Dodaj do ulubionych

ale mi głupio...

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 13:33
czy macie jakieś sprawki na sumieniu, o których nigdy nikomu nie
powiedzielibyście?
Nigdy nikomu, ale tu na forum oczywiscie możecie...:)
Warunek konieczny: wstydzicie się tej sprawy tez przed samym (samą )sobą
Obserwuj wątek
    • Gość: akuka Re: ale mi głupio... IP: proxy / *.sycow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 13:40
      Żądna sensacyjek???
      Nie ładnie!!!
      Publiczny ekshibicjonizm????
      No to zaczynaj...zamieniam się w słuch:))))
    • pajdeczka Re: ale mi głupio... 08.01.03, 13:41
      Gość portalu: małgosia napisał(a):

> czy macie jakieś sprawki na sumieniu, o których nigdy nikomu nie
      > powiedzielibyście?
      > Nigdy nikomu, ale tu na forum oczywiscie możecie...:)
      > Warunek konieczny: wstydzicie się tej sprawy tez przed samym (samą )sobą

A co za różnica: w realu czy na forum? Ja się czuję tutaj tak, jakby wszyscy na
      mnie patrzyli. Są sprawy, o których nie opowiem nigdzie, nawet tu.
    • Gość: małgosia Re: ale mi głupio... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 13:44
      no wiecie, co...
      akuka, przecież tuta ludzie wiele rzeczy mówią otwarcie i to bardzo
      otwarcie.Nie wiem, czy żądna sensacyjek. Po prostu ja taką rzecz mam i byłam
      ciekawa, czy inni też.
      Pajdeczka, ohoho, widzę, ze i Ty masz...
      • pajdeczka Re: ale mi głupio... 08.01.03, 13:46

> no wiecie, co...
        > akuka, przecież tuta ludzie wiele rzeczy mówią otwarcie i to bardzo
        > otwarcie.Nie wiem, czy żądna sensacyjek. Po prostu ja taką rzecz mam i byłam
        > ciekawa, czy inni też.
        > Pajdeczka, ohoho, widzę, ze i Ty masz...

O, na pewno mnie przebijesz. Są to sprawy zamierzchłe, teraz młodzież jest
        bardziej wyzwolona to i historyjki pikantniejsze.
        • Gość: mario2 Re: ale mi głupio... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 13:47
          pajda bedac w koleczku rozancowym dziurawila w czynie spolecznym prezerwatywy w
          kiosku!
          • Gość: małgosia Re: ale mi głupio... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 13:51
            Ty pisz o sobie
          • pajdeczka Re: ale mi głupio... 08.01.03, 13:54
            Gość portalu: mario2 napisał(a):

> pajda bedac w koleczku rozancowym dziurawila w czynie spolecznym prezerwatywy
            w
            >
            > kiosku!

I to był mój błąd. Jesteś ofiarą mojej dywersji. Kto wie, ilu jeszcze takich
            dzięki mojej podziemnej robocie zatruwa ten świat?
            • Gość: mario2 Re: ale mi głupio... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 13:55
              nie pierdol. Ja jestem z pelnego wytrysku- nie tak jak ty- wykapany ojciec :)))
              • pajdeczka Re: ale mi głupio... 08.01.03, 13:57

> nie pierdol. Ja jestem z pelnego wytrysku- nie tak jak ty- wykapany
                ojciec :)))

Mój ojciec dawno nie żyje - zostaw go w spokoju.
                • Gość: mario2 Re: ale mi głupio... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 14:01
                  moj tez. Ale to nie wina twojego, ze cie taka splodzil. To zapewne brak
                  edukacji i wplyw srodowiska. Ale nie martw sie. Pewnikiem mozna cie jeszcze
                  zresocjalizowac
                  • pajdeczka Re: ale mi głupio... 08.01.03, 14:06

> moj tez. Ale to nie wina twojego, ze cie taka splodzil. To zapewne brak
                    > edukacji i wplyw srodowiska. Ale nie martw sie. Pewnikiem mozna cie jeszcze
                    > zresocjalizowac

Pewnikiem.
                    • Gość: jarek Re: ale mi głupio... IP: proxy:* 08.01.03, 14:50
                      pajdeczka napisał:

> Pewnikiem mozna cie jeszcze zresocjalizowac
                      >
                      > Pewnikiem.

Pewniki sa nieskuteczne w resocjalizacji.
                      Elektrowstrzasy lepsze :-)

jarek
        • Gość: małgosia Re: ale mi głupio... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 13:53
          chyba nie widzisz mnie dobrze przez te kabelki komputerowe... Inaczej nie
          nazwałabyś mnie młodzieżą... Chyba, ze to miał być komplement?
          • pajdeczka Re: ale mi głupio... 08.01.03, 13:59

> chyba nie widzisz mnie dobrze przez te kabelki komputerowe... Inaczej nie
            > nazwałabyś mnie młodzieżą... Chyba, ze to miał być komplement?

E, bo tu same małolaty przeważnie piszą to i Ciebie podciągnęłam. To wal
            śmiało , bo widzę, że aż Cię skręca:)
      • Gość: akuka Re: ale mi głupio... IP: proxy / *.sycow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 13:55
        No dobrze jak chcecie...
        Kiedy byłam na studiach i krucho z forsa bywało ukradłam słoik fasolki po
        bretońsku z okolicznego SAMu. Dla usprawiedliwienia dodam, że zmusił mnie do
        tego głód bo chłopcy z akademika podprowadzili nam garnek z gotujacym sie
        kurczakiem. A był to duzy kurczak i wszystkie trzy złozyłysmy sie na niego.
        Miał starczyc na cały weekend.Do dzisiaj tego żałuję:)))))
        akuka
        • pajdeczka Re: ale mi głupio... 08.01.03, 14:00
          Gość portalu: akuka napisał(a):

> No dobrze jak chcecie...
          > Kiedy byłam na studiach i krucho z forsa bywało ukradłam słoik fasolki po
          > bretońsku z okolicznego SAMu. Dla usprawiedliwienia dodam, że zmusił mnie do
          > tego głód bo chłopcy z akademika podprowadzili nam garnek z gotujacym sie
          > kurczakiem. A był to duzy kurczak i wszystkie trzy złozyłysmy sie na niego.
          > Miał starczyc na cały weekend.Do dzisiaj tego żałuję:)))))
          > akuka

Daj spokój. Słoik fasolki! Powiedz to w Sejmie, wyśmieją Cię i dołozą do całego
          kartonu fasolki. Aktualnie posiadam własną fasolkę, zapraszam na obiad:)
        • Gość: małgosia Re: ale mi głupio... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 14:04
          no,akuka, jak Ty masz taka straszną rzecz na sumieniu... spodziewałam się, że
          jak już ktos napisze, to będzie to straszne i grzeszne, ale żeby aż tak...
          mario, zauważyłam już w kilku postach, że jesteś wulgarny. Daruj sobie
          pajdeczka, skręca mnie, czy kogo?
        • kini Re: ale mi głupio... 08.01.03, 14:04
          To ma być sprawka, której się wstydzisz? Więcej grzechów nie pamiętasz?
          • Gość: małgosia Re: ale mi głupio... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 14:12
            chyba ludzie jednak bardziej się wstyzdą niż przypuszczałam
          • Gość: akuka Re: ale mi głupio... IP: proxy / *.sycow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 14:18
            kini napisała:

> To ma być sprawka, której się wstydzisz? Więcej grzechów nie pamiętasz?

Pamiętam, pamiętam ale jak widzę na razie tylko ja byłam w stanie odsłonić
            okropności i zakamarki swojego sumienia. A poza tym grozę trzeba stopniować No
            nie???
            Teraz kolej na WAS!!!!!
            akuka:)))
            • Gość: verte Re: ale mi głupio... IP: 62.233.163.* 08.01.03, 14:50
              Dobra cośtam dorzuce.Jak miałem 10 lat rozpieprzyłem gołebia z wiatrówki.
              Właściwie nie chciałem go zabić po prostu sobie celowałem i strzeliłem.
              Byłem pewny,że nie trafie bo odległość była ok.40m a dostał prosto w łeb.
              (ma się to oko co nie? :-)))).Nie mam specjalnych wyrzutów sumienia z tego
              powodu.
            • pajdeczka A niech stracę w oczach Waszych.... 08.01.03, 14:52
              Spaliście kiedyś w klombie róż? A ja spałam.
    • Gość: małgosia Re: ale mi głupio... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 15:00
      nie spałam w klombie i nie strzeliłam do gołębia. jaka czuję się uboga...
      • pajdeczka Re: ale mi głupio... 08.01.03, 15:24

> nie spałam w klombie i nie strzeliłam do gołębia. jaka czuję się uboga...

Trzeba było nie zakładać tego wątku.
    • Gość: mario2 Malgosia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 15:16
      pewnie, ze tego niy poradzisz zrozumiec, bos jest baba. jakbys byla synek, to
      bys wiedziala, jak sie z luftbiksy do cukrowek szczylo. ze szlojdra do
      dziambli, i jak sie za hasiokiem kurzy sportki i popijo Czarem PGR-u!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka