Gość: mala IP: *.ists.pl 17.01.03, 10:36 wybierajac sie na spektakl do teatru muzycznego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suri nie wiem, nie chadzam :)))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 10:42 Gość portalu: mala napisał(a): > wybierajac sie na spektakl do teatru muzycznego a w teatrze muzycznym obowiazuja jakies inne reguly niz na codzien? <zaintrygowana suri> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: w co sie ubrac??... IP: 157.25.128.* 17.01.03, 10:48 Najlepiej w płaszcz nieprzemakalny i koniecznie kalosze!!! Co za pytanie? Oczywiście, że na pewno nie w kostium kąpielowy, ani strój z epoki, bo mogłoby być śmiesznie. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: w co sie ubrac??... IP: 80.48.96.* 17.01.03, 11:03 Ja bez żartów - zupełnie normalnie. No, może nie jak np. do kina w ulubionym wyciągniętym swetrze lub sportowej bluzie ale tak jak do na spotkanie ze znajomymi. Przestałam dziwić się takim pytaniom. W oddziale mojego banku do którego wpadam przejazdem zrobić np. wydruk z moich kont panie ubierają się tak, że mam wrażenie, że zaraz po moim wyjściu zaczyna sie tam wieczorek tańcujący /choćby to było rankiem/. Ostatnio stojąca nade mną przy komputerze urzędniczka bała się nawet lekko pochylić pewnie by bielizny spod mini nie pokazać tylko ugięła kolana. Czarne błyszczące rajstopy, mini,że aż strach, błyszczące lub cekiniaste bluzeczki i nic nie ma do rzeczy,że wiek ok. 40-tki. Dobrze,że mężczyźni w garniturach. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: w co sie ubrac??... 17.01.03, 12:21 powinno byc elegancko, chociaz elegancja w dzisiejszych czasach jest trudna do zdefiniowana... no i skromnie; ja zawsze na takie imprezy ubieram, albo czarna, dluga suknie z dlugim rekawem, albo garnitur, ale nigdy sweter... raz sie wybralam w swetrze i troszke nie pasowalam do otoczenia, chociaz szczerze mowiac czasami zalezy tez od sztuki na jaka idziesz! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś