w.topa 27.04.06, 14:15 Pilnie potrzebuję dobrego pomysłu. Kobietki, doradźcie, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Zapytam 28.04.06, 10:59 pewnie tak, sa różne rodzaje gry wstępnej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Zapytam 28.04.06, 11:02 alpepe napisał: > pewnie tak, sa różne rodzaje gry wstępnej :-) Ten rodzaj też bardzo lubię :). Zapytam i podzielę się z Tobą informacją. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zapytam 28.04.06, 11:09 Dziękuję ci za pamięć, już choćby to czyni cię w moich oczach godnym tej ciemnowłosej, farbującej siwki brunetki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Zapytam 28.04.06, 11:15 Witaj Ewo Braun! Jak milo znow Ewunie widziec M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zapytam 28.04.06, 11:20 tak to sobie możesz pisać do nattasha vel xy2, vel pocalujcieniemcaw dupe vel dziesiątki innych nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Zapytam 28.04.06, 11:22 To Ty nie jstes Ewunia? Magdusia? Ania? Agnieszka? A gdzie masz poza przywitaniem jakies niewlasciwe do siebie skierowane slowa? Czy juz niedowidzisz Irenko? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zapytam 28.04.06, 11:26 Nie jestem Ewunią, Magdusią, Agnieszką, Anią ani tym bardziej Irenką. A zwracanie się do mnie imieniem żony Hitlera jest niewłaściwe, kto jak kto, ale ty to wiesz i zrobiłeś to celowo. Jakbyś jeszcze raczył mnie oświecić, gdzie ci nadepnęłam na odcisk, skoro mnie atakujesz i to w jakimś neutralnym wątku, byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Zapytam 28.04.06, 18:46 alpepe napisał: > Dziękuję ci za pamięć, już choćby to czyni cię w moich oczach godnym tej > ciemnowłosej, farbującej siwki brunetki :-) Nie ma sprawy. W końcu jesteśmy po to, by sobie pomagać, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 14:34 beberebe napisała: > ale czego dotyczący??? Podrywu! A niby czego? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 15:03 Najpierw upewnij sie, czy rzeczona (na?) brunetka nie ma obok siebie silnego, owlosionego samca w postaci meza. Gdy juz upewnisz sie, ze nie ma (czyli nie znalazl sie taki, co by ja chcial:)), to koniecznie zacznij zachwycac sie jej wlosami. Wlosy to neutralny wabik. Jesli zaczniesz mowic o ustach od razu domysli sie, ze chcesz z nia miec ten..no seks, a jak zaczniesz mowic o wlosach to nie od razu wpadnie, ze chodzi Ci wylacznie o te..no sprawy:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 19:47 mathias_sammer napisał: > Najpierw upewnij sie, czy rzeczona (na?) brunetka nie ma obok siebie silnego, > owlosionego samca w postaci meza. Sprawdziłem. Nie ma. Gdy juz upewnisz sie, ze nie ma (czyli nie > znalazl sie taki, co by ja chcial:)), to koniecznie zacznij zachwycac sie jej > wlosami. Wlosy to neutralny wabik. Jesli zaczniesz mowic o ustach od razu > domysli sie, ze chcesz z nia miec ten..no seks, a jak zaczniesz mowic o wlosach > > to nie od razu wpadnie, ze chodzi Ci wylacznie o te..no sprawy:) Nie chodzi wyłącznie o te sprawy. No prawie...ale nie wyłącznie. A.S. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 19:48 spytaj się czy wszędzie jest brunetką Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 19:51 nie wszędzie. W uszach ma rude włosy Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 19:53 jeszce musisz spenetrować nos-może jest tam łysa? A w zasadzie czym się rózni podrywanie blondynki od podrywania brunetki Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 19:57 kotbehemot6 napisała: > jeszce musisz spenetrować nos-może jest tam łysa? Nos sprawdzony. Min nie ma. A w zasadzie czym się rózni p > odrywanie blondynki od podrywania brunetki W zasadzie nie podrywam blondynek, więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 20:00 no to nie wiem ..może jak aktorka to intelektualno-kulturalnie podejdź..może zapytaj się gdzie ją można zobaczyć...albo co sądzi o... Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 20:10 Yo!Yo! W maju ma jedną premierę. Oczywiście jestem zaproszony. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 20:39 no to już jest poderwana, po premierze kolacja, zgłębinie treści i meandrów duszy ..powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Sposób na brunetkę 27.04.06, 19:58 osiolek113 napisał: > Ufarbować na blond. Wtedy się zabiję! Odpowiedz Link Zgłoś
shangri_la Taki sam jak na blondynkę....;) 27.04.06, 21:36 ...ruda, szatynkę itp. Być porządnym człowiekiem, ale nie tylko w deklaracjach. Proste?:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Taki sam jak na blondynkę....;) 28.04.06, 10:56 shangri_la napisała: > ...ruda, szatynkę itp. > Być porządnym człowiekiem, ale nie tylko w deklaracjach. > Proste?:) Właśnie o to chodzi, że nie! Ona już teraz nazywa mnie "draniem", chociaż nie ma oficjalnego powodu. Nie dotknąłem nawet jej ręki. Pocieszam się myślą, że tylko mama potrafi bezbłędnie rozpoznać, kiedy kłamię. Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Taki sam jak na blondynkę....;) 28.04.06, 11:06 krakoma napisała: > a mama brunetka? A i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Sposób na brunetkę 28.04.06, 11:13 Wsadz jej fiutka miedzy piersi tylko popros, zeby nie zgniotla malenstwa. Brunetki maja jedrne piersi w przeciwienstwie do ro-plywajacych sie po calym ciele biustow blondynek. Ot genetycznie roznice tkanki. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
w.topa Re: Sposób na brunetkę 28.04.06, 11:17 mathias_sammer napisał: > Wsadz jej fiutka miedzy piersi tylko popros, zeby nie zgniotla malenstwa. > Brunetki maja jedrne piersi w przeciwienstwie do ro-plywajacych sie po calym > ciele biustow blondynek. Ot genetycznie roznice tkanki. > > M.S. Moje maleństwo potrafi być bardzo twarde, więc nie martw się :) Ale dobrze, że piszesz o swoich doświadczeniach, każda informacja może się komuś przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
fortepianistka Re: Sposób na brunetkę 28.04.06, 11:26 " Brunetki maja jedrne piersi w przeciwienstwie do ro-plywajacych sie po calym ciele biustow blondynek. Ot genetycznie roznice tkanki." Z tym się mogę całkowicie zgodzic, o ile blondynki w ogóle mają jakikolwiek naturalny biust :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Sposób na brunetkę taki sam 28.04.06, 11:27 jak na blondynkę tylko bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś