miraculum 30.04.06, 19:21 Moje drogie panie nasza założycielka forum urodziła wczoraj córeczkę. Złóżmy jej serdeczne gratulacje! Buziaki dla Ulci ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluelove gratulacje!! 01.05.06, 12:59 i moc buziakow i usciskow dla malej krolewny i jej mamusi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eloizka Re: ULCIA URODZIłA!!!! 02.05.06, 08:36 gratulacje i zdrówka obu naszym paniom :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
megx Re: ULCIA URODZIłA!!!! 04.05.06, 09:36 Gratulacje !!!! nIECH MALEŃSTWO ZDROWO ROŚNIE, A MAMA CZUJE SIĘ CORAZ LEPIEJ :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mart44 Re: ULCIA URODZIłA!!!! 05.05.06, 22:30 Gratulacje i buziaki dla obu dziewuszek, a mała niech zdrowo rośnie, żeby mogła do nas dołączyć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: ULCIA URODZIłA!!!! 06.05.06, 20:20 no i co, pewnie wielka jak my wszystkie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: ULCIA URODZIłA!!!! 08.05.06, 10:28 super, niezmiernie sie cieszę, kazde dziecko to skarb! pozdrowienia dla świeżo upieczonej mamy i córeczki Basieńki(?):)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia03 Re: ULCIA URODZIłA!!!! 10.05.06, 12:42 Dzięki dziewczyny! Ja już mogę prawie normalnie siedzieć :) więc od czasu do czasu (w przerwie między kolejnym skrzeczeniem małej ;) będę zaglądać na forum. Basia zdrowiutka i całkiem grzeczna, a ja niewyspana, ale na maksa szczęśliwa. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: ULCIA URODZIłA!!!! 03.06.06, 23:28 cześć, jestem tuaj nowa i spieszę z gratulacjami dla Szefowej forum:) Życzę dużo zdrówka dla Mamy i Córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś