Gość: Mysza IP: saturn:* / 192.168.100.* 14.01.03, 09:21 Czy ktos mi moze odpowiedziec co robia te grzyby (drożdzaki), na co maja wplyw i oczywiscie skad wiem ze ja tez je ma :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: drożdzaki 14.01.03, 09:27 Gość portalu: Mysza napisał(a): > Czy ktos mi moze odpowiedziec co robia te grzyby (drożdzaki), na co maja > wplyw i oczywiscie skad wiem ze ja tez je ma :)) To myszy też cierpią na drożdżycę? Interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemka Re: drożdzaki IP: *.acn.waw.pl 14.01.03, 10:12 Wjdz na forum zdrowie kobiety. Tam jest duzo takich pytan i odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: drożdzaki 14.01.03, 11:02 Gość portalu: beemka napisał(a): > Wjdz na forum zdrowie kobiety. Tam jest duzo takich pytan i odpowiedzi. Raczej weterynaria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: drożdzaki IP: *.athens.access.acn.gr 14.01.03, 11:45 Pajda - stanelas na wysokosci zadania - popisalas sie swoim zerowym poczuciem humoru i potwierdzasz teorie, z jak "pusta glowa" nie wie co ma powiedziec to gada co wie. Bo przeciez nie moze Cie zabraknac na zadnym wątku, nawet jesli nie masz nic do zaoferowania. Przy Twojej inteligencji, o ktorej trąbisz powinnas jednak miec troszeczke wiecej wyczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Do Reni. Czy drożdzaki sa w drozdzowkach? 14.01.03, 12:49 Renia, nie przyszlo ci glowy, ze to "zerowe poczucie humoru" jest sposobem utrzymania watku na topie, by nie spadl od razu w otchlan zapomnienia, by w ten sposob ktos wiedzacy wiecej go zauwazyl? W pewnym sensie Pajda wyswiadcza, moze w troche przewrotny sposob ;)) temu watkowi przysluge. Lepsze chyba to, niz pisanie: ja nic nie wiem.( :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do Reni. Czy drożdzaki sa w drozdzowkach? 14.01.03, 12:55 melinek napisał: > Renia, nie przyszlo ci glowy, ze to "zerowe poczucie humoru" jest sposobem > utrzymania watku na topie, by nie spadl od razu w otchlan zapomnienia, by w > ten sposob ktos wiedzacy wiecej go zauwazyl? > W pewnym sensie Pajda wyswiadcza, moze w troche przewrotny sposob ;)) temu > watkowi przysluge. > Lepsze chyba to, niz pisanie: ja nic nie wiem.( > :) > Nie jestem pewna, czy zamknęłas jej tym wpisem usta. Ona ma dzisiaj zły dzień i koniecznie szuka kija, żeby mi przywalić. Co by sobie ręki nie zwichnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do upierdliwej Reni 14.01.03, 12:53 Gość portalu: renia napisał(a): > Pajda - stanelas na wysokosci zadania - popisalas sie swoim zerowym poczuciem > humoru i potwierdzasz teorie, z jak "pusta glowa" nie wie co ma powiedziec to > gada co wie. Bo przeciez nie moze Cie zabraknac na zadnym wątku, nawet jesli > nie masz nic do zaoferowania. Przy Twojej inteligencji, o ktorej trąbisz > powinnas jednak miec troszeczke wiecej wyczucia. O, nie będę Ci odbierać pola. Najbardziej wyczulona to ty jesteś na tym forum. I niestty, ale to ty nie masz za grosz poczucia humoru. Jak mam problem z psem czy szczurem idę do weterynarza, to samo dotyczy myszy. I daj mi dzisiaj spokój, bo mnie głowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyy Re: Do upierdliwej Reni IP: *.ipartners.pl / 195.94.203.* 14.01.03, 14:03 pajdeczka napisał: > I niestty, ale to ty nie masz za grosz poczucia humoru. hie hie, ale fajna kłótnia jak w piaskownicy... a ja mam większego ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do Chudego chwalipięty 14.01.03, 14:30 Gość portalu: chudyy napisał(a): > pajdeczka napisał: > > I niestty, ale to ty nie masz za grosz poczucia humoru. > > hie hie, ale fajna kłótnia jak w piaskownicy... > a ja mam większego ... ;) .....niż mój mąż? Wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyy Re: Do Chudego chwalipięty IP: *.ipartners.pl / 195.94.203.* 14.01.03, 15:33 pajdeczka napisał: > Gość portalu: chudyy napisał(a): > > pajdeczka napisał: > > > I niestty, ale to ty nie masz za grosz poczucia humoru. > > hie hie, ale fajna kłótnia jak w piaskownicy... > > a ja mam większego ... ;) > .....niż mój mąż? Wykluczone. co z tego jak mu nie staje... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do Chudego chwalipięty 15.01.03, 11:58 Gość portalu: chudyy napisał(a): > pajdeczka napisał: > > Gość portalu: chudyy napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > I niestty, ale to ty nie masz za grosz poczucia humoru. > > > hie hie, ale fajna kłótnia jak w piaskownicy... > > > a ja mam większego ... ;) > > .....niż mój mąż? Wykluczone. > > co z tego jak mu nie staje... Ale to akurat chyba zależy bardziej od kobiety niż mężczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyy Re: Do Chudego chwalipięty IP: *.ipartners.pl / 195.94.203.* 15.01.03, 15:36 pajdeczka napisał: > Gość portalu: chudyy napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: chudyy napisał(a): > > > > pajdeczka napisał: > > > > > I niestty, ale to ty nie masz za grosz poczucia humoru. > > > > hie hie, ale fajna kłótnia jak w piaskownicy... > > > > a ja mam większego ... ;) > > > .....niż mój mąż? Wykluczone. > > > > co z tego jak mu nie staje... > > Ale to akurat chyba zależy bardziej od kobiety niż mężczyzny? hie hie, czyli Ty coś nie teges... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do Chudego chwalipięty 15.01.03, 15:37 Gość portalu: chudyy napisał(a): > pajdeczka napisał: > > Gość portalu: chudyy napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > Gość portalu: chudyy napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > I niestty, ale to ty nie masz za grosz poczucia humoru > . > > > > > hie hie, ale fajna kłótnia jak w piaskownicy... > > > > > a ja mam większego ... ;) > > > > .....niż mój mąż? Wykluczone. > > > > > > co z tego jak mu nie staje... > > > > Ale to akurat chyba zależy bardziej od kobiety niż mężczyzny? > > > hie hie, czyli Ty coś nie teges... ;) Bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyy Re: Do Chudego chwalipięty IP: *.ipartners.pl / 195.94.203.* 15.01.03, 17:18 pajdeczka napisał: > Gość portalu: chudyy napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: chudyy napisał(a): > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: chudyy napisał(a): > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > I niestty, ale to ty nie masz za grosz poczucia h > umoru > > . > > > > > > hie hie, ale fajna kłótnia jak w piaskownicy... > > > > > > a ja mam większego ... ;) > > > > > .....niż mój mąż? Wykluczone. > > > > > > > > co z tego jak mu nie staje... > > > > > > Ale to akurat chyba zależy bardziej od kobiety niż mężczyzny? > > > > > > hie hie, czyli Ty coś nie teges... ;) > > Bo co? bo piaskownica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: drożdzaki IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 13:01 renia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: drożdzaki IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 13:02 a Ty naprawdę masz problem z drożdżakami? To niestety bez lekarza sie nie obejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Kierunek - forum Firness 14.01.03, 13:52 po informacje biegiem marsz! Jakiś czas temu było tam wałkowane i wyjaśniane - o ile chodzi Ci o drożdżaki bytujące w przewodzie pokarmowym. Nazwa łacińska Candida albicans, spróbuj wrzucić do wyszukiwarki, niestety sporo osób przekręcało nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kierunek - forum Firness 14.01.03, 14:32 drzazga1 napisała: >>> bytujące w przewodzie pokarmowym. Jeżeli pochwa kończy przewód pokarmowy to na pewno chodzi o te drożdżaki. No dobra. Nie będę zołzą i coś jej poradzę. Czasami pomaga kuracja jogurtem naturalnym, do wewnątrz oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 No, właśnie, o które drożdżaki chodziło? 14.01.03, 17:37 pajdeczka napisał: > drzazga1 napisała: > > >>> bytujące w przewodzie pokarmowym. > > Jeżeli pochwa kończy przewód pokarmowy to na pewno chodzi o te drożdżaki. > No dobra. Nie będę zołzą i coś jej poradzę. Czasami pomaga kuracja jogurtem > naturalnym, do wewnątrz oczywiście. Pajdeczka, nie rób ze mnie głupiej, sama załatwiam to skuteczniej... W jelitach też są drożdżaki i to jest normalne, kłopot, kiedy po kuracji antybiotykami one mogą zacząć się za bardzo mnożyć. O tych było na Fitnesie. W pochwie jak sa to nie na forum, tylko do lekarza marsz. A jogurt jak najbardziej, owszem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Kierunek - forum Firness 15.01.03, 13:59 Do wewnątrz i owszem, ale żeby było śmieszniej - na zewnątrz też. Szczególnie dla kobiet w ciąży, bo nie można wtedy jeść zbyt wielu leków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Kierunek - forum Firness IP: 217.17.46.* 15.01.03, 18:40 pajdeczka napisał: > drzazga1 napisała: > > >>> bytujące w przewodzie pokarmowym. > > Jeżeli pochwa kończy przewód pokarmowy to na pewno chodzi o te drożdżaki. > No dobra. Nie będę zołzą i coś jej poradzę. Czasami pomaga kuracja jogurtem > naturalnym, do wewnątrz oczywiście. Do wewnatrz przewodu pokarmowego? Odpowiedz Link Zgłoś