Dodaj do ulubionych

Mężczyźni

06.06.06, 11:55
Dziewczyny czytam posty na tym forum i jestem pod wrażeniem, wszystkie
jesteście cholernie szczęśliwe mimo wysokiego wzrostu i nie narzekacie na
brak mężczyzn w Waszym życiu. Jak Wy to robicie , ja do tej pory jestem
sfrustrowana moim wzrostem i tym że nie mogę znaleźć faceta. Coś ze mną nie
tak?? Macie jakieś dobre sposoby?
Ewa
Obserwuj wątek
    • bluelove Re: Mężczyźni 06.06.06, 13:27
      z Toba wszytko w porzadku kochana :)
      to tylko wysocy faceci sie ukrywaja przed nami :p
      ale jak widzisz: kazda z nas swojego gdzies tam znalazla,albo sam sie znalazl
      wiec sie nie martw absolutnie!
      chyba ze zalozymy nowy watek : gdzie spotkac wysokich mezczyzn :p
      hihih
      pozdrawiam i witam na forum
      • kawa_mielona Re: Mężczyźni 06.06.06, 14:14
        Wysocy panowie sami zaczną zaglądać na to forum o ile już nas cichcem nie
        podczytują...Jak sie okazuje czasem wysocy faceci mają identyczny
        problem "gdzie te wysokie kobiety?"--> patrz wątek "najgłupsze pytanie...",
        wypowiedź 'takijeden1983'...
        • bluelove Re: Mężczyźni 06.06.06, 14:28
          a tak powaznie ,gdyby to cos moglo pomoc,to zastanawiam sie gdzie ja w swoim
          zyciu spotykalam wysokich facetow...
          przede wszystkim koledzy moich braci-to duze udogodnienie bo sami do Ciebie do
          domu przylaza,biegac za nimi nie trzeba a i numer telefonu zawsze mozna bylo
          podkrasc braciszkowi :p
          a oprocz tego to kino,basen,CH,szkola,tlum uliczny,sklep zoologiczny,
          och no przeciez wszedzie ich pelno! ;)
          • kawa_mielona Re: Mężczyźni 06.06.06, 14:43
            na moje oko wśród wysokich facetów powyżej 30 lat jest znacznie mniejszy
            urodzaj, natomiast w przedziale wiekowym tak powiedzmy do 28/30 lat jest już
            lepiej i tak dalej im niższy wiek tym wyższa średnia wzrostu -wiem, wiem - tu
            akurat nie jestem odkrywcza:)
            ja mam 27 lat i w moim otoczeniu klasowym/studenckim nie brakowało bardzo
            wysokich chłopaków (dziewczyny za to w większości niskie. Teraz, kiedy pracuję
            i srednia wieku facetów w mojej firmie wynosi ok 35, mam w swoim otoczeniu już
            znacznie mniej panów o wzroście powyzej 180 cm.
            • bluelove Re: Mężczyźni 06.06.06, 14:51
              no wlasnie ja zauwazylam ze to mlodziutkie pokolenie nam wysokie rosnie,moj
              szwagier ma 12 lat i przerosl juz rodzicow,ma chyba z 170cm,chyba bedzie wyzszy
              od mojego sloneczka ;) czy to wina Danonkow,i farszu z fast-foodowych kurczakow :p
              • kawa_mielona Re: Mężczyźni 06.06.06, 14:59
                Mój synek - Michał ma 16 mies. a wygląda na 2 latka.Tez się spodziewam, że mnie
                przerośnie. Badziej sobie to tłumaczę genami niż dietą bo on nie je ani
                Danonków ani innych shitów typu fast food.
                • bluelove Re: Mężczyźni 06.06.06, 22:59
                  no i mamy na forum rodzynka ;)
                  taki jeden...
                  • kawa_mielona Re: Mężczyźni 07.06.06, 07:35
                    bluelove napisała:

> no i mamy na forum rodzynka ;)
                    > taki jeden...

...miejmy nadzieję, że nie zniknie onieśmielony wirtualnym towarzystwem tylu
                    pięknych, wysokich kobietek :)
                    • takijeden1983 Re: Mężczyźni 07.06.06, 10:32
                      nigdzie nie zamierza znikać ;) choć na to forum trafił przypadkiem
                      • bluelove Re: Mężczyźni 07.06.06, 10:59
                        no to,rodzynku nasz,musisz sie udzielic informacyjnie,no wiesz,wzrost,waga,
                        numer buta,miejsce pochodzenia i znane Ci sklepy z dluuugimi ciuchami ;)
                        bez tego ani rusz!!
                        • takijeden1983 Re: Mężczyźni 07.06.06, 12:55
                          Jasne - a najlepiej bym był hurtownikiem w tej branży ;D
                          • kawa_mielona Re: Mężczyźni 07.06.06, 14:11
                            hehe...skąd zaraz podejrzenia o taką interesowność? ;D
                            Wysokie grono zacnych forumek chciałoby jedynie abyś się przedstawił a kwestie
                            namiarów na sklepy ewentualnie pominiemy :)
                  • zassnuty Re: Mężczyźni 15.07.06, 16:28
                    bluelove napisała:

> no i mamy na forum rodzynka ;)
                    > taki jeden...

takie dwa.
                    ;]
                    • miraculum Re: Mężczyźni 15.07.06, 17:32
                      Witam kolejnego rodzynka :) Tego pierwszego też witam, bo chyba się jescze nie
                      przywitałam :)
    • ewikf Re: Mężczyźni 07.06.06, 07:58
      cześć dziewczyny

od razu czuję się lepiej po przeczytaniu wszystkich postów. Jesteście bardzo
      otymistycznie nastawione do świata w przeciwieństwie do mnie i bardzo Wam
      dziękuję. Mam nadzieję że moja wysoka połówka gdzieś jest w pobliżu. Całuję
      wszystkie pa
      Ewa
      • ladnapanna Re: Mężczyźni 07.06.06, 08:52
        ja tam miałam na to inny sposób...parkiet, tam najlepiej było widać kto jest
        jakiego wzrostu, a jak wypatrzysz juz odpowiednio wysokiego rodzynka to kontakt
        wzrokowy ponad głowami malućkich gwarantowany :))pozdrawiam i więcej
        optymizmu...po prostu o tym nie mysl za bardzo, wszystko przyjdzie samo w
        odpowiednim czasie, tylko wychodź do ludzi i duzo sie usmiechaj:))
        • misioczat Re: Mężczyźni 13.06.06, 18:37
          Ja swoja wysoka polowke poznalam w necie :) W nicku mial podany wzrost (195) i
          to mnie zachecilo, bo ja mam 178 :) No i jestesmy ze soba juz 3 lata :)
          • tracer81 Re: Mężczyźni 15.06.06, 17:26
            Gdzie są wysocy mężczyźni jak się co poniektóre pytają? Ano są i generalnie preferują kobiety filigranowe kobiety.
            • misioczat Re: Mężczyźni 16.06.06, 00:13
              "Generalnie" - co za bzdura ;)
              Mialam cos napisac (3 razy zaczynalam:)), ale sie rozmyslilam, bo skoro wiesz
              cos "generalnie", to nie ma o czym mowic;) Szkoda slow po prostu. Pozdrawiam.
            • kawa_mielona Re: Mężczyźni 27.06.06, 08:54
              Mylisz się Tracer, małych kobiet jest więcej niż wysokich i smukłych stąd tez
              częściej można zobaczyć wysokiego faceta z niską babeczką, co oczywiście nie
              znaczy, że łatwiej dostępne na rynku "towary" są lepsze od tych trudno
              dostępnych:))

Swoją drogą jak się znalazłeś na forum wysokich kobiet? Przyszedłeś tu
              napisać, że jesteśmy bez szans w konkurencji z filigranowymi dziewczynami?
              • zassnuty Re: Mężczyźni 15.07.06, 16:31
                kawa_mielona napisała:

> Mylisz się Tracer, małych kobiet jest więcej niż wysokich i smukłych stąd tez
                > częściej można zobaczyć wysokiego faceta z niską babeczką, co oczywiście nie
                > znaczy, że łatwiej dostępne na rynku "towary" są lepsze od tych trudno
                > dostępnych:))
                >

trzeba się schylać w pół aby pocałować taką malutką dziewczynę.
                niepraktyczne.

:P
                • kawa_mielona Re: Mężczyźni 15.07.06, 22:40
                  Czyżby zawitał w nasze skromne progi forumowe mężczyzna, który docenia atuty
                  wysokich kobiet??
                  Jęsli tak, to spieszę pogratulować dobrego gustu:))
    • ziolkho Re: Mężczyźni 15.07.06, 20:23
      a ja lubię wysokie i szczupłe dziewczyny. nie podoba mi się tylko gdy czasem
      się wstydzicie swojego wzrostu...wysoka lecz zgarbiona dziewczyna już tak
      atrakcyjnie nie wygląda.
    • melisa82 Re: Mężczyźni 16.07.06, 12:38
      Kolega za szkolnej ławy ma 2metry 6 cm wzrostu, jego żona obdarzona jest 152
      centymetrami...Obecnie spodziewają się potomka a właściwie potomkini i wszyscy
      zastanawiają się po kim córeczka odziedziczy wzrost:)
    • condziu Re: Mężczyźni 16.07.06, 15:57
      Ten urodzaj wysokich facetow moze miec zwiazek z tym, ze wszystkie Panie bez
      wzgledu na wzrost leca na wysokich wysportowanych mezczyzn. Po drugie mezczyzni
      sa wrazliwi na wzrost w momencie jak wokol nich jest wysoka kobieta, stad te
      wszystkie problemy. W sumie kilka razy mi sie zdarzylo spotkac wyzsza kobiete
      ode mnie i glupio mi sie zrobilo ... z tymi 192 centymetrami.

Conrad
      • moharp Re: Mężczyźni 16.07.06, 22:07
        Hej dziewczyny czym wy sie przejmujecie dziewczyna 175-180 to super laska tylko
        pozazdroscic.Ja sam mam 181 cm i dziewczyny wysokie bardzo mi sie podobają.
        Super sie prezentują i robią wrażenie na mężczyznach. Wiec głowa do góry.
        Radek
        • kaisa_otwin Re: Mężczyźni 17.07.06, 09:47
          ja mam odwrotny probelm
          ja 163, mąż ok 168
          synek malutki

i mówicie ze danononki stymuluja wzrost?? zaczne go tym pasc..
          ...
          ja tylko goscinnie
        • troleska Re: Mężczyźni 17.07.06, 19:57
          zazdroszcze tym które macie juz już swoja miłość, ja dalej poluje;)
    • jolanda281 Re: Mężczyźni 17.07.06, 14:43
      Mój sposób był prosty :) Mam męża ideał :)) - 203 cm wzrostu (ja mam 178 cm).
      Poznałam go na www. sympatia.onet.pl :))

Pozdrawiam.
    • rumiane mężczyźni wolą małe kobietki 22.07.06, 14:42
      chociaż są nieliczne wyjątki.
      ale tylko potwierdzają regułę.
      • leku Re: mężczyźni wolą małe kobietki 27.07.06, 17:16
        nieprawda! mam 187cm (w zielonym dowodzie to bylo - wysoki ;)) - i jako raczej
        wysoki, stanowczo zaprzeczam - warunkiem koniecznym, ale niewystarczajacym do
        okreslenia dziewczyny/kobiety jako "ładną", jest przynajmniej 170cm wzrostu, a
        najlepiej 180 :) (jest to oczywiscie tylko moj gust) - którym sie kieruje i
        przez ktory nie moge znalezc tej jedynej....:(
        • luciii ech, szkoda, że ja już wężata i dzieciata, bo bym 27.07.06, 18:01
          Cię wzięła ;D

a nas, wysokich jest masa, więc powodzenia życzę :))
          • e-aneta Re: ech, szkoda, że ja już wężata i dzieciata, bo 28.07.06, 13:21
            Hmm tak sobie czytam i czytam. Narzekają Panie i Panowie co swej połowicy z
            racji cm znaleść nie mogą, więc może jakieś małe biuro pomocy matrymonialnej,
            dla tych wszystkich z "głową w chmurach"????
            Pozdrawiam
            • e-aneta Re: ech, szkoda, że ja już wężata i dzieciata, bo 28.07.06, 13:26
              Ale by był CZAD gdybysmy kogoś z forum wyswatali a potem wszyscy forumowicze
              tańcowali na takim weselichu....heeheheeh nie było by problemów z wysokim do
              tańca :)
              • bluelove Re: ech, szkoda, że ja już wężata i dzieciata, bo 28.07.06, 13:27
                hehe racja anetko ale by byla jazda :)
                nono nigdy nie wiadomo ;)
              • leku Re: ech, szkoda, że ja już wężata i dzieciata, bo 28.07.06, 15:40
                tak jak na "Mężczyźni" - zgłaszam sie na ochotnika - wymagania co do przyszłej
                panny młodej mam raczej wyyyysokieeee ;)
                • e-aneta Re: ech, szkoda, że ja już wężata i dzieciata, bo 29.07.06, 09:02
                  Wielki brawa dla pierwszego kandydata!!!!!!!!!!
                  • karelka Re: ech, szkoda, że ja już wężata i dzieciata, bo 29.07.06, 13:08
                    hehe...to co - urządzamy casting?? ;)
                    • e-aneta Re: ech, szkoda, że ja już wężata i dzieciata, bo 29.07.06, 13:12
                      zapraszamy wszystkich poszujujacych do wątku : Poszukiwany/Poszukiwana na
                      eksperyment/casting:)
                      • bluelove off topic czy tez nie? 29.07.06, 13:58
                        bo w koncu to watek o facetach :D
                        eh a mi sie przypomnialo ze chodzilam kiedys z jednym nizszym chlopakiem
                        (jeszcze bylismy wtedy gowniarze;)) i on byl dumny ze jestem wieksza od niego o
                        pol glowy a ja sie tego wstydzilam (no wiecie-malem miasto i te przyglupy
                        siedzace wiecznie przed blokiem) i zaluje bo teraz nie utrzymujemy z soba
                        kontaktu a bylismy naprawde dobrymi przyjaciolmi dopoki on mi nie wyznal ze sie
                        zakochal, no dogadywalismy sie bez slow,potrafilismy rozmawiac ze soba
                        godzinami,szczerze,bez bajek,o wszystkim co nas cieszy,co nas trapi...ehh i mial
                        takie niesamowite blekitne oczy ;)zaluje teraz ze tak sie to skonczylo ze on
                        zostal ze zlamanym sercem a ja z poczuciem winy bo ja bylam zbyt przejeta
                        integrowaniem sie z moja dzika klasa w liceum...
                        • ketsalkoatl Re: off topic 29.07.06, 17:52
                          Jako mężczyzna oglądam się często za ładnymi paniami, a te wysokie często
                          zwracają na siebie moją uwagę. Niestety czar pryska kiedy widzę ich twarze, bo
                          wysokie kobitki w zdecydowanej większości mają długie, krzywe, garbate
                          nochale :)) (czyżby tam również działał hormon wzrostu) o_O
                          Pozdrawiam.
                          • leku Re: off topic 29.07.06, 23:05
                            mieszkasz w czarnobylu ? bo w Polsce jest troche inaczej...pozdrawiam
                            • ulcia03 Re: off topic 30.07.06, 09:06
                              Leku!!! Jesteś THE BEST!!!
                          • milkee Re: off topic 30.07.06, 09:47
                            jekju jak sie ciesze ,ze mnie nie widziałes..ja oprocz tego,ze mam garbaty
                            nos-to tak zabuszowaly w nim hormony wzrostu,ze podwinał sie i mam cos w rodzaju
                            traby słoniowej..ehh..starszne jest zycie wysokich kobiet..dobrze ze to rozumiesz:/
                          • miraculum nosy wysokich kobiet 30.07.06, 10:13
                            Ale masz facet problem..normalnie zaatakowałes z grubej rury... az sie wszystkie
                            zapąsowiłyśmy normalnie :P Pojechałeś elokwencją i kulturą, ze pożal się Boże,
                            fora chyba pomyliłeś... Lecz swoje kompleksy gdzie indziej... Uważaj bo wysokie
                            kobiety nie dośc, że maja długie, garbate nosy, to jeszcze potrafią rzucać uroki
                            wszelkiego rodzaju - w końcu takie nosy to atrybut czarownic i wiedźm- ja bym
                            sie na Twoim miejscu bała... moze jutro obudzisz sie z taką traba jak u słonia
                            zamiast nosa, a moze zrobimy sobie Twoją kukiełkę i bedziemy w nią wbijać
                            szpilki.. To bedzie bolało :P :)
                            • drugi.taki Re: nosy wysokich kobiet 31.07.06, 22:40
                              goopi ten gość od nosów.
                              • miraculum Re: nosy wysokich kobiet 31.07.06, 22:45
                                nie goopi tylko zakompeksiony :) Chciał sie dowartościowac :)
                                • kawa_mielona Re: nosy wysokich kobiet 31.07.06, 22:56
                                  zkompleksiony napewno ale jesli chciał się w ten sposób dowartościować to
                                  faktycznie goopi:)
        • jolanda281 Re: mężczyźni wolą małe kobietki 27.09.06, 11:59
          Bzdura że wolą małe. Mój brat i mój mąż stwierdzają że małe odpadają :))))
          Ponadto "mała" dla każdego oznacza co innego i tak naprawdę to wiem, że np dla
          mojego mężusia (203 cm) ja (178 cm) jestem mała, a dla gościa który ma 165 cm
          mała to znaczy 145 cm.
          Każdy niech sobie wybiera jaką chce i jakiego chce .... :P
    • ewikf Re: Mężczyźni 02.08.06, 12:57
      coś nie słychać naszych rodzynków. Czy sa tu jacyś panowie???Czekamy na opinie
      czy wolicie małe czy wysokie kobietki.
      pozdr,
      Ewikf
      • ari Re: Mężczyźni 02.08.06, 14:26
        Pewnie że wysokie :)

Ale z drugiej strony nie wiem czy da radę tu znaleźć reprezentatywną próbkę
        męskiej populacji, bo chyba miłośnicy krótszych Pań siedza na forum "niskie
        kobietki" jeżeli takowe istnieje ;-)

Pozdrawiam.
        • pumex72 Re: Mężczyźni 02.08.06, 14:47
          hmmmm.... ogolnie to wola wyzsze... ;))
          ale wiadomo jak to w zyciu - roznie sie przeciez moze ukladac.
          "chemia" moze zadzialac niezaleznie od wzrostu :)
          pozdr.
          Szymon
          • pumex72 Re: Mężczyźni 02.08.06, 14:48
            pumex72 napisał:

> hmmmm.... ogolnie to wola wyzsze... ;))
            > ale wiadomo jak to w zyciu - roznie sie przeciez moze ukladac.
            > "chemia" moze zadzialac niezaleznie od wzrostu :)
            > pozdr.
            > Szymon

oczywiscie piszac "wyzsze" mialem na mysli - wyzsze niz "srednia krajowa" ;)
            czyli wysokie :))

• kawa_mielona Re: Mężczyźni 02.08.06, 20:30
              ...czyli takie, jakich tu dostatek choć każda jedyna w swoim rodzaju :))
              • luciii bo my jesteśmy jak 02.08.06, 20:39
                wisieńki w czekoladzie na czubku piętrowego tortu :D

wysoko ponad, ale jak już się dosięgnie i zdobędzie, to sama słodycz :))))
                • drugi.taki Re: bo my jesteśmy jak 02.08.06, 23:48
                  a mnie podobają się długie kobiety, choć z drugiej strony kobiety, to sa
                  śliczne wszystkie. To tylko kwestia ich wnetrza. Buziaczki dla was.
                  • ewikf Re: bo my jesteśmy jak 03.08.06, 07:59
                    już dawno nie słyszałam takich słów"a mnie się podobają długie". Brawa dla
                    naszych rodzynków, szkoda, że jest Was tak mało!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka