kolei nie bede sie upieral ze tak nie jest jak napisalas.
                                                    Powiem tylko, ze cwiczysz dla siebie, ale tez i troszke (raczej bardzo duzo)
                                                    dla nas. To dla nas glownie twoja pieknosc jest potrzebna.Widzac ja, nam
                                                    samopoczucie poprawiasz, nie tylko sobie.
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:12
                                                    :)No co racja,to racja.
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:17
                                                    W takim razie teraz jak ci powiem - cwicz i nie przestawaj, to mnie posluchasz?
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:19
                                                    Dlaczego nie masz wizytówki?

Już skończyłam ćwiczyć:)
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:30
                                                    Nie mam dlatego gdyz uwazam ze jest to niepotrzebne. Powiedz mi w takim razie
                                                    jaki mialby byc cel czy powod ja robic.
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:31
                                                    Żeby inni wiedzieli ile masz np.lat?:)
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:38
                                                    A czy musza wiedziec. Jestem w srednim wieku. Mam zone ktora kocham i dwoch
                                                    synow ktorych rowniez kocham. Widzisz jak szybko zrobilem wizytowke.
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:41
                                                    no i to wystarczy.
                                                    Ale i tak uważam że wizytówki są fajne.
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:49
                                                    zimna_suka napisała:

> Ale i tak uważam że wizytówki są fajne.
                                                    Tez tak uwazam. Niektorzy lubia sie reklamowac, niektorzy chca wiedziec
                                                    czegos wiecej o osobach z ktorymi rozmawiaja, co jest normalne zreszta. W
                                                    moim przypadku byloby to raczej zbyteczne, glownie z racji ze jestem zajety
                                                    jak rowniez byc moze wiecej niz sredna szanuje swoja prywatnosc. Czy uwazasz
                                                    ze wszystkie wystawione wizytowki mowia prawde i dane sa tam prawdziwe?
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:52
                                                    oj napewno nie,ludzie lubia ubarwiać.
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 21:59
                                                    Podzielam twoja opine. Teraz sama wiesz ze robienie wizytowki traci poniekad
                                                    swoj sens. W niektorych, mam na mysli te nieprawdziwe, moze lepiej by bylo
                                                    jakby wcale ich nie bylo.
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 22:01
                                                    Miło sie rozmawiało,ale jutro do pracy trzeba wcześnie wstać:(
                                                  • wielo-kropek Re: aż 22 lata 23.03.06, 22:06
                                                    Mnie rowniez milo. Pore masz wlasciwa do spania. Dobranoc.
                                                  • zimna_suka Re: aż 22 lata 23.03.06, 22:07
                                                    :)
                                                  • c.eastwood Re: aż 22 lata 23.03.06, 23:35
                                                    gratuluję
                          • c.eastwood Re: aż 22 lata 23.03.06, 19:04
                            dobrze powiedziane
              • c.eastwood no co Ty powiesz ? 23.03.06, 18:47
                mamy "konsultantkę"
                • zimna_suka Re: no co Ty powiesz ? 23.03.06, 18:49
                  w czym?
                  • c.eastwood suko wysil się 23.03.06, 18:50
                    no mamusiną konsultantkę
                    kumasz?
                    • zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 18:51
                      ciebie jakoś nie...
                      • c.eastwood Re: suko wysil się 23.03.06, 18:54
                        może za bardzo skupiłaś sie na depilacji nóg i reszty i wydepilowałas sobie to
                        pod fryzurą?
                        • zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 18:56
                          Nie bój się,aż tak źle to ze mna nie jest.

Piszesz bezsensownie,to czego sie spodziewasz cycu!
                          • c.eastwood Re: suko wysil się 23.03.06, 18:57
                            może rzuć cycem o klawiaturę, wyjdzie ciekawiej
                            • zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 18:58
                              Ale prostak z Ciebie.
                              • c.eastwood Re: suko wysil się 23.03.06, 18:59
                                bez przesady, jestem po prostu zabawny :)
                                • zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 19:02
                                  To tylko Twoje spostrzeżenie...
                                  • c.eastwood Re: suko wysil się 23.03.06, 19:04
                                    nidzisz
                                  • c.eastwood Re: suko wysil się 23.03.06, 19:04
                                    nudzisz
                                    • zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 19:05
                                      palce ci się plączą
                                      • c.eastwood Re: suko wysil się 23.03.06, 19:06
                                        nudna jesteś jak flaki z olejem
                                        • zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 19:07
                                          tylko na tyle cię stać...buahahaha

Ziewww...aaaamm
                                          • c.eastwood Re: suko wysil się 23.03.06, 19:09
                                            pa ciemnoto
                                            • zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 19:11
                                              Chciał byś być tak mądry jak ja,ale za wysokie progi.
                                              • wielo-kropek Re: suko wysil się 23.03.06, 19:18
                                                Juz sie nie wymadrzaj madralo.

• zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 19:20
                                                  mądralo???
                                                  • wielo-kropek Re: suko wysil się 23.03.06, 19:24
                                                    zimna_suka napisała:

> mądralo???
                                                    Tak jak wczesniej -ty pierwsza mowisz ja powtarzam. Toz to ty sama napisalas,
                                                    ze madra jestes. Ja tu nic nie dodalem i nic nie ujalem. Nic tez nie
                                                    przekrecilem.
                                                  • zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 19:25
                                                    madry nie rwna się słowu mądrala...
                                                  • wielo-kropek Re: suko wysil się 23.03.06, 19:29
                                                    zimna_suka napisała:

> madry nie rwna się słowu mądrala...
                                                    No niech ci bedzie. Ja nie przekrecilem tego. Samo sie przekrecilo. Chyba ci
                                                    nie dorownuje w madrosci - stad tez i poprawki musze czynic. Madrala
                                                    niemoze byc glupkiem taksamo. Moze ja omylkowo tez mialem troche racji
                                                    nazywajac ciebie madrala, jak myslisz?
                                                  • zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 19:31
                                                    Jakos to słowo mi sie nie podoba...
                                                  • c.eastwood Re: suko wysil się 23.03.06, 19:32
                                                    a kogo to obchodzi co ci się podoba
                                                  • zimna_suka Re: suko wysil się 23.03.06, 19:40
                                                    miałeś już iść spać!
                                                  • wielo-kropek Re: suko wysil się 23.03.06, 19:40
                                                    Skoro ci sie nie podoba, to je wykreslimy. Dla ciebie wszystko, nawet ten
                                                    wyjatek.

• rachela180 Re: mamusia przede wszystkim 23.03.06, 18:48
        z nadmiernej kontroli mamuś - czasem jest ona dyskretna, tak że córusia lubi tę
        kontrolę, a czasem totalna - miałam taka babcię, kontrolowała wszystko, więc
        się wyprowadziłam i mam spokój :)
        • c.eastwood Re: mamusia przede wszystkim 23.03.06, 18:50
          prawdziwa babcia?
    • mezczyzna.prawdziwy Re: mamusia przede wszystkim 23.03.06, 20:07
      Co to kolejne wcielenie cw..issimo?
      • c.eastwood Re: mamusia przede wszystkim 23.03.06, 21:31
        ciota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka