abezsenna3 03.07.06, 17:36 Co myślicie o stringach zakładanych do lnianych, prześwitujących spodni...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antygen Re: Stringi do... 03.07.06, 18:09 sama tak robię, trochę prowokujące, ale co tam........ mamy lato.Nie zamierzam chodzić w cnotliwych majtosach. Niech sie wstydzi ten kto widzi, o !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agooo Re: Stringi do... 03.07.06, 18:22 hehe sama tez tak nosze i uwielbiam to !:) Odpowiedz Link Zgłoś
fruuzka Re: Stringi do... 03.07.06, 22:00 nie wyobrazam sobie inaczej, przeciez nie zaloze majtek do przeswitujacych spodni:)) poza tym stringi są o niebo lepsze, tylko je nosze=] Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: Stringi do... 03.07.06, 22:01 Stringóf nie lubię, bym załozyła cienkie cieliste figi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Stringi do... 03.07.06, 22:12 abezsenna3 napisała: > Co myślicie o stringach zakładanych do lnianych, prześwitujących spodni...??? sa 100 % lepsze niz pantalony jakies :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hellena8 Re: Stringi do... 04.07.06, 08:21 W porządku, ale do zgrabnego tyłka i do puki nie wyłażą z tych spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet ale o so chodzi ? :D 04.07.06, 10:09 hellena8 napisała: "i do puki" Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Stringi do... 04.07.06, 10:12 Jak najbardziej. Bardzo nieestetycznie wyglądają figi przy takich spodniach. Jakkolwiek - unikam prześwitujących rzeczy, ale w obcisłych jak najbardziej - tylko stringi (choć nie są dla mnie najwygodniejszą częścią garderoby...). Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Stringi do... 04.07.06, 10:24 tylko stringi:) ja zresztą wogóle nie uznaję innego fasonu gatek;) Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: Stringi do... 04.07.06, 10:26 niełądnie to wyglada taki majtajacy tylek ze sznurkami,moze lepiej cieliste chociazby zalozyc pod takie spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: Stringi do... 04.07.06, 13:18 albo koronkowe, bardziej prowokujące;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Stringi albo pantalony :)))))))))))))))))))? 05.07.06, 02:34 Dlaczego jestescie takie skrajne, mowiac. Tylko stringi, a nie jakies pantalony. Szkoda, ze nie kalesony z nogawkami, albo barchany? :)))))))))))))))) Hahahaha, to by bylo fajnie. Barchany do cienkich lnianych spodni! Pokusa dla fetyszystow. Ho ho! Juz to widze :))))))))))))))))))))))))Chyba fikne koziolka z wrazenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Stringi albo pantalony :)))))))))))))))))))? 05.07.06, 12:18 E tam ;-) Ja uwielbiam figi, takie na bioderka, bawełniane, z mocno wyciętymi bioderkami, najlepiej na cieniutkich paseczkach z boku. Stringi są dla mnie niewygodne mimo, że sotosuję tylko te ze sznureczkiem (jakaś delikutaśna jestem). Lubię też i bez majteczek. Jedyne co budzi we mnie niesmak to widok kobiety ubranej wyzywająco, której wcinają się 2 paseczki od majtek - i nie ważne, czy w pipę, czy w biodra. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Poprawka ;-)) 05.07.06, 12:19 Hahahahaahahaha zamiast "w pipę" miało być "w pupę" uahahaha przepraszam za prześmieszną literówkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Poprawka ;-)) 05.07.06, 13:46 nglka napisała: > Hahahahaahahaha > zamiast "w pipę" miało być "w pupę" > uahahaha > przepraszam za prześmieszną literówkę ;-) Hahahaha, w pipe tez sie wzynaja! Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Stringi do... 05.07.06, 02:48 stringi... jesli Wam wygodnie w tym cholerstwie, noscie jak Wam sie podoba, ale jezeli kwestia prezencji jest na rzeczy... Ksiazka zamknieta vs ksiazka otwarta. A tak fajnie wygladacie w gustownych figach... Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Stringi do... 05.07.06, 03:02 minnetou napisał: > stringi... jesli Wam wygodnie w tym cholerstwie, noscie jak Wam sie podoba, ale > jezeli kwestia prezencji jest na rzeczy... Ksiazka zamknieta vs ksiazka > otwarta. A tak fajnie wygladacie w gustownych figach... Ja stringow nie nosze na pupie. Ja nimi przewiazuje sobie kucyk, gdy ide pobiegac albo pocwiczyc. Nie sa to majtki wygodne, a ja lubie komfort wygody! Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Stringi do... 05.07.06, 03:19 kto wie czy nie odkrylas jedynego sensownego zastosowania... Odpowiedz Link Zgłoś