Dodaj do ulubionych

Nigdy nie spalem z polska dziewczyna

18.05.06, 19:09
Wyjechalem z Polski majac 16 lat z rodzicami no czyli zaczalem pozno ale to
byl inny czas wtedy :)
Mieszkam w USA w miescie gdzie nie ma Polakow i tego srodowiska w ogole.
Mowie plynnie po polsku bo w domu sie zawsze kultywowalo te tradycje.
Mam dzis 40 lat i jestem rozwodnik, mialem sporo kobiet przed slubem no i
pozniej po rozwodzie ale jakims cudem nigdy nie spalem z Polka. Tak sie
ukladalo jakos a slysze mnostwo opini jakie to Polskie dziewczyny sa super
we wszystkim prowadzenie domu gotowanie. Hm dom to ja sobie sam prowadze do
sprzatania przychodzi kibita z Equadoru a jem out wiec w zasadzie to mi
obojetne czy partnerka by te rzeczy robila dobrze czy zle. Albo w ogole.
Natomiast fascynuje mnie seks poniewaz koledzy z dziewczynami Polkami w tym
wzgledzie narzekaja jednak !
Podobno Amerykanki sa technicznie lepsze nie maja oporow przed oralnym i
analnym a Polki maja no i maja podobno malo wlasnej inwenci, tak to sie
chyba mowi.
Z tej ciekwosci to sie wybiore pewnie do Polski , ktos ma jakies sugestie ?
Troche glupio wyrowac dziewczyne i sie przespac a potem powiedziec ze sie
chcialo sprobowac jaka byla to tak jakby z dziewczyny kurwe robic . A do
whorehouse to bym sie bal isc. Nawet nie wiem gdzie sa takie rzeczy.
Co zrobic moze w ogole dac sobie spokoj?
Obserwuj wątek
    • occasion Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 19:14
      wiesz, jak na czerdziestolatka z doświadczeniami, sprawaisz wrażenie starsznie
      głupiego!!

daj sobie spokój!
      a do gotowania sam sie powinieneś zabrać, to Ci lepiej zrobi niz ciupcianie!
      • terrys Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 19:25
        Dziekuje z twojka odpowiedz.
        Jeden punkt na minus, to co slyszalem o chamskiej wrednosci tego narodu
        • occasion Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 19:41
          tego narodu?? nie zapominaj, że z niego się wywodzisz....a nie pomyślałeś, że
          chodzi o to, że polskie kobiety nie lubią głupich facetów?
          pzdr!
          • terrys Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 19:47

Tak tego narodu. Ja nie jestem Polak a skad sie wywodze to nie moja wina.
            To ty po mim poscie juz wiesz od razu ze ja glupi jestem. Chiciaz nie
            napisalas dlaczego niby .
            A polskie kobiety oczywiscie sa wszystkie madre, jasne.
            Po tobie jakos to nie widac niestety. A momo tego od glupich cie nie nazywam.
            Wogule to ja mysle ze ty nie jestes kobieta tylko ten tak zwany pedal.
            • occasion Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 19:53
              hahhahahah, ale poczucie humoru masz-to trzeba Ci przyznać! widzisz, mimo, że
              uważam Cię za głupca, używam w stosunku do Ciebie formy grzecznościowej (Cię
              przez duże C)...

tak zwany pedał...fajnie!! niech będzie-dzis wieczorem jestem tak zwanym
              pedałem, cokolwiek to znaczy!!!
              ale ja przynajmniej będę uprawiać sex, a Ty nadal sie głowisz!!:P
              • lirene1 Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 20:01
                Mesle , ze to nie nam oceniac czy ktos jest głupi czy nie. Jak jest naprawde
                bedziesz mial okazje sie przekonac po przyjezdzie do Polski!
              • terrys [...] 18.05.06, 20:09
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • occasion Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 20:11
                  taaaaaa RESPECT musi być!!!
                  baw się dobrze...i nic Tobie do tego, z czym lub kim sex mieć dziś będę!!!:)

a Ziemia nie ubolewa nad moim istnieniem:)
                  • terrys Here it is-end of this stupid discussion with you 18.05.06, 20:18
                    • occasion I think it's just the beginnig :) 22.05.06, 19:02
                • wojna71 Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 22:31
                  Masz rację co do polskich dziewcząt to głupie ... sam wiesz. Daj sobie spokój .
                  Po 89 zrobiły się tak jak ameryaknki. jak nie masz kasy to możesz pomarzyć.
            • deodyma Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 20:03
              ale to, ze masz teraz obywatelstwo amerykanskie,nie zmienia faktu,ze urodziles
              sie polsce, prawda? wiec z pochodzenia jestes polakiem, bo jak napisales na
              poczatku to wyjehales z polski w wieku 16 lat, tak? no i skoro nie jestes
              polakiem to czemu twierdzisz, ze mowisz plynnie po polsku, bo w domu
              kultywujecie nadal ta tradycje? no i czemu occasion wyzywasz od pedalow??? czy
              ty wiesz, co znaczy to slowo? a moze tobie chodzi o pedal rowerowy,co?
              • occasion Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 20:07
                wiesz, do mnie-kobiety ten epitet nie trafia:P zabawny ten człowieczek:)
              • terrys Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 20:16
                Nie boj sie wiem co to znaczy.

Tradycje ja kultywowalem majac 16 lat tak? A glowe gdzie ty masz?
                Tradycje kultywowali moi rodzice i mowili w domu po polsku.
                Miejsca na urodzenie sobie nie wybieralem.
                Dobrze ze tu napisalem bo dopiero widze jaki to dziwny i wredny ten narod,
                czlowiek sie co zapyta albo napisze to skacza jak wilki . A najgorsze ze nie
                wiadomo o co ?
                • occasion Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 20:17
                  o głoupotę:)
                  • terrys Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 20:19
                    occasion napisała:

> o głoupotę:)

Nie badz juz taki samokrytyczny
                    • izabella1991 Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 20:29
                      Nie spales z Polka-O biedactwo ty moje!
                      No i coz z tego! Czy jest na tym pieknym swiecie obowiazek sypiania z Polkami?
                      Ja np.przez 4,5 roku sypialam z Cypryjczykiem-moim mezem!Nie przyszlo mi do
                      glowy sypiac z kims innym,bo zdrada jest czyms,co mnie kompletnie nie pociaga!
                      Nie spalam do tej pory z Polakiem i glowa mnie z tego powodu nie boli!
                      Pozdrawiam-Iza
                • deodyma Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 20:24
                  a cos ty taki nerwowy? czy ja cie atakuje? stwierdzilam tylko fakt, bo
                  napisales, ze wyjechales z polski w wieku 16 lat i twierdzisz, ze nie jestes
                  polakiem. a coz znaczy wedlug ciebie, ze nie wybierales sobie miejsca
                  urodzenia? z tego nasuwa sie wniosek, ze jednak jestes polakiem. jesli tak, to
                  odnosze wrazenie, ze wstydzisz sie polskich korzeni. a co do slowa pedal, skoro
                  wiesz,co ono oznacza, to zdaje sie, ze kobieta nie moze byc pedalem? o moja
                  glowe to ty juz sie kochany nie martw. z nia wszystko w porzadku. i jest
                  tam,gdzie byc powinna.
                  • terrys Dziekuje za Wszystkie Posty ludzie 18.05.06, 20:48
                    Juz mi przeszlo. Juz sie nie chce przesypiac z Polka.
                    Na wakacje tez nie pojade do Polski zreszta to byla tylko luzna idea.
                    Dziekuje ze mi sie wyjasnilo sporo spraw i pozdrawiam Tych co wyzywaja.
                    Dobrajnoc !
                    • deodyma Re: Dziekuje za Wszystkie Posty ludzie 18.05.06, 20:52
                      terrys napisał:

> Juz mi przeszlo. Juz sie nie chce przesypiac z Polka.
                      > Na wakacje tez nie pojade do Polski zreszta to byla tylko luzna idea.
                      > Dziekuje ze mi sie wyjasnilo sporo spraw i pozdrawiam Tych co wyzywaja.
                      > Dobrajnoc !
                      no tak. ty przeciez nie wyzwales nikogo. i to,ze jednak masz polskie
                      pochodzenie, tez ci sie wyjasnilo? dobranoc. kolorowych snow.
                    • maialina1 Jak to DoBrAnOc? 18.05.06, 22:36
                      terrys napisał:

> Juz mi przeszlo. Juz sie nie chce przesypiac z Polka.
                      > Na wakacje tez nie pojade do Polski zreszta to byla tylko luzna idea.
                      > Dziekuje ze mi sie wyjasnilo sporo spraw i pozdrawiam Tych co wyzywaja.
                      > Dobrajnoc !

Jak to dobranoc?
                      a u ciebie przypadkiem 5 rano nie jest?
                      W ogole co robisz w necie o tak niezdrowej godzinie?
                      • deodyma Re: Jak to DoBrAnOc? 18.05.06, 22:41
                        nie. nie 5 rano. raczej godz 17.
                      • bogini96 [...] 18.05.06, 23:26
                • bogini96 Jak to "nie wiadomo o co " ????????????????? 18.05.06, 20:29
                  terrys napisał:

> czlowiek sie co zapyta albo napisze to skacza jak wilki . A najgorsze ze nie
                  > wiadomo o co ?

O co tu chodzi ?
                  To proste. O polska glowna ceche narodowa, wszechobecna i wszechogarniajaca
                  zawisc, czesto irracjonalna. Zwiscia mozna ziac na kogos kto mieszka za granica
                  albo kupil sobie rower. Dokopac mozna komus nawet dlatego, ze sie usmiecha
                  zamiast straszyc przechodniow na ulicy smutna geba. To wszystko tu zobaczyles ,
                  cala kolekcje, tylko tego nie zrozumiesz bo w Polsce nie mieszkasz. I masz
                  szczescie.Forum "Kobieta", haha: jedze, czarownice, walkirie.
                  A teraz kup sobie bilet do Tajlandii lub Wietnamu, tam zaznsz cudow o jakich
                  w Polsce mozesz tylko pomarzyc.
                  powodzenia i daj sie wciagac w dysputy z debilami. Szkoda nerwow :)
                  • deodyma Re: Jak to "nie wiadomo o co " ????????????????? 18.05.06, 20:36
                    a czy tutaj ktos mu czegos zazdrosci? jakos tego nie zauwazylam.
                    • bogini96 Re: Jak to "nie wiadomo o co " ????????????????? 18.05.06, 20:40
                      deodyma napisała:

> a czy tutaj ktos mu czegos zazdrosci? jakos tego nie zauwazylam.

W takim razie wyjasnij mi ( i jemu przy okazji) dlaczegscie sie dopierdoIlily
                      do czlowieka?
                      Jeden chce wejsc na szczyt Mont Everest drugi chce nurkowac w glebinach a
                      jeszcze inny chce sie przespac z Polka albo Chinka. Czy to powod by kogos
                      rownac z ziemia ?
                      POWOD:
                      • deodyma Re: Jak to "nie wiadomo o co " ????????????????? 18.05.06, 20:50
                        kochanie, ja sie wcale do niego nie 'dopie..lam'.stwierdzilam tylko fakt, ze
                        sam sobie przeczy.
                • maialina1 miejsce na urodzenie 18.05.06, 22:34
                  terrys napisał:

> Miejsca na urodzenie sobie nie wybieralem.

Ja tez nie, ale za Greczynke ani Hiszpanke sie z tej okazji nie uwazam!!
            • madzix16 Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 21:44
              terrys napisał:

>
              > Tak tego narodu. Ja nie jestem Polak a skad sie wywodze to nie moja wina.
              > To ty po mim poscie juz wiesz od razu ze ja glupi jestem. Chiciaz nie
              > napisalas dlaczego niby .
              > A polskie kobiety oczywiscie sa wszystkie madre, jasne.
              > Po tobie jakos to nie widac niestety. A momo tego od glupich cie nie nazywam.
              > Wogule to ja mysle ze ty nie jestes kobieta tylko ten tak zwany pedal.

ktos kto mowi po polsku i kultywuje tradycje narodowa jest Polakiem. A jezeli
              nim nie jestes, to nie urzywaj stwierdzen, ktorych znaczenia nie znasz,bo to
              swiadczy wlasnie o glupocie. Mowi ci to 16-letnia dziewczyna ;]

• nutopia Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 22:15
                nie spałeś do tej pory z Polką? To pewnie nie wiesz. że my wszystkie mamy w
                poprzek....
                • mahadeva Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 22:21
                  Terrys, niczego nie straciles, Polacy sa na prawde bardzo konserwatywni,
                  niepewni siebie, zakompleksieni, glupi, ile ja juz sie musialam tutaj
                  nameczyc :/
                  • nutopia Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 22:25
                    o jaka biedna...
                    dobrze, że juz cię tu nie ma
                    • mahadeva Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 22:29
                      nie jest latwo wyjechac, szczegolnie, jesli sie tu wyroslo i osiagnelo
                      stabilizacje
              • bogini96 [...] 18.05.06, 23:22
    • maialina1 ALE BZDURY 18.05.06, 22:28
      Terys, bzdury pleciesz, ze Polki to takie, a Amerykanki takie, a Niemki siakie,
      a Wloszki takie.
      Ile kobiet, tyle sposobow na seks, i nie ma zadnej reguly. Narodowosc nie ma
      nic do rzeczy.
      • maialina1 Re: ALE BZDURY 18.05.06, 22:33
        A tak na marginesie - ja nigdy nie spalam z Polakiem, ale jakos mnie nie
        interesuje zeby sprobowac, bo nijak nie wzbogaciloby to mojej wiedzy z zakresu
        seksu.
        Tak samo mozna trafic na Polaka co lubi anal, jak i na Polaka co lubi oral, jak
        i na Polaka co lubi plastikowe lalki albo gejow!
        • mahadeva Re: ALE BZDURY 18.05.06, 22:42
          ja uwielbiam anal!
          • deodyma Re: ALE BZDURY 18.05.06, 22:45
            daj spokoj. on juz przeciez poszedl 'spac' i oznajmil, ze do polski nie
            przyjedzie. taka strata!
            • maialina1 Re: ALE BZDURY 18.05.06, 22:49
              Jejaaaa, strata niezrownana :(
              Tak malo u nas AMERYKANOW... tych prawdziwych! jak nasz tarys (dobrze podalam
              nick forumka?).
              • deodyma Re: ALE BZDURY 18.05.06, 22:56
                maialina1 napisał:

> Jejaaaa, strata niezrownana :(
                > Tak malo u nas AMERYKANOW... tych prawdziwych! jak nasz tarys (dobrze podalam
                > nick forumka?).
                oj nie! jak sie nie myle, to terrys. dobrze, ze tego nie widzi, bo dopiero by
                ciebie podsumowal! kto wie,moze jednak nie poszedl 'spac', siedzi nadal i
                sprawdza,co piszemy? byc moze nadal bije sie z myslami a nim samym szarpia
                straszliwe rozterki,czy przyjechac do naszego kraju i przespac sie z polka?
                • maialina1 Re: ALE BZDURY 18.05.06, 22:58
                  Poza tym jesli nie wie jak wyglada seks z polka, to zawsze moze sie swojej
                  matki podpytac.
                  No chyba ze to tez jest PANY AMERYKANKA :))
                  • deodyma Re: ALE BZDURY 18.05.06, 23:08
                    taki z niego hamerykanin,jak ze mnie wloszka. mysle, ze najbardziej go
                    zdenerwowalo to, ze z pochodzenia jest polakiem, choc uparcie temu zaprzeczal.
                  • bogini96 [...] 18.05.06, 23:27
                    • deodyma Re: ALE BZDURY 19.05.06, 05:53
                      kochanie, roche kultury.
    • widokzmarsa Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 18.05.06, 22:31
      wszedłeś w złe miejsce, tutaj są wojujące feministki, psychicznie chore i
      cioty(pedały). Reszta uważa się za księżniczki dla których tylko książe jest
      odpowiedni. Jest kilka fajnych. Przyjeżdżaj stary do polski, przywieź karty
      kredytowe i zaznasz seksu jakiego nie zaznaleś w usa. Amerykanki są dobre
      techniczne ale nasze dziewczyny nie są takie sztuczne.
      Tylko się zbadaj najpierw żebyś nam tu aidsa nie roznosił)
    • patka-84 Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 19.05.06, 10:04
      Cóż za wyznania, na forum. Hm, nigdy nie spałem z polską dziewczyna... Stary Ty
      nie masz ważniejszych spraw na głowie tylko umartwianie się nad tym, że nie
      spałeś z Polką. Bzdura. A poza tym nie narodowość świadczy o dobrym seksie
      kolego i mimo tego, że jestem ode Ciebie dużo młodsza potrafię to powiedzieć. A
      Ty taki duży chłopak i tak mało wiesz o życiu, czego oni Was w tej Ameryce
      uczą ?1
      • 83kimi Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 19.05.06, 10:31
        Może masz 40 lat, ale jesteś BARDZO niedojrzały. Czy naprawdę myślisz, że
        wszystkie Polki są takie same w łóżku i diametralnie różnią się od kobiet
        innych narodowości?
        Wg mnie o dobrym seksie decyduje przede wszystkim związek oparty na miłości i
        wzajemnej akceptacji, do dobrego seksu się dochodzi, trzeba się go nauczyć. Nie
        masz pojęcia o życiu.
    • qui_pro_quo Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 19.05.06, 15:38
      Bardzo dobrze zrobiły polska dziewczynas z forum że ci dokopały, może cie to
      oduczy durnych prowokacji.
      • terrys Tak mnie oduczylo 19.05.06, 16:02
        Oduczylo mnie to od checi kontaktowania sie z Polakami i Polkami i od
        glupkwatych planow zeby na wakacje jezdzic w takie miejsca. Sa kraje i miasta
        na swiecie gdzie sie ludzie usmiechaja, sa zadowoleni z zycia i nie warcza na
        innych jak psy wsciekle.
        Bardzo dziekuje za te nauke a dokopac to sie mozesz w swoje dupe.
        • qui_pro_quo Re: Tak mnie oduczylo 19.05.06, 16:08
          Ciesze sie że twoja jest skopana. Masz nauczke żeby nie wabić do łóżka na
          rzekome zamieszkanie w Ameryce.
          • widokzmarsa Re: Tak mnie oduczylo 19.05.06, 16:19
            dlaczego? To świetnie działa na polki. Nie wszystkie oczywiście ale na
            większość, jeśli poparte jest jeszcze inteligencją? Facet jakby wszedł na
            shitpatię na onecie i poudawał takiego co go głupie amerykanki nie rozumieją to
            po paru miesiącach w wakacje musiałby sobie fiuta w kwaśnym mleku moczyć.
            • qui_pro_quo Re: Tak mnie oduczylo 19.05.06, 16:42
              Myślałam że ktoś nas testuje która poleci na seks z polskim Hamerykańcem, a to
              tylko wygłodzony samiec któremu ciśnienie oddolne z pewnych rejonów na szare
              komórki ogranicza nieco proces myślenia. Inteligencji u niego raczej nie
              zauważyłam ale może ty go lepiej znasz :)
        • alpepe Re: Tak mnie oduczylo 19.05.06, 16:11
          Terrys, jak piszesz prowokacyjne, zamierzenie lub nie, posty na forum KOBIETA,
          to chyba się powinieneś liczyć z tym, że duża część forumowiczek poczuje się
          obrażona?
          Jeśli to nie była prowokacja w zamierzeniu, to pozostaje tylko zwalić winę na
          różnice w mentalności. Mnie jako Polkę twoja bezpośredniość bardzo uraziła, niby
          wiem, że niektórym chodzi tylko i wyłącznie o seks na najróżniejsze sposoby, ale
          jednak twoja otwartość ma w sobie coś odrażającego.
          Co do miejsca na wakacje, to można polecić oczywiście polską przyrodę, kulturę
          itp. ale service lepszą będziesz miał na zachodzie Europy.
          Pozdrawiam
          • pgc4 Re: Tak mnie oduczylo 19.05.06, 16:18
            alpepe napisał:
            Mnie jako Polkę twoja bezpośredniość bardzo uraziła,

Zgadza sie. W niedziele do kosciola na msze swieta a w sobote wieczorem na
            dsykoteke. Po dyskotece w krzaki z kolega , majtki w dol i jazda w krzakach ile
            sie da.
            Nie dziwie sie ze bezosredniosc moze Cie urazac.
            • alpepe Re: Tak mnie oduczylo 19.05.06, 16:26
              Ty tak robisz?
              W sobotę wieczorem na dyskotekę a potem w krzakach z kolegą, majtki w dół i
              jazda, ile się da?
              Ja poznałam mojego męża w klubie studenckim, oblewałam obronę pracy
              magisterskiej razem z promotorem i koleżankami z grupy. To był czerwiec. Mimo to
              w żadne krzaki nie poszłam. Wzięłam ślub w październiku tego samego roku a potem
              uprawiałam seks, ale w łóżku i w innych miejscach, ale akurat w krzakach nigdy.
              Nie znam więc tego, co opisałeś tak realistycznie, a znasz pewnie z autopsji. I
              jeszcze biedactwo tęsknisz do pełnych pośladków... w kontekście twojego posta to
              zrozumiałe: męskie mięsiste pośladki, nie zasłaniaj się Murzynkami...
        • pgc4 To sprawa anatomii kolego terrys :))) 19.05.06, 16:15
          Plaskie tylki polskich kobiet...........................

W niektorych sprawach Cie Terrys nie rozumiem do konca, ale czesciowo moge
          niektore rzeczy pojac.
          Ciekawosc- nasluchales sie o tych Polkach, jakie to one piekne seksowne i
          doskonale panie domu. Korci Cie wiec kontakt z nieznanym.

Czego nie rozumiem- dlaczego nie sluchasz kolegow, ktorzy Polki mieli?
          Pominawszy sprawy charakteru, popatrz na biodra i posladki polskich dzieczyn.
          To sprawa anatomii. Polskie panie maja charakterystyczna budowe tego rejonu :)
          Plaski tylek, czesto nie ma za co zlapac przy stosunku. Posladki ledwie
          symbolicznie zaznaczone , maly wystep w srodku szerokiego tylka, bo bioderka
          nasze panie czesto maja rozlozyste. Cienkie udka, nawet jesli nogi maja dlugie.
          W wieku 30 + lat sa juz pelniejsze ale jest to glownie tluszcz a nie zdrowe i
          seksowne cialo.
          Malo sportu, zero sali gimnastycznej, etc.Efekty widoczne golym okiem.

O seksie jak z murzynka mozesz najwyzej pomazyc, one maja miesite, wystajace
          posladki przy relatywnie wezszych biodrach, pelne uda. To zreszta wiesz chyba
          lepiej niz ja.

Generalnie to odpusc facet, tylko zyskasz na tym .
        • deodyma Re: Tak mnie oduczylo 19.05.06, 17:33
          jeszcze raz ci przypominam drogi kolego, ze ty rowniez jestes z pochodzenia
          POLAKIEM i obywatelstwo amerykanskie wcale nie zmienia tego faktu. widac za to,
          czego nauczylo cie zycie w STANACH, skoro martwisz sie takimi bzdurami, jak
          seks z Polka.
          • bogini96 Re: Tak mnie oduczylo 19.05.06, 17:35
            Lepiej sie tym martwic niz tym kiedy cie wyrzuca z pracy na bruk albo czy
            starczy na jedzenie i oplaty.
            TYLKO POZAZDROSCIC TAKICH PROBLEMOW !
            • deodyma Re: Tak mnie oduczylo 19.05.06, 17:40
              no w tym wypadku facet pokazal swoja glupote,a to juz niestety nie jest cecha
              godna pozazdroszczenia. jeszczemozna zrozumiec dwudziestolatka, ale
              czterdziestolatka? bez przesady.
              • bogini96 [...] 19.05.06, 17:45
    • kohol Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 19.05.06, 16:31
      A może to jest coś w stylu - że jak dziewczyna jest taka super w prowadzeniu
      domu i gotowaniu, to ma opory? Ale jeśli ma własną inwencję, to jest super w
      ustawianiu sobie zycia z mezem po partnersku bardziej?
      :)
      Daj sobie spokój :)
      • bogini96 Rada dla Tygryska jak sie zakrecic 19.05.06, 17:07
        Tygrys, jesli juz koniecznie musisz moczyc, to zamaist gadac z tym oszalalymi
        pipami po prostu wrzuc na Google takie hasla jak

sex-kochanka
        spotkania prywatne
        eparty
        erosik
        towarzyskie spotkania
        agencje towarzyskie
        romansik
        buziaczki.pl

I zobaczysz ze w tym katolickim pruderyjnym kraju w kazdym miescie znajdzeisz
        10-20 regularnych burdeli , ze 200 mini-burdelikow domowych gdzie "studentki"
        dorabiaja sobie na dupie, albo ogloszenia znudzonych zon ktore za niewielka
        oplata umila Ci dzien i noc ;)))
    • naughtywoman Re: Nigdy nie spalem z polska dziewczyna 19.05.06, 18:17
      a ja mam dla Ciebie rozwiazanie:) znajdz sobie Polke z Ameryki:)
      same korzysci:)
      nie musisz jechac do Polski (nie dziwie Ci sie ze nie chcesz, ja tez juz nie
      jezdze)
      nie bedzie taka zacietrzewiona,
      bedzie juz "obyta" w Ameryce...
      sam pomysl:)
      • bogini96 Terry, kup gazete, idz do dyskoteki -dalsze rady 19.05.06, 18:26
        Wymazuja mnie , ale sprobuje, puszcze Ci to na priv takze.

Kup lokalna gazete, ogloszenia "aaaaby sie dobrze zabawic" to agebcja albo
        prywatna prostytutka, zapytaj.
        Na dyskoteke idz, w srodku tygodnia najlepiej. Pogadaj z bramkarzmi, daj mu
        stowe i zaptyaj, ktore z dziewczy "sa na ukladzie". uklad to znaczy ze one nie
        placa za wejscie tylko daja po dyskotece facetom z obslugi. Te co nie beda
        walone akurat dzis wieczorem sa wolne i bramkarz jej karze z Toba isc , dasz
        jej ze 100 PLN i starczy. Albo na nastepny dzien kup jej jakas bluzke dzinsy
        i bedzie szczesliwa jak dziecko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka