hillux 17.05.06, 14:12 Namawiam przyjaciólkę aby skończyła jakąś szkołę. Ona twierdzi, że w zakresie naszych kontaktów to nie jest potrzebne. Szkoda, bo czasami chciałbym pogadać.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilka222 Re: wykształcenie 17.05.06, 14:16 hillux napisał: > Namawiam przyjaciólkę aby skończyła jakąś szkołę. > Ona twierdzi, że w zakresie naszych kontaktów to nie jest potrzebne. > Szkoda, bo czasami chciałbym pogadać.... A co robicie teraz?:) Na migi sie kontaktujecie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rebella Re: wykształcenie 17.05.06, 14:58 ha ha, chcesz zintelektualizować Wasze "kontakty"? to może niech skończy Wyższą Szkołę Masażu i Dogadzania Mężczyźnie Intelektem? taki dyplom na pewno sie Wam przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
loona22 Re: wykształcenie 17.05.06, 15:07 A czy wykształcenie jest ważne do zrozumienia się iporozumiewania ?! Chyba nie. Są ludzie niewykszatałceni a jednak potrafią mądrze mówić. A jakie Ty do cholery masz wykształcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
hillux Re: wykształcenie 17.05.06, 15:10 > Są ludzie niewykszatałceni a jednak potrafią mądrze mówić. A jakie Ty do > cholery masz wykształcenie? Mogę pochwalić się podstawowym pełnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mona_iza Re: wykształcenie 18.05.06, 10:18 hillux napisał: > > Są ludzie niewykszatałceni a jednak potrafią mądrze mówić. A jakie Ty do > > cholery masz wykształcenie? > > > Mogę pochwalić się podstawowym pełnym. buuuuuhahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
madzix16 Re: wykształcenie 18.05.06, 21:51 hillux napisał: > Mogę pochwalić się podstawowym pełnym. LoL... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: wykształcenie 18.05.06, 14:47 Moze sprobuj wzorem przodkow nie lamac konwenansow lecz postepowac zgodnie z nimi? Jesli pochodzisz z wyzszych sfer lub masz co najmniej tytul doktora okreslonych nauk zadawaj sie tylko z Tobie podobnymi. Jestem swiecie przekonany, ze docenia Twoja inteligencje i staranne wyksztalcenie. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 Re: wykształcenie 18.05.06, 15:22 a moze dziewczyna jest po ...przedszkolu?podstawowe PELNE-wow Odpowiedz Link Zgłoś
madzix16 Re: wykształcenie 18.05.06, 21:52 alicia83 napisała: > a moze dziewczyna jest po ...przedszkolu?podstawowe PELNE-wow ej, nie śmiać sie, ja też takie mam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: wykształcenie 18.05.06, 22:35 inteligencji sie nie nauczysz albo ktos sie rodzi błyskotliwy albo ciemna masa Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: wykształcenie 18.05.06, 22:49 jaka jest różnica między inteligencją wrodzoną a nabytą? ta druga bywa zawodna ale w czasach dzisiejszych poprzestać na podstawówce?! czasami papier jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
hillux Re: wykształcenie 18.05.06, 23:32 robertrobert2 napisał: > jaka jest różnica między inteligencją wrodzoną a nabytą? ta druga bywa zawodna > ale w czasach dzisiejszych poprzestać na podstawówce?! czasami papier jest potr > zebny Musiałem poprzestać na podstawówce, ponieważ nie mogłem znaleźć zrozumienia wśród nauczycieli. Prawdą jest jednak, że nauka nigdy mnie zbyt nie pociągała. Lubiłem bardzo wf i religię. Odpowiedz Link Zgłoś