Dodaj do ulubionych

Jaki moze byc tego powód??

23.06.06, 08:11
Szukałam forum o seksie,bo wiem,że kiedyś był taki dla kobiet,ale niestety
nie znalazłam:-(gdzie ono jest?Więc postanowiłam tutaj zapytać o mój
problem,a nóż ktoś mi na nie odpowie.Może znajdzie się jakiś specjalista?A
więc wydaje mi się,że mam poważny problem.Od wielu lat,jeszcze jako dziecko
masturbowałam się,a teraz kiedy rozpoczęłam zycie seksualne nie sprawia mi to
zuplnie zadnej satysfakcji.Nie potrafie sie nawet podniecic,nie mowiac juz o
orgazmie.Dodam,ze nie zmienilo sie to przez rok,mimo,ze kocham sie bardzo
czesto,a moj facet naprawde mi sie podoba.Smialo moge stwierdzic,ze moje
cialo na nic nie reaguje,ani na dotyk,an i na nic!Wydaje mi sie to bardzo
nienormalne?Czy ktos moze mi pomoc,uswiadomic mnie dlaczego tak moze sie
dziac?Albo jakie sa na to sposoby?a może ktos mnie przekieruje na jakies
bardziej specjalistyczne forum?pomocy!
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Jaki moze byc tego powód?? 23.06.06, 09:00
      zapomniałaś, że ciało nie sługa, nie da się mu nacisnąć magicznego guziczka, aby
      miewać orgazmy. Szkoda, że okres buntu twojego ciała przypadł akurat wtedy, gdy
      chciałabyś mieć "normalne życie seksualne". Nie chcę ci nic radzić na forum,
      może tylko tyle, że jeśli chodzi o takie mechaniczne wyćwiczenie, to wkładaj
      obcisłe spodnie, wtedy te okolice są bardziej przekrwione, tak samo jazda na
      rowerze może być korzystna.
    • vandikia Re: Jaki moze byc tego powód?? 23.06.06, 09:45
      nauczylas sie sama wprowadzac sie w stany podniecenia i teraz inna dłon, inny
      dotyk nie są w stanie Cie podniecic.
      jedyna rada - przestan sie masturbowac i nie mysl o tym obsesyjnie. przed
      seksem odprez sie, pobudz sie troche alkoholem i uwolnij umysł:)
    • maialina1 masturbacja 23.06.06, 09:53
      Masturbowanie sie nie ma NIC DO RZECZY! Robi to prawie 100% dojrzewajacych osob
      i jest NORMALNY ETAP rozwoju seksualnego.
      W mlodym wieku mnostwo kobiet ma problemy z osiaganiem orgazmow, taka niestety
      nasza natura (co mozna latwo zrozumiec jesli zna sie nieco droge ewolucji:
      pierwotni mezczyzni zeby zaplodnic kobiete musieli miec orgazm - zeby wypuscic
      nasienie, a kobiety zeby zajsc w ciaze - czyli przyjac nasienie - wcale nie
      usialy szczytowac). Inaczej zatem jest u facetow: porgazm osiagaja praktycznie
      wszyscy, bez wiekszego wysilku - a jako ze z reguly to FACECI sie masturbuja w
      wieku dojrzewania (odsetek masturbujacych sie dziewczyn jest duzo mniejszy) to
      powalam twoja teorie o wplywie mlodzienczej masturbacji na seks z partnerem.

• maialina1 i jeszcze to: 23.06.06, 09:57
        Rozmumiem ze maturbujac sie, mozesz nadal osiagac orgazmy, wniosek zatem jest
        jeden: twoje cialo jest zdolne, a problem lezy w twojej psychice.
        Aby osiagnac orgazm, u kobiety, niezbedne jest skupienie, zaufanie i
        rozluznienie.
        Kiedy robisz to z wlasna reka, najprawdopodobniej jestes sama i nikt na ciebie
        nie patrzy: masz wiec zapewnione rozluznienie, brak wstydu i zazenowania, i
        mozesz sie skupic na tym co robisz. jesli zas chodzi o zaufanie: masz zaufanie
        do wlasnej reki: wiesz ze cie nie zawiedzie i ze cie doprowadzi do samego
        konca. Z facetem natomiast nie zawsze tak jest, bo wystarczy jeden niezgrabny
        ruch, zeby wszystko zepsuc.
        • kachaa17 Re: i jeszcze to: 23.06.06, 10:18
          jest forum (brak) seks(u) w małżeństwie. Wchodzisz najpierw na gazeta.pl, potem
          forum, potem kobieta i tam jest podział, w forach prywatnych jest własnie te
          forum
          • tea24 Re: i jeszcze to: 24.06.06, 08:12

Dzieki,mysle,że macie wiele racji.Teraz mi sie wydaje,ze nauczenie ciała
            reakcji na pewne bodzce zmusza je potem do szukania takich samych w współżyciu
            z partnerem.Ale to jednak już coś zupełnie innego.Ktoś napisał,żeby poporostu
            przestać to robić,zapomnieć o masturbacji,a może to własnie jest rozwiązanie??
            Skupią się na chłopaku.I zobaczymy.Może za 10 lat zadziała:-)?
        • cala_w_kwiatkach Re: i jeszcze to: 24.06.06, 15:02
          kobiece orgazmy pomagaja w staraniach o dziecko
          • maialina1 Re: i jeszcze to: 25.06.06, 19:51
            Taaaaaak??
            Bo wiesz, ja sie akurat staram i naprawde duzo czytam na ten temat, ale podobna
            teorie to pierwszy raz slysze.
            No i zalozywszy ze wiekszosc kobiet orgazmow nie miewa (chyba ze lechtaczkowe -
            i prosze nie rozwijajcie dyskusji teraz ze "ja to miewam" bo juznie raz ten
            temat byl) to dziwie sie naprawde skad tyle ludzi na swiecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka