Dodaj do ulubionych

Jeśli któraś z Was szuka ginekologa we Wrocławiu..

01.02.03, 12:02
...ale naprawdę dobrego - piszcie na priva, podam chętnym adres najlepszego
lekarza tej specjalności! Ot, taki dobry uczynek :-)
Pozdrawiam, NJ
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: Jeśli któraś z Was szuka ginekologa we Wrocła IP: *.athens.access.acn.gr 01.02.03, 17:50
      Podaj tu, co Ci szkodzi:))

• norma.jean Szanowna Pani 01.02.03, 20:12
        po pierwsze - nie mieszka Pani we Wrocławiu więc siłą rzeczy temat Pani nie
        dotyczy, po drugie - słyszała Pani o takim cudzie jak ochrona danych osobowych?
        Nie otrzymałam zgody mojego lekarza na wypisywanie w necie jego imienia,
        nazwiska, adresu i nr tel. W jakim celu zatem tak żywiołowo udziela się Pani
        również na tymże wątku?!? pzdr., NJ
        • doroszka Re: Szanowna Pani 01.02.03, 23:09
          Buchachachacha!!!! To chyba śmierć tego wątku.
          • Gość: moboj Re: Szanowna Pani IP: 62.233.154.* 01.02.03, 23:11
            doroszka napisała:

> Buchachachacha!!!! To chyba śmierć tego wątku.
            CHYBA TAK. KAŻDY BĘDZIE WOLAŁ POSZUKAĆ LEKARZA W "PANORAMIE FIRM".
        • Gość: moboj Re: Szanowna Pani IP: 62.233.154.* 01.02.03, 23:09
          ja mieszkam we wrocławiu, więc mnie PANI juz tak łatwo nie spławi. a co do
          kwestii danych osobowych: to trzeba byłoby skasować cały wątek "stwórzmy listę
          dobrych ginekologów" (nie pamiętam w jakim jest dziale, a jest na nim prawie
          pięćset postów, czyli ma wzięcie). a po drugie: lekarka mojej przyjaciólki była
          bardzo zadowolona - jej nazwisko pojawiło się na tej liście kilka razy, ma
          teraz więcej pacjentek, a co za tym idzie - więcej zarabia. korzyść obopólna:
          babeczki znają namiary na dobrego ginekologa, a lekarz więcej zarabia.
        • Gość: renia Re: Szanowna Pani IP: *.athens.access.acn.gr 02.02.03, 01:27

Pani Normo

Od kiedy to tak sobie paniujemy na Forum Kobieta?

O ochronie danych osobowych slyszalam i spalam cegłę, jako ze w chwili slabosci
          o tejze ochronie zapomniałam i udzieliłam sie na Pani wątku, chociaz nie
          mieszkam we Wrocławiu (ale nigdy nie wiadomo, czy nie bede mieszkac, prawda).

Bądź Pani miła i wyjaśnij mi co masz Pani na myśli piszac "żywiołowo".
          Udzieliłam sie jednym zdaniem i nie rozumiem co w nim było żywiołowego.

Do stóp padam.

Pozdrawiam, jeśli to nie zbytnia spouchwałość, Renata (moze mi Pani mówić po
          imieniu, będę się swobodniej czuła)
          • doroszka Re: Szanowna Pani 02.02.03, 13:36

>
            > Bądź Pani miła i wyjaśnij mi co masz Pani na myśli piszac "żywiołowo".

renia, uwielbiam cie :)

tzn. Pani Reniu, uwielbiam Panią! :))) hehehe

We Wrocławiu tradycyjnie polecę niezrównaną dr Miś-Michałek - przyjmuje w
            Eskulapie na Bulwarze Ikara (okolice Astry), jeśt wspaniała, fachowa i miła, na
            forum zebrała juz zresztą mnóstwo pochwał w różnych wątkach.

Postanowiłam podać tu namiar na naprawdę dobrego ginekologa we Wrocławiu.
            Ot, taki dobry uczynek! :-) ;) :))))))))))
            • Gość: renia Re: Szanowna Pani IP: *.athens.access.acn.gr 02.02.03, 23:04
              Doroszko dzieki za namiar, jak kiedys bede we Wroclawiu, to nie omieszkam
              zajrzec do ginekologa ;)

Pani to Norma Jean do mnie sie zwracala, ja wole normalnie - Renia ;))))
              • norma_jean Re: Szanowna Pani 03.02.03, 09:30
                Chciałam tylko nadmienić że są dwie Normy, z kropką i kreską :)
                Renia - ja nikomu paniować nie będe :))
        • rzulw Re: Szanowna Pani 02.02.03, 05:22
          Ochrona danych osobowych nie obejmuje firm i instytucji.
          pozdooffka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka