mahadeva 08.06.06, 10:28 ja juz o tym intensywnie mysle od wielu miesiecy, jaka droge wybrac? b ciekawy artykul www.psychologytoday.com/articles/pto-20060424-000003.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allabamma Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 10:42 Dla Ciebie jest to kwestia wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
karol2209 Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 10:43 ja też... trudne, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 10:45 dobrze, ze chociaz niektorzy mnie rozumieja :) milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
karol2209 Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:00 male or female? how old are you? i hate making decisions in my life.. especially difficult ones... being alone or in marriage has + and - ... but i think i am not dedicated to marriage... i like my own ways... but being in love with a girl is fantastic as well... so :/ Karol (25) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:05 :) ja tez cenie milosc :) i lubie to halucynogenne dzialanie hormonow milosci :) ale moje srodowisko tego nie rozumie :) malzenstwo, dzieci i inne rzeczy, ktorych nie pojmuje :) kobieta 26 :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:06 pamietam Cie z innych madrych postow :) Odpowiedz Link Zgłoś
karol2209 Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:13 no...chociaz ktos uważa, zę jestem mądry... zawsze na postach to po mnie jeżdżą, dlatego że nie mysle jak wszyscy (czyt. schematycznie, stereotypowo, beznadziejnie)... mnie tez "duszą" do małżeństwa (szczególnie babki= poco ku... sie wtracają), ale moja matka mi ostanio powiedziała... hm... juz sie pogodziłam, że sie chyba nigdy nie ożenisz... (a jestem jedynakiem wiec z wnuków nici)... pozdro.. Karol (Toruń) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:16 beznadziejnie hihi :) cos w tym jest :) ja nie mam juz rodziców, wiec moge robic, co chce, dlatego musze czasem troche pomyslec, nim podejme decyzje... :) Agata Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
karol2209 Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:22 one day we will grow up to marriage... maybe? anyway don't let life pass you by.. just make use of it... CARPE DIEM... i'll try to do the same... Cheerio... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:19 mahadeva napisała: > ja juz o tym intensywnie mysle od wielu miesiecy, jaka droge wybrac? b > ciekawy artykul ale bzdety wypisujesz, po prostu przyznaj się, że nikt cie nie chce i szukasz sposobu żeby to zmienić, to żaden wstyd forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=43241381 Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:21 chca :) ale ja nie wszystkich chce :) kazda potwora znajdzie swojego amatora! Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:24 mahadeva napisała: > chca :) ale ja nie wszystkich chce :) kazda potwora znajdzie swojego amatora! jasne, tak bardzo cię chcą, ze w wieku 26 lat jesteś dziewicą, kobieto daruj sobie i przestań zakładać żenujące posty Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:25 kazdy moze zakladac dowolne posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:26 mahadeva napisała: > kazdy moze zakladac dowolne posty :) pewnie, pozostaje tylko kwestia po co to robi i jak na to reagują inni Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:28 po prostu lubie duzo myslec nad tym co sie dzieje! myslenie to dobra rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: singlostwo vs malzenstwo 08.06.06, 11:29 roznie reaguja, jak widac :) nie wszyscy tak jak Ty :) buraque napisał: > mahadeva napisała: > > > kazdy moze zakladac dowolne posty :) > > pewnie, pozostaje tylko kwestia po co to robi i jak na to reagują inni Odpowiedz Link Zgłoś