heart_of_ice 28.05.06, 12:05 ale admin dzisiaj szybki:))) wiem, ze ten watek zaraz wyleci, bo jest nie na temat, powinien byc na forum o forum albo na forum o predkosciach:) Pauli -- bywam na ŁysejGórze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandi.ole Re: o kurcze:D 28.05.06, 12:08 sama jestem w szoku, odpisuje na post, ktory Potworski wystosowal, a tu info, ze wiad nie istnieje lub zostala skasowana. Swoja droga- nei podoba mi sie to. Cos mi sie zdaje, ze Kohol poprostu zazdrosci jemu tego, ze potrafi wzbudzic nasza reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: o kurcze:D 28.05.06, 12:10 ja zauwazylam taka sposobnosc na tym forum...byly sobie rozne juz [TU] adminki...kazda zanim stala sie adminka byla fajna..pote jak jak adminowaly to i one bardziej nie tego sie zrobily (obowiazki) i jakos mniej chetnie byly przyjmowane jako oprawcy ktorzy caly czas tylko kasuja Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: o kurcze:D 28.05.06, 12:32 toz juz chyba nie adminujesz tu:) to juz nie ma sie co czepiac:) mnie tu nie bylo od czsow Owcy....tak wogole to fajna z niej adminka byla..ale tez w pewnym momencie wkurzyla laski:) nie wiem za co..ale dzieki temu powstal Anal..no i Siur ja lubil, nawet pisal, ze ja kocha;] Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: o kurcze:D 28.05.06, 12:10 mandi.ole napisała: > Cos mi sie zdaje, ze Kohol poprostu zazdrosci jemu tego, ze potrafi wzbudzic > nasza reakcje. ehehehe no na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: o kurcze:D 28.05.06, 12:08 no to zacznijmy gadac np o okresach i nie wyleci ja mam strasznie nieregularne okresy troche nieprzyjemne to jest..nie wiem kiedy mam plode dni ale moze i lepiej...bo caly miesiac sie trzymam zeby nie wpasc...a jakbym miala co 28 to bym sie trzymala tylko ok 14...apotem trafil by mi sie taki nagle dluzszy czasz miedzy okresami i bym wpadla Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Szczerze watpie... 28.05.06, 12:12 teraz zostaniesz wyslana na Zdrowie kobiety, bo to temat NIE NA TEMAT jest Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Szczerze watpie... 28.05.06, 12:14 no to pogadajmy o czyms innym:) np: dlaczego on mnie nei chce? jestem dla niego taka dobra i kochana dlaczego nie potrafie go znienawidzic?? Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Szczerze watpie... 28.05.06, 12:15 wszystkie posty sa nie na temat:) pytanie typu "co on mysli" jest na forum mezczyzna pytanie o kosmetyk jest na forum uroda... o ciuch - na mode o prezenty - na upominki o dobrego fryzjera - na lokalne o seksie - dla doroslych bedziemy sie tego trzymac, to bedzie tutaj idealnie pusto i bedzie swiety spokoj:) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Szczerze watpie... 28.05.06, 12:21 ooo to widze,ze tu jest gorzej niz na FM:) na FM tez nie chca postow typu "czemu on mnie rzucil" ponadto nie mozna pisac o pilce i samochodach..o niczym..tylko o tym czy faceci lubia niskie/wysokie..blondynki/brunetki Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: Szczerze watpie... 28.05.06, 12:25 tygrysio_misio napisała: .tylko o tym czy faceci > > lubia niskie/wysokie..blondynki/brunetki > > Tozto idealny temat na to forum wlasnie (kobieta) Dziewczyny- jakie kobiety lubimy?? niskie brunetki czy wysokie blondynki? A moze jakies inne polaczenia ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Szczerze watpie... 28.05.06, 12:33 jeszcze innnym z takich fajnych tematow na FM jest "dlaczego tu pisuja same kobiety" (i zawsze taki post zaklada kobieta, ktora mysla ze bedzie sam na sam z facetami..a tu rybka bo inne tez tak myslaly) no i jeszcze ten slynny "co na prezent dla faceta" i kazdy z nich przynajmniej raz w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: Szczerze watpie... 28.05.06, 12:22 Proponuje osobny post na temta, ktore posty sa ok. Ale i tak zostanie wykasowany... :) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: o kurcze:D 28.05.06, 12:32 Nie wiemy kto usuwa wątki-być może to administracja,a koholek sobie spokojnie śpi,więc nie zwalajmy wszystkiego na moderatorkę-to ciężka praca-naprawdę. Wymaga stalowych nerwów,a ludzie pisząc kolejne wątki z awanturami te nerwy naginają. To nie jest miłe. Poza tym potworski łamie netykietę-złamał ją w pierwszym poście i łamie w kolejnych...tak jak ten wątek-tylko autor wątku i tylko droga mailową ma prawo dowiedzieć się dlaczego jego wątek został skasowany-inaczej robi śmietnik. Gdyby każdy tak pisał byłoby tu forum o moderacji... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: o kurcze:D 28.05.06, 12:36 Pascalk by sie z nim nie cackal tylko zglosil go do bana na 3 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: o kurcze:D 28.05.06, 12:37 Oh..zapewniam Cie,że też bym tak zrobiła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: o kurcze:D 28.05.06, 12:38 ja nie mowilam slowa o kohol:) a, kurcze, moze mowilam, napisalam 'admin'.... ale chodzilo mi o kogokolwiek z moderatorow:) swoja droga nawet nie wiem, kto tu robi porzadki:) a potworski rzeczywiscie pewnie lamie netykiete, zwlaszcz piszac posty do admina "czemu watek zostal usuniety"... ale za to jego inne posty sa wlasciwie neutralne (moga najwyzej nie bawic) i dziwi mnie, ze wylatuja... argument, ze sa nie na temat nawet ciezko tu dopasowac, bo wtedy watki "czy ten krem jest dobry" lub "czy on mnie zdradza" tez sa nie na temat:) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: o kurcze:D 28.05.06, 15:12 To forum powoli zaczyna się składać z wątków, które: a)są wywalane; b)kandydują do wywalenia; c)są pytaniem: dlaczego post xyz został wywalony?; d0są nie na temat. :P Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: o kurcze:D 28.05.06, 20:49 Wiem Paulinko,ale poziom forum wyznaczają użytkownicy.. Skoro chcą pisać o zdradzie-o niej właśnie piszą. Jeżeli administracja bawi się w wycinanie,to musi się liczyć ze zmniejszoną liczbą forumowiczów. Co do moderatorki-jestem pewna,że nie wycieła niczego co by nie łamało obowiązującego regulaminu-tak działałyśmy jak byłyśmy we trzy...no i i tak były awantury. Im nigdy nie można dogodzić-bezkrólewie-źle, moderacja-też źle...ehh... Najlepiej gdyby po forum łaziły same siury-wtedy by błagali o porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
dyniio Re: o kurcze:D 30.05.06, 13:28 f_emmefatale napisała: >że nie wycieła niczego co by nie łamało > obowiązującego regulaminu-tak działałyśmy jak byłyśmy we trzy...no i i tak były > awantury. > Czyli za przestrzeganie regulaminu Cię wyrzucili? Nie ma to jak sobie samemu schlebiać:D Odpowiedz Link Zgłoś