mahadeva 12.07.06, 23:44 teraz wokol mam tylko ludzi, ktorzy nie potrafia o niczym innym rozmawiac, nie maja innych zaintersowan, niz swoja pensja :) to straszne, jak ludzie nie maja zaintersowan, a moj entuzjazm komentuja jako chorobe psychiczna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawabestia Re: Pensja 12.07.06, 23:47 a Ty masz jakie zainteresowania? pomijajac penisy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pensja 12.07.06, 23:52 uwielbiam myslec :) czytam tylko madre ksiazki i dla nich wychodze wczesniej z pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pensja 12.07.06, 23:58 o wszystkim :) a najbardziej o tym, czy i jak sie wiazac :) i czy jesli sie nie zwiaze, to bedzie ok? ja mam problem, ze za duzo mysle :/ nawet trudno mi Tobie powiedziec o czym mysle, bo to dzieje sie tak szybko i w sposob niekontrolownay :) w pracy to sie nie podoba i trener tenisa mnie prosi, zebym tego nie robila choc w czasie gry :) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Pensja 13.07.06, 00:05 myslałem ze podczas gry trzeba myslec kiedy dropshot kiedy lob ale jak gra sie szybko to pewnie juz nie ma czasu na to tylko same schematy Odpowiedz Link Zgłoś