melinek Czytam inne fora, np. francuskie, a ty? n/tx 20.12.02, 23:01 rzulw napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Czytam inne fora, np. francuskie, a ty? n/tx 20.12.02, 23:06 a sam nie wiem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Czytam inne fora, np. francuskie, a ty? n/tx 20.12.02, 23:15 Masz dyzur? Ja na dzisiaj koncze. Dobranoc. Szczesliwych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Czytam inne fora, np. francuskie, a ty? n/tx 20.12.02, 23:35 dzięki :) wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
liloom rzulw? 20.12.02, 23:54 witaj Rzuwiku:) Wlasnie skonczylam sie pakowac i po szalenstwie dzisiajszego dnia siadam na 5 minut tutaj, jestes? Przyjezdzasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: rzulw? 21.12.02, 00:03 Ja tez jestem, witojcie :) Ja mam piec minut przerwy w robotach. Liloom Sloneczko, dzieki za karteczke, za pamiec, w ogole, za to ze jestes:) Dobrych swiat w tej Polsce, ja bede na poludniu Grecji, na wysepce, wysylac Wam dobre mysli. Robicie w koncu tego zlota sylwestrowego? JEsli sie uda to bede sie cieszyc, opowiesz jak bylo :) Wracaj szybko, pozdrow Karo i Tomka , Rzulwiu, Ciebie tez pozdrawiam, wybacz, ze sobie tak wykorzystuje Twoj watek do wyrazania przywatnych sympatii :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom renia rzulw:) 21.12.02, 01:04 A ja znow wpadlam w przerwie miedzy pakowaniem, jedzeniem i spaniem:) I wpadlam tez na genialny pomysl, zebysmy sie kiedys (?) cala kupa na ... czacie umowili. Co Wy na to? Reniu, sa 2 spedy, ale scisle tajne:)))))))))) Ja bede na jednym a Rzulwik na innym :pppppppp (jezor do pasa) A gdzie wyjezdzasz wiem, i zazdroszcze (!) Podeslesz jakies zdjecia potem I hope:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: renia rzulw:) 21.12.02, 01:44 Kurczę pieczone w pysk ! A ja myslałem, ze na Sylwka wrócisz... ;( Spox, se szampanika wypijemy po czasie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw czy jadę? dziś będę wiedział 21.12.02, 01:03 Wiesz co Liloom? Przyjezdzam...a dalej chyba jak w sygnaturce. Od wczoraj juz nic i NIKT mnie w tym kraju nie trzyma ;( Na odzyskanie córki...małe szanse, a fundacją ma się kto zająć. Poza tym są jeszcze telefony.... no i FORUM :)) Dozo, o godzinie 00:00! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom rzulwik 21.12.02, 01:07 A ja Ci wlasnie cos wyslalam na adres gazetowy (bo nie pamietam tamtego) Zajrzyj. Buziaczki, nie lam sie. Wszystko sie ulozy, zobaczysz (wysylam Ci worek dobrych fluidow, juz polecialy!) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: rzulwik 21.12.02, 01:28 Bomba, fajowe. A gdzie w Polsce jest taka fabryka ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulwik4 wszyscy sa oprocz 21.12.02, 01:01 Viki:(((( vika.pietrzak.aresztowany.com/k/prost.php?m= Odpowiedz Link Zgłoś
liloom falszywy powtarzasz sie 21.12.02, 01:08 Jakis cichy wielbiciel , ale niezle nawiedzony:)))))) Lece spac zaraz, bo jutro jedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Fajowy wątek :) jak za starych dobrych nocek :) 21.12.02, 01:10 I jaka frekfencja ! :) A ty "bliźniaku" nie martw się, Ciotka Vika sie zjawi ... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Fajowy wątek :) 21.12.02, 01:11 Rzulwiu, wyslij mi cos na moj adres szybko! Byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Czesc Zabki-Rybki!!!!!! IP: *.12.14.vie.surfer.at 21.12.02, 01:53 rzulw napisał: > poszło ! Ciotka Vika sle zyczenia Swiateczno-Noworoczne wszystkim ktorych kocha:-)))))) A uzbieralo sie tego...oj,uzbieralo!!! Liloom,Renia,Melinek,Mario2,Rzulw,Xeptrek,Balkan,Lastka,Lyche,Marucha,Krecha,Mat rek,Suzume,Kwik,Bukos,Kasiulek,Amorek Latino(Jego kocham szczegolnie za zamilowanie do zawodu i zycze Mu, aby choinki w tym roku nie chcialy sie palic:- ),Anula73,Agniecha27,Agick,i tylu,tylu innych z naszego i innych forow:-) Wszystkim WAM ZYCZE WESOLYCH SWIAT,SWIERZEGO JAJKA,ladnej choinki i podnia prezentow moc,MADRYCH WATKOW NA NOWY ROK,NIEDUZEGO KACA PO SWIATECZNYCH EKSCESACH I CZEGO WY MNIE ZYCZYCIE:-))))))))))Buzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Czesc Zabki-Rybki!!!!!! 21.12.02, 01:55 a ja życzę Ci tego samego :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Czesc Zabki-Rybki!!!!!! 21.12.02, 02:18 rzulw napisał: > a ja życzę Ci tego samego :)))))))) No i bardzo dobrze.Wszyscy chyba spia...moze poszukamy Krechy?...Ide szukac...on chyba nie spi. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpo| Re: Czesc Zabki-Rybki!!!!!! 21.12.02, 03:11 Gość portalu: Vika napisał(a): > rzulw napisał: > > > poszło ! > Ciotka Vika sle zyczenia Swiateczno-Noworoczne wszystkim ktorych kocha:-)))))) > A uzbieralo sie tego...oj,uzbieralo!!! > Liloom,Renia,Melinek,Mario2,Rzulw,Xeptrek,Balkan,Lastka,Lyche,Marucha,Krecha,Ma > t > rek,Suzume,Kwik,Bukos,Kasiulek,Amorek Latino(Jego kocham szczegolnie za > zamilowanie do zawodu i zycze Mu, aby choinki w tym roku nie chcialy sie palic: > - > ),Anula73,Agniecha27,Agick,i tylu,tylu innych z naszego i innych forow:-) > Wszystkim WAM ZYCZE WESOLYCH SWIAT,SWIERZEGO JAJKA,ladnej choinki i podnia > prezentow moc,MADRYCH WATKOW NA NOWY ROK,NIEDUZEGO KACA PO SWIATECZNYCH > EKSCESACH I CZEGO WY MNIE ZYCZYCIE:-))))))))))Buzi:-) a ja zycze Ci pozostania na wolnosci, to pan rzulwik podal( nie mam z tym nic wspolnego)prosze mnie nie podejrzewac o kumplostwo z panem rzulwikiem. -- Miedzy rajem i na wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha a to ja tez... IP: *.hwr.Arizona.EDU 21.12.02, 05:45 zycze Wszystkim z listy Viki milych swiat i udanego sylffka a z niektorymi to sie chyba spotkam oko w oko to jeszcze raz pozycze wszystkiego dobrego a rzulwiowi - specjalne zyczenia: odzyskania corki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: a to ja tez... 21.12.02, 05:56 Cze ! Krecha:) też będę w "komitecie powitalnym":)))...mogę Ci kwiatki sypać :), co Ty na to ? Dzięki za życzenia. Teraz,życze Ci wesołych świąt, potem bezpiecznego lotu, a o "Nowym" pogadamy na miejscu. Tak sobie całą noc myslałem, myślałem i doszedłem do wniosku, że jednak wrócę. Mam tu dwie sprawy do załatwienia. Zacząłem, to skończę....jakem rzulw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: a to ja tez... IP: *.hwr.Arizona.EDU 21.12.02, 22:15 ciesze sie, ze sie spotkamy :))) nie musisz kwiatkami sypac, bo sie ludzie beda gapic; lepiej zaspiewaj pijacka piosenke i napij sie ze mna :)) dobrze, ze po chwili pesymizmu postanowiles, ze jest po co wracac; widzisz w tym cos pozytywnego ja mam tez takie mysli i troche podobne (ale tylko troche) powody i tez sie waham - wte czy wewte? sam nie wiem; takie decyzje sa chyba niemozliwe do podjecia; mozna sie latwo pomylic; a moze lepiej mylic sie po stronie mniejszego bledu? tylko gdzie on jest ten mniejszy blad? szkoda, ze to sie dopiero okazuje po fakcie, a nie przed... takie glupie mysli mnie naszly; nie przejmuj sie... pozdrooffka, krecha --------------------------- > Tak sobie całą noc myslałem, myślałem i doszedłem do wniosku, że jednak wrócę. > Mam tu dwie sprawy do załatwienia. > Zacząłem, to skończę....jakem rzulw! Odpowiedz Link Zgłoś
_szvvedka Re: a to ja tez... 22.12.02, 02:19 Gość portalu: krecha napisał(a): > zycze Wszystkim z listy Viki milych swiat > i udanego sylffka > > a z niektorymi to sie chyba spotkam oko w oko > to jeszcze raz pozycze wszystkiego dobrego > > a rzulwiowi - specjalne zyczenia: > odzyskania corki :))) a kto mu ukradl corke? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 gdzie jestescie...bo ide spac!:-( 21.12.02, 22:04 nikogo nie ma ...powyjezdzali,chleja,spia aty czlowieku siedz i placz...A guzik! ide spac!Wstane jak wroca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: gdzie jestescie...bo ide spac!:-( IP: *.hwr.Arizona.EDU 21.12.02, 22:21 vikus, nie placz duze dziewczynki nie placza lepiej napij sie i idz spac buziaczki na dobranoc :))) krecha Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: gdzie jestescie...bo ide spac!:-( 21.12.02, 22:23 Czesc Vika, dzieki za umieszczenie na liscie i za zyczenia, milo mi sie zrobilo. Jesli idziesz spatku, zycze dobrej nocki. P.S. Nie wszyscy chleja, bylam na zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Śpisz ? n/tx 22.12.02, 10:32 Gdy pytales, spalam. Gdzie teraz jestes we Wrocku czy Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Jak to gdzie ??? IP: *.katowice.tpnet.pl / 212.127.78.* 22.12.02, 17:49 melinek napisał: > Gdy pytales, spalam. > Gdzie teraz jestes we Wrocku czy Katowicach? No przecież widać w adresie, że we Wrocku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: Coś mnie nosi po świecie :) n/tx IP: proxy / *.richmond-utcoll.ac.uk 22.12.02, 17:58 i zatrzymać się nie mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Coś mnie nosi po świecie :) n/tx 22.12.02, 17:59 no ale znów wróciłem do domku.... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 ty,ty,ty..tyy...rzulwiu,tyyyy... 22.12.02, 18:10 rzulw napisał: > no ale znów wróciłem do domku.... wedrowniczku!rzeczywiscie Cie nosi.-)I bardzo dobrze...mnie tez ponioslo i...nabilam sobie guza i mnie boli...a guz jest okazaly,ze hoho!!!!!:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: ty,ty,ty..tyy...rzulwiu,tyyyy... IP: proxy / *.richmond-utcoll.ac.uk 22.12.02, 18:20 To zimym go, zimnym :))) Terozki spadam, ale pojawię się potem ;) Odpowiedz Link Zgłoś