ewa17 02.04.06, 21:42 biore tabletki antykon. Harmonet, lekarz przepisal mi ostatnio jeszcze dopochwowe "Gynalgin" czy wie ktos moze na jaka głębokośc sie to aplikuje?:/ bo na ulotce pisze tylko ze dopochwowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisa.pl Re: Jak aplikować dopochwowe globulki?? 02.04.06, 21:57 DOPOCHWOWO znaczy DOPOCHWOWO!!! na glebokosc palca, a jaki ci sie wydawalo ze masz je zaaplikowac???? wsadzic i same sie wchłoną? czizas Odpowiedz Link Zgłoś
andrea71 Re: Jak aplikować dopochwowe globulki?? 02.04.06, 23:34 Tak jak tampon. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa17 Re: dowcipnie n/txt 03.04.06, 15:52 A czy ja sie apytałam jak zazywac te tabletki???? tpo chyba jasne ze dopochwowa wiec spytałam o aplikacje a to co iinnego , ale nie ktorzy nie wiedza wiec wybaczam:) Nara Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: dowcipnie n/txt 03.04.06, 15:57 no gleboko ale pamietaj zeby je wsadzac jak juz kladziesz sie spac :) jak masz zamiar spacerowac siedziec badz przebywac w innej pozycji to zapomnij o wsadzaniu globulek :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: dowcipnie n/txt 03.04.06, 16:18 ofi84 napisała: > no gleboko ale pamietaj zeby je wsadzac jak juz kladziesz sie spac :) jak masz > zamiar spacerowac siedziec badz przebywac w innej pozycji to zapomnij o > wsadzaniu globulek :D no niestety, zgadzam się. niektóre zabarwiają bieliznę na stałe. Sądzę że wszystkie info są na ulotce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: Jak aplikować dopochwowe globulki?? 03.04.06, 16:17 aplikuje się "do końca". Odpowiedz Link Zgłoś
oollaa3 Re: Jak aplikować dopochwowe globulki?? 03.04.06, 20:41 na głębokość środkowego palca i tylko na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
abdoollah Meski aplikator. 03.04.06, 21:42 Nalezy wziac jednego faceta, nalozyc globulke na jego koniec lub palec wskazujacy i poprosic o aplikacje :). Odpowiedz Link Zgłoś