tygrysio_misio 03.06.06, 12:55 nie chca cholerstwa mi stac......nawet zebym nie wiem jak je pobudzala to nia a nic ale za to sa cieple jak choera...moze sie przegrzewaja?? moga takie byc czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek1610 Re: problem z sutkami 03.06.06, 13:03 tygrysio_misio napisała: > nie chca cholerstwa mi stac......nawet zebym nie wiem jak je pobudzala to nia > a nic > ale za to sa cieple jak choera...moze sie przegrzewaja?? > moga takie byc czy nie? Sprobuj wlozyc do stanika pare kostek lodu, albo cala wejdz do chlodni na pewno pomoze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: problem z sutkami 03.06.06, 13:10 nie..sie zmarszcza i beda sine...i tyle tego bedzie pozatym je "zamrozic" jest trudno..akurat to miejsce mam tak cieple, ze nigdy nie ochaladza sie czasem chcialbym miec sterczace tak zeby faceci nie mogli sie opanowac przy nich;] Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: problem z sutkami 03.06.06, 13:44 tygrysio_misio napisała: > pozatym je "zamrozic" jest trudno..akurat to miejsce mam tak cieple, ze nigdy > nie ochaladza sie tygrysio spróbuj tego, tylko nie przesadź bo sie oziebła zrobisz tinyurl.com/zvgtg Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: problem z sutkami 03.06.06, 14:36 ale TYgrysio to akurat sie deklaruje, ze jest oziebla, wiec to nie problem :p Tygrys, zawsze tak mialas? Czy Twoj partner moze mial na nie jakis zbawienny wplyw? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: problem z sutkami 03.06.06, 14:38 raz kiedys mi sie staneło..ale to bylo dawno temu i wcale nie tak duzo juz takie mam..i jeszcze jakies takie jasne sa i wogole...blada jestem moze temu..a moze jak opale to wogole nie bedzie ich widac..ale ponoc po karmieniu piersia ciemnieja Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: problem z sutkami 03.06.06, 14:43 ..ale ponoc po karmieniu > piersia ciemnieja hmm...tego nie wiem, najlepiej ,zeby się jakas karmiąca lub po karmieniu wypowiedziała ;) moze zapytasz jeszcze na FK? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: problem z sutkami 03.06.06, 14:51 no i przeniosl..a przeciez panow pytalam czy sie podobaja!!! co mnie obchodzi czy sie podobaj kobietom Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: problem z sutkami 03.06.06, 14:54 odkrylam prostą zasadę, po ktorej kazdy watek ( ok, wiekszosc )moze sie nadawac na FM :P >>> napisz w tytule : `Panowie!!! i dalej pytanie...` Wtedy jakby nie bylo, post skierowany do facetow i o ich upodobania . Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: problem z sutkami 03.06.06, 13:28 > ale za to sa cieple jak choera...moze sie przegrzewaja?? To, że są ciepłe to faktycznie może być problemem w ciągu lata, ale na długie zimowe wieczory mogą się przydać ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: problem z sutkami 03.06.06, 13:43 ten problem zwykle rozwiązuje się ciśnieniowo czyli ssaniem :] Odpowiedz Link Zgłoś
martina22 Re: problem z sutkami 03.06.06, 19:14 a może spróbuj tego...;) www.allegro.pl/item105489039_1_samoprzylepne_sterczace_sutki_silikonowe.h tml Odpowiedz Link Zgłoś
martina22 Re: problem z sutkami 03.06.06, 19:15 www.allegro.pl/item105489039_1_samoprzylepne_sterczace_sutki_silikonowe.h tml Odpowiedz Link Zgłoś
n_itka Re: problem z sutkami 03.06.06, 19:39 bardzo dobry pomysl, tylko pamietaj, ze wtedy ssanie odpada :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice a masz jakies zdjecie? 03.06.06, 19:42 bo ciezko to sobie wyobrazic, jestem znany z tego ze rozwiazuje rozne problemy, moze i Tobie pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
alterna Re: problem z sutkami 03.06.06, 20:21 A wiesz tygrysio, właśnie miałam założyć swój wątek sutkowy, kiedy natknęłam sie na Twój:) Ja chciałąm zapytać dziewczyn, czy im sutki stoja ZAWSZE czy tylko czasem. Bo mój biust wygląda abolutnie fantastycznie gdy mu stoją, co zdarza się tylko gdy jest zimno/podniecająco. Cały robi się wtedy jędrny, napięty, wygląda jak sztuczny (ale ładny sztuczny;) mam rozmiar 75 C). Za to gdy jest ciepło, piersi są takie sobie, takie zwykłe stożki miękkie... No i ja chciałam zapytać, czy Wy tez tak macie, bo wstydze się zapytać kolezanek. A mojej mamie zawsze sutki stoją, więc nie wiem, jak to w końcu jest:/ Powiecie jak jest z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: problem z sutkami 03.06.06, 20:24 wyjdz mi z mojego watku...nie dobijaj mnie z tymmi swoimi sterczacymi!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 20:25 tygrysio_misio napisała: > wyjdz mi z mojego watku...nie dobijaj mnie z tymmi swoimi sterczacymi!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 20:29 bo na tym forum nie ma takiej opcji;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 21:35 to moze to i lepiej? :) tygrysio_misio napisała: > bo na tym forum nie ma takiej opcji;] > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 21:39 no nie jest az tak zle z mymi piersiami...ale przyznam ze bylo kidys lepiej..ale coz..zaniedbalam..ale na wakacje je przywroce do dawnej swietnosci;] opale przede wszystkim zeby nie swiecily w ciemnosciach;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 21:42 hmmmmmm tygrysio_misio napisała: > no nie jest az tak zle z mymi piersiami...ale przyznam ze bylo kidys > lepiej..ale coz..zaniedbalam..ale na wakacje je przywroce do dawnej swietnosci; > ] > > opale przede wszystkim zeby nie swiecily w ciemnosciach;] > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 21:46 no co? powiedz ile masz lat i jaki jest twoj stan cywilny to sie zastanowie czy mozesz robic "hmmmmmm" nad moimi piersiami;] Odpowiedz Link Zgłoś
bleman A ta jaki nabor do haremu robi ;-) 03.06.06, 21:50 Trzeba wyslac CV ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Czesc Bleman, co u Ciebie slychac? Kope lat 03.06.06, 21:53 bleman napisał: > Trzeba wyslac CV ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czesc Bleman, co u Ciebie slychac? Kope lat 03.06.06, 22:02 trzeba;] bo ja sie z zonatymi nie zadaje wystarczy,ze raz zaprzyjaznilam i wogole...z zonatymi nie da sie zaprzyjaznic Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Czesc Bleman, co u Ciebie slychac? Kope lat 03.06.06, 22:03 a to wierzysz w przyjazn mesko-damska? :) bo jak dla mnie jezeli Kobieta jest atrakcyjna to to sie musi skonczyc w lozku. tygrysio_misio napisała: > trzeba;] > bo ja sie z zonatymi nie zadaje > wystarczy,ze raz zaprzyjaznilam i wogole...z zonatymi nie da sie zaprzyjaznic Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czesc Bleman, co u Ciebie slychac? Kope lat 03.06.06, 22:08 wierze...sama o maly wlos sie o nia nie otarlam..ale ja i tak bylam wpadnieta uczuciowo jeszcze 2 lata wczesniej przed przyjaznia ale miedzy nami jest cos...przyjazn..ciagniecie do siebie ale nie milosc moja milosc sie odbija jak od sciany Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice jak zawsze tajemniczy szpieg don pedro 03.06.06, 22:10 bleman napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 21:52 mam problemy z liczeniem tego wieku, wiec urodzilem sie w 1979 jestem od 2 lat zareczony wiec chyba nici :) tygrysio_misio napisała: > no co? > > powiedz ile masz lat i jaki jest twoj stan cywilny to sie zastanowie czy mozesz > > robic "hmmmmmm" nad moimi piersiami;] > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 22:02 no no..nie jest zle;] zareczony w szak to nie ohajtany;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 22:04 ja mysle troche inaczej, naprawde nie moge :) tygrysio_misio napisała: > no no..nie jest zle;] > > zareczony w szak to nie ohajtany;] > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 22:06 oj..nawet jak sie poocieram o klawiature? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 22:08 wiesz, ja to jeszcze pol biedy. Ale na sieci jest kupa zeswirowanych kolesi. Nie boisz sie? tygrysio_misio napisała: > oj..nawet jak sie poocieram o klawiature? > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wlasnie nie boisz sie ? ;-) 03.06.06, 22:10 nie...ale fajnie bylo by gdybyscie przeslali zdjecia...wtedy milej byloby mi sie ocierac;;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Wlasnie nie boisz sie ? ;-) 03.06.06, 22:17 a czy nie uwazasz, ze Bleman troche naduzywa? przychodzi sobie na gotowe i o czesc stary kope lat u mnie nic ciekawego. ja wygladam tak: dziewice.blox.pl/resource/virginbeer3.jpg tygrysio_misio napisała: > nie...ale fajnie bylo by gdybyscie przeslali zdjecia...wtedy milej byloby mi > sie ocierac;;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wlasnie nie boisz sie ? ;-) 03.06.06, 22:21 nooo...fajny misiu;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: protestuje, dlaczego to nie jest FOTOwatek? 03.06.06, 22:09 oj...poocierac sie nic strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: A jak to jest ? 03.06.06, 22:11 o klawiature? inaczej...fajniej..przyjemniej nie smierdzi;] Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A jak to jest ? 03.06.06, 22:13 > o klawiature? e o klawiature to chyba troche nieprzyjemnie, twarda itd. ;-) > inaczej...fajniej..przyjemniej > nie smierdzi;] aaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice cholera co jest??? 03.06.06, 22:12 zaczalem w domu tanczyc i slysze "spodenki zdejmij, spodenki!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: cholera co jest??? 03.06.06, 22:14 to sie nazywa wstepne podexcytowanie;] takia wasza pierwsza reakcja jak wyweszycie "okazje";] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: cholera co jest??? 03.06.06, 22:15 ale ja nic nie wesze, to moje spodenki i ich nie zdejme. btw mam podwojne zeby nie bylo za latwo. tygrysio_misio napisała: > to sie nazywa wstepne podexcytowanie;] > > takia wasza pierwsza reakcja jak wyweszycie "okazje";] > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: cholera co jest??? 03.06.06, 22:20 zdejmiesz zdejmiesz nie wierzysz w moje zdolnosci?;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: cholera co jest??? 03.06.06, 22:21 juz dzis rano mialem ciekawe oferty i jakos nie uleglem :) tygrysio_misio napisała: > zdejmiesz zdejmiesz > > nie wierzysz w moje zdolnosci?;] > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: cholera co jest??? 03.06.06, 22:22 rano? ciekawe? a czy jak jeszcze zadzwonisz to i ja sie zalapie? a nie ...czekaj..nie dzwon..nie ta plec Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: cholera co jest??? 03.06.06, 22:25 :) tygrysio_misio napisała: > rano? > ciekawe? > a czy jak jeszcze zadzwonisz to i ja sie zalapie? > > > > a nie ...czekaj..nie dzwon..nie ta plec > > Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: cholera co jest??? 03.06.06, 22:15 > to sie nazywa wstepne podexcytowanie;] > takia wasza pierwsza reakcja jak wyweszycie "okazje";] A jak sie wywęsza okazje ? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: cholera co jest??? 03.06.06, 22:19 no czujesz ze jakos bardziej wilgotno sie w powietrzu zrobilo;] i wiesz..jestes facetem to sam powinnes wiedziec;] Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: cholera co jest??? 03.06.06, 22:23 > i wiesz..jestes facetem to sam powinnes wiedziec;] Hmm... widocznie to co wywęszałem zazwyczaj to byly kiepskie "okazje". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice powinienes wyostrzyc wech! ja sie nigdy nie myle 03.06.06, 22:26 bleman napisał: > > i wiesz..jestes facetem to sam powinnes wiedziec;] > > Hmm... widocznie to co wywęszałem zazwyczaj to byly kiepskie "okazje". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek tygrysiu ja ci postawie... 03.06.06, 23:38 stawialem banki bratu gdy byl mlody szczaw to i tobie moze uda mi sie co nieco postawic :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysiu ja ci postawie... 03.06.06, 23:42 och i ach..a kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: tygrysiu ja ci postawie... 03.06.06, 23:44 zalezy jak bardzo sie pali do gaszenia tego pozaru. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysiu ja ci postawie... 03.06.06, 23:52 aj...a ja nie wiem co ty tam za moimi plecami kombinujesz;] Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: tygrysiu ja ci postawie... 03.06.06, 23:56 tutaj potrzebne jest intensywne kombinowanie nie za twoimi plecami tylko przed :) zakladam ze problem sutkowy to wierzchochek gory lodowej i zastanawiam sie co kryje sie u jej podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: tygrysiu ja ci postawie... 03.06.06, 23:57 > zakladam ze problem sutkowy to wierzchochek gory lodowej i zastanawiam sie co > kryje sie u jej podstaw. Stawiam na pierś !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysiu ja ci postawie... 04.06.06, 00:06 nie...poprostu nie mam wrazliwych na zimno sutkow mam bardzo wrazliwe nogi..np teraz jakbym zaczela je golic to bym sie zalala krwia z podraznionych tych no... mam wrazliwe na wiatr oczy i jak mocno wieje a do tego swieci slonce to placze... ale sutki nie sa wrazliwe...trzeba sie nad nimi naprawde nastarac a i to co sterczy nie jest duze..nie wiem jak bede karmic dzieci takim czyms;] ale za to sa bardzo bardzo cieple....zawsze poprostu cieplutkie Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: tygrysiu ja ci postawie... 04.06.06, 00:08 > ale sutki nie sa wrazliwe...trzeba sie nad nimi naprawde nastarac To niech sie ktos nastara ;-) a i to co sterczy nie jest duze..nie wiem jak bede karmic dzieci takim czyms;] > ale za to sa bardzo bardzo cieple....zawsze > > poprostu cieplutkie Takie do przytulania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: tygrysiu ja ci postawie... 04.06.06, 00:08 to nie o piers mi chodzilo tylko o doline do ktorej rzeka namietnosci meskiej z reguly plynie ;) moze tam dzieja sie jakies niepokojace zjawiska. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: tygrysiu ja ci postawie... 04.06.06, 00:08 Moze rzeka i dolina wysycha ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysiu ja ci postawie... 04.06.06, 00:10 oj..gardelko ostatnio zbyt czesto zalewam pilsnerem;] Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Przestan z cyckiem gadac , tylko mi odpowiedz : 03.06.06, 23:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=42991005&a=42999395 Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Przestan z cyckiem gadac , tylko mi odpowiedz 03.06.06, 23:51 odpowiezilam;] Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek no wlasnie ze powinna z cyckami wiecej gadac... 03.06.06, 23:51 bo moze na drodze dialogu swoj problem rozwiaze. Odpowiedz Link Zgłoś
iloiza Re: no wlasnie ze powinna z cyckami wiecej gadac. 04.06.06, 00:02 ja tez mam problem z moimi cycuszkami-zazwyczaj nie jest dla nich przyjemne kizianie hihihiihih Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: problem z sutkami 04.06.06, 09:27 Ech, to się nazywa płaskie brodawki i po wykarmieniu pierwszego dziecka problem zniknie. Będą stały ZAWSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: problem z sutkami 04.06.06, 11:47 dzieki za pocieszenie:) a zrobia sie bardziej brazowe? Odpowiedz Link Zgłoś