nattaszaa 13.07.06, 22:12 Czy poszłybyście z takim facetem do łózka na pierwszym spotkaniu? Bo ja tak www.youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: Kobiety 13.07.06, 22:14 ja nie krytykuje, ale nie wiem dlaczego i po co :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobiety 13.07.06, 22:20 Nie sądzę żeby ktoś chciał to krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Kobiety 13.07.06, 22:20 zeberdee24 napisał: > Nie sądzę żeby ktoś chciał to krytykować. To znaczy, ze mam dobry gust Odpowiedz Link Zgłoś
marzma2 Re: Kobiety 13.07.06, 22:24 o tak dobrym gustem już sie tu popisałaś i taktem Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobiety 13.07.06, 22:25 No nie znam się na urodzie męskiej, ale jak laski podniecają się Ljungbergiem to czuję się zbudowany, bo to znaczy że i łysy może być atrakcyjny hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Kobiety 13.07.06, 22:28 zeberdee24 napisał: > No nie znam się na urodzie męskiej, ale jak laski podniecają się Ljungbergiem > to czuję się zbudowany, bo to znaczy że i łysy może być atrakcyjny hehe:) Materazzi ogolony na lyso byłby jeszcze bardziej przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
esperanta Re: Kobiety 13.07.06, 22:20 Z zadnym bym nie poszla na pierwszym spotkaniu. :) A ten to juz zupelnie nie w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Kobiety 13.07.06, 22:21 esperanta napisała: > Z zadnym bym nie poszla na pierwszym spotkaniu. :) A ten to juz zupelnie nie > w moim typie. A dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
esperanta Re: Kobiety 13.07.06, 22:23 Dlaczego nie w moim typie, czy dlaczego z zadnym bym nie poszla na pierwszym spotkaniu? :) Na pierwsze odpowiadam - nie wiem, po prostu tak jest. Na drugie - bo za bardzo sie cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Kobiety 13.07.06, 22:29 esperanta napisała: > Dlaczego nie w moim typie, czy dlaczego z zadnym bym nie poszla na pierwszym > spotkaniu? :) > Na pierwsze odpowiadam - nie wiem, po prostu tak jest. Na drugie - bo za > bardzo sie cenie. A jak sobie pomyslisz, ze taka ojazja moze sie nie powtórzyc? Odpowiedz Link Zgłoś