Gość: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:14 dobra chemia we mnie parafrazujac Wielkiego :) -- refleksje po powrocie ze spacerniaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: niebo blekitne nade mna 17.01.03, 15:19 Gość portalu: suri napisał(a): > dobra chemia we mnie > parafrazujac Wielkiego :) > > -- > refleksje po powrocie ze spacerniaka A po czym tak Ci się rozjaśniło? Wczoraj czarno, dzisiaj niebiesko. A u mnie na odwrót. Wczoraj błękitny, dzisiaj czarny. Cholerna szachownica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri moc umyslu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:26 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > dobra chemia we mnie > > parafrazujac Wielkiego :) > > > > -- > > refleksje po powrocie ze spacerniaka > > A po czym tak Ci się rozjaśniło? Wczoraj czarno, dzisiaj niebiesko. A u mnie na > > odwrót. Wczoraj błękitny, dzisiaj czarny. Cholerna szachownica. kwestia podejscia. od wczoraj nic sie nie zmienilo - problem ciagle nierozwiazany ale wrociliscie mnie zyciu wczorajszymi watkami z czego sie ciesze, choc sil mi bakuje powoli, i za co dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moc umyslu IP: *.acn.pl 17.01.03, 15:35 > kwestia podejscia. od wczoraj nic sie nie zmienilo - problem ciagle > nierozwiazany ale wrociliscie mnie zyciu wczorajszymi watkami z czego sie > ciesze, choc sil mi bakuje powoli, i za co dziekuje A prawo moralne we mnie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moc umyslu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:36 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > kwestia podejscia. od wczoraj nic sie nie zmienilo - problem ciagle > > nierozwiazany ale wrociliscie mnie zyciu wczorajszymi watkami z czego sie > > ciesze, choc sil mi bakuje powoli, i za co dziekuje > > > A prawo moralne we mnie... :)) a niebo gwiezdziste nade mna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moc umyslu IP: *.acn.pl 17.01.03, 15:37 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > kwestia podejscia. od wczoraj nic sie nie zmienilo - problem ciagle > > > nierozwiazany ale wrociliscie mnie zyciu wczorajszymi watkami z czego > sie > > > ciesze, choc sil mi bakuje powoli, i za co dziekuje > > > > > > A prawo moralne we mnie... :)) > a niebo gwiezdziste nade mna To bliższe prawdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moc umyslu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:39 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > kwestia podejscia. od wczoraj nic sie nie zmienilo - problem cia > gle > > > > nierozwiazany ale wrociliscie mnie zyciu wczorajszymi watkami z > czego > > sie > > > > ciesze, choc sil mi bakuje powoli, i za co dziekuje > > > > > > > > > A prawo moralne we mnie... :)) > > a niebo gwiezdziste nade mna > > > > To bliższe prawdy :) a prawda nie jest wzgledna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moc umyslu IP: *.acn.pl 17.01.03, 15:43 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > kwestia podejscia. od wczoraj nic sie nie zmienilo - proble > m cia > > gle > > > > > nierozwiazany ale wrociliscie mnie zyciu wczorajszymi watka > mi z > > czego > > > sie > > > > > ciesze, choc sil mi bakuje powoli, i za co dziekuje > > > > > > > > > > > > A prawo moralne we mnie... :)) > > > a niebo gwiezdziste nade mna > > > > > > > > To bliższe prawdy :) > a prawda nie jest wzgledna? To nie prawda jest względna tylko rzeczy, które ona opisuje :)) Napisał i sam nie wie o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moc umyslu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:46 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > kwestia podejscia. od wczoraj nic sie nie zmienilo - p > roble > > m cia > > > gle > > > > > > nierozwiazany ale wrociliscie mnie zyciu wczorajszymi > watka > > mi z > > > czego > > > > sie > > > > > > ciesze, choc sil mi bakuje powoli, i za co dziekuje > > > > > > > > > > > > > > > A prawo moralne we mnie... :)) > > > > a niebo gwiezdziste nade mna > > > > > > > > > > > > To bliższe prawdy :) > > a prawda nie jest wzgledna? > > > To nie prawda jest względna tylko rzeczy, które ona opisuje :)) Napisał i sam > nie wie o co chodzi... dobrze, ze tu jestes, bedziesz tlumaczyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moc umyslu IP: *.acn.pl 17.01.03, 15:47 > > dobrze, ze tu jestes, bedziesz tlumaczyl:) Dobrze, że jesteś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moc umyslu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:48 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > dobrze, ze tu jestes, bedziesz tlumaczyl:) > > > Dobrze, że jesteś :))) bede tesknila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moc umyslu IP: *.acn.pl 17.01.03, 15:49 > > Dobrze, że jesteś :))) > > bede tesknila :) Przez ile czasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moc umyslu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Dobrze, że jesteś :))) > > > > bede tesknila :) > > > Przez ile czasu :)) az zapomne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moc umyslu IP: *.acn.pl 17.01.03, 15:51 > > az zapomne :) Zapomnieć można jutro, albo w trumnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moc umyslu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:52 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > az zapomne :) > > > > Zapomnieć można jutro, albo w trumnie :)) lubie gry slowne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moc umyslu IP: *.acn.pl 17.01.03, 15:53 > > > > Zapomnieć można jutro, albo w trumnie :)) > lubie gry slowne:) To tak się to teraz nazywa? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moc umyslu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:54 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Zapomnieć można jutro, albo w trumnie :)) > > lubie gry slowne:) > > > To tak się to teraz nazywa? :))) a Ty jak bys to nazwal? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moc umyslu IP: *.acn.pl 17.01.03, 15:56 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Zapomnieć można jutro, albo w trumnie :)) > > > lubie gry slowne:) > > > > > > To tak się to teraz nazywa? :))) > > a Ty jak bys to nazwal? ;) Gry zręcznościowe, a nie to te drugie... Te gry nazwał bym grami strategicznymi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moc umyslu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:58 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Zapomnieć można jutro, albo w trumnie :)) > > > > lubie gry slowne:) > > > > > > > > > To tak się to teraz nazywa? :))) > > > > a Ty jak bys to nazwal? ;) > > > > Gry zręcznościowe, a nie to te drugie... Te gry nazwał bym grami > strategicznymi :)) czekam na drugie, jestem niezwykle zdolna manualnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri chwila chwila IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:59 a kto wygrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: chwila chwila IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:01 Gość portalu: suri napisał(a): > a kto wygrywa? Na razie jest 100:100. Dogrywka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: chwila chwila IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:03 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > a kto wygrywa? > > > > Na razie jest 100:100. Dogrywka :)) jak jest to ja wiem :) pytam kiedy bede mogla sie juz nazwac zwyciezca ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: chwila chwila IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:04 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > a kto wygrywa? > > > > > > > > Na razie jest 100:100. Dogrywka :)) > > jak jest to ja wiem :) pytam kiedy bede mogla sie juz nazwac zwyciezca ;)? Kiedy wykończysz mnie, bo sam się nie poddam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: chwila chwila IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:06 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > a kto wygrywa? > > > > > > > > > > > > Na razie jest 100:100. Dogrywka :)) > > > > jak jest to ja wiem :) pytam kiedy bede mogla sie juz nazwac zwyciezca ;)? > > > > Kiedy wykończysz mnie, bo sam się nie poddam :))) a duzo sil jeszcze w Tobie? <zaniepokojona> :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: chwila chwila IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:10 > > Kiedy wykończysz mnie, bo sam się nie poddam :))) > > a duzo sil jeszcze w Tobie? > > <zaniepokojona> :) Chlip kobieta mnie bije :)) when you were here before, couldn't look you in the eye you're just like an angel your skin makes me cry you float like a feather in a beautiful world i wish i was special you're so fucking special but i'm a creep i'm a weirdo what the hell am i doing here i don't belong here i don't care if it hurts i want to have control i want a perfect body i want a perfect soul i want you to notice when i'm not around you're so fucking special i wish i was special but i'm a creep i'm a weirdo what the hell i'm doing here i don't belong here she's running out again she's running out she runs runs runs whatever makes you happy whatever you want you're so fucking special i wish i was special but i'm a creep, i'm a weirdo what the hell am i doing here? i don't belong here :))) Jeszcze trochę siły mi zostało, by walczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:12 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Kiedy wykończysz mnie, bo sam się nie poddam :))) > > > > a duzo sil jeszcze w Tobie? > > > > <zaniepokojona> :) > > > > Chlip kobieta mnie bije :)) > > > when you were here before, > couldn't look you in the eye > you're just like an angel > your skin makes me cry > you float like a feather > in a beautiful world > i wish i was special > you're so fucking special > but i'm a creep > i'm a weirdo > what the hell am i doing here > i don't belong here > i don't care if it hurts > i want to have control > i want a perfect body > i want a perfect soul > i want you to notice when i'm not around > you're so fucking special > i wish i was special > but i'm a creep > i'm a weirdo > what the hell i'm doing here > i don't belong here > she's running out again > she's running out > she runs runs runs > whatever makes you happy > whatever you want > you're so fucking special > i wish i was special > but i'm a creep, i'm a weirdo > what the hell am i doing here? > i don't belong here > > > :))) Jeszcze trochę siły mi zostało, by walczyć juz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:14 > > :))) Jeszcze trochę siły mi zostało, by walczyć > > juz?:) Już, chlip :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:16 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > :))) Jeszcze trochę siły mi zostało, by walczyć > > > > juz?:) > > > Już, chlip :) jak juz, to nie chlip:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:17 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > :))) Jeszcze trochę siły mi zostało, by walczyć > > > > > > juz?:) > > > > > > Już, chlip :) > > jak juz, to nie chlip:) Chlip, już :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:18 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > :))) Jeszcze trochę siły mi zostało, by walczyć > > > > > > > > juz?:) > > > > > > > > > Już, chlip :) > > > > jak juz, to nie chlip:) > > > > Chlip, już :))) chlip.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:21 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > :))) Jeszcze trochę siły mi zostało, by walczyć > > > > > > > > > > juz?:) > > > > > > > > > > > > Już, chlip :) > > > > > > jak juz, to nie chlip:) > > > > > > > > Chlip, już :))) > > chlip.. I will be waiting all awake :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:32 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > :))) Jeszcze trochę siły mi zostało, by walczyć > > > > > > > > > > > > juz?:) > > > > > > > > > > > > > > > Już, chlip :) > > > > > > > > jak juz, to nie chlip:) > > > > > > > > > > > > Chlip, już :))) > > > > chlip.. > > > I will be waiting all awake :)) <bezwolne przyzwolenie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:34 > > I will be waiting all awake :)) > > <bezwolne przyzwolenie> Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma co... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:38 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > I will be waiting all awake :)) > > > > <bezwolne przyzwolenie> > > > Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma co... :)) ;) nie ma co "co" ;)? <pracujemy nad precyzja wypowiedzi> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:42 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > I will be waiting all awake :)) > > > > > > <bezwolne przyzwolenie> > > > > > > Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma co... :)) > ;) > nie ma co "co" ;)? > > <pracujemy nad precyzja wypowiedzi> Nie będę niczego precyzował, bo stracę urok :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:44 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > I will be waiting all awake :)) > > > > > > > > <bezwolne przyzwolenie> > > > > > > > > > Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma co... :)) > > ;) > > nie ma co "co" ;)? > > > > <pracujemy nad precyzja wypowiedzi> > > > > Nie będę niczego precyzował, bo stracę urok :))) widze, ze juz odpoczales:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:45 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > I will be waiting all awake :)) > > > > > > > > > > <bezwolne przyzwolenie> > > > > > > > > > > > > Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma co... :)) > > > ;) > > > nie ma co "co" ;)? > > > > > > <pracujemy nad precyzja wypowiedzi> > > > > > > > > Nie będę niczego precyzował, bo stracę urok :))) > > widze, ze juz odpoczales:) Szybko się regeneruję. Niczym Wolverine :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:49 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > I will be waiting all awake :)) > > > > > > > > > > > > <bezwolne przyzwolenie> > > > > > > > > > > > > > > > Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma co... :)) > > > > ;) > > > > nie ma co "co" ;)? > > > > > > > > <pracujemy nad precyzja wypowiedzi> > > > > > > > > > > > > Nie będę niczego precyzował, bo stracę urok :))) > > > > widze, ze juz odpoczales:) > > > Szybko się regeneruję. Niczym Wolverine :))) ale logan ma tylko 167 cm! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:51 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > I will be waiting all awake :)) > > > > > > > > > > > > > > <bezwolne przyzwolenie> > > > > > > > > > > > > > > > > > > Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma co... :)) > > > > > ;) > > > > > nie ma co "co" ;)? > > > > > > > > > > <pracujemy nad precyzja wypowiedzi> > > > > > > > > > > > > > > > > Nie będę niczego precyzował, bo stracę urok :))) > > > > > > widze, ze juz odpoczales:) > > > > > > Szybko się regeneruję. Niczym Wolverine :))) > > ale logan ma tylko 167 cm! :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love ya!!!!!!! :))) No bez przesadyzmu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:53 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > I will be waiting all awake :)) > > > > > > > > > > > > > > > > <bezwolne przyzwolenie> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma co... :)) > > > > > > ;) > > > > > > nie ma co "co" ;)? > > > > > > > > > > > > <pracujemy nad precyzja wypowiedzi> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie będę niczego precyzował, bo stracę urok :))) > > > > > > > > widze, ze juz odpoczales:) > > > > > > > > > Szybko się regeneruję. Niczym Wolverine :))) > > > > ale logan ma tylko 167 cm! :) > > > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love ya!!!!!!! :))) > No bez przesadyzmu :)) powaznie! a ja 177...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:55 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > I will be waiting all awake :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > <bezwolne przyzwolenie> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma co... > :)) > > > > > > > ;) > > > > > > > nie ma co "co" ;)? > > > > > > > > > > > > > > <pracujemy nad precyzja wypowiedzi> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie będę niczego precyzował, bo stracę urok :))) > > > > > > > > > > widze, ze juz odpoczales:) > > > > > > > > > > > > Szybko się regeneruję. Niczym Wolverine :))) > > > > > > ale logan ma tylko 167 cm! :) > > > > > > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love ya!!!!!!! :))) > > No bez przesadyzmu :)) > > powaznie! > a ja 177...:)) A ja niestety tylko 176... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:56 > > A ja niestety tylko 176... :)) Oczywiście bez obcasów, bo z nimi jestem wyższy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:59 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > A ja niestety tylko 176... :)) > > > Oczywiście bez obcasów, bo z nimi jestem wyższy :)) 176..? bez obcasow..? hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:00 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > A ja niestety tylko 176... :)) > > > > > > Oczywiście bez obcasów, bo z nimi jestem wyższy :)) > > 176..? > bez obcasow..? > > hmm... W obcasach pewnie i z 180 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:02 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > A ja niestety tylko 176... :)) > > > > > > > > > Oczywiście bez obcasów, bo z nimi jestem wyższy :)) > > > > 176..? > > bez obcasow..? > > > > hmm... > > > > W obcasach pewnie i z 180 :)) albo i wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:04 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > A ja niestety tylko 176... :)) > > > > > > > > > > > > Oczywiście bez obcasów, bo z nimi jestem wyższy :)) > > > > > > 176..? > > > bez obcasow..? > > > > > > hmm... > > > > > > > > W obcasach pewnie i z 180 :)) > > albo i wiecej:) Jakieś buty na koturnie, czerwona szminka i w tan... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:14 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A ja niestety tylko 176... :)) > > > > > > > > > > > > > > > Oczywiście bez obcasów, bo z nimi jestem wyższy :)) > > > > > > > > 176..? > > > > bez obcasow..? > > > > > > > > hmm... > > > > > > > > > > > > W obcasach pewnie i z 180 :)) > > > > albo i wiecej:) > > > Jakieś buty na koturnie, czerwona szminka i w tan... :)) szybka beta, zloty lancuch i jestesmy w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:17 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A ja niestety tylko 176... :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Oczywiście bez obcasów, bo z nimi jestem wyższy :)) > > > > > > > > > > 176..? > > > > > bez obcasow..? > > > > > > > > > > hmm... > > > > > > > > > > > > > > > > W obcasach pewnie i z 180 :)) > > > > > > albo i wiecej:) > > > > > > Jakieś buty na koturnie, czerwona szminka i w tan... :)) > > szybka beta, zloty lancuch i jestesmy w domu:) Eee tam mam za starą komórę, żeby jakaś na mnie poleciała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:26 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A ja niestety tylko 176... :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Oczywiście bez obcasów, bo z nimi jestem wyższy : > )) > > > > > > > > > > > > 176..? > > > > > > bez obcasow..? > > > > > > > > > > > > hmm... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > W obcasach pewnie i z 180 :)) > > > > > > > > albo i wiecej:) > > > > > > > > > Jakieś buty na koturnie, czerwona szminka i w tan... :)) > > > > szybka beta, zloty lancuch i jestesmy w domu:) > > > > Eee tam mam za starą komórę, żeby jakaś na mnie poleciała :)) a ja nie maluje ust na czerwono.. malo to efektownie wyglada :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:27 > a ja nie maluje ust na czerwono.. > malo to efektownie wyglada :)) To się uzupełniamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:30 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > a ja nie maluje ust na czerwono.. > > malo to efektownie wyglada :)) > > > To się uzupełniamy :)) zaczynasz sie powtarzac:) 'malo efektownie' bynajmniej nie nawiazywalo do moich ust:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:32 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > a ja nie maluje ust na czerwono.. > > > malo to efektownie wyglada :)) > > > > > > To się uzupełniamy :)) > > zaczynasz sie powtarzac:) > > 'malo efektownie' bynajmniej nie nawiazywalo do moich ust:)! A do czego, do uszu ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:33 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > a ja nie maluje ust na czerwono.. > > > > malo to efektownie wyglada :)) > > > > > > > > > To się uzupełniamy :)) > > > > zaczynasz sie powtarzac:) > > > > 'malo efektownie' bynajmniej nie nawiazywalo do moich ust:)! > > > A do czego, do uszu ? :)) cale szczescie uszy mam akurat malo efektowne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:34 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > a ja nie maluje ust na czerwono.. > > > > > malo to efektownie wyglada :)) > > > > > > > > > > > > To się uzupełniamy :)) > > > > > > zaczynasz sie powtarzac:) > > > > > > 'malo efektownie' bynajmniej nie nawiazywalo do moich ust:)! > > > > > > A do czego, do uszu ? :)) > cale szczescie uszy mam akurat malo efektowne :)))) Teraz to już nie wiem o co chodzi, ale mi przejdzie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:02 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > I will be waiting all awake : > )) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > <bezwolne przyzwolenie> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma > co... > > :)) > > > > > > > > ;) > > > > > > > > nie ma co "co" ;)? > > > > > > > > > > > > > > > > <pracujemy nad precyzja wypowiedzi> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie będę niczego precyzował, bo stracę urok :))) > > > > > > > > > > > > widze, ze juz odpoczales:) > > > > > > > > > > > > > > > Szybko się regeneruję. Niczym Wolverine :))) > > > > > > > > ale logan ma tylko 167 cm! :) > > > > > > > > > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love ya!!!!!!! :))) > > > No bez przesadyzmu :)) > > > > powaznie! > > a ja 177...:)) > > > A ja niestety tylko 176... :)) wzrost na forum nie ma zadnego znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:03 > > wzrost na forum nie ma zadnego znaczenia :) Fajnie, mądrzy mówią że w łóżku też... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:13 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > wzrost na forum nie ma zadnego znaczenia :) > > > Fajnie, mądrzy mówią że w łóżku też... :))) tak jak brzuch i lysina;) bo milosc jest slepa ;) --- <po co ja tak roslam!> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:16 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > wzrost na forum nie ma zadnego znaczenia :) > > > > > > Fajnie, mądrzy mówią że w łóżku też... :))) > > tak jak brzuch i lysina;) bo milosc jest slepa ;) > > --- > <po co ja tak roslam!> Love is blindness I don't want to see Won't you wrap the night Around me Oh my heart Love is blindness Nic nie wiem o ślepocie miłości... :( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:18 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > wzrost na forum nie ma zadnego znaczenia :) > > > > > > > > > Fajnie, mądrzy mówią że w łóżku też... :))) > > > > tak jak brzuch i lysina;) bo milosc jest slepa ;) > > > > --- > > <po co ja tak roslam!> > > > Love is blindness > I don't want to see > Won't you wrap the night > Around me > Oh my heart > Love is blindness > > > Nic nie wiem o ślepocie miłości... :( :) zaslyszana opinia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:19 > > > > Love is blindness > > I don't want to see > > Won't you wrap the night > > Around me > > Oh my heart > > Love is blindness > > > > > > Nic nie wiem o ślepocie miłości... :( :) > > zaslyszana opinia :) Jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:28 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Love is blindness > > > I don't want to see > > > Won't you wrap the night > > > Around me > > > Oh my heart > > > Love is blindness > > > > > > > > > Nic nie wiem o ślepocie miłości... :( :) > > > > zaslyszana opinia :) > > > Jak najbardziej :) skad ta pewnosc :))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:30 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Love is blindness > > > > I don't want to see > > > > Won't you wrap the night > > > > Around me > > > > Oh my heart > > > > Love is blindness > > > > > > > > > > > > Nic nie wiem o ślepocie miłości... :( :) > > > > > > zaslyszana opinia :) > > > > > > Jak najbardziej :) > > skad ta pewnosc :))? Mówiłem, że dla mnie to napewno zasłyszana opinia... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:32 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Love is blindness > > > > > I don't want to see > > > > > Won't you wrap the night > > > > > Around me > > > > > Oh my heart > > > > > Love is blindness > > > > > > > > > > > > > > > Nic nie wiem o ślepocie miłości... :( :) > > > > > > > > zaslyszana opinia :) > > > > > > > > > Jak najbardziej :) > > > > skad ta pewnosc :))? > > > Mówiłem, że dla mnie to napewno zasłyszana opinia... :)) zaloz nowy watek, bo sie gubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:33 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Love is blindness > > > > > > I don't want to see > > > > > > Won't you wrap the night > > > > > > Around me > > > > > > Oh my heart > > > > > > Love is blindness > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nic nie wiem o ślepocie miłości... :( :) > > > > > > > > > > zaslyszana opinia :) > > > > > > > > > > > > Jak najbardziej :) > > > > > > skad ta pewnosc :))? > > > > > > Mówiłem, że dla mnie to napewno zasłyszana opinia... :)) > > zaloz nowy watek, bo sie gubie:) Jestem na dole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: radiohead IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:52 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > I will be waiting all awake :)) > > > > > > > > > > > > <bezwolne przyzwolenie> > > > > > > > > > > > > > > > Przynajmniej na tyle pozwalasz, nie ma co... :)) > > > > ;) > > > > nie ma co "co" ;)? > > > > > > > > <pracujemy nad precyzja wypowiedzi> > > > > > > > > > > > > Nie będę niczego precyzował, bo stracę urok :))) > > > > widze, ze juz odpoczales:) > > > Szybko się regeneruję. Niczym Wolverine :))) i nie ogladaj takich glupich filmow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: radiohead IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:54 > > Szybko się regeneruję. Niczym Wolverine :))) > i nie ogladaj takich glupich filmow :) To bynajmniej nie film... :) Wspomnienie podstawówki, ale wryło się w pamięć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moc umyslu IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:00 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zapomnieć można jutro, albo w trumnie :)) > > > > > lubie gry slowne:) > > > > > > > > > > > > To tak się to teraz nazywa? :))) > > > > > > a Ty jak bys to nazwal? ;) > > > > > > > > Gry zręcznościowe, a nie to te drugie... Te gry nazwał bym grami > > strategicznymi :)) > > czekam na drugie, jestem niezwykle zdolna manualnie:) Do tych drugich też przydaje się dobry refleks :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moc umyslu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 16:01 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zapomnieć można jutro, albo w trumnie :)) > > > > > > lubie gry slowne:) > > > > > > > > > > > > > > > To tak się to teraz nazywa? :))) > > > > > > > > a Ty jak bys to nazwal? ;) > > > > > > > > > > > > Gry zręcznościowe, a nie to te drugie... Te gry nazwał bym grami > > > strategicznymi :)) > > > > czekam na drugie, jestem niezwykle zdolna manualnie:) > > Do tych drugich też przydaje się dobry refleks :)) to mam nadzieje, ze sie uzupelniamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moc umyslu IP: *.acn.pl 17.01.03, 16:02 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zapomnieć można jutro, albo w trumnie :)) > > > > > > > lubie gry slowne:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > To tak się to teraz nazywa? :))) > > > > > > > > > > a Ty jak bys to nazwal? ;) > > > > > > > > > > > > > > > > Gry zręcznościowe, a nie to te drugie... Te gry nazwał bym grami > > > > > strategicznymi :)) > > > > > > czekam na drugie, jestem niezwykle zdolna manualnie:) > > > > Do tych drugich też przydaje się dobry refleks :)) > to mam nadzieje, ze sie uzupelniamy :))) Bez wątpienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: niebo blekitne nade mna IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:33 Jestem tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: niebo blekitne nade mna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:35 jestem tu, gdzie Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: niebo blekitne nade mna IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:35 Gość portalu: suri napisał(a): > > > jestem tu, gdzie Ty :) > Aż mnie za gardło ścisnęło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: niebo blekitne nade mna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:38 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > jestem tu, gdzie Ty :) > > > > > Aż mnie za gardło ścisnęło :)) ale nie na dlugo powoli czas na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: niebo blekitne nade mna IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:40 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > jestem tu, gdzie Ty :) > > > > > > > > > Aż mnie za gardło ścisnęło :)) > > ale nie na dlugo > powoli czas na mnie Na mnie też. Idę na jakieś gupie spotkanie... Całuję Twoje niekolorowane usteczka, ale wpierw założę but na koturnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: niebo blekitne nade mna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:42 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > jestem tu, gdzie Ty :) > > > > > > > > > > > > > Aż mnie za gardło ścisnęło :)) > > > > ale nie na dlugo > > powoli czas na mnie > > > > Na mnie też. Idę na jakieś gupie spotkanie... Całuję Twoje niekolorowane > usteczka, ale wpierw założę but na koturnie :)) milego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: niebo blekitne nade mna IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:43 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jestem tu, gdzie Ty :) > > > > > > > > > > > > > > > > > Aż mnie za gardło ścisnęło :)) > > > > > > ale nie na dlugo > > > powoli czas na mnie > > > > > > > > Na mnie też. Idę na jakieś gupie spotkanie... Całuję Twoje niekolorowane > > usteczka, ale wpierw założę but na koturnie :)) > > milego weekendu Miłego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: niebo blekitne nade mna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:45 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jestem tu, gdzie Ty :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Aż mnie za gardło ścisnęło :)) > > > > > > > > ale nie na dlugo > > > > powoli czas na mnie > > > > > > > > > > > > Na mnie też. Idę na jakieś gupie spotkanie... Całuję Twoje niekolorow > ane > > > usteczka, ale wpierw założę but na koturnie :)) > > > > milego weekendu > > > Miłego :)) i do poniedzialku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: niebo blekitne nade mna IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:46 > i do poniedzialku ;) Jakoś się ze sobą nie mozemy rozstać... :)) Do poniedziałku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: niebo blekitne nade mna IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:46 > i do poniedzialku ;) Jakoś się ze sobą nie mozemy rozstać... :)) Do poniedziałku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: niebo blekitne nade mna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:47 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > i do poniedzialku ;) > > > Jakoś się ze sobą nie mozemy rozstać... :)) Do poniedziałku :) no bez przesady:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: niebo blekitne nade mna IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:48 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > i do poniedzialku ;) > > > > > > Jakoś się ze sobą nie mozemy rozstać... :)) Do poniedziałku :) > > no bez przesady:) To idę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: niebo blekitne nade mna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:49 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > i do poniedzialku ;) > > > > > > > > > Jakoś się ze sobą nie mozemy rozstać... :)) Do poniedziałku :) > > > > no bez przesady:) > > > > To idę :)) no to pa! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: niebo blekitne nade mna IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:52 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > i do poniedzialku ;) > > > > > > > > > > > > Jakoś się ze sobą nie mozemy rozstać... :)) Do poniedziałku :) > > > > > > no bez przesady:) > > > > > > > > To idę :)) > > no to pa! > :)) Idę już, pa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: niebo blekitne nade mna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:52 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > i do poniedzialku ;) > > > > > > > > > > > > > > > Jakoś się ze sobą nie mozemy rozstać... :)) Do poniedziałku > :) > > > > > > > > no bez przesady:) > > > > > > > > > > > > To idę :)) > > > > no to pa! > > :)) > > > Idę już, pa :)) no pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Xanatosa Re: niebo blekitne nade mna IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:54 > no pa:))) Już mnie nie ma, pa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: niebo blekitne nade mna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:55 Gość portalu: duch Xanatosa napisał(a): > > > no pa:))) > > > Już mnie nie ma, pa :)) :))) milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: niebo blekitne nade mna IP: *.acn.pl 17.01.03, 17:56 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: duch Xanatosa napisał(a): > > > > > > no pa:))) > > > > > > Już mnie nie ma, pa :)) > > :))) > milego wieczoru Nie będzie miły, bo bez Ciebie. Teraz to już mnie naprawdę nie ma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: niebo blekitne nade mna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 19:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: duch Xanatosa napisał(a): > > > > > > > > > no pa:))) > > > > > > > > > Już mnie nie ma, pa :)) > > > > :))) > > milego wieczoru > > > Nie będzie miły, bo bez Ciebie. Teraz to już mnie naprawdę nie ma :))) to wszystko bez sensu. projekcja chorego umyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: niebo blekitne nade mna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 17:54 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > i do poniedzialku ;) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jakoś się ze sobą nie mozemy rozstać... :)) Do poniedz > iałku > > :) > > > > > > > > > > no bez przesady:) > > > > > > > > > > > > > > > > To idę :)) > > > > > > no to pa! > > > :)) > > > > > > Idę już, pa :)) > > no pa:))) i poszedl Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: niebo blekitne nade mna 17.01.03, 20:08 Gość portalu: suri napisał(a): > dobra chemia we mnie > parafrazujac Wielkiego :) > > -- > refleksje po powrocie ze spacerniaka Zaawansowana technika wokol mnie. :)) Refleksja po przeczytaniu SMSa Odpowiedz Link Zgłoś
surya melinku, jak ja sie ciesze... 17.01.03, 20:11 melinek napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > dobra chemia we mnie > > parafrazujac Wielkiego :) > > > > -- > > refleksje po powrocie ze spacerniaka > > Zaawansowana technika wokol mnie. > :)) > Refleksja po przeczytaniu SMSa > ze wpadlas ;) tak przypadkiem pewnie, przechodzac.. dostalas ta klawiature, czy nie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: melinku, jak ja sie ciesze... 17.01.03, 20:21 Oczywiescie, ze nie. Akumulator w samochodzie sie popsul i chyba tym sie zadowole i jeszcze telefon komorkowy wysiadal. Wszystko tego jednego dnia. Wiec klawiatrua to piesn przyszlosci. Suri, naprawde chora jestes :( Przykro mi. To cos powazniejszego niz uzaleznienie od forum? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: melinku, jak ja sie ciesze... 17.01.03, 20:24 melinek napisał: > Oczywiescie, ze nie. Akumulator w samochodzie sie popsul i chyba tym sie > zadowole i jeszcze telefon komorkowy wysiadal. Wszystko tego jednego dnia. > Wiec klawiatrua to piesn przyszlosci. > > Suri, naprawde chora jestes :( Przykro mi. To cos powazniejszego niz > uzaleznienie od forum? > ;)) w tej chwili nie mam powazniejszych zmartwien;) zapraszam do watku o wplywie forum na zdrowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś