Dodaj do ulubionych

ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?!

IP: 195.117.138.* 09.01.03, 12:50
Dzieli nas 200 km... czy to ma szansę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zielona Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 12:59
      Gość portalu: vika# napisał(a):

> Dzieli nas 200 km... czy to ma szansę ?

o matko boska, ale nie mieszkasz w legionowie?
      • Gość: vika# Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! IP: 195.117.138.* 09.01.03, 14:24
        Nieee... ale odległosc mnie zaczyna przerazac...
    • melinek Vika ma sobowtora? n/t 09.01.03, 13:29

• Gość: Vika# Re: Vika ma sobowtora? n/t IP: 195.117.138.* 09.01.03, 14:25
        melinek napisał:

>

Ta Vika# nie ma sobowtóra ;)
        • melinek Re: Vika ma sobowtora? n/t 09.01.03, 17:03
          Gość portalu: Vika# napisał(a):

> melinek napisał:
          >
          > >
          >
          > Ta Vika# nie ma sobowtóra ;)

Bedziecie sie nam mylic :(
    • olenka&b Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! 09.01.03, 15:51
      Z moich doświadczeń wynika,że nie ma szans, a to było 70 km ( a przez pierwszy
      rok znajomości 2 km)Wystarczyło pół roku :-(
      Ale tak naprawdę to zależy tylko od Was i waszej miłości
      Mimo wszystko trzymam kciuki
      • Gość: vika# Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! IP: 195.117.138.* 09.01.03, 16:15
        Dziekuje chociaż za słówko otuchy :)
        • vika411 TY vika#!!!!!!!moze lepiej zmien nick?Co? 09.01.03, 16:23
          Gość portalu: vika# napisał(a):

> Dziekuje chociaż za słówko otuchy :)
          Nie lubia tu takich co powtarzaja lub falszuja cudze nicki.Ja Cie tylko po
          przyjacielsku ostrzegam.
          Ciotka Vika czyli vika411
    • tribeca Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! 09.01.03, 16:21
      kiedy się zaczynało, bylam przekonana, że odległość nie ma znaczenia, on miał
      się zresztą wkrótce przeprowadzić do mojego miasta. Po jakimś czasie okazało
      się, że 118 km to za daleko, a karierę może robić u siebie... no i koniec

nie polecam, ale przecież są wyjątki potwierdzające regułe:)
      powodzenia!
      • jill_ Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! 09.01.03, 16:26
        U nas było 80 km, oboje pracowaliśmy, więc spotkania w weekendy, ale za to
        takie 12-godzinne :) a w tygodniu, w nawale różnych zajęć, udawało nam się
        widzieć tylko w środy. W inne dni każde z nas miało jakieś dodatkowe zajęcia.

Tak się poskładało, że po pół roku takiego życia mój ukochany stracił pracę w
        swoim mieście, a ponieważ mieliśmy już wspólne plany, to nowej szukał w moim.
        Na szczęscie dosć szybko znalazł :) i od tego czasu jesteśmy juz razem.
      • vika411 Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! 09.01.03, 16:27
        A swoja droga to Ci powiem,ze nie tylko ma szanse ale,ze to zaden dystans do
        pokonania jesli sie kogos kocha naprawde.pomysl o zonach marynarzy...czekaja
        miesiacami i dziela je od ukochanych czesto tysiace mil morskich.A poza tym
        internet zaciera odleglosci te psychiczne i te w kilometrach i wkazdej chwili
        mozna pogadac:-)Powodzenia:-)))))))))i milych spotkan w necie.
        • ludgar.kruger Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! 09.01.03, 17:08
          najlepiej na tym wychodzi jednak marynarz, bo ma zone w kazdym porcie :)
          • rose2 Re: jasne ze dziala 09.01.03, 17:29
            A nas to prawie ciagle dziela kilometry i to straszne - najpierw 350 potem 300
            a potem bylismy razem przez jakis czas, a potem 900, potem znow razem, a teraz
            jest jakies 600, i jest cool. To trwa juz wiecej niz 4 lata wiec twierdze, ze
            prawdziwa milosc nie zna granic i juz. Taka rozlaka to nawet fajna rzecz bo jak
            sie widujemy to nie ma czasu aby sie poklocic i tak to zyjemy sobie sielankowo,
            pozdrawiam cieplo
    • janush Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! 09.01.03, 17:34
      Jak droga dobra... autko szybkie... chęci jeszcze
      większe, to czemu nie?
      Pozdrawiam - Janusz
    • Gość: joanna Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 22:49
      Jestem przykladem tego ze taki zwiazek ma szanse. Dzieli nas 200km, widzimy sie
      w weekendy i jest nam bosko !!! Nasza milosc byla spontaniczna od samego
      poczatku. PO 3 miesiacach zareczylismy sie i teraz kombinujemy z praca, aby
      mieszkac razem. Niewazne czy w moim moim miescie czy u Niego. Wazne ze razem!

Pozdrawiam!
    • Gość: elwinga Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 09.01.03, 22:57
      Nas dzieliły 4 godziny lotu samolotem, jeśli bez przesiadki. Wytrzymaliśmy tak
      dwa lata, potem się pobraliśmy i od dwóch lat jesteśmy małżeństwem (mieszkamy w
      Polsce).

Sens jest, ale trzeba zdawać sobie sprawę, że związki na odległość wymagają
      dużo więcej pracy i cierpliwości. Pozdrawiam ciepło i życzę wytrwałości.
      • liloom Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! 09.01.03, 23:29
        A ja w takie cuda nie wierze, sorry.
    • Gość: mario2 Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 23:29
      zapomnij. Tak sie nie da. Zreszta po co komu zwiazek z osoba przebywajaca tak
      daleko? Czyz milosc nie jest nieustannym pragnieniem cieszenia sie bliska
      osoba? A zreszta zyj nadzieja, nie ty pierwsza... nie ostatnia...
    • bez_nicka Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! 09.01.03, 23:45
      he he...pewnie ze ma szanse, pod warunkiem ze jestescie wystarczajaco dojrzali.
      Moj przetrwal ponad/okolo 6000km, gdy ten z sasiedniego domu sie rozpadl.
      • Gość: dyzurna Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! IP: *.tarman.pl / *.tarman.pl 10.01.03, 10:05
        Moim zdaniem oczywiscie ze ma szanse przetrwac!, jezeli tylko Go bardzo kochasz
        a On Ciebie tez.
        Moj zwiazek tez jest na odleglosc 400 km, autobusem 12 godzin jade, samochodem
        7 godzin.
        Pomysl sobie jeszcze cos moj facet jest obcokrajowcem, Wegrem wiec my dodatkowo
        mam bariere jezykowa ktora szczerze mowiac juz po 1,5 rok nie istnieje.Uczymy
        sie swoich jezykow i dotego znamy dobrze angielski.
        Najwazniejsze jest to ze sie kochamy i mamy zamiar sie pobrac.
        tak wiec nie trac sily i z calegoi serca Ci pisze ze to ma szanse!!
        • vika# Re: ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ !?! 10.01.03, 15:05
          Dziekuje Wam Kochani za wszystkie słowa otuchy. Wiem,że wszystko zalezy od tych
          DWÓCH STRON ... ale boje sie,że ciezko zbudowac zaufanie na odległosc...
          chociaż uwazam,że nie ma reguły... nooo własnie rozpadały się związki "z
          sąsiedniego" bloku a prztrwały np te z 6000 km róznicy... A może własnie
          odległośc jest sposobem na utrzymanie swieżosci w związku ? Od Pn do Pt zyjesz
          swoim życiem - pracą , zajeciami po pracy, kolezankami , aerobikami :) a
          weekendy ? Weekendy sa dla Was i tylko dla Was... w tygodniu tesknicie za soba,
          piszecie na GG, dzwonicie, smsicie :) a weekendy śpicie razem, kochacie,
          odwiedzacie znajomych, wyjezdżacie razem... nie wiem, nie wiem... to wszystko
          jest takie trudne... układam to sobie w głowie i ćwicze zdrowe podejscie, żeby
          podchodzić do tego na spokojnie, cieszyc sie wspólnymi chwilami i nie panikowac
          od razu z powodu "głupich" kilometrów... :) Pozdrawiam i dziekuje !

vika# (z krzyzykiem, nikogo sobowtór :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka