norma.jean 01.02.03, 12:02 ...ale naprawdę dobrego - piszcie na priva, podam chętnym adres najlepszego lekarza tej specjalności! Ot, taki dobry uczynek :-) Pozdrawiam, NJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Jeśli któraś z Was szuka ginekologa we Wrocła IP: *.athens.access.acn.gr 01.02.03, 17:50 Podaj tu, co Ci szkodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma.jean Szanowna Pani 01.02.03, 20:12 po pierwsze - nie mieszka Pani we Wrocławiu więc siłą rzeczy temat Pani nie dotyczy, po drugie - słyszała Pani o takim cudzie jak ochrona danych osobowych? Nie otrzymałam zgody mojego lekarza na wypisywanie w necie jego imienia, nazwiska, adresu i nr tel. W jakim celu zatem tak żywiołowo udziela się Pani również na tymże wątku?!? pzdr., NJ Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: Szanowna Pani 01.02.03, 23:09 Buchachachacha!!!! To chyba śmierć tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Szanowna Pani IP: 62.233.154.* 01.02.03, 23:11 doroszka napisała: > Buchachachacha!!!! To chyba śmierć tego wątku. CHYBA TAK. KAŻDY BĘDZIE WOLAŁ POSZUKAĆ LEKARZA W "PANORAMIE FIRM". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Szanowna Pani IP: 62.233.154.* 01.02.03, 23:09 ja mieszkam we wrocławiu, więc mnie PANI juz tak łatwo nie spławi. a co do kwestii danych osobowych: to trzeba byłoby skasować cały wątek "stwórzmy listę dobrych ginekologów" (nie pamiętam w jakim jest dziale, a jest na nim prawie pięćset postów, czyli ma wzięcie). a po drugie: lekarka mojej przyjaciólki była bardzo zadowolona - jej nazwisko pojawiło się na tej liście kilka razy, ma teraz więcej pacjentek, a co za tym idzie - więcej zarabia. korzyść obopólna: babeczki znają namiary na dobrego ginekologa, a lekarz więcej zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Szanowna Pani IP: *.athens.access.acn.gr 02.02.03, 01:27 Pani Normo Od kiedy to tak sobie paniujemy na Forum Kobieta? O ochronie danych osobowych slyszalam i spalam cegłę, jako ze w chwili slabosci o tejze ochronie zapomniałam i udzieliłam sie na Pani wątku, chociaz nie mieszkam we Wrocławiu (ale nigdy nie wiadomo, czy nie bede mieszkac, prawda). Bądź Pani miła i wyjaśnij mi co masz Pani na myśli piszac "żywiołowo". Udzieliłam sie jednym zdaniem i nie rozumiem co w nim było żywiołowego. Do stóp padam. Pozdrawiam, jeśli to nie zbytnia spouchwałość, Renata (moze mi Pani mówić po imieniu, będę się swobodniej czuła) Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: Szanowna Pani 02.02.03, 13:36 > > Bądź Pani miła i wyjaśnij mi co masz Pani na myśli piszac "żywiołowo". renia, uwielbiam cie :) tzn. Pani Reniu, uwielbiam Panią! :))) hehehe We Wrocławiu tradycyjnie polecę niezrównaną dr Miś-Michałek - przyjmuje w Eskulapie na Bulwarze Ikara (okolice Astry), jeśt wspaniała, fachowa i miła, na forum zebrała juz zresztą mnóstwo pochwał w różnych wątkach. Postanowiłam podać tu namiar na naprawdę dobrego ginekologa we Wrocławiu. Ot, taki dobry uczynek! :-) ;) :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Szanowna Pani IP: *.athens.access.acn.gr 02.02.03, 23:04 Doroszko dzieki za namiar, jak kiedys bede we Wroclawiu, to nie omieszkam zajrzec do ginekologa ;) Pani to Norma Jean do mnie sie zwracala, ja wole normalnie - Renia ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Szanowna Pani 03.02.03, 09:30 Chciałam tylko nadmienić że są dwie Normy, z kropką i kreską :) Renia - ja nikomu paniować nie będe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Szanowna Pani 02.02.03, 05:22 Ochrona danych osobowych nie obejmuje firm i instytucji. pozdooffka :) Odpowiedz Link Zgłoś