asienka456 26.05.06, 22:24 hejka;)mam prosbe doradzcie mi co mozna kupic chlopakowi <swojemu> na urodziny!! a wy co kupujecie swoim?czekam na odp;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: urodziny!! 26.05.06, 22:25 bosh....napisalabys chociaz ile on ma lat?Bo chyba jest roznica gdy obdarowany ma 18 a 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: urodziny!! 26.05.06, 22:26 Coś Ty iberio :) Czy 15 czy 50..i tak skończy się na złotym łańcuszku :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: urodziny!! 26.05.06, 22:33 i naprawde brak ci inwencji tworczej?Wspolczuje mu takiej dziewczyny bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka456 Re: urodziny!! 26.05.06, 22:38 czy Ty czytasz wogole to co piszesz?!? bo mi sie wydaje ze nie !! jestes sama, oschla i naburmuszona stara kwoka!! pytam sie jakie sa prpozycje a nie co mam kupic!! tj roznica!!a dodam skoro on jest ze mna juz tyle lat o z milosci poza tym w czerwcu bierzemy slub wiec sie chyba pomylilas! troche sie rozchmurz bo ten jad wyplywa z Ciebie:P Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: urodziny!! 26.05.06, 22:41 No to współczuję żony. Ale awanturnica! Jaką suknię kupić na ślub? Zieloną czy sraczkowatą? A jaką piosenkę zatańczyć na weselu? Jaką pozycję wybrać na noc poślubną? Dziewczyno jak coś chcesz to grzeczniej,a nie szczekasz na osobę,która chce ci udzielić rady-nawet jesli ci sie ta rada nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka456 Re: urodziny!! 26.05.06, 22:43 no tak jednak to prawda na tym forum stale zgezniale kobiety siedza...ktore nie maja co robic tylko plesc piate prze dziesiate.. nastepna co sie zna :P szuka tylko zwadki szkoda slow ! Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: urodziny!! 26.05.06, 22:46 Hehe..nie jestem jeszcze kobietą,a co juz mówiąc starą-do tego było tu setki wątków o takim temacie i już mamy ich po uszy,a jak ci sie nie podoba to idź na inne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: urodziny!! 26.05.06, 22:50 asienka456 napisała: > czy Ty czytasz wogole to co piszesz?!? no wlasnie spojrz na siebie > bo mi sie wydaje ze nie !! jestes sama, ????? skad ty to mozesz wiedziec??? > oschla i naburmuszona stara kwoka!! czy ja cie zwyzywalam???chyba sie zagalopowalas.....troche wiecej kultury. >pytam sie jakie sa prpozycje a nie co mam > kupic!! tj roznica!! mozesz wyjasnic bo jakos nie widze. >a dodam skoro on jest ze mna juz tyle lat o z milosci poza > tym w czerwcu bierzemy slub wiec sie chyba pomylilas! nie rozumiem, skoro jest z toba tyle lat to chyba ty go znasz najlepiej i nie powinnas miec problemu z wyborem prezentu, wiec po co sie nas pytasz?czy wszystko trzeba konsultowac na forum?? >troche sie rozchmurz bo nie potrzebuje bo nastroj mam kapitalny >ten jad wyplywa z Ciebie:P ze mnie? a moze z ciebie pani idealna:-DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
livian Re: urodziny!! 26.05.06, 22:50 ja wprawdzie nigdy o to nie pytałam, ale na najbliższe urodziny mojego chłopaka zamierzam skorzystać z porady zaczerpniętej z tego forum i wystrugać mu kozikiem w prezencie stołek z drewna (sosnowego, bo najłetwiej strugać, chociaż dębowe szlachetniejsze, ale boję się, ze w połowie stołka bym juz nie miała sił dal;ej strugać, bo dąb jest twardy). tobie też polecam ten pomysł. Możesz ponadto kupić mu w prezencie rondel ze stali nierdzewnej albo blaszany niezbędnik (w tym łyzka składana na pół). Odpowiedz Link Zgłoś
livian P.S. 26.05.06, 22:54 Widziałam tez w aptekach bardzo poręczne okulary do czytania, też takie składane na pół i od razu z pokrowcem, a całosc w rozmiarze kieszonkowym, wszedzie mozna ze sobą zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
lola1231 ja CI odpowiem "na poważnie". 27.05.06, 14:10 może spróbuj coś związanego z hobby Twojego chłopaka? ja swojemu kupiłam oryginalną koszulkę FC Barcelona - bo z mojego zapalony piłkarz. co prawda trochę to trwało bo z hiszpanii to musiało dotrzeć,ale cieszyl się jak dziecko a ja razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś