willi2 14.12.02, 03:42 No wlasnie jaki to jest = ??? Mnie sie wydaje ze = zapach bzu oraz migdal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syn-luizy-w-ogrodzie Re: Zapach Kobiety = ??? 14.12.02, 04:24 willi2 napisał: > > No wlasnie jaki to jest = ??? > Mnie sie wydaje ze = zapach bzu oraz migdal. powachaj a nie pytaj glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Zapach Kobiety = ??? IP: nchobo* / *.kabel.telenet.be 14.12.02, 05:00 Byl kiedys film z Vittoro Gassmanem ale wersja z Al Pacino pobila go na glowe . A ogolnie zapach kobiety powinien byc swiezy , delikatny , ulotny i sensualny .Z zamknietymi oczami (jak ten slepiec) powinienes wyczuc , ze obok ciebie przefrunela kobieta i gon ja go utraty tchu . Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Zapach Kobiety = ??? 14.12.02, 10:35 willi2 napisał: > > No wlasnie jaki to jest = ??? = taki, jaki tobie najbardziej odpowiada feromonowy. > Mnie sie wydaje ze = zapach bzu oraz migdal. Migdalami ponoc pachnie mezczyzana, ale moze pachniec i kobieta po zblizeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zapach Kobiety = ??? 14.12.02, 11:06 melinek napisał: > > > Mnie sie wydaje ze = zapach bzu oraz migdal. > Migdalami ponoc pachnie mezczyzana, ale moze pachniec i kobieta po zblizeniu. > No proszę, tego nie wiedziałem :) No ale nic w tym dziwnego, w końcu nie wącham mężczyzn/ Odpowiedz Link Zgłoś
matrek zapachy ludzi 14.12.02, 11:12 Te zapachy, to fajna sprawa - ponoć każdy ma swój niepowtarzalny, jak odcisk linii papilarnych i właśnie dlatego nie da się zgeneralizować, jaki jest ten zapach kobiety. A swoją drogą, naturalny zapach kobiety, to jeden z silniejszych "afrodyzjaków". Nie piszę oczywiscie o zapachu tygodniowego potu ;-) I jeszcze jedna sprawa - fajnie jest zasypiać, czując ten zapach tuż obok siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mineciarz Re: zapach kobiety IP: *.proxy.aol.com 15.12.02, 20:04 Dla mnie zapach kobiety musi byc naturalny. Mam na mysli zapach jej wilgotnej cipki gotowej do lizania. Perfumy to tylko dodatek o stalym zapachu, cipki natomiast maja niepowtazalny zapach, kazda jest inna i inaczej smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna76 Re: zapach kobiety 15.12.02, 20:55 Gość portalu: Mineciarz napisał(a): > Dla mnie zapach kobiety musi byc naturalny. Mam na mysli zapach jej wilgotnej > cipki gotowej do lizania. Perfumy to tylko dodatek o stalym zapachu, cipki > natomiast maja niepowtazalny zapach, kazda jest inna i inaczej smakuje. Ty masz chyba cipke zamiast mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: zapach kobiety IP: *.riz.pl 16.12.02, 19:02 martyna76 napisała: > Gość portalu: Mineciarz napisał(a): > > > Dla mnie zapach kobiety musi byc naturalny. Mam na mysli zapach jej > wilgotnej > > cipki gotowej do lizania. Perfumy to tylko dodatek o stalym zapachu, cipk > i > > natomiast maja niepowtazalny zapach, kazda jest inna i inaczej smakuje. > > Ty masz chyba cipke zamiast mozgu. Za to ty chyba nie masz ani mozgu ani cipki... Obydwa organy niezbedne sa do uprawiania seksu - to tak gwoli informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna76 Re: zapach kobiety 20.12.02, 00:10 Gość portalu: KR$ napisał(a): > martyna76 napisała: > > > Gość portalu: Mineciarz napisał(a): > > > > > Dla mnie zapach kobiety musi byc naturalny. Mam na mysli zapach jej > > wilgotnej > > > cipki gotowej do lizania. Perfumy to tylko dodatek o stalym zapachu, > cipk > > i > > > natomiast maja niepowtazalny zapach, kazda jest inna i inaczej smakuj > e. > > > > Ty masz chyba cipke zamiast mozgu. > > > Za to ty chyba nie masz ani mozgu ani cipki... Obydwa organy niezbedne sa do > uprawiania seksu - to tak gwoli informacji. A kto tu mowi, ze nie??? Co za kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Śledzie w beczce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 17:42 pajdeczka napisał: > Szprotki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Zapach Kobiety = ??? IP: *.riz.pl 16.12.02, 19:06 willi2 napisał: > > No wlasnie jaki to jest = ??? > Mnie sie wydaje ze = zapach bzu oraz migdal. Roznie to bywa - zapachy potu (byle swiezego) tez moga byc atrakcyjne. Perfumy to nie zapach kobiety tylko perfum wiec nie bede omawial tutaj swoich preferencji (to jakbysmy rozmawiali o damskich perfumach). Zapachy cipeczek bywaja rozne ale zdecydowana wiekszosc (gdy kobieta dba o codzienna higiene) jest slodka, podniecajaca i prowokujaca. Zapach dyskwalifikujacy (a wlasciwie - smrod) to dym papierosowy ktorym smierdzi pot i skora - cos obrzydliwego - rzygnac mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIPY MYC Re: Zapach Kobiety = ??? IP: *.pl / 172.16.1.* 19.12.02, 22:11 KURWA CIPYT MYJTA BO WAM LECHTACZKI UTNE GLUBIE PIZDY Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Zapach Kobiety = ??? 19.12.02, 23:57 willi2 napisał: > > No wlasnie jaki to jest = ??? > Mnie sie wydaje ze jest zapachem fedrowanego wegla ze slonska kochanego. Kto żyje bez szaleństwa, ten nie jest tak mądry, jak myśli. Odpowiedz Link Zgłoś