Gość: Adam IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 15:32 Jakie jest wasze zdanie o dyskotece ,,Spiż''. Chodzi mi o bezpieczeństwo, dziewczyny, klimat. Polecacie ją samotnemu 20-latkowi z innego miasta? Czy lepiej omijać ją szerokim łukiem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: ,,Spiż'' IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 10:30 jak najbardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia394 Re: ,,Spiż'' 29.04.10, 11:59 zależy co lubisz... Ja nie przepadam za takimi klimatami, a piwo wcale nie jest smaczne. Na wszystko trzeba czekać. Na wejście, po kartę, w szatni i w kolejce po cos do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: ,,Spiż'' IP: *.cable.smsnet.pl 29.04.10, 20:12 Dawniej było ok, potem piwo przestało mi smakować, jedzenie takie sobie, jakieś karty powymyślali i już tam nie bywam. Ale ja tam na potańcówki nie chodziłem. Klimat był fajny do zjedzenia i wypicia piwa zaraz po otwarciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: ,,Spiż'' 29.04.10, 20:43 Racja, racja - piwo nie powinno za dlugo stac. Zaraz po otwarciu smakuje najlepiej (przynajmniej w odniesieniu do piwa butelkowego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: ,,Spiż'' IP: *.cable.smsnet.pl 29.04.10, 21:41 Miałem na myśli otwarcie lokalu w sensie jego pojawienie się na Opolskiej. Piwo własnej roboty to całkiem niezły pomysł jest, picie koncernowych siuśków mnie nie bawi już wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ,,Spiż'' IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 03.06.10, 12:03 Nie polecam tego lokalu!. Tak jak wspomnił ktoś wcześniej na wszystko trzeba długo czekać! Niepotrzebnie wymyslili jakies durne karty. Piwo niedobre. Ogolnie nie polecam tego lokalu! Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz dno 03.06.10, 15:16 Club dla nacpanych dzieciakow nikt z elity clubowiczow z katowic w wieku powyzej 25 czy 30 lat tam nie chodzi. muza to sieka brakuje tylko bialych rekawiczek . mialem okazje pozwiedzac pare clubow w kato a spiz to nie jest club tylko jakas dyskoteka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: dno IP: *.cable.smsnet.pl 03.06.10, 16:28 Obiektywnie w godzinach porannych lokal odwiedzała normalna klientela, ale jak już nadmieniłem, nie gościłem tam od ponad roku, lecz z tego co słyszałem jest status quo. Spiża zamieniłem wtedy na Bierhalle. Taniości tam nie ma, ceny zaporowe dla małolatów i pijusów. Zresztą skoro prosperuje to czego się czepiacie? Może mafia za ochronę za dużo bierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: ,,Spiż'' IP: *.128.50.242.static.crowley.pl 29.11.10, 12:01 Masakra jesli chodzi o obsługę w szatni, chamska i bezczelna dziewucha, masowo giną rzeczy, prosząc o ich odnalezienie obsługa pyskuje, że nie odpowiada za to (jak to nie jak każda jedna rzecz jest zapłacona???!) albo każe czekać do godzinn porannych aż im się szatnie wypróżni żeby niby mogli coś znaleźć :/ Tragedia pod każdym względem. Personel do wymiany. Nie polecam złodziei! Odpowiedz Link Zgłoś
evitka03 Re: ,,Spiż'' 29.11.10, 15:05 Też nie polecam. Są ciekawsze miejsca. Klimat upadłej hali produkcyjnej taki sobie... Odpowiedz Link Zgłoś