IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 15:32
Jakie jest wasze zdanie o dyskotece ,,Spiż''. Chodzi mi o bezpieczeństwo,
dziewczyny, klimat. Polecacie ją samotnemu 20-latkowi z innego miasta? Czy
lepiej omijać ją szerokim łukiem?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: w Re: ,,Spiż'' IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 10:30
      jak najbardziej polecam
    • kasia394 Re: ,,Spiż'' 29.04.10, 11:59
      zależy co lubisz... Ja nie przepadam za takimi klimatami, a piwo wcale nie jest
      smaczne. Na wszystko trzeba czekać. Na wejście, po kartę, w szatni i w kolejce
      po cos do picia.
    • Gość: hm Re: ,,Spiż'' IP: *.cable.smsnet.pl 29.04.10, 20:12
      Dawniej było ok, potem piwo przestało mi smakować, jedzenie takie sobie, jakieś
      karty powymyślali i już tam nie bywam. Ale ja tam na potańcówki nie chodziłem.
      Klimat był fajny do zjedzenia i wypicia piwa zaraz po otwarciu:)
      • bokertov1947 Re: ,,Spiż'' 29.04.10, 20:43
        Racja, racja - piwo nie powinno za dlugo stac. Zaraz po otwarciu smakuje
        najlepiej (przynajmniej w odniesieniu do piwa butelkowego).
        • Gość: hm Re: ,,Spiż'' IP: *.cable.smsnet.pl 29.04.10, 21:41
          Miałem na myśli otwarcie lokalu w sensie jego pojawienie się na Opolskiej. Piwo
          własnej roboty to całkiem niezły pomysł jest, picie koncernowych siuśków mnie
          nie bawi już wcale.
          • Gość: Gość Re: ,,Spiż'' IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 03.06.10, 12:03
            Nie polecam tego lokalu!. Tak jak wspomnił ktoś wcześniej na
            wszystko trzeba długo czekać! Niepotrzebnie wymyslili jakies durne
            karty. Piwo niedobre. Ogolnie nie polecam tego lokalu!
            • antyrybiarz dno 03.06.10, 15:16
              Club dla nacpanych dzieciakow nikt z elity clubowiczow z katowic w wieku powyzej
              25 czy 30 lat tam nie chodzi. muza to sieka brakuje tylko bialych rekawiczek .
              mialem okazje pozwiedzac pare clubow w kato a spiz to nie jest club tylko jakas
              dyskoteka
              • Gość: hm Re: dno IP: *.cable.smsnet.pl 03.06.10, 16:28
                Obiektywnie w godzinach porannych lokal odwiedzała normalna klientela, ale jak
                już nadmieniłem, nie gościłem tam od ponad roku, lecz z tego co słyszałem jest
                status quo. Spiża zamieniłem wtedy na Bierhalle. Taniości tam nie ma, ceny
                zaporowe dla małolatów i pijusów. Zresztą skoro prosperuje to czego się
                czepiacie? Może mafia za ochronę za dużo bierze:)
    • Gość: katowiczanka Re: ,,Spiż'' IP: *.128.50.242.static.crowley.pl 29.11.10, 12:01
      Masakra jesli chodzi o obsługę w szatni, chamska i bezczelna dziewucha, masowo giną rzeczy, prosząc o ich odnalezienie obsługa pyskuje, że nie odpowiada za to (jak to nie jak każda jedna rzecz jest zapłacona???!) albo każe czekać do godzinn porannych aż im się szatnie wypróżni żeby niby mogli coś znaleźć :/ Tragedia pod każdym względem. Personel do wymiany. Nie polecam złodziei!
      • evitka03 Re: ,,Spiż'' 29.11.10, 15:05
        Też nie polecam. Są ciekawsze miejsca. Klimat upadłej hali produkcyjnej taki sobie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka