waclaw_grzyb 08.05.06, 15:13 "Co taka kobieta jak ty robi w takim miejscu sama?" "Twoje oczy są jak skrawki błękitu" "Nic cie nie boli? Musialas sie potłuc jak spadłaś z nieba aniele" Dziewczyny wpisujcie inne pewniaki które na was działają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha_zal Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 08.05.06, 15:16 Jak na razie to kiepsko to wygląda. Nie wiem skąd te teksty, ale są żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 08.05.06, 15:18 na dyskotekę, jak chce się poderwać dziewczynę wyłącznie na seks, jest taki: chcesz się walić/pier...? Kolega mego męża taki tekst popełniał. O dziwo, zawsze jakaś była zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
walutka Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 08.05.06, 15:19 Ale masz soczystą ...., tylko polizać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczur_78 Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 08.05.06, 15:19 Jestes tak pieknie pomalowana jak moj nowy zderzak w bmw. Odpowiedz Link Zgłoś
walutka Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 08.05.06, 15:22 szczur_78 napisał: > Jestes tak pieknie pomalowana jak moj nowy zderzak w bmw. He he dobre!! Zapisze to sobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 08.05.06, 15:32 - Byłas kiedys na Kubie? - Nie - Miło mi. Kuba jestem Odpowiedz Link Zgłoś
haikara Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 08.05.06, 15:38 Bylem swaidkiem, jak koles rzucil do dziewczyny: "Walisz sie w d..e?" A ona sie obrazila. HaiK Odpowiedz Link Zgłoś
em-de Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 08.05.06, 16:22 Nie ma pewniaków, to zależy od faceta :) Właściwie, najlepiej bez takiego podrywania - żałosne są takie nachalne typki, które myslą, że błyszczą na firmamencie poezji. Wszystkie wymienione teksty na mnie działają w sposób odwrotny do zamierzonego :) Ale anegdotka: kiedyś usłyszałam chyba najgorszy z możliwych. "P...lisz się od razu czy trzeba z tobą chodzić?" yyak :/ Najlepiej nie podrywać tekstami, tylko spojrzeniem, uśmiechem, zachowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmm3331 Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 08.05.06, 17:13 dobry jest ten z "Psów" : "Jeeezu...ale TY piękna jesteś " albo "wpuść mnie" zresztą Psy to w ogole najlepszy film :D Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Dobry tekst na zaczepke. 08.05.06, 17:34 wczoraj jadac komunikacja miejska przypadkiem podsłuchałam rozmowe nastolatek jak to były zachwycone podrywaniem ich słowami: "fajna z ciebie cipka" Ja juz jestem stara i pewnie jak bym cos takiego usłyszała pod swoim adresem to dałabym w morde ale cóż świat idzie do przodu może to zadziała:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Dobry tekst na zaczepke. 08.05.06, 17:36 a.bc napisała: > Ja juz jestem stara i pewnie jak bym cos takiego usłyszała pod swoim adresem > to to byś nie uwierzyła Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Dobry tekst na zaczepke. 08.05.06, 21:38 nie trzeba być starym by nie uwierzyć/nie 'podniecić się' tym/dać w mordę. wystarczy mieć odrobinę oleju w głowie. ---------------- a nie każdy go ma. Odpowiedz Link Zgłoś
walutka Re: Dobry tekst na zaczepke. 09.05.06, 00:01 Ojeku jaka ty poważna jesteś. Ja też mam sporo lat(26) i jestem z mężczyzną 2 lata ale takie teksty mnie rozwalają- śmieszą i sama tak mówię. Do koleżanek też mówię- ty cipko. Trochę luzu. Może dla tych nastek też to było zabawne. Wyluzuj cipeczko (ruda ?mmm)! Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Dobry tekst na zaczepke. 09.05.06, 00:54 no coz, to pogratulowac poziomu.... Pauli -- Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: Dobry tekst na zaczepke. 09.05.06, 10:01 ja też się dołączam do gratulacji... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 09.05.06, 10:10 dziewczyny sie podrywa na osobowosc te ktore podrywa sie na kase czy merca i tak sie do niczego nienadaja Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 09.05.06, 10:47 bravo... w końcu coś sensownego.. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm3331 ej no ale piszcie te teksty 09.05.06, 11:20 ...albo w ogóle napiszcie jak poderwać kobietę...bo mnie np. by sie ta wiedza pzydała Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ej no ale piszcie te teksty 09.05.06, 11:58 1. miła prezencja i zapach. 2. normalne podejście i zaproszenie na kawę, jak szybko i bezpośrednio ma być. Jak kobieta odmówi, to i tak nie była zainteresowana. Jak się zgodzi, to do kościoła i modlić się: Boże, sprawdź bym się umiał normalnie zachować na kawie, nie śmiał się głupawo, nie monologował, lecz słuchał, bym nie był skąpy i nie siorbał tej paskudnej kawy, bym dobrze wypadł i trzymał łapy przy sobie. 3. iść na kawę i dobrze wypaść. Jak chcesz rady na dłuższy podryw, to zarzuć mi temat i współrzędne, a każdą laskę ci wystawię. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 09.05.06, 11:52 Słabiuuuuutkie te teksty masz :P Ta blekitne oczy nikogo nie nabierzesz :D Nie te czasy :) ja zawsze niewinnie dodaje jakas koncowke i zawsze mi sie mile rozmawia np: -no i gdzie potem idziesz sarenko? -ale wiesz skarbie, te plyty to po prostu musisz miec! -Hahahahaha, dobre, naprawde dobre słońce Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 09.05.06, 12:27 a ja skreslam faceta, ktory nie jest tzw. moim osobistym ani moim przyjacielem czy dobrym znajomym - a zwracam sie do mnie "skarbie" itp... Odpowiedz Link Zgłoś
megrath Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 09.05.06, 15:09 nie znosze, jak ktos mówi do mnie per "słonko", "sarenko" czy w inny taki sposób, a nie jest bliską mi osobą. Wtedy wiem, że to tani podryw, na dodatek z reguły nachalny i... pełen odrzut. Chociaż, pewnie na niektóre to działa. Ale to znaczy, że nie są warte zachodu :P Żadnym tekstem nie poderwie się wartościowej kobiety. O wiele bardziej ujmuje zwyczajne, życzliwe zainteresowanie, wygląd, zachowanie, kultura, wspólna tematyka rozmów, spojrzenie. A durny tekst potrafi wszystko zepsuć. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 09.05.06, 16:58 to zalezy w jakis sposob to powie :D Jesli powie ot tak po prostu "moje ty slonceczko" to od razu mozna zwietrzyc jakis podstep :D Co innego jesli taki tajemniczy nieznajomy powie "Wyluzuj skarbie" Calkiem innaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
megrath Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 09.05.06, 17:13 dla mnie nie ma różnicy :) Skarbem jestem tylko dla najwyżej klku osób na tym świecie :P I jak ktoś wychodzi do mnie z takim tekstem, to nic nie poradzę na to, że w moich oczach jest niezbyt lotnym podrywaczem o kiepskich manierach. Ale nie martw się, jakubie, na pewno znajduje się na tym świecie sporo dziewczyn, które uważają to za szczyt szarmanckiej adoracji. A co ja o tym sądzę, to już inna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Dobre teksty na poderwanie kobiety 09.05.06, 18:13 Teksty literackie-najlepiej zabawne-przy okazji okazuje sie, czy upatrzone dziewcze reaguje na Twoje poczucie humoru, czy tez nie.Ale uwaga-teksty nie dotyczace urody czy tez zalet damy - komplementowanie urody to tani chwyt, cech tym bardziej, bo skad kolo ma wiedziec czy dziewczyna fajna czy nie jak pierwszy raz z nia rozmawia? Teksty maja dotyczyc-aktualnej sytuacji, aktualnego tematu rozmowy lub tez tego, co tak TV nadaje.Jesli cierpimy na zastoj umyslowy zawsze mozemy pogadac Mumiem o komorce. Odpowiedz Link Zgłoś